Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελ εγώ αν δώ καμιά φορά να επιμένει σε κάτι του βγάζω απο την ντουλάπα 2 επιλογές...αυτό ή αυτό του λέω και έτσι συμβιβαζόμαστε και οι δύο και εκείνος το σταματάει γρήγορα και έχει και κάνει δική του επιλογή και εγώ του βάζω αυτό που θέλω...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ευχαριστω για τις ευχες σας !!

Να το χαιρομαι το κοριτσι μου

αγγελικουλα "μεγαλη" να σε χαιρομαστε ..με ενα πονο!!με το καλο ο μπεμπης σου!

αννουλα και λινα ...να χαιρεστε τα αντρακια σας !

ντινα να χαιρεσαι το συζυγο !!!

το κοριτσακι μου το μικρο ..παλι εκανε πυρετο χθες το βραδυ ..απυρετη 1μιση μερα !και ξανακανε χθες τη νυχτα ,,,,

με τη μεγαλη ειχαμε δραματα το πρωι...ηθελε να κατσει με τη γιαγια και την αγγελικη ..ετοιμαστηκαμε εφτα και δεκα ...και τεταρτο περναει το σχολικο ...

ουφ..σκ ερχεται ..να ηρεμησουμε ολες μας ..

η γιορτη τελικα ειναι κεκλεισμενων των θυρων ..

ντινακι ..πηγαινε να καμαρωσεις το παιδι σου !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημερα!!!!

Χρονια πολλα στο Αγγελικάκι σου Κάθριν!!! Χιλιοχρονο να ναι το αστέρι σας!!!!

Δημητράκια πολύχρονα!!!!

Μαντ και Αννα ,να τα χαιρεστε τα αγορια σας!!!

Ντινακι,πολυχρονος ο συζυγος!!!!

Να με χαιρομαι και μένα!Το 2ο καλυτερο δώρο της ζωης μου ερχεται σε λιγες μερες!!!

Ποσο λαχταρω να τον αγκαλιασω...

(Ουφ,τα πάτησα και γω τα 32....αλλα 8 μεχρι τα 40!

Αυτο το νουμερο ουτε να το ακουω δε θελω!Ακου κει 40!)

Σημερα αργησε το σχολικο 20 λεπτα, ξεπαγιασα να περιμενω κατω,ελεγα να ανεβω να παρω μια ζακετα αλλά δισταζα,ελεγα τωρα θα ερθει μωρε...

ελπιζω να μη χειροτερεψει η κατασταση μου.

Ανεβηκα πανω τρεχοντας κ εφτιαξα ενα χαμομήλι,ακομη να συνελθω.

Ηθελα να σας πω, οσες χρησιμοποιείτε προϊοντα Planet,μπορειτε να παρετε σε αυτο το νουμερο να σας στειλουν εκπτωτικά κουπόνια

2103493625 κα Παπαζογλου

Εγω παρέλαβα εχθες μπολικα!

Καλημέρα.Καλέ έχουμε γιορτές και γενέθλια και εγώ λείπω!!!

Συμπεθερούλα μου χρόνια σου πολλά, και στα 100 και βάλε και με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου τον διάδοχο!!!! Το καλύτερο δώρο έρχεται με μικρή καθυστέρηση:)

Κατερινάκι να χαίρεστε το κορίτσι σας. Μικρή Αγγελικώ χιλιόχρονη να είσαι και μόνο χαμόγελα να συναντάς γύρω σου.

Άννα και Μάντι να χαίρεστε τα καμάρια σας, πολύχρονα και να γίνουν σπουδαίοι και ευσεβείς άνθρωποι (μιας και μιλούσατε και για σεβασμό).

Ντινάκι να χαίρεσαι το στεφάνι σου!!!

Ξεχνάω κάποιον ή μου φαίνεται??

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω για τις ευχες κοριτσάκια..!!!!

Πηρα το γιατρό, δε μπορω αλλο να ειμαι ετσι, 8η μερα σημερα.ελεος πια.

Μου ειπε να ξεκινησω αντιβιωση.

Λεω να περιμενω μεχρι τη Δευτερα αν δεν εχω συνελθει ακομη να αρχισω τότε.

Ξερω κ γω..φοβαμαι τα παλιοφαρμακα ετσι οπως ειμαι.

