Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι είδε το σπερμοδιάγραμμα, είναι λίγο αυξημένο το στρες κ ο κατακερματισμός αλλά οκ. Δε θεωρεί πως είναι αυξημένο σε βαθμό που είναι πρόβλημα. 

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

Τι κάνετε?

Περαστικά στα μικρά που κρύωσαν Ντινάκι και Ελευθερίτσα, γρήγορα να αναρρώσουν!

Λινάκι εύχομαι να πάνε ολα καλά για την κουμπάρα σου και το μωράκι!

Αγγελικούλα τι λες να της πεις της κοπέλας?

Θα έρχεται για 3-4 μήνες δηλαδή αφού γεννήσεις?

Ελπίζω να μη σας γίνεται βάρος, αν ερχεται 1-2 ωρίτσες την εβδομάδα θα είναι ο.κ.

Κατερινάκι το στενοχωρούν μωρέ το Χριστινάκι, είναι ευαίσθητη η μικρή πιστεύω και τα παίρνει μέσα της, είναι και οι άλλες τσαούσες και το παίζουν κυρίες, στην πλάκα πιστεύω θα γίνεται, άθελα τους δηλαδή αλλά η Χριστίνα κλείνεται μετά. Μίλα στη δασκάλα να κάνει ότι περνάει από το χέρι της. Καλά έκανες και εσύ και φτιάξατε ζωγραφιές να τους χαρίσει.

Εμείς καλά, φυσάει ένας νοτιάς εδώ 2 μέρες, τουλάχιστον στέγνωσα πόσα ρούχα, τα σιδέρωσα κιόλας, θέλω να τελειώσω τις ντουλάπες μόνο αλλά δεν το βλέπω, λίγο τα παιδιά, λίγο οι επισκέψεις, σιγά σιγά θα τα φτιάξω.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας κι από εμάς! Περαστικά να ευχηθώ στα παιδάκια μας τα αρρωστούλια και καλή δύναμη στις μαμάδες!

Λίνα μου όλα καλά να πάνε με την κουμπάρα σου εύχομαι και να έρθει το μωράκι γερό και στην ώρα του!

Κατερινιώ μου μίλα στις δασκάλες. Και πες τους ακριβώς πώς έχει η κατάσταση και σε τι σημείο στο έχουν φτάσει το παιδί. Πολλές φορές και πάνω στη φούρια οι δάσκαλοι δεν διακρίνουν τέτοιες καταστάσεις αλλά είναι οι μόνοι αρμόδιοι να επέμβουν. Μέσα από διάλογο και παιχνίδι και ιστοριούλες να μάθουν στα παιδιά να γίνουν άνθρωποι. Εσύ τόνωσε όσο μπορείς την αυτοπεποίθηση της Χριστίνας. Και δυστυχώς σε αυτές τις ηλικίες αυτά τα χαζά μετράνε. Το τι φοράς, τι παιχνίδια έχεις και τέτοια. Είναι πολλά κωλοπετσομένα που έχουν το αρχηγιλίκι στο αίμα τους και κάνουν υπηκόους. Όποιο δεν τους ταιριάζει ή όποιο τα "απειλεί" το βγάζουν απέξω. Σου μιλάει μια περιθωριοποιημένη επί 12 χρόνια δλδ σε όλο το δημοτικό. Δεν υπάρχει χειρότερο. Εγώ δεν είχα και κάποιον να τα πω, να με υποστηρίξει, χαζά προβλήματα ήταν τότε... τα μαθήματα ήταν πάνω από όλα για τους γονείς και δεν τους πολυένοιαζε αν περνούσε καλά το παιδί στο σχολείο ή αν είχε φίλους. Η δωροδοκία όπως αυτό με τις ζωγραφιές την οποία προσωπικά δεν υποστηρίζω είναι δυστυχώς ένα από τα λίγα που πιάνει σε αυτές τις ηλικίες. Να είσαι δίπλα της να την ανεβάζεις και άμα λάχει πιάσε και καμιά μαμά να της μιλήσεις. Αν το έκανε αυτό δικό μου παιδί, να κοροϊδέψει θα το πατούσα κάτω! Χέρι και γλώσσα τα κόβω! Στο σχολείο μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Υπάρχουν και βιβλία για κάθε περίπτωση. Και για το θύμα και για το θύτη. Για λεκτική βία μιλάμε και είναι πολύ σοβαρό. Πρέπει να δράσουν άμεσα οι δασκάλες! Για εσένα μπήκα πιο πολύ να γράψω σήμερα. Επειδή μου ήρθαν άσχημες μνήμες...

Και με το γιο μου φοβάμαι ότι θα έχω τα ίδια. Είναι κι εμένα δειλός και ντροπαλός. Ήδη τον κοροϊδεύουν και δεν πάει σχολείο να συναναστρέφεται με πολλά παιδάκια. Για τα μαλλιά, τον λένε κορίτσι κι έτσι. Αλλά από τη στιγμή που κι αυτός δε θέλει να κουρευτεί θα τον μάθω να υποστηρίζει τις επιλογές του. Κανείς και τίποτα δε θα μας κάνει να αλλάξουμε. Να μάθουν να δέχονται και το διαφορετικό θα του μάθω.

