Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο μικρός μιά χαρά ευτυχώς απο την Δευτέρα που γύρισε στο παιδικό μες στην τρελή χαρά πάει και έρχεται...ούτε κλάμα ούτε γκρίνια...έμαθε και το τραγουδάκι για την γιορτή την σημαία Δευτέρα πήγε και σήμερα το λέει όλο...δεν υπάρχει αυτό το παιδί μία φορά να ακούσει κάτι το επανάλαμβάνει την δεύτερη το ξέρει...μακάρι να είναι και σχολείο ετσι αργότερα...και εμείς Αννούλα στο παιδικό ακούμε πολύ καλά λόγια...στην αρχή ήταν "άγαρμπος" γιατί δεν ήξερε απο παιδάκια και ομαδικά παιχνίδια...τώρα μου λέει η δασκάλα άλλο παιδι...έχει και φίλους που παίζουν μαζί "μπάσκετ" με πορτοκαλί μπάλα!!!χαχαχχα!!!

Εμάς μας έκανε πολύ καλό ο παιδικός και ακόμα ολόκληρη εβδομάδα δεν έχουμε πάει!!!

Την Παρασκευή έχουμε γιορτή και ευτυχώς μας έβαλαν όριο μέχρι 3 άτομα το κάθε παιδάκι γιατί ήθελαν να έρθουν όλοι...θα πάμε εγώ ο μπαμπάς του και η γιαγιά Αλέκα...θέλει και ο παππους του αλλά πρέπει να ρωτήσω την υπεύθυνη...εκεί να δείτε κλάμα που θα πέσει...και καμάρι φυσικά...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ελ διάβασα αυτά που έγραψες για τις γέννες και ανατρίχιασα...και εγώ πολλά ράμματα εκεί κάτω...την ώρα που έβγαινε το κεφαλάκι κατάλαβα το κόψιμο αλλά το δικό σου άλλο πράγμα...για σφραγίσματα δεν ξέρω...δεν έχει χρειαστεί να κάνω ποτέ...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αγγελική και εγώ πολύ ευχαριστημένη απο το Αττικό...τουλάχιστον τότε πριν 3 χρόνια...και φανατικοί υπερ του θηλασμου για να πιει ξένο γάλα το μωρό υπογράφεις...και όπως λέει η Αννούλα την ώρα της γέννας δέκα γιατροί μέσα...η αλήθεια είναι πως αισθανόμουν ασφαλείς...τώρα εκτός απο τα ρούχα του μωρού εγώ πήρα ακόμα και πάνες...και τότε δεν είχαν αυτά τα χάλια...και για σένα να πάρεις τα πάντα...ακόμα και εσώρουχα μιάς χρήσης...εμένα βόλεψαν πολύ τις πρώτες μέρες...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ελεάνα έχεις χίλια δίκια αλλά πάντα να θυμάσαι πως είναι γονείς του άντρας σου και να τους σέβεσαι...ρίξε μωρέ λίγο νερό στο κρασί σου και εσύ και με τον τρόπο σου κάνε αυτό που θέλεις όσο έχει να κάνει με την πεθερά σου...πήγαινε εκεί το Αντρικο για λίγο...να δεί τον παππού του...με δικά σου παιχνιδάκια...

Εμένα ο Δ μάλλον αποτελεί εξαίρεση αν και έχει πολύ αδυναμία στην μαμά του όταν κάνει κάτι άσχημο της το λέει...για καυγάδες δεν ξέρω γιατί δεν έχουμε φτάσει σε σημείο να τσακωθούμε με την πεθερά μου ή εκείνος με τους δικούς μου ωστε να πρέπει να πάρουμε θέση σε κάτι τέτοιο...οκ μπορεί να υπάρχουν κάποια παράπονα αλλά όυτε εκείνοι έχουν γκρινιάξει για κάτι...ούτε εμείς για τους γονείς μας...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Κατερινιώ περαστικά.

Καλά τι σόι 3χρονα είναι αυτά που απο τώρα κοροιδεύουν τα άλλα παιδάκια???Καλά ο δικός μου σε αυτά είναι λίγο "μπουνταλάς"...ή δασκάλα δεν μπορεί να μιλήσει στις μαμάδες τους?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ντίνα μου δε φαντάζεσαι τι έχει να γίνει στη γιορτή! κι εγώ στη πρώτη του μητσάκου (ήταν και μικρός κάτω των 2) το δάκρυ κορόμηλο!!! πάντα έτσι θα ναι ο λ σου! από βρέφος πανέξυπνο! είναι τέλειο πάντως να σου λένε καλά λόγια! φέτος πρώτη φορα το καταννοώ. μάλλον και πρώτη χρονιά που πέσαμε σε νορμαλ δασκάλους και στα 2 σχολεία των παιδιών. βασικό πολύ κι αυτό.

