Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δε στέλνεις κι από δω τίποτα Αγγελικούλα?

Τώρα έψαχνα κι εγώ γλυκό και δεν είχα, βολεύτηκα με ένα σοκολατάκι!

Δεν πήρες πολλά κιλά ε?

Μια χαρούλα το πέτυχες το οινόπνευμα καλέ, μπράβο!

Κι εγώ πάντα πολύ πιο ακριβό το βρίσκω!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστω Σοφάκι! Και συ να χαιρεσαι τα βλασταράκια σου!!!

ΑΠο κιλα πρέπει να ειμαι στα 9-10,σταματησα να ασχολούμαι βασικά,σιγα 2 πάνω, 2 κάτω, τι θα αλλάξει? Αφου δεν ξεφυγα να παρω καμια 20ρια δε με πολυαπασχολεί το θέμα...ετσι κ αλλιως 10 μερες μεινανε!

Και γω απορησα με την τιμη,το κοιτουσα, το ξανακοιτούσα...μια χαρα ειναι, ελεγμενο κ απτον εφετ,με ταμπελα,ολα κομπλε.

Εμεις ησυχα τη βγαλαμε, μονο ο κουμπάρος μας ηρθε, αυριο θα παμε στην πεθερα το μεσημερι ,μου εχει φτιάξει και τούρτα με τα χεράκια της..!

Βασικα ειχα σκεφτει να κάνω ενα μινι κάλεσμα φιλων,ετσι και για το καλό γενικά αλλα με την αρρωστεια εγκατελειψα την ιδέα, μπορει αν επιζησω να το κανω μεσοβδόμαδα!

Πολύ φθηνό ρε συ το βρήκες, εγώ θυμάμαι περίπου 12-13 Ευρώ μου είχε πει ο Στεφ ό,τι το πήρε.

Οι γονείς μου έφυγαν σήμερα οδικώς για ταξίδι. Τώρα βρίσκονται Βελιγράδι. Αχ θέλω και εγώ αλλά με το αχ θα μείνω:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πολύ φθηνό ρε συ το βρήκες, εγώ θυμάμαι περίπου 12-13 Ευρώ μου είχε πει ο Στεφ ό,τι το πήρε.

Οι γονείς μου έφυγαν σήμερα οδικώς για ταξίδι. Τώρα βρίσκονται Βελιγράδι. Αχ θέλω και εγώ αλλά με το αχ θα μείνω:)

ναι, ειχα πάει πριν στο σουπερ και το ειχε 8,5 ευρο τα 200μλ.

τι να πω..λες να πάω να πάρω καμια ντουζίνα να τα πουλάω? χαχαχα

θα τα βάλω 5 ευρο ,ε κάτι θα βγάλω!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Στην γιορτή ήταν τέλεια!!!Πήγαμε μαζί με τα πεθερικά μου και τον Δ...τα έμπηξα κανονικά...και η πεθερά μου!!!Ήταν άψογο το μωρό μου!!!!Μας κοιτούσε και γελούσε συνέχεια...άλλο πράγμα ,ούτε ντρεπόταν ,ούτε έκλεγε...μόνο στο τέλος που τα μαζέψαν και έπρεπε να τα πάρουμε απο την κανονική είσοδο δεν το κατάλαβε κι έκλαψε..."θέλω να πάω στην μαμά μου σας λέω"...πήγαμε με τον Δ και τον πήραμε!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κορίτσια!

Εμείς αποφασίσαμε να μην κάνουμε γιορτή στο σπίτι...το προηγούμενο βράδυ έβγαλε ο Δ για φαγητό κάποια άτομα που ήθελε ο Δ απο το μαγαζί και είπαμε να περάσουμε την μέρα η 3 μας...δεν έχω διάθεση και αισθάνομαι κουρασμένη με την δουλειά...δεν μου ήταν εύκολο να μαγειρέψω για 40+ άτομα παρόλο που μου αρέσει να ανοίγω το σπίτι και να έρχεται κόσμος...είμαι κάπως όσο πλισιάζει ο καιρός και για τις εξελίξεις στην δουλειά...μετά θα ήθελα να φάω και 2 μέρες στο καθάρισμα...τσπ ΄περάσαμε πολύ ωραία...στην αρχή πήγαμε να κουρευτούν τα αγόρια μου ,μετά σε παιδότοπο το μωρό μας και στο τέλος για φαγητό...γύρισαμε κατα τις 8.30 έκανε μπάνιο το μικρό και κοιμήθηκε σχεδόν όρθιο...έγινε όμως κάτι πρίν που και ο Δ ακόμα τρελάθηκε...γυρίσαμε στο σπίτι και λέει ο μικρό "μαμά σε ευχαριστώ που πήγαμε τόσο ωραία βόλτα...έλα να σου δώσω ένα φιλάκι" τό ίδιο έκανε και στο μπαμπά του...είναι πολύ καλό το αγόρι μου...στο κομμωτήριο δε δώσαμε παράσταση...κούκλος το μωρό μου!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα!!!