Καλημέρα γειτόνισες!!!

Χρόνια πολλά σοτυς γλυκούς Δημήτρηδες της Αννούλας και της Μαντ!!!

Ντινάκι να χαίρεσαι το σύζυγο!!!

Κατερίνα να τα εκατοστησει η Αγγελικούλα σου!!!

Αγγελική χρόνια πολλα κι απο δω!!! σιγά βρε....τι είναι το 32....απλά ένας αριθμός!!! πόσο αισθάνεσαι μετράει!!!

όσο για το κρυωμα σου....ακριβως τα ίδια πέρασα κι εγώ λίγο πριν γεννήσω...

και τελικά πήρα μια εβδομάδα αντιβίωση γιατι μου είπε ο ντοκ οτι δε με αφηνε να γεννήσω έτσι όπως ήμουν!

Ελπίζω να καλυτερέψεις σύντομα και αν μπορέσεις και να αποφύγεις την αντιβίωση θα είναι το ιδανικό, αν πάλι όχι δεν πειράζει....προκειμένου να είσαι καλά και να μην φοβάσαι μην κολλήσεις και τον μπέμπη τίποτα...

Αννούλα τριπλομανούλα διαβασα αυτό:

https://www.facebook.com/permalink.php?id=139582446088892&story_fbid=411954732184994

πάρε ενα τηλεφωνάκι στην πάμπερς να ρωτησεις...να σου στείλουν καμια πάνα για τον Τζέισον!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Και συνεχίζω τις ευχές γιατί το πρωί άρον-άρον με κόψανε η συνάδελφος που πάμε μαζί να κατέβω να πάμε στο σχολείο!

317474my7qr4dbax.gif

Χρόνια πολλά και καλά και στη μεγαλοκοπέλα που γιορτάζει τα γενέθλιά της σήμερα! Πολύχρονη κι ευτυχισμένη και με το καλό να πάρει και τον 3ο μεγάλο έρωτα της ζωής της αγκαλιά!!!

Την εικονίτσα με το ξεβράκωτο μωρο για να θυμηθείς πάλι τι σε περιμένει! και μια συμβουλή! προσοχή τα μούτρα σου, τα αγοράκια κατουράνε συντριβάνια! :lol:

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα και στα αντράκια του καφέ μας! Μικρά και μεγάλα! Άννα μου να χαίρεσαι το παλικαράκι σου! Να σε κάνει πάντα υπερήφανη!Να είναι πάντα γερό, τυχερό και χαρούμενο να του πεις!

Λίνα μου να χαίρεσαι κι εσύ το κουκλάκι σου! Ότι καλύτερο να έρθει στη ζωή του και να είναι πάντα ευτυχισμένο!

Ντίνα μου να χαίρεσαι τον άντρα σου! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και με το καλό να μεγαλώσετε την όμορφη οικογένειά σας! Μια κόρη για τον μπαμπά εύχομαι δώρο για του χρόνου!

Ευχαριστω για τις ευχες κοριτσάκια..!!!!

Πηρα το γιατρό, δε μπορω αλλο να ειμαι ετσι, 8η μερα σημερα.ελεος πια.

Μου ειπε να ξεκινησω αντιβιωση.

Λεω να περιμενω μεχρι τη Δευτερα αν δεν εχω συνελθει ακομη να αρχισω τότε.

Ξερω κ γω..φοβαμαι τα παλιοφαρμακα ετσι οπως ειμαι.

Εγώ στη θέση σου θα την ξεκινούσα ΤΩΡΑ την αντιβίωση! Να είμαι καλά στη γέννα. Αν είσαι πολύ χάλια... τι ακριβώς έχεις? Λαιμό, βήχα και τέτοια? εγώ κάθε που με πιάνει ο βήχας μετά με γυρίζει σε βρογχίτιδα αν τον αφήσω να τραβήξει, που μπορεί να κρατήσει και μήνα. Έχω πάθει και θλάση στα πλευρά από τον βήχα, ούσα έγκυος με το προσπάν δεν μου περνούσε. πέρασε μόνο με αντιβίωση. πάρε μόνο αυτό το σκεύασμα το πώς το λένε για όταν παίρνεις αντιβίωση για να μην πάθεις κολπίτιδα κι έτσι.

