Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από εμάς. Ας αναστενάξω εδώ που μπορώ...ουφ!

Αυτάααα...

Περαστικά σε όλους κορίτσια, μεγάλους και μικρούς. Εμένα χθες όλο τη μέρα μέχρι και το βράδυ με πονούσε ο λαιμός μου σε τρομερό σημείο, αφού δεν είχα φάει τίποτα όλη μέρα και νερό έπινα με δυσκολία. Διέκρινα και άσπρα σημεία στις αμυγδαλές μου και είπα ότι θα ξαπλωθώ και δεν θα τη βγάλω καθαρή. Βαριόμουν να πάω να πάρω λιζοπαΐν κι έτσι χτύπησα όλα μου τα φυτικά σκευάσματα σε μία μέρα. Ε σήμερα είμαι μια χαρά, δεν πονάω καθόλου κι ελπίζω να τη βγάλω καθαρή γιατί δεν μπορώ να έχω λαιμό και σχολείο μαζί!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι άλλο να σχολιάσω δεν έχω... παιδικούς και γιορτούλες λέτε και ζηλεύω κι εγώ... στα υπόλοιπα δεν έχω κάτι να πω, εμπειρίες κι έτσι.

Ρούχα κι εγώ το σουκού τα δικά μας θα βάλω, των παιδιών τα έχω φτιάξει.

Πάντως και ρούχα για άλλα μωρά ή παπούτσια που λέγατε τις προάλλες, αγγελίες κι έτσι. Γιατί δεν τα δείχνετε πρώτα εδώ καλέ μήπως τα θέλει καμιά "δικιά μας"? Κι εγώ έχω ρούχα άμα θέλετε, δεν θα τα ξεφορτωθώ ακόμα να τα χαρίσω κι έτσι αλλά δεν προβλέπεται και σύντομα να τα πάρει κανείς δικός μου άνθρωπος... οπότε όποια θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου. Μόνο που από νούμερα είμαστε σε μινιόν καταστάσεις και να δείτε και αν σας βολεύουν οι εποχές με τα δικά μου παιδιά.

Βρε κορίτσια, θυμάστε πριν πόσες μέρες λέγαμε για μηλόπιτα, Αγγελική η συνταγή που είχες βάλει ειναι για ανάποδη ή σκεπαστή; Βασικά δε θέλω να έχει πολλά υλικά και κυρίως πολλά αυγά!

Kαλησπέρα!

Είχα τον μικρό αδερφό μου εδώ και έπαιζε ps με τον Δ...αχ το μωρό μας έγινε ολόκηρο άντρας ,τα 18 κλείνει σε 2 μήνες και μένει μόνος του για πρώτη φορά...σκατούλι το θυμάμαι και αυτό!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα. Ρούχα ξεκαθαρίζω πάλι, απαπα ο ΧΑΜΟΣ! Μάζεψα 2 τσάντες για τον μικρό της κουνιάδας μου. Είπα πως δεν θα ξαναδώσω τίποτα αλλά τα λυπάμαι να κάθονται. Η γαιδούρα ένα ευχαριστώ δεν έχει πει, είναι τόσο υπεράνω. Εγώ τις επιστρέφω τα ρούχα σιδερωμένα και καθαρά και την χιλιοευχαριστώ που τα έβαλε το κοριτσάκι μου και αυτή τόσες στοίβες που της έχω στείλει και δεν καταδέχεται να πει το αυτονόητο. Τελοσπάντων, ας όψεται που λατρεύω τον μπομπιράκο.

Κατερινάκι περαστικά σας, καλέ τι επιδημία σας έπιασε πάλι? Τι έγινε με την μικρή, τι είπε η παιδίατρος?

Αγγελική μετράς μέρες ε? Όσο για το οινόπνευμα πρέπει να βάζεις το καθαρό που είναι και πανάκριβο, περίπου 18 Ευρώ το μπουκάλι αν θυμάμαι καλά. Δεν θυμάμαι βαθμούς τώρα, αν θες θα το τσεκάρω πιο μετά να σου πω (δεν θέλω να σκαλίζω τώρα, έχω βάλει τα παιδιά για ύπνο).

