Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

Τώρα μιλάμε για 3BC και 4BC βέβαια οπότε κατάλαβες. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ωραία ξεκαθάρισε κι εσύ την κατάσταση. Αυτό και αυτό και αυτό με ενοχλούν. Συγκεκριμένα λόγια, όχι "θέματα υγιεινής" "καθαριότητα" κλπ. Όπως τα γράφεις εδώ. οι μπάλες, τα μπιμπελό, το ένα το άλλο, το παράλλο. μακάρι να είναι λίστα με