αγγελίνα πολλά περαστικά! να φύγει το κρύωμα να ηρεμήσεις και να γεννήσεις άνετα.

Συνεργάσιμος και υπάκουος είναι και ο Μάνος. Μου το είπε και η νέα του δασκάλα σήμερα. Το θέμα της επιθετικότητας πρέπει να δουλέψουμε λίγο. Από το άλλο σχολείο αλλά και από αυτό μου είπαν πως παίζει μεγάλο ρόλο η μικρή. Δηλαδή βγάζει επιθετικότητα λόγω της Εβελίνας. Λέμε και ξαναλέμε πως τα χεράκια είναι για να αγκαλιάζουμε, να πιάνουμε, να τρώμε και πως τα παιχνίδια μας δεν είναι όμορφα και καλά όταν τα παίζουμε μόνοι μας. Που θα πάει, κάποια στιγμή θα το καταλάβει πιστεύω.

Αγγελική περαστικά στην Μαριλίζα. Καλύτερα να το σταματήσεις το παιδί νομίζω και εγώ, δεν έχει νόημα για μερικές μέρες που έμειναν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ντινάκι περαστικά! Τι ωραία, η πρώτη γιορτή του Λεωνιδάκου! Μπράβο θα έρθει και ο μπαμπάς μαζί, μπορέι να φύγει από το μαγαζί?

Αγγελικούλα περαστικά και στη μικρή που αρρώστησε!

Τι λες, θα τη σταματήσεις νωρίτερα?

Αννούλα τα βλαστάρια σου είναι ένα κι ένα ε?

Τι άλλο θέλει μια μανούλα? Πάντα καλά λόγια να ακούς γι΄αυτά!!

Ελευθερίτσα κι εγώ 3 σφραγίσματα έχω κάνει, στα δύο θυμάμαι δε μου έκανε αναισθησία, ήταν πιο εύκολα μάλλον, δε με πειράζει λίγος πόνος κι εμένα.

Θα στρώσει το Μανιώ που θα πάει, εγώ νομίζω είναι στο dna του, είναι από τη φύση του λίγο ζωηρός, λίγο υπερκινητικός σαν το δικό μου και του βγαίνει θυμός χωρίς να το ελέγχει, κάποια στιγμή θα ηρεμήσει πιστεύω. Αφού σου λέει η δασκάλα πως συνεργάζεται είναι σε καλό δρόμο.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κλάψ, εμάς στη γιορτή δε μας αφήνουν, και την περίμενα πως και τι, είναι μόνο για τα παιδιά, θα τα γράψουν βίντεο λέει να μας το δώσουν τέλος της χρονιάς, τα Χριστούγεννα θα μπορούμε να πάμε, και ήθελα να τον δω να λέει το ποίημά του, το λέει καί με στόμφο, τα προνήπια κάνουν κ παρέλαση! Σήμερα δεν τον έστειλα, ήταν πολύ κουρασμένος, κι εγώ χθες σερνόμουνα, κάτι μας γυροφέρνει μάλλον κι εμάς, ελπίζω να τη σκαπουλάρουμε.

Όσο για το άλλο μη το σκέφτομαι κ φουντώνω, τα συζητήσαμε κ χθες, έχω δίκιο λέει αλλά είμαι κ υπερβολική, και παιχνίδια να πάω ούτε που ξέρω που θα τα φυλάξουν, τέσπα, θα πηγαίνει ελεγχόμενα για κανένα μισάωρο κι αυτό, όσο να πάω να κάνω εκκαθάριση, πάλι δε θέλουν, έχει κ τον κλασικό σταχτομαζοχισμό!

Διαφημίσεις

Καλημερα.

Ευχαριστουμε για τα περαστικα, μάλλον πιάσανε για μενα..

Επιτέλους σηκωθηκα και νιωθω πολυ καλυτερα σημερα! Ουφ.

Παρεούλα με τη Μαριλιζα σημερα!

Αυτο λεει και ο Λ να μην την ξαναπάω...θα δω ρε κοριτσια, αν προλάβω να τελειωσω τις δουλειες μου,ουτε γω θελω να ταλαιπωριέται το παιδι.

Σημερα πυρετό καθολου πάντως,πάλι καλά.Ακμαιότατη ειναι!

Ελεάνα δεν σας αφηνουν να πατε στη γιορτη????

Δε το πσιτευω! Θα ειχα σκάσει!

Εμας δεν κάνουν! Εβριζα το δημοσιο περυσι!

Μου πε οτι ειναι μικρα...

Τα Χριστουγεννα ομως που κανουν μου ειπε οτι θα με πάρει τηλεφωνο να πάμε.

