Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

8 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σας... εχετε πεσει μεσα σε ολα αλλα δεν ξερω τι τον ενοχλει. πραγματι το παιδακι μου νοσηλευτηκε πριν 10 περιπου ημερες και για ενα τριημερο στο ιασω παιδω με πιθανη ουρολοιμωξη. τελικα οπως αποδειχθηκε δεν ηταν τιποτε όμως περασε ταλαιπωρια. επίσης εδω και 2 ημερες εχει βουλωμενη μυτουλα που τον ενοχλει και την αντιμετωπιζουμε με ορο.

τωρα αυτο με το νοσοκομειο δε νομιζω να ειναι γιατι εχουν περασει μερες. ακομα και μεσα στο νοσοκομειο κοιμοταν σαν πουλακι. αυτο με τη μυτουλα που το ενοχλει... δεν ξερω... τοσο πολύ πια;;;

ο παιδιατρος λεει να το παρακολουθησουμε και να μην αγχωνομαι γιατι περισσοτερο κακο κανω παρα καλο και στον εαυτο μου και στην οικογενεια μου...παντως στεναχωριεμαι πολυ... ευχαριστω πολυ πολυ για την βοηθεια και καλή χρονια σε ολους μας αν δεν τα ξαναπουμε! σας φιλω !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Mαράκι χρόνια πολλά και καλά να χετε μια τέλεια νέα χρονιά!

να συμπληρώσω μήπως έχει ο μικρός καινούρια παιχνίδια, μήπως του φέρνει κάτι υπερδιέγερση όσο είναι ξύπνιος, φασαρία, επισκέψεις, έντονες φωνές και του βγαίνει στον ύπνο?

η βουλωμένη μύτη μπορεί να τον κάνει κακόκεφο αρκετά, τα ίδια έχω κι εγώ αυτό το καιρό, ο μανού είναι ένα άλλο παιδί! πολύ γκρίνια.

είναι λογικό καλή μου να αγχώνεσαι, θα περάσει κι αυτό!

κατά τ άλλα ξάπλωσα καμιά ώρα αλλά και πάλι το κεφάλι μου κοντεύει να σπάσει! τέτοιο πράμα είναι φοβερό! δε περνάει με τίποτα. ξεκίνησα την αμοξιλ....δε τη παλεύω....

η διάθεση μου χάλια!

Μαράκι εφόσον ο παιδίατρος δεν αγνώνεται χαλάρωσε και εσύ και αν τον θηλάζεις πρόσεξε λίγο την διατροφή σου μήπως κάτι τον ενοχλεί. Θυμίζω ό,τι η σοκολάτα προκαλεί εκνευρισμό και το λάχανο φουσκώματα. Από εκεί και πέρα είναι και άλλες τροφές που μπορεί να το ενοχλούν αν θηλάζεις. Καλή χρονιά και σε σένα και με λιγότερο άγχος. Περαστικά στο μπεμπάκι σου!

Αννούλα αφού προλαβαίνεις και κοιμάσαι με 2 παιδιά δεν είσαι για εδώ. Εγώ πλέον έχω κόψει τον μεσημεριανό ύπνο γιατί αν κοιμηθεί ο μικρός είναι για 40 λεπτά και μέχρι να καταλάβω ό,τι κοιμήθηκε, έχει ξυπνήσει κιόλας!

Δεν πας σε κανένα γιατρό να σε κοιτάξει βρε κορίτσι μου πριν αρχίσεις αντιβίωση. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να παίρνεις αντιβίωση χωρίς ιατρική συνταγή.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

τη δίνω την αμοξιλ στο μπέμπη για το μπούκωμα, η γιατρός βέβαια μου την έγραψε και είπα να πάρω κι εγώ απ την ίδια για κανα 3ημερο, δε τη παλεύω, λες να κάνω λάθος....το ίδιο έχουμε και οι 2 και μάλλον είναι η πιο ελαφριά αντιβίωση, γιατί αν του περάσει αυτουνού κι εμένα όχι και τον ξανακολλήσω?

