Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Απο τις 7 έχω σηκωθέι και κοιμήθηκα στις 4...όσο μπόρεσα δηλαδή...με τον μικρό αγκαλίτσα ...απο όρεξη πάμε καλά πάντως...γάλα ,φρουτόκρεμα και τώρξα τρώει γιαουρτάκι...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και ευχαριστω για τις ευχες.

καλα περασαμε αλλα στεναχωρεθηκα με την κουμπαρα μου. ειναι κοντα 22εβδομαδων τωρα και εχει εδω και μερες αιμα και πονακια. αυριο ερχεται αθηνα για να μπει μεσα με ορους και τετοια. μακαρι να το ξεπερασουνε και να γεννηθει στη ωρα το κοριτσακι της, τα εχω περασει και καταλαβαινω απολυτα την κατασταση.

κατερινα αυτο που ειπες για το χριστινακι ειναι πολυ δυσαρεστο!! κανε κατι, μιλα με τις δασκαλες τις, καλεσε κανενα κοριτσακι απο το σχολειο της να παιξουνε στο σπιτι. μα απο τοσο μικρα κανουν τετοια? δεν πιστευω να σκεφτονται ολες ετσι, θα ειναι καμια που τις ξεσηκωνει. αχ μωρε δεν τα μπορω αυτα πολυ στεναχωριεμαι οταν πληγωνουν την ψυχουλα τους!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Καλησπέρα. Παρέλαση πήγαμε οικογενειακώς. Καλά περάσαμε.Φάγαμε και μαλλί της γριάς, πήρα μπαλόνια, κάθίσαμε για καφεδάκι. Η μικρή κυρία,δεν έβγαλε άχνα στο καρότσι της. Ο Μάνος για τα δεδομένα του, κύριος και αυτός.

Όμως πήγε 5 και να κοιμηθεί. Μάλλον το παιδί μου δεν θέλει άλλο να κοιμάται τα μεσημέρια και πρέπει να το πάρω απόφαση πως ο μεσημεριανός ύπνος σύντομα θα κοπεί. Τώρα κάμποσες μέρες τον βλέπω και ζορίζεται να κοιμηθεί και μου λέει 'μαμά δεν νυστάζω'. Μετά από 1-1μιση ώρα κοιμάται και πάνε 2-3 ώρες να ξυπνήσει μετά αλλά δεν κοιμάται εύκολα. Κρίμα ρε γμτ. Είναι η μόνη μου ώρα να ξεκουραστώ και εγώ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ντίνα περαστικά στον Λίο. Έχε το νου σου τις επόμενες μέρες μην αλλοιωθεί η φωνή του, έτσι εκδηλώνεται η λαρυγγίτιδα. Η αλήθεια είναι πως καθότι είναι εποχή ιώσεων αρρωσταίνουν συνέχεια μικροί και μεγάλοι.

Κατερινάκι άσχημα αυτά που διαβάζω ρε συ, πολύ μικρά για να φέρονται με τόση κακία και έχθρα. Άλλα κορίτσια να κάνει παρέα το Χριστινάκι δεν έχει?Άκου εκεί κλίκες από τόσο μικρή ηλικία. Μίλα στις δασκάλες και στην ανάγκη και στις μητέρες των παιδιών, να κάνουν κάτι να τους κλείσουν το στόμα!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα!!!

:shock::shock::shock::shock:

Κάθριν σοκαρίστηκα..

Απο τοσο μικρά ξεκινάνε τις κακίες?

Δε το πιστευω αυτό.Αν ειναι δυνατόν.

Νομιζα πως απο δημοτικό και μετα κάνουν την εμφανιση τους τέτοιες συμπεριφορες.

Για αρχη μίλα στη δασκάλα και βλέπεις.

Κριμα να το στενοχωρούν ετσι το κοριτσι σου.

Προσπαθησε να της τονώνεις την αυτοπεποιθήση όσο μπορείς, να μην στενοχωριέται.

Μαντ,μακαρι να πανε ολα καλα στην κουμπάρα σου.

ετσι ξαφνικα το επαθε? στη β΄επιπέδου ηταν ολα καλα?