Α για το θαλασσινό νερό, ρώτησα στο φαρμακείο και μου είπαν πως το υπέρτονο είναι πολύ δυνατό και το βάζουν οι ενήλικες. Το ισότονο είναι το παιδικό αλλά δεν κάνει για την ηλικία της μικρής, 2+ είναι. Πήρα ένα φισιομέρ (10 Ευρώ το μπουκάλι!!!!Έλεος) αλλα θα το χρησιμοποιήσω αφού μιλήσω με την παιδίατρο.

Φισιομέρ θαλάσσινό νερό σε σπρέι σου έλεγα Ελ υπάρχει το baby που είναι απο 6 μηνών σε ρόζ μπουκαλάκι και το +2 που είναι το σε κίτρινο...την τελευταία φορά στο φαρμακείο δεν είχε φισιομέρ και πήρε ο Δ το sinomarin και αυτό θαλασσινό νερό σε σπρέι για παιδια...είχα πάρει το παιδιατρό μου και μου είπε πως είναι το ίδιο πράγμα...και αυτό στα 10 ευρώ αλλά πραγματικά αξίζει τα λεφτά του...πρόσεχε γιατί το φισιομερ baby λήγει στις 28 μέρες απο την ημέρα που το ανοίγεις...για μεγάλους θα είναι άλλο πράγμα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Μακάρι Αννούλα να είναι έτσι και στο σχολείο ο μικρός γιατί πραγματικά δεν θα έχει κανένα πρόβλημα...

Καλά ρε κορίτσια πρώτη γιορτή και δεν αφήνουν τους γονείς???Εμάς μας έστειλαν και 2ο σημείωμα σήμερα...πρέπει να φοράνε μπλέ τζινάκι και άσπρο μπλουζάκι...στις 10.30 θα πρέπει να είμαστε εκεί και θα κρατήσει κανένα μισάωρο μετά όποια μανούλα θέλει μπορεί να αφήσει κανονικά το παιδάκι αλλά εμείς θα τον πάρουμε γιατί έχω άδεια!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Έχει τη φήμη του πιο αυστηρού ο σταθμός που πηγαίνει ο άντρ., εμάς μας είπαν να φορέσουν τα καλά τους, όχι συγκεκριμένο ρούχο ή μπλε απαραίτητα! Πάντως κι εμένα με χαλάει που δεν μπορώ να πάω.

Καλέ τι κρύο έπιασε ξαφνικά! Έβαλα το καλοριφέρ του λαδιού στο σαλόνι να σπάσει λίγο κ σκεφτόμουνα από βδομάδα να πάρω τα χαλιά γιατί είναι μεγάλο το καθιστικό, έχει 4 ανοίγματα, και θα παγώσουμε, είναι κ μάρμαρο κάτω. Και πρέπει να κρεμάσω και κουρτίνες, πολλές δουλειές!

Ντίνα ωραιό είναι που έχεις τόσο μικρό αδερφό, παίζει ωραία και με το Λεώ!

Αυτό το παιδί θελει συνέχεια να τον απασχολεί και άμα δε του δίνεις σημασία ή γιατί έχεις δουλειά ή γιατί θες λίγο να κάτσεις αντιδρά πολυ άσχημα, κάνει απάσιμο νεύρων, έβλεπα κάτι στη ΝΕΤ κ μου έφερε το αυτοκίνητο στο κεφάλι αφού όλη την ώρα πριν γύριζε γύρω από τον καναπέ κάνοντας φασαρία. Του πήρα το αυτοκίνητο και ήρθε με άλλο κ με ξαναχτύπησε στο πόδι, του έδωσα μία ελαφριά στο χέρι κ σταμάτησε. Πριν κάναμε κατασκευές με Lego, έκανα δηλ μόλις του είπα να κάνει κάτι κι εκείνος θύμωσε. Στη γιορτή του έδωσα γραμμή μόνο για εκπαιδευτικά παιχνιδια. Είναι έξυπνος αλλά βαριέται, νεκ κ Άννα τι μπορώ να κάνω για να συγκεντρώνεται περισσότερο και να αυτοαπασχολείται και λίγο; Θα έχουμε ζήτημα στο σχολείο; Βέβαια στον παιδικό μου λεΝε ότι ειΝαι συνεργάσιμος, δεν ξέρω!

Βρε κορίτσια, θυμάστε πριν πόσες μέρες λέγαμε για μηλόπιτα, Αγγελική η συνταγή που είχες βάλει ειναι για ανάποδη ή σκεπαστή; Βασικά δε θέλω να έχει πολλά υλικά και κυρίως πολλά αυγά!