δε ξέρω τι να πω....

ευτυχως με τον ύπνο ήμουν κέρβερος με το δημήτρη που χει πρόγραμμα και κοιμάται ανελιπώς 2 με 2,5 ώρες κάθε μέρα το μεσημέρι.

ο μικρός ακόμα δεν έχει ωράριο φυσικά κι εμένα 40 λεπτά κοιμάται ή 1 ώρα μετά τον παίρνω κοντά μου και τον θηλάζω ξάπλα οπότε περνάει το 2ωρο στο κρεββάτι....

Διαφημίσεις

Ο,τιδήποτε και αν περνάει ο Μανού τώρα θα αναπτύξει αντισώματα λογικά οπότε ακόμη και αν υπάρχει περίπτωση να τον ξανακολλήσεις δεν θα γίνει λόγω αντισωμάτων δικών του.

Όσο για τα φάρμακα να σου πω την αλήθεια εγώ είμαι πάαααρα πολύ προσεκτική και επιφυλακτική γιατί από όσα έχω διαβάσει κάποια φάρμακα είναι οκ να τα πάρει το μωρό απευθείας αλλά δεν είναι το ίδιο οκ αν τα πάρει η μαμά και περάσουν στο γάλα της. Για ποιον λόγο δεν ξέρω, το ερευνώ ακόμη. Ίσως να είναι θέμα χημείας και σύστασης του μητρικού γάλακτος που σε συνδιασμό με κάποια φάρμακα γίνεται επικίνδυνο. Κάνε ένα τηλ στον παιδίατρο βρε συ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ααα κατάλαβα σ ευχαριστώ πάρα πολύ Ελευθερία μου, εγώ δεν είμαι του ψαξίματος πια, κουράζομαι...το χα θίξει στη παιδίατρο τα χριστούγεννα που τη φέραμε σπίτι.

είμαι απαράδεκτη με το θέμα των γιατρών δε πάω. ούτε στο γυναικολόγο δεν έχω παέι από τότε που γέννησα και μου χει γράψει η γιατρός τον υπέρηχο φαντάσου! θα κλείσω καμιά βιοιατρική από βδομάδα....λείπει όλη μέρα ο νίκος και δεν έχω ποιον να φωνάξω για τα παιδιά...η μάνα μου όλο κρυωμένη είναι το τελευταίο καιρό, οπότε μια το πατέρα μου μια τον αδερφό μου, όσες ήρθανε σπίτι μου το διαπιστώσανε τις προάλλες...

Και εμένα δεν είναι το καλύτερό μου οι γιατροί αλλά επειδή είμαι αρκετά οργανωμένη και τυπικιά όταν πρέπει να πάω στον γιατρό το κανονίζω και πάω.

Άσχετο...θέλω να πάρω ένα κουτί να βάζω μέσα τα ενθύμια του μωρού. Ξέρει καμιά που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο και πώς το ζητάμε?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

προφανώς εγώ είμαι η ανοργάνωτη......δεν έχεις κι άδικο, έτσι με λέει και ο νίκος.

χάρτινο ή μεταλλικό, ίσως βρεις ωραία σε μαγαζί που πουλάνε είδη συσκευσίας, υπάρχουν και ειδικά κουτάκια για πρώτα μαλλάκια, πρώτο δοντάκι κτλ, μας είχαν φέρει στο δημήτρη

Ευχαριστώ Αννούλα, που θα βρω κάτι τέτοιο? Αυτά που λες είναι μικρά κουτάκια?Θα ήθελα ένα μεγάλο να βάλω διάφορα μέσα και έλεγα μήπως υπάρχει κάτι ειδικό για αυτή την περίπτωση. Γενικά κουτί, μεταλλικό ή χάρτινο έχω.

Νομίζω πως πρέπει να πας στον γιατρό. Μια απόφαση είναι. Πες πως έχεις μάθημα και δεν μπορεις να λείψεις.