Αγγελική το οινόπνευμα πρέπει να είναι 95 βαθμων...

7,5 ευρω τα 245μλ το πήρα εγώ...

Ντινάκι επειδη το φαρμακείο σας το έχει λίγο ακριβό το φυσιομερ για τσέκαρε εδώ:

http://www.healthzone.gr/gr/brefika-eidi-bebe/riniki-apofraxi/physiomer-kids.html

εγω γενικά τα παραφαρμακευτικά, όλα μεσω ίντερνετ τα παίρνω...

οι διαφορές στις τιμές είναι αρκετά μεγάλες και συμφέρουν!;)

Αννούλα περαστικά στον Τζέισον...

Σοφάκι χίλια ευχαριστώ!!!!Μεγάλη διαφορά και με έσωσες!!!!:D:D:D:D

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!

Ντινακι φανταζομαι τη συγκίνησή σου!!!!!

αχ περηφανες μανούλες!!!!

Κρυωσε λες ο Λίο παλι?

Εγω επιτέλους ναι, να τολμησω να πω και να χτυπησω 100 ξύλα, ειμαι καλυτερα σημερα!Αφου σηκωθηκα το πρωι με τοση ενεργεια που πριν πλυθω ξεκινησα να κανω δουλειες!Ειχα μαζευτεί τόση σκονη, δε μπορουσα να τη βλέπω!

Τωρα λαμποκοπάει το σπιτι!

Εχω σκασει απτο φαγητο ομως...νιωθω πως πια χορταίνω με 3 μπουκιες φαϊ αλλα απο τη λαιμαργία μου εννοειται δε σταματάω εκεί! Ε και μετα υποφέρω....

Αχ μαζί σου βαρυγκομώ Αγγελική! Έχουν έρθει ο κουμπάρος μας με την κοπέλα του και από χθες το βράδυ τρώμε! Κι έπεται και συνέχεια, καθώς το βράδυ θα μας έρθουν ο παλιός συγκάτοικος του Άρη με τη γυναίκα και το γιο του 5 ετών που ήταν στο εξωτερικό και τώρα γύρισε Κρήτη και μένει στο Ηράκλειο. Με πήρε προχθές και μου είπε να βρεθούμε, 10 χρόνια είχα να τον ακούσω, από τα φοιτητικά μου χρόνια που τα πρωτόχαμε με τον Άρη και τρελάθηκα από τη χαρά μου! Τον λατρεύω αυτόν τον άνθρωπο! Θα πάμε στο Μπαχάρ σήμερα! :lol: Σου στέλνω νοερά μια σαλάτα του σεφ κι ένα ριζότο μόλις χωνέψεις! Κι όταν ξεπεταχθεί ο Κωνσταντίνος σας περιμένουμε να τα φάμε μαζί με τα υπόλοιπα!

Ντινάκι μου να χαίρεσαι και να καμαρώνεις κάθε χρόνο το Λεωνιδάκι σου! Και περαστικούλια του κιόλας!

Αχ μωρέ τι καλούλης που είναι ο γιόκας σου! Μου θυμίζει το Γιωργάκι μου! Και η μικρή ψιλοστρώνει τώρα τελευταία και γίνεται ευγενική, λέει κι από μόνη της ευχαριστώ και συγνώμη η σκατούλα! Και η γλώσσα της πάει ροδάνι! Προχθές είχε σκαρφαλώσει στο έπιπλο πίσω από τον καναπέ και είχε κρεμαστεί και δεν μπορούσε να κατέβει! Και φώναζε όλο χαριτωμενιά: "Μαμά, μαμά βοήσεια! Α με σώσεις?" :lol: Κάνει και μεγάλες προτάσεις και μου φαίνεται τόσο παράξενο όταν θυμάμαι το Γιώργο στην ηλικία της. Όταν μιλάνε κιόλας, συνειδητοποιείς καλύτερα την τρομερή αντίληψη που έχουν.