Ελε, αν δε κοιμαται το μεσημερι και ξεραινεται κατα τις 9 το βραδυ μια χαρά θα είναι.

Ντινάκι,περαστικα,ισως να μην ειναι τιποτα,τα ιδια ειχα περυσι απο τον Λ. που το παμε το παιδι και το ταλαιπωρούμε..ουφ,όλα τα παιδάκια τα περνάνε,υπομονη χρειάζεται.

Και μεις παρέλαση σημερα,χοροπηδαγε σαν τρελη απτη χαρα της!

Αν σας πω οτι βουρκωσα πρωτη φορα στη ζωη μου βλεποντας τους τσολιάδες στην παρελαση?

Οταν ξεκινησαν δε τα δημοτικα..εκει να δεις, σκεφτομουν το κοριτσι μου σε κάποια χρονια που θα πηγαινω να το καμαρώνω και να το δάκρυ...

Αχ, ατιμες ορμονες..

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!Καλή εβδομάδα!

Αγγελική εσύ καλά το πήγες, εγώ που σκεφτόμουν τον λεβέντη μου λοκατζή και μυξόκλαιγα σαν την θείτσα???

Με δέκατα ξεκίνησε το πρωινό μας, κράτησα τον Μάνο σπίτι. Ανεβάζει πυρετό αλλά έχει πολύ όρεξη και για φαγητό και για παιχνίδι οπότε δεν ανησυχώ.

Εγώ χθες ξεράθηκα στις 10. Ένας πονοκέφαλος και το στομάχι μου χάλια. Έλεγα πως είναι ο συνδιασμός νοτιά-ίωσης, ήπια ένα ντεπόν και είμαι καλύτερα σήμερα. Ο Στεφ με μπούκωμα, βήχα και φλέμα. Τέλεια περνάμε! 1 μήνα είχε να μας χτυπήσει την πόρτα καμιά ίωση και είχα αρχίσει να ανησυχώ:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα!

Αυτος ο νοτιάς αρρώστεια σκέτη ειναι.

Απο την αλλη,αν ξεκινησουν οι βοριάδες θα κάνει και κρύο...οποτε νοτιάς και όσο αντέξουμε!

Περιμενω την κοπέλα να μου βάψει τα μαλλιά.

Τελικα το μετανιωσα που τα εκοψα...αχ βαχ, ε, θα ξαναμακρυνουνε που θα πάει.

Ελε, περαστικα

καλημέρα και καλή βδομάδα, τα ξαναγράφω γιατί μου τα έσβησε, πολύ γεμάτες αυτές οι μέρες, πολλοί και οι εορτάζοντες στην παρέα μας οπότε ξεκινώ από τις ευχές και μετά πάω να διαβάσω τα νέα σας:

κατερίνα μου να χαίρεσαι την αγγελικούλα σου, πολύχρονη κι ευτυχισμένη, να την καμαρώσεις όπως εκείνη επιθυμεί!

αγγελική να τα εκατοστήσεις! ελπίζω να είσαι καλύτερα, και με το καλό ο διάδοχος, μπήκαμε στην τελική ευθεία, μην ξεχνιόμαστε, να χαίρεσαι τη μαριλίζα σου!

άννα και μανταλένα, να χαίρεστε τα αγόρια σας τα πρώτα, να τα καμαρώνετε, και να είστε περήφανες γιατί είναι τα καλύτερα παιδιά!

ντίνα μου, να χαίρεσαι τον αντρούλη και μπαμπά σας, είχε και γενέθλια προ ημερών, όλο έλεγα να ευχηθώ και όλο κάτι τύχαινε, να τον αγαπάτε και να τον φροντίζετε!

και όσοι είχατε δημήτρηδες και δημητρούλες που ξεχνάω να τους χαίρεστε!

Καλημερα!!!!

Χρονια πολλα στο Αγγελικάκι σου Κάθριν!!! Χιλιοχρονο να ναι το αστέρι σας!!!!

Δημητράκια πολύχρονα!!!!