Καληνυχτίζω. Φιλιά πολλά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

κατά τ άλλα ξάπλωσα καμιά ώρα αλλά και πάλι το κεφάλι μου κοντεύει να σπάσει! τέτοιο πράμα είναι φοβερό! δε περνάει με τίποτα. ξεκίνησα την αμοξιλ....δε τη παλεύω....

η διάθεση μου χάλια!

περαστικα και σε σενα Αννα μου, τωρα μολις διαβασα οτι δεν εισαι καλα :-(

Kοριτσάκια μου καλημέρα,

Τι μου κάνετε?΄Καλά για μένα και τον μπέμπη ο μεσημεριανός ύπνος είναι ιερός!!!Στις 1.20 είμαι σπίτι ,στις 2 έχω ταίσει τον μπέμπη μου και στις 2.30 έχουμε ξαπλώσει αγκαλίτσα στο κρεβάτι μου και μέχρι 5 ή ακόμα και 6 κοιμόμαστε!!!Ο μπέμπης κοιμάται πολλές φορές 2,3 ή ακόμα και 4ώρο το μεσημέρι και μαζί ξεκουράζεται και η μαμά!!!Το βράδυ το πολύ μέχρι τις 9.30 έχει κοιμηθεί(εκτός και αν το παίξει ο μπαμπάς λίγο παραπάνω).

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

kalimera!

anna mou perastika sas koritsi mou, kai na fas portokalia kai mantarinia!

mak to idio perasa k gw me tin mikri stin idia ilikia me ton diko sou otan mou arrwstise. loipon to kanei auto giati fobatai alla episeis otan einai ksapwmenos katebainoun oi mikses kai den ton afinoun na anapneei. auto pou 8a kaneis einai i na ton baleis ligo se klisi me maksilari(emena i dikia mou apo tote koimatai se megalo maksilari den mporei alliws kai as lene oti den kanei)

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Kalimera koritsia kai epo emena

2 meres exei akomi to 2009 :).

Ntinaki o Leonidakos einai xouzouriaris hehehe.

Emena i dikia mou ana 2 ores thelei 20 lepta ypno kai to bradi 9 kimate tou kalou kairou ektos kai an exei kefia opote tin paizoume mexri tis 9 kai 30 kai meta nani.

Na do pos tha katafero na tis stroso ton mesimeriano tis ypno na kimate kanena 2oro, pros to paron to blepo xlomo pio meta omos kati tha katafero

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Καλημέρα...

και μη χειρότερα!

Και γ@μώ περάσαμε χτες, πηγαμε τελικά γιατρό γιατί δε παλευόταν, ξερόβηχε μιάμιση ωρα σερί και κλάμα σπαρακτικό, πείναγε όοοοολη μέρα και δεν έτρωγε σχεδόν καθόλου, μόνο χαμομήλι. Εντέλει η γιατρός αποφάνθηκε ότι έχουμε κρίση γοπ σε άσχημο βαθμό λόγω εμβολίου γαστρεντερίτιδας (ναι εκείνο το παλιόπραμα που είπαμε τελικά να τη κάνουμε τη 3η δόση αφού κάναμε τις 2 πρώτες). Βεβαίως δεν την άκουσα που χε πει όχι και φάτα τώρα. 3 φορές το κάναμε, 3 φορές έχουμε πάθει αυτά τα πεπτικά προβλήματα μια βδομάδα μετά με μαθηματική ακρίβεια. Τα άλλα εμβόλια δε μας πειράζουν καθόλου. Αι σιχτίρ δηλαδή! Εξαρση είναι θα περάσει μας είπε, με την εξτρα δόση ομοιοπαθητικού η αλήθεια είναι τη βλέπω καλύτερα. Πιο κεφάτη, κάτι έφαγε χωρίς διαμαρτυρίες. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχουμε λίτρα μύξας από το βράδυ, και είχαμε εγερτήρια και κλάματα κ ορούς νυχτιάτικα. Και γ@μώ!

Αυτάααααααααα

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...