για ανάποδη ειναι Ελεάνα.

καλσησπερα και απο μενα..ξαπλωσαε και οι 4..εφερα και τημανα μου σπιτι για να μεινει αυριο με τη μικρη ..

βασικα η αγγελικη πρεπει να εχει αυτο το μισημιση μερα πυρετο που εκανα και εγω ,,μια φορα πηρε αντιπυρετικο και τωρα ειναι με δεκατα...απλα η μανα μου το φοβαται το πυρετο .,,εχει κακο ιστορικο με τον αδερφο μου,..και αφου βτην κραταει την καταλαβαινω.,.,,την πηγε στο παιδιατρο στη γειτονια ....που τον εχουμε καβατζα...μυκοσολοβαν, μασκα, και αντιβιωση ...ο λαιμος εχει σπιθουρακια λεει,,και μυξα ..η αληθεια ειναι οτι ειχε πολλες μερες μυξα...αλλα κανα 2 μερες ηταν πηχτη πρασινη ...καλα θα παει απότι δειχνει ...τωρα περιμενω τη χριστινα ελπιζω να το γλυτωσουμε

και εμεις εχουμε χαρτι για τη γιορτη..λεει για μπλε και ασπρα ρουχα...για γονεις δε λεει τιποτα ..θα ρωτησω αυριο ,,,

χαλασα και το σκ των γονιων ..θελαν να κατεβουν ναυπλιο .,,,αλλαν τωρα δεν το βλεπω.

καλα για τα ρουχα ελε...η κουνιαδα ενα ευχαριστω μπορουσε να πει !!εγω δεκα θα ελεγα ....

περιμενω τη νυφη μου και φετος ...λενε να βαλουν μπρος για το δευτερο ...μηπως ειναι κοριτσι ...αλλιως θα αρχισω να δινωκαι εγω..ανα και τα δικα μου τα καθημερινα τουλαχιστον ειναι φορεμενα αρκετα ειναι δυο χερια ...αλλα εχω και πιο καλα ..που ειναι 1-2 φορες ...τωρα ειμαι για μπουφαν και παπουτσια ..,,

παω να απλωσω..ε το βρωμοκαιρονα δω ποτε θα στεγνωσουν ...

ειπα στη μανα μου αν μπορει να βγαλει τα χειμωνιατικα αυριο και να τα φτιαξουμε μαζι το απογευμα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Εδώ έφτιαξε ο καιρός. Χθες βράδυ λίγο έλλειψε να κατεβάσω χοντρή κουβέρτα. Σκεπαζόμαστε με μια πικέ αλλά χθες είχε πολύ ψύχρα, παραπονιόταν και ο Στεφ. Απόψε είναι καλύτερα.

Ο Μάνος πήγε να πλύνει τα δόντια του, του λέω βούρτσισέ τα και φώναξέ με να τα ξεπλύνουμε. Σιωπή...πάω να δω και τι να δω? Είχε πασαλείψει όλο τον καθρέπτη του μπάνιου με οδοντόκρεμα! Έβαλα τις φωνές και του είπα πως θα πετάξω την οδοντόβουρτσά του, εφόσον προτιμάει να κάνει άλλα πράγματα από το να πλένει τα δόντιά του, δεν μας χρειάζεται η οδοντόβουρτσα. Είναι η μόνη τακτική που πιάνει με αυτό το παιδί!

Το πρωί φασαρία πάλι, όχι δεν θέλω αυτά τα παπούτσια, όχι δεν θέλω αυτό το παντελόνι-βάλε μου κοντό. Βγάζει τα παπούτσια του, βγάζει και το παντελόνι και του λέω πως θα πάει έτσι στο σχολείο. Εφόσον δεν θέλει αυτά τα παπούτσια και αυτό το παντελόνι, θα πάει χωρίς αυτά! Με κοιτάει μες την απορία και μου λέει 'μαμά μα θα με κοροιδεύουν τα παιδιά...' Ναι του λέω αλλά εσύ επέλεξες να βγάλεις παπούτσια και παντελόνι, η μαμά σε είχε ντύσει. Κάνει άλλη μια προσπάθεια 'μαμά μα κάνει κρύο έξω. αν βγω ξεβράκωτος και ξυπόλητος θα κρυώσω'. Χμ Μάνο μου έπρεπε να το σκεφτείς πριν αυτό! Στο λεπτό απευθύνθηκε στον πατέρα του και τον παρακαλούσε να του βάλει τα παπούτσια και το παντελόνι και έφυγε και πασιχαρής για το σχολείο! Δεν ξέρω αν είναι καλή αυτή η τακτική αλλά νομίζω ό,τι κάθε παιδί θέλει άλλη μεταχείριση.