Μαντ και Αννα ,να τα χαιρεστε τα αγορια σας!!!

Ντινακι,πολυχρονος ο συζυγος!!!!

Να με χαιρομαι και μένα!Το 2ο καλυτερο δώρο της ζωης μου ερχεται σε λιγες μερες!!!

Ποσο λαχταρω να τον αγκαλιασω...

(Ουφ,τα πάτησα και γω τα 32....αλλα 8 μεχρι τα 40!

Αυτο το νουμερο ουτε να το ακουω δε θελω!Ακου κει 40!)

Σημερα αργησε το σχολικο 20 λεπτα, ξεπαγιασα να περιμενω κατω,ελεγα να ανεβω να παρω μια ζακετα αλλά δισταζα,ελεγα τωρα θα ερθει μωρε...

ελπιζω να μη χειροτερεψει η κατασταση μου.

Ανεβηκα πανω τρεχοντας κ εφτιαξα ενα χαμομήλι,ακομη να συνελθω.

Ηθελα να σας πω, οσες χρησιμοποιείτε προϊοντα Planet,μπορειτε να παρετε σε αυτο το νουμερο να σας στειλουν εκπτωτικά κουπόνια

2103493625 κα Παπαζογλου

Εγω παρέλαβα εχθες μπολικα!

αγγελικούλα τώρα το είδα και πήρα αμέσως, σε ευχαριστώ πολύ, παίρνω σχεδόν όλα τα προϊόντα planet, η οικολόγα, και θα μου στείλουν μετά την παρασκευή μία πλήρη σειρά κουπονιών! thank you

Διαφημίσεις

αγγελικούλα τώρα το είδα και πήρα αμέσως, σε ευχαριστώ πολύ, παίρνω σχεδόν όλα τα προϊόντα planet, η οικολόγα, και θα μου στείλουν μετά την παρασκευή μία πλήρη σειρά κουπονιών! thank you

Και babylino αν χρησιμοποιείς μπορεις να ζητησεις κουπονια,ειδικα οταν υπαρχει προσφορα στο super συμφερει τρελά, εγω ας πουμε πηρα τωρα καμια 10ρια πακετα για το μπεμπη,ειχε -30% το σουπερ συν το κουπονι -2 ευρο, μου βγηκε το καθενα 1,5 ευρο!

Η Μαριλίζα ακομη φοραει το βράδυ! τι να κανουμε!:tongue:

Ευχαριστω γειτονισσες για τις ευχες!!!!

Να χαιρεστε κ σεις τα παιδάκια σας και όποιον άλλον εχετε που γιορτάζει σημερα!

Καλα Νεκ πολυ γελασα με το ξεβρακωτο αγόρι!!!!!χαχαχα

κατουράνε τα ατιμα ε? ουφ...θα το ζησουμε κ αυτό!!!!!!!!!

"μεγαλοκοπέλα" ????? ντροπη σ!

Λες να ξεκινησω βρε Χανιωτισσα? Λεω να περιμενω ως τη Δευτερα,άι στο καλό,λες και με ματιάξανε τελευταιες μερες.

Βήχα είχα αλλά περασε (ευτυχωςςςςςς), καταρροη,μπουκωμα,πονολαιμο και μόνιμα κομάρες.αυταααααα

Εχω και την πεθερα που εχει λυσαξει "πηρες ρομπα? πως θα πας να γεννησεις χωρις ρόμπα? παντοφλες αγορασες?"

Ωχ ,λεω, παντοφλες εχω, τη ρομπα τι να την κάνω? ζεστη δε θα κάνει μεσα στο νοσοκομείο? να την αγορασω για 2 μερες? δεν προκειται να την ξαναφορεσω.

Μεχρι και τον Λ. πηρε τηλ κ του το πε, να πάρω ρόμπα!!!!!!!!!

Πηγε αυτη λεει μετα κ μου αγορασε παντοφλες καινουριες, να μην παω με αυτες που εχω! Ημαρτον λεω! Σαμπως τις παντοφλες μου θα κοιτανε???