Ερωτηση το οινοπνευμα για τον αφαλο του,ποσους βαθμους πρεπει να εχει?

Εστειλα το Λ εχθες στο φαρμακειο να παρει και του δωσανε το 70αρι...νομιζω οτι πρεπει να ειναι 95αρι ομως.

Αν με αφησει η κατρουλου θα φτιαξω και βαλιτσα σημερα να τελειωνω,θέλω να εχω όσο το δυνατόν λιγοτερες δουλειες την επομενη εβδομάδα.

καλημερα , αντε αγγελικουλα τελειωνεις...να ξεκουραστεις αυτες τις μέρες ..

εγω ειμαι καλυτερα ..ενα πονολαιμο εχω ...η μικρη μου με πυρετο ..θα παει παιδιατρο τωρα με τη μανα μου ..ειναι πολυ υποτονικη ...

ο φιρωγος ταξιδι θα ερθει την αλλη βδομαδα...στο γραφειο μπουρδελο ..ελεγα να φυγω το σκ να κανουμε διπλα γενεθλια της αγγελικης με τον ανηψιο μου που εχουν μια 1 διαφορα στο χωριο...τωρα σκ....ατα !!!

ουφ δυσκολος μηνας ο οκτωβρης ...

η επομενη με πυρετο θα ειναι σιγουρα η χριστινα ...και καλα κουραγια

για τη γιορτη δε μας εχουν πει τιποτα ,,,χθες τραγουδαμε το ντουτσε ...στο μυαλο το ειχα στανταρ οτι θα μας πουν να παμε ...

ελε ..και εμενα η χριστινα εχει αρχισει να βγαζει μια επιθετικοτητα ...χθε με κυνηγαγε να με χτυπησει με μια πετσετα ..της ελεγα οχι, χοι ..τελικα μου ριχνει μια με τη πετστετα μεσα στη μουρη ...χαζογελαγε ..της ριχνω μια στο χερι ...δεν της δινω σημασια ,,βαζω να φαω ...και μου γυρναει το πιατο αναποδα (ευτυχως δεν ειχα βαλει να φαω) ..την εσωσε η μανα μου εκεινη την ωρα ...μου γυρισε το ματι ...μα απο που τα ξεσηκωνουν αυτα?

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλημερα , αντε αγγελικουλα τελειωνεις...να ξεκουραστεις αυτες τις μέρες ..

εγω ειμαι καλυτερα ..ενα πονολαιμο εχω ...η μικρη μου με πυρετο ..θα παει παιδιατρο τωρα με τη μανα μου ..ειναι πολυ υποτονικη ...

ο φιρωγος ταξιδι θα ερθει την αλλη βδομαδα...στο γραφειο μπουρδελο ..ελεγα να φυγω το σκ να κανουμε διπλα γενεθλια της αγγελικης με τον ανηψιο μου που εχουν μια 1 διαφορα στο χωριο...τωρα σκ....ατα !!!

ουφ δυσκολος μηνας ο οκτωβρης ...

η επομενη με πυρετο θα ειναι σιγουρα η χριστινα ...και καλα κουραγια

για τη γιορτη δε μας εχουν πει τιποτα ,,,χθες τραγουδαμε το ντουτσε ...στο μυαλο το ειχα στανταρ οτι θα μας πουν να παμε ...

ελε ..και εμενα η χριστινα εχει αρχισει να βγαζει μια επιθετικοτητα ...χθε με κυνηγαγε να με χτυπησει με μια πετσετα ..της ελεγα οχι, χοι ..τελικα μου ριχνει μια με τη πετστετα μεσα στη μουρη ...χαζογελαγε ..της ριχνω μια στο χερι ...δεν της δινω σημασια ,,βαζω να φαω ...και μου γυρναει το πιατο αναποδα (ευτυχως δεν ειχα βαλει να φαω) ..την εσωσε η μανα μου εκεινη την ωρα ...μου γυρισε το ματι ...μα απο που τα ξεσηκωνουν αυτα?

αυτός ο ντούτσε τρελλή επιτυχία μιλάμε, από την προηγούμενη βδομάδα κάθε μέρα αυτό μου λέει, το είπε και στον πάππου και το λένε παρέα, ειδικά εκεί που λέει μ' όλα τα φτερά, βρε τον φουκαρά, σκάει στα γέλια, εντωμεταξύ εγώ δεν το καλιξέρω γιατί στο σχολείο δε θυμάμαι να το λέγαμε, λέγαμε κάτι πιο καινούργια, λοίζο και τετοια, το βρήκα στο youtube όμως, με τη βέμπω, και πείραζα τη μάνα μου που επίσης δεν το καλοήξερε, μα καλά της εποχής σου είναι!!!!!!!!!!!!!!!!! γκρρρρρρρρρρρρρρρρ, δεν είχα γεννηθεί τότε, ε λεω 4-5 χρόνια πάνω κάτω τι είναι?