Να φανταστείς είχαμε ένα αγόρι της Τετάρτης πέρυσι που είχε μαλλί ξανθό και μακρύ σαν το γιο μου (και σκουλαρίκι). Άριστο παιδί, άριστος μαθητής απλά στυλάκι ροκ. Φέτος στην Πέμπτη ήρθε κουρεμένος κοντό αγορίστικο, ρώτησα τον μπαμπά γιατί τον κούρεψε... Μόνος του μου λέει το αποφάσισε επειδή τον πείραζαν τα άλλα παιδιά. Γιατί?! Τσατίστηκα! Αυτό που η διαφορετικότητα δεν χωνεύεται με τίποτα με συγχύζει ρε γμτ! Και έχασε και το στυλ του γμτ! Όλοι οι δάσκαλοι στεναχωρηθήκαμε! Άι στο καλό!

Διαφημίσεις

Με το ντεπόν είχε ως τις 3 πυρετό και μόλις έδωσα πονστάν έπεσε και δεν έχει ξανανέβει. Απίστευτο!

Κορίτσια σας βάζω εδώ το λινκ με τα παπούτσια που πουλάω μήπως και ενδιαφέρει καμιά σας.

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=11101

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και εδώ είναι τα κοριτσίστικα ρούχα. Έχω και άλλα να προσθέσω, ειδικά ρουχαλάκια κοριτσίστικα αλλά και αγορίστικα προσεχώς.

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=1794655#post1794655

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Με πήρε η κοπέλα,θα είναι για 6 μήνες το προτζεκτ...

Πολύ μου φαίνεται μωρε.

Δε ξέρω τι να κάνω,μου πε πως θα είναι απλός παρατηρητής,δε θα παρεμβαίνει σε τίποτα,μόνο θα παρατηρεί και θα καταγράφει.

Ο λ λέει ναι πάντως.θα δούμε.

Νεκ συμφνω απόλυτα μαζί σου..

Μια παρατήρηση μόνο...

Η μαριλιζα έχει έναν ξαδελφο ,ιδια ηλικια τα μικρα,ο οποιος εχει πολύ μακρύ μαλλί,από μονη

της είπε ότι είναι σαν κορίτσι.

Εμείς δε το είχαμε σχολιάσει ποτέ,μα ποτέ.οταν το είπε,ευτυχώς όχι μπροστά τους,της εξήγησαμε ότι δεν ειναι κορίτσι απλά έχει μακρυά μαλλιά..

Επίσης,θεωρώ πως το λουκ ενός παιδιού στο δημοτικό πιθανώς να είναι από επιλογή του παιδιού, στην ηλικία των δικών μας όμως είναι περισσότερο επιλογή των γονιών.

Μπορεί ας πούμε του χρόνου η μαριλιζα να μου πει ότι θέλει να κόψει κοντά τα μαλλιά της,θα το δεχτώ...λογικά ναι,όσο κι αν δεν θέλω γιατί προτιμώ τα μακρυά μαλλιά στα κοριτσακια.

Καμία φορά επίσης βλέπω παιδάκια ντυμένα με γραβατες...τα λυπάμαι,αλήθεια.

Ελε,πανε καλά οι αγγελίες,άντε καλό ξεπούλημα φιλενάδα!

Καλημερα!!!

Που είστε ολες καλε?!!!

Με εχει πιασει το συνδρομο της φωλιάς κανονικά!!!!!!

Εχθες εκανα ντουλαπες χειμωνιατικα, ντουλαπια κουζινας, σημερα πλενω ριχτάρια και κουρτινες.Ευτυχως εχει ήλιο και θα μου στεγνωσουνε.

Τωρα παω για το μπροστα μπαλκόνι-πατζουρια,τα πισω τα ειχα κάνει προ αρρωστειας παλι καλα.

Αυριο εκλεισα να κανω υπερηχο στη βιοιατρικη το πρωι,εχω αγωνια να δω ότι όλα ειναι οκ και βεβαια ποσα κιλα ειναι το μαναρι μου.

την τελευταια φορα ο γιατρός δε μου ειχε πει και το χα έννοια.

Μικρο θα μου βγει αυτό, το νιωθω, θα ναι κάτω απο 3 κιλάκια.

Παντως Ελε, πολυ ωραια τα παπουτσια!Εισαι μουρλη ομως ετσι? ποσα ζευγαρια του αγοραζες καλε??!!!!

Κατσε να δω την πατουσα του μικρου αν ειναι σαν της Μαριλιζας σωθηκαμε, 1 νουμερο 9 μηνες το φοραει!

Αλό!!! Με πυρετό και σήμερα αλλά πιο καλά πάει. Έκανε και 15 ώρες απύρετος και χάρηκα πως τέλιωσε αλλά μπααα! Τελοσπάντων, τρώει, παίζει, μου σπάει τα νεύρα...όλα μια χαρά! Ευτυχώς, κάθε φορά που είναι άρρωστος, σέβεται που του λεώ να μην πλησιάζει την μικρή και είναι σε απόσταση. Η μικρή όμως του κάνει όλο κόλπα και του στριγγλίζει, πώς να αντισταθεί και αυτός??Όπου τον πετύχει τον τραβάει να τον αγκαλιάσει!