Και μιας και λέγατε για τα επετειακά χθες, να δηλώσω ότι κι εγώ σε κάθε γιορτή που λένε τα παιδάκια, μικρά-μεγάλα στο σχολείο τα ποιηματάκια τους ή παίζουν τα σκετσάκια τους κλαίω! Και χθες με το δάκρυ κορόμηλο ήμουν κι αγκαλιά τα χαρτομάντιλα! Οπότε φαντάζομαι ότι στα δικά μου θα πλαντάξω!

Ποπο όσο σκέφτομαι ότι σε κανένα τρίωρο θα ξανατρώμε μου έρχεται το φαγητό στο λαιμό! Πάω να πιω καμία σόδα! :lol: Eίμαι πραγματικά σαν 6 μηνών έγκυος στο πρώτο και 3 μηνών έγκυος στο 2ο! :lol: :lol:

Θα πάμε στο Μπαχάρ σήμερα! :lol: Σου στέλνω νοερά μια σαλάτα του σεφ κι ένα ριζότο μόλις χωνέψεις! Κι όταν ξεπεταχθεί ο Κωνσταντίνος σας περιμένουμε να τα φάμε μαζί με τα υπόλοιπα!

:lol: :lol:

Κακουργα κρητικιά,αυτό δεν έπρεπε να το πεις!!!!!!!!

Μονο απο τη λιγουρα θα λιποθυμήσω!!!!!!!!!!!

Και γω εφτιαξα πιτσα τωρα..οριστε! παλι θα βογκάω το βράδυ...

ο Κωνσταντινος κλωτσαει τοσο πολυ που νομιζω οτι θα βγει κάνα ποδάρι απέξω σε λιγο!!!!!!!!

καλημεα σας ...

αντε αγγελικη εισαι καλυτερα? εγω παντωε νατιβιωση ειχα παρει στον 9ο

ντινακι πωε ειναι ο λεωνιδας?

εμενα η μικρη μου ειναι καλυτερα ...αλλα μου αρχισε να παραπονιεται για το αυτι..πηρα το ντοκτορ ...μου ειπε μαλλον απο το φυσημα

με τη μεγαλη εχω προβλημα ....στο σταθμο εκανε κακα της πανω της ...δε σηκωθηκε για ποιημα ...απο χθες μου εχει κατουρηθει 2, 3 φορες..

τη στριμωχνουν αγρια οι μικρες στο σταθμο ...

τωρα λενε και σε μια φιλη της , τη κατερινα ...να μην την κανει παρεα τη δικια μου ...γιατι αυτες την ξερουν πρωτα , γιατι η δικια μου ειναι ασχημη , δεν της δινουν καρεκλα να κατσει .... και αλλα τετοια μου λεει !!!

τι να κανω?της ειπα οτι σηερα θα ζωγραφισουμε ομορφα πραγματα...να τα χαρισει στα κορτσακια αυριο και να ζητησει να γινουν φιλες...

ενω εχει προσαρμοστει ρε γμτ ....την στριμωχνουν οι μικρες..και αγχωνεται ...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα και καλη Κυρικη!

Ο μικρός μου έκανε δύο φορές πυρετό εχθες...στις 7 και στις 2 μέχρι 38 και δεν έχασε το κέφι του...βήχα έχει οχι συνέχεια όμως...με τον Δ όταν κοιμήθηκε ο μικρός είχαμε ψιλό καυγά...το ταλαιπωρο λέει το παιδι με τον παιδικο 2 μήνες πάει και συνέχεια κάτι παθαίνει...δεν έχουμε συνηθίσει έστι...τι κι αν του λέω οτι τα παιρνάει στο πόδι...πήραμε και τον παιδίατρο και μας είπε για ίωση με λαρυγγίτιδα και ήρθε και έδεσε...ευτυχώς δεν δέιχνει κάτι τέτοιο...δεν ξέρω απο τη μία έχει δίκιο απο την άλλη όμως....

Κατερίνα πιάσε πάλι τις δασκάλες με πιο έντονο τρόπο....Μα τι κοριτσάκια ειναι αυτά καλέ...θελουν ψυχολόγο...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...