καλά κι ο δικός μου κάνει τέτοια αεεροπλανικά, τα νομίζει παιχνίδι και με σακατεύει, πέφτει με φόρα πάνω μου με το μεγάλο αυτοκίνητο ή το πατίνι, ή μου δίνει κλωτσιές στον καναπέ, το πώς φορτώνω εκείνη την ώρα, συνήθως του εξηγώ, αλλά πέφτει και καμιά στον πωπό ή στο χέρι, αντίδραση της στιγμης γιατί βασικά πονάω, και μετά του εξηγώ κιόλας

xaxaxa οντως ο ντουτσε ειναι το σουξε της 28οκτ. γιατι και η δικια μου ολη μερα ανεβαινει στη καρεκλα και το λεει. εγω το ηξερα απο του δημητρη τις γιορτες.

καλημερα!!

λετε για γεννες και νοσοκομεια ειδα. στο δημοσιο που γεννησα εδω καλα ηταν, βεβαια φυσιολογικος ο τοκετος οποτε ουτε φαρμακα ουτε επισκληριδιο δεν εκανα. το προσωπικο με βοηθουσε πολυ αλλα δεν εχει καμια σχεση το νοσοκομειο εδω με της αθηνας οποτε δεν εχει καμια σημασια να πω. αλλωστε σε νησι γεννησε η αγγελικη τη μαριλιζα και ξερει ποσο χαλαρα ειναι τα πραγματα. εχω ακουσει ομως πως τωρα πληρωνεις 1500ευρω και στο δημοσιο για φυσιολογικο και 1600για καισαρικη ειναι αληθεια?

το ιδιοτικο ομως δεν το συγκρινω με τιποτα. αλλο πραγμα, το χειρουργειο ειναι λες και εισαι στο εξωτερικο η στο γκρεισ ανατομι. ολα αποστειρωμενα, μουσικουλα, μπλε και ασπρα ρουχα, καθαριοτητα βρε κοριτσια. δεν λεω για το δωματιο με το τεραστιο μπανιο και το καταπλικτικο κρεβατι με τα κουμπια που το αποζητουσα οταν πηγα στο σπιτι. παταγες το κουμπι και τσουπ κατεβαινε για να κατσεις πιο ευκολα, οχι να περιμενεις καποιον να σου βαλει μαξιλαρι χαχα. αν εκανα τριτο δανικα θα τα επαιρνα και παλι εκει θα πηγαινα. αν και δεν ειναι τοσο τραγικες οι τιμες σε σχεση με το δημοσιο. 2χιλιαρικα εδωσα μαζι με κατι εξετασεις που ειχα κανει τοτε σε μονοκλινο και εμενε ο αντρας μου μεσα.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Καλησπέρα. Ρούχα ξεκαθαρίζω πάλι, απαπα ο ΧΑΜΟΣ! Μάζεψα 2 τσάντες για τον μικρό της κουνιάδας μου. Είπα πως δεν θα ξαναδώσω τίποτα αλλά τα λυπάμαι να κάθονται. Η γαιδούρα ένα ευχαριστώ δεν έχει πει, είναι τόσο υπεράνω. Εγώ τις επιστρέφω τα ρούχα σιδερωμένα και καθαρά και την χιλιοευχαριστώ που τα έβαλε το κοριτσάκι μου και αυτή τόσες στοίβες που της έχω στείλει και δεν καταδέχεται να πει το αυτονόητο. Τελοσπάντων, ας όψεται που λατρεύω τον μπομπιράκο.

Κατερινάκι περαστικά σας, καλέ τι επιδημία σας έπιασε πάλι? Τι έγινε με την μικρή, τι είπε η παιδίατρος?

Αγγελική μετράς μέρες ε? Όσο για το οινόπνευμα πρέπει να βάζεις το καθαρό που είναι και πανάκριβο, περίπου 18 Ευρώ το μπουκάλι αν θυμάμαι καλά. Δεν θυμάμαι βαθμούς τώρα, αν θες θα το τσεκάρω πιο μετά να σου πω (δεν θέλω να σκαλίζω τώρα, έχω βάλει τα παιδιά για ύπνο).

Α για το θαλασσινό νερό, ρώτησα στο φαρμακείο και μου είπαν πως το υπέρτονο είναι πολύ δυνατό και το βάζουν οι ενήλικες. Το ισότονο είναι το παιδικό αλλά δεν κάνει για την ηλικία της μικρής, 2+ είναι. Πήρα ένα φισιομέρ (10 Ευρώ το μπουκάλι!!!!Έλεος) αλλα θα το χρησιμοποιήσω αφού μιλήσω με την παιδίατρο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...