Παω να κάνω μπάνιο,να πάω σουπερ να προμηθευτω μπεμπιλίνα για κάνα 2μηνο (ας ειναι καλά τα κουπόνια) και να παραλάβω το δώρο μου.

Κι αν δεν ειναι ωραίο, μαυρο φιδι που τους εφαγε,καταμαυρο!

Παρηγγειλα να μου το φτιαξουν,θα σας βάλω φωτο να το δειτε!

Ειναι δωρο για τη γέννα- τις γεννες βασικα...δεν ειχα ζητησει τιποτα στη Μαριλιζα ,ε το πηρα τωρα με τζακ ποτ!

βρε συ σε φροντίζει, μακάρι κι η δικιά μου πεθερά να σκεφτόταν τέτοια, εκείνη είναι: μια χαρά είναι τι έχουν, και είναι αρχαίες οι παντόφλες, στο σπίτι της έδινα εγώ και δεν της άρεσε και σε κάποια φάση έφερε ένα ζευγάρι που μάδαγε, καθαρές λέει, αλλά είχε γεμίσει όλο το σπίτι μαυράκια, δεν είπα τίποτα, και όταη ήρθε ο γ. φυσικά το παρατήρησε, εγώ την πάπια, περίμενα να το παρατηρήσει εκείνος, ρε μάνα της λεει, τις παντόφλες έφερες? να πας να πάρεις καινούργιες, μαδάνε, μετά τον έβαλα και σκούπιζε!

όσο για τη ρόμπα, κι εγώ έλεγα να πάρω, αλλά μετά σκέφτηκα καλοκαιριάτικα σιγά μην τη φορέσω και σκάσω, όταν κατέβαινα κυλικείο φόραγα ένα φουστανάκι ομως, δεν μου άρεσε να πηγαίνω με τη νυχτικιά, είμαι και σιχασιάρα, πώς θα έπεφτα μετά στο κρεβάτι, ήθελα να σουλουπωθώ και λίγο, ήταν έξοδος βλέπετε, και το χειμώνα έχει ακόμη περισσότερη ζέστη!

Ουφ δύσκολη ίωση. Στις 2 ώρες ξανανέβασε πυρετό και έπεσε με το μπάνιο, στο 3ωρο πάλι αντιπυρετικό και τον ξαναέκανα μπάνιο. Μίλησα και με την παιδίατρο. Αν κάνει όλη μέρα πάνω από 39 να τον δει λέει. Ωστόσο είναι ορεξάτος και ευδιάθετος, ειδικά όταν πέφτει ο πυρετός. Άντε να δούμε πάλι.

Μόνη είμαι, οι δικοί μου ταξίδι. Σήμερα με πήραν από Βουδαπέστη, χιονίζει λέει!Και κορόιδευα την μάνα μου που σκεφτόταν να πάρει παλτό. Τελικά δεν πήρε παρά μόνο 2 λεπτά μπουφανάκια, θα μου σούρει όταν έρθει:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Θέλω τη γνωμη σας για κάτι...

Η ξαδελφη της κολλητης μου στη Χίο,ειναι παιδοψυχολογος στο Παίδων.

Τωρα λοιπον της εχουν αναθέσει μια ερευνα.

Για να την κανει ομως..πρέπει να βρει ενα νεογεννητο και να το παρακολουθεί για κάποιους μηνες.

Μου ειπαν λοιπον να γινει ο διάδοχος το αντικειμενο της ερευνας!

Θα ερχεται σπιτι για λιγες ωρες 1 φορα την εβδομαδα απλα να παρατηρει το παιδι και τη μαμα.

Λεπτομερειες δεν ξερω, θα με παρει τηλεφωνο αυριο να μου πει αναλυτικα, αυτα μου τα είπε η φίλη μου.

Δε ξερω τι να κανω...ο Λ. δεν εχει προβλημα,εγω σκεφτομαι τι πανζουρλισμος θα γινεται εδω μεσα και να εχω κ αυτην απο πάνω να αγχωνομαι?

Βεβαια μια ψυχολογος πιθανον να μας χρειαστεί τελικα εδω μεσα!!!!!!!!!!!χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...