Στο περιστατικό που αναφέρεις Ελεάνα αν εγώ έδινα ξυλιά στον Μάνο που με βάρεσε με το αυτοκινητάκι, θα το συνέχιζε και θα μου έφερνε στο κεφάλι όσα αυτοκινητάκια έχει. Πολύ αντιδραστικός είναι. Απλά εγώ του παίρνω το αυτοκινητάκι, το εξαφανίζω για μερικές μέρες και όσο και αν χτυπιέται δεν του το δίνω. Του εξηγώ πως δεν ήταν σωστό αυτό (ωστόσο λίγο αόριστη δικαιολογία για ένα 3χρονο νομίζω) και ό,τι θα ξαναδεί το αυτοκινητάκι του όταν αποφασίσει πως θα παίζει μόνο με αυτό και δεν θα βαράει. Κάπως έτσι το πάω και αποδίδει. Όταν θέλω να μαζέψει κάτι και δεν το κάνει, έχω πρόσκαιρα μια μαύρη σακούλα και τον προειδοποιώ πως αν δεν μαζέψει πχ. τα παιχνίδια του, θα πάνε όλα στα σκουπίδια. Αυτό το έκλεψα από την Νεκτ και στην δική μας περίπτωση αποδίδει μια χαρά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

μια χαρά βρίσκω τη συμπεριφορά σου ελέ κι εγώ έτσι θα αντιδρούσα. μια παρατήρηση μόνο δε πρέπει τη τελική λύση να τη δώσει ο απεμπλεκόμενος γονιός. ο μπαμπάς θα πρεπε να μείνει αμέτοχος παρόλο που σ αυτόν στράφηκε το παιδί. το παιδί πρέπει να τα βρει με το γονιό στον οποίο δημιούργησε πρόβλημα μέχρι ν αποκατασταθεί η σχέση τους.

για τα χτυπήματα δε το χω αντιμετωπίσει με κανένα παιδί μου τουλάχιστον σε τόσο μεγάλη ηλικία. να σηκώσει χέρι ή να πετάξει κάτι ποτέ. ο δημήτρης μόνο όταν μάθαινε να κάνει μπάνιο μου πέταγε κατα λάθος νερό με το τηλέφωνο του μπάνιου αλλά δε πιάνεται...χαχαχα

τη προσοχή πάνε να τραβήξουν. μάλλον θα κανα το αντίθετο, θα γύρναγα ακόμα περισσότερο το κεφάλι.

ελεάνα στο χω ξαναπει ο γιος σου είναι μόνος και βαριέται. τις μέρες που είσαι πολύ κουρασμένη για ν ασχοληθείς επέλεξε τη λύση του συνοικειακού παιδότοπου. απ την άλλη έχω απορία, ο μπαμπάς σας που είναι σε όλο αυτό; στη καθημερινότητα εννοώ. αν λείπει και δουλεύει κτλ, μήπως του αντρέα του λείπει πολύ και φέρεται έτσι; δοκίμασε ζωγραφική ή παζλ. σε μένα τότε που είχα μόνο το δημήτρη έπιανε.

είμαι λίγο ντάουν γιατί ο τζέισον ψιλοβήχει.... πρέπει να πάω στη παιδίατρο... παρόλο τον ορό δε του περνάει. όχι πολλά πράματα αλλά ο βήχας υπάρχει.

είμαι πτώμα σήμερα παω...πολλές καληνύχτες

Άννα μου πέρασε κάποια ίωση ο μικρός? Η δική μου παιδίατρος δίνει περιθώριο 1 εβδομάδα μετά από ίωση, δικαιολογείται ο βήχας τόσες μέρες. Από εκεί και μετά ζητάει εξέταση μην τυχόν και έχει ακροαστικά το παιδί. Βέβαια είναι μικρούλης ο Τζέισον ακόμη, τι λέει η παιδίατρος?