Αγγελική ανάρρωσες ε? Χωρίς αντιβίωση έτσι? Είδες, μια χαρά!!Ρε συ σύμπι...πλησιάζεις επικίνδυνα...το χεις καταλάβει?Πώς νιώθεις?Τελικά όταν πας φυσιολογικά τρως το άγχος και την αγωνία πότε θα ρθει ο τοκετός αλλά δεν έχεις να μετράς τον χρόνο αντίστροφα!!!Εγώ θα χα σκάσει, δεν μου πάει η καισαρική!

Όσο για τα παπούτσια σκέψου πως από την αγγελία λείπουν όσα έχω κρατήσει για ενθύμιο, μερικά καινούργια αθλητικά που θα τα βάλει η μικρή, πέδιλα που θα αναρτήσω το καλοκαίρι, παπούτσια που έχει καταλήσει και τα πέταξα και νούμερα 26 και 27 που δεν έβαλα ακόμη!!!:):)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αλό!!! Με πυρετό και σήμερα αλλά πιο καλά πάει. Έκανε και 15 ώρες απύρετος και χάρηκα πως τέλιωσε αλλά μπααα! Τελοσπάντων, τρώει, παίζει, μου σπάει τα νεύρα...όλα μια χαρά! Ευτυχώς, κάθε φορά που είναι άρρωστος, σέβεται που του λεώ να μην πλησιάζει την μικρή και είναι σε απόσταση. Η μικρή όμως του κάνει όλο κόλπα και του στριγγλίζει, πώς να αντισταθεί και αυτός??Όπου τον πετύχει τον τραβάει να τον αγκαλιάσει!

Αγγελική ανάρρωσες ε? Χωρίς αντιβίωση έτσι? Είδες, μια χαρά!!Ρε συ σύμπι...πλησιάζεις επικίνδυνα...το χεις καταλάβει?Πώς νιώθεις?Τελικά όταν πας φυσιολογικά τρως το άγχος και την αγωνία πότε θα ρθει ο τοκετός αλλά δεν έχεις να μετράς τον χρόνο αντίστροφα!!!Εγώ θα χα σκάσει, δεν μου πάει η καισαρική!

Όσο για τα παπούτσια σκέψου πως από την αγγελία λείπουν όσα έχω κρατήσει για ενθύμιο, μερικά καινούργια αθλητικά που θα τα βάλει η μικρή, πέδιλα που θα αναρτήσω το καλοκαίρι, παπούτσια που έχει καταλήσει και τα πέταξα και νούμερα 26 και 27 που δεν έβαλα ακόμη!!!:):)

Καλέ ούτε εγώ δεν έχω τόσα παπούτσια! Πόσες παπουτσοθήκες έχεις βρε; Κι εμείς στο 26 είμαστε και πρέπει τώρα που το συζητάμε να πάμε για κανένα χειμωνιάτικο σιγά σιγά!

Καλησπέρα!!!

Περάσαμε ένα 3ήμερο με πυρετό...την Κυριακή όλο το βράδυ είχε πυρετό και την παλεύαμε με κομπρέσες και αντιπυρετικά...το καλό είναι οτι δεν ξέφυγε ο πυρετός πάνω απο 38.7 και ήταν καλοδιάθετος...εχθες απο τις 12 το μεσημέρι και μετά είχε πάλι πυρετό και στις 6 το απόγευμα πήραμε τον παιδίατρο να έρθει να τον δεί...τελικά είχε πολλά ραντεβού και τον πήγαμε εμείς...δεν έχει ακροαστικά και τα αυτάκια είναι καθαρά...έχει μόνο κόκκινο λαιμό...μου έδωσε κάτι σταγόνες για το βήχα και μου είπε και για την μάσκα...τον ρώτησα ευγενικά "αυτό το παιδί έτσι όπως το βλέπεται έχει ανάγκη όλα αυτά που μου λέτε???" και ξέρετε τι μου είπε..."όχι έτσι όπως τον είδα τώρα δεν χρειάζεται κάτι..." τι να απαντήσω εγώ βρε κορίτσια...τελικά απο εχθές στις 10 το βράδυ είναι απύρετος..λίγο βήχα και μυξούλες...παιδικό αυτήν την εβδομάδα δεν θα πάει και μάλλον δεν βλέπω ούτε να τον ξαναστέλνω...το παλεύω αλλά ο Δ δεν ακούει τίποτα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Με το ντεπόν είχε ως τις 3 πυρετό και μόλις έδωσα πονστάν έπεσε και δεν έχει ξανανέβει. Απίστευτο!

Κορίτσια σας βάζω εδώ το λινκ με τα παπούτσια που πουλάω μήπως και ενδιαφέρει καμιά σας.

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=11101

Ελ (εσύ ρώτα και τον παιδιατρό σου βέβαια) κοίτα το λίγο για το συγκεκριμένο αντιπυρετικό...εμείς το παλέψαμε με depon και gantil...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...