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!

Αγγελικουλα μου χιλιοχρονη! να εισαι παντα καλα να μας λες τις χιουμοριστικες ατακες σου, να εισαι χαρα θεου οπως παντα! με το καλο να υποδεχτεις τον κων/νο σου και ... περαστικα! εισαι αρρωστουλα;

χρονια πολλα και σε οσους και οσες γιορταζουν στο καφε του Αυγουστου! χιλιες ευχες!

Ευχαριστω γειτονισσες για τις ευχες!!!!

Να χαιρεστε κ σεις τα παιδάκια σας και όποιον άλλον εχετε που γιορτάζει σημερα!

Καλα Νεκ πολυ γελασα με το ξεβρακωτο αγόρι!!!!!χαχαχα

κατουράνε τα ατιμα ε? ουφ...θα το ζησουμε κ αυτό!!!!!!!!!

"μεγαλοκοπέλα" ????? ντροπη σ!

Λες να ξεκινησω βρε Χανιωτισσα? Λεω να περιμενω ως τη Δευτερα,άι στο καλό,λες και με ματιάξανε τελευταιες μερες.

Βήχα είχα αλλά περασε (ευτυχωςςςςςς), καταρροη,μπουκωμα,πονολαιμο και μόνιμα κομάρες.αυταααααα

Εχω και την πεθερα που εχει λυσαξει "πηρες ρομπα? πως θα πας να γεννησεις χωρις ρόμπα? παντοφλες αγορασες?"

Ωχ ,λεω, παντοφλες εχω, τη ρομπα τι να την κάνω? ζεστη δε θα κάνει μεσα στο νοσοκομείο? να την αγορασω για 2 μερες? δεν προκειται να την ξαναφορεσω.

Μεχρι και τον Λ. πηρε τηλ κ του το πε, να πάρω ρόμπα!!!!!!!!!

Πηγε αυτη λεει μετα κ μου αγορασε παντοφλες καινουριες, να μην παω με αυτες που εχω! Ημαρτον λεω! Σαμπως τις παντοφλες μου θα κοιτανε???

Παω να κάνω μπάνιο,να πάω σουπερ να προμηθευτω μπεμπιλίνα για κάνα 2μηνο (ας ειναι καλά τα κουπόνια) και να παραλάβω το δώρο μου.

Κι αν δεν ειναι ωραίο, μαυρο φιδι που τους εφαγε,καταμαυρο!

Παρηγγειλα να μου το φτιαξουν,θα σας βάλω φωτο να το δειτε!

Ειναι δωρο για τη γέννα- τις γεννες βασικα...δεν ειχα ζητησει τιποτα στη Μαριλιζα ,ε το πηρα τωρα με τζακ ποτ!

Ρε συ Αγγελική τώρα που είπες παντόφλες. Η κοπέλα που γέννησε δίπλα μου τον Γενάρη είχε πάρει πολύ φθηνές παντόφλες και όταν έφυγε τις πέταξε για να μην κουβαλάει μικρόβια στο σπίτι. Καλή ιδέα, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπερες...εχω πάθει overdose γλυκών..και το θεμα ειναι οτι δε τα ήθελα...

τα εφαγα απλα απο βαρεμάρα...αχ βαχ...

και επεται και συνεχεια αυριο...

Ασχετο, πηγα φαρμακείο και πηρα οινοπνευμα 95βαθμών με τιμη 3 ευρο!

Λεω πλακα μου κανει,δε μπορει, μηπως ειναι 13 ρωτησα, οχι οχι ,3!

Αγγελικούλα χρόνια σου πολλά!!

Να τα εκατοστήσεις!

Με το καλό να κρατήσεις αγκαλίτσα το μπεμπίτο σου σε λίγες μέρες!!

Ντινάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!

Πολύχρονος να είναι!

Αννούλα χρόνια πολλά!

Να χαίρεσαι το Δημητράκη σου!

Λινάκι να ζήσει το Μητσάκι!!

Κατερινάκι να τα εκαστοστήσει το Αγελικάκι τι μικρό που έχει τα γενέθλια του σήμερα!

Πωπω γιορτές σήμερα, για πείτε, κάνατε καμιά γιορτούλα ή σπίτι ήσυχα τη βγάλατε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...