Η αλήθεια είναι πως έχουμε ένα θέμα με τον Στεφ. Του έχω πει πολλές φορές πως όταν μαλώνω τον Μάνο δεν θέλω να τον μαλώνει και εκείνος για το ίδιο πράγμα και μάλιστα την ίδια στιγμή. Από την άλλη θεωρούμε πως αν ο ένας γονιός μαλώσει το παιδί, τότε ο άλλος, ο πιο ήρεμος ,μπορεί να εξηγήσει όμορφα και ήρεμα εκείνη την ώρα της κρίσης γιατί η μαμά πχ. σε μάλωσε και τι ήταν αυτό που έκανες λάθος. Αργότερα και όταν ηρεμήσουν τα πνεύματα, η μαμά θα μιλήσει πάλι στον Μάνο για το ίδιο θέμα και τότε ο Μάνος συνήθως λέει 'μανούλα κατάλαβα, να γίνουμε πάλι φιλαράκια τώρα?':)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

μια χαρά βρίσκω τη συμπεριφορά σου ελέ κι εγώ έτσι θα αντιδρούσα. μια παρατήρηση μόνο δε πρέπει τη τελική λύση να τη δώσει ο απεμπλεκόμενος γονιός. ο μπαμπάς θα πρεπε να μείνει αμέτοχος παρόλο που σ αυτόν στράφηκε το παιδί. το παιδί πρέπει να τα βρει με το γονιό στον οποίο δημιούργησε πρόβλημα μέχρι ν αποκατασταθεί η σχέση τους.

για τα χτυπήματα δε το χω αντιμετωπίσει με κανένα παιδί μου τουλάχιστον σε τόσο μεγάλη ηλικία. να σηκώσει χέρι ή να πετάξει κάτι ποτέ. ο δημήτρης μόνο όταν μάθαινε να κάνει μπάνιο μου πέταγε κατα λάθος νερό με το τηλέφωνο του μπάνιου αλλά δε πιάνεται...χαχαχα

τη προσοχή πάνε να τραβήξουν. μάλλον θα κανα το αντίθετο, θα γύρναγα ακόμα περισσότερο το κεφάλι.

ελεάνα στο χω ξαναπει ο γιος σου είναι μόνος και βαριέται. τις μέρες που είσαι πολύ κουρασμένη για ν ασχοληθείς επέλεξε τη λύση του συνοικειακού παιδότοπου. απ την άλλη έχω απορία, ο μπαμπάς σας που είναι σε όλο αυτό; στη καθημερινότητα εννοώ. αν λείπει και δουλεύει κτλ, μήπως του αντρέα του λείπει πολύ και φέρεται έτσι; δοκίμασε ζωγραφική ή παζλ. σε μένα τότε που είχα μόνο το δημήτρη έπιανε.

o μπαμπάς γυρνάει πάντα, ή σχεδόν πάντα, μετά τις 7, προς 8 πολλές μέρες αν βάλεις και καμιά εξωτερική δουλειά που μπορεί να υπάρχει, οπότε από τη 1 που γυρνάει από το σταθμό είμαστε πάλι τα 2 μας, τελευταία πάλι έκοψε και τον μεσημεριανό ύπνο και δεν τον πιέζω μπας και μάθει και κοιμάται νωρίς το βράδυ, τώρα το έχουμε πάει στο 10.30 και είναι ξύπνιος από 8.30, θέλω να πάει 9.00, κι ας μην κοιμάται το μεσημέρι

όσο για δραστηριότητες τα έχω δοκιμάσει όλα, ζωγραφική, παζλ, πλαστελίνες, κύβους, κατασκευές, χαρτοκοπτική, δεν ξέρω τι άλλο, βαριέται εύκολα και δε θέλει να ασχοληθεί, παρά μόνο με αυτοκίνητα, στο σταθμό λένε ότι εντάσσεται στις δραστηριότητες, ίσως απλά μετά θέλει να χαλαρώσει, αλλά αν δεν τον απασχολήσω με κάτι απλά θα κολλήσει στην τηλεόραση ή στο λαπτοπ που ούτε αυτό το θέλω,

αν είναι καλός ο καιρός πάμε και βόλτα απογευματινή αλλά με τη βροχή, όσο για παιδότοπο, το έχουμε κάνει κι αυτό αλλά δε γίνεται κάθε μέρα, πάμε στο avenue, και το συνδυάζουμε με ψώνια, οπότε όλη η φάση του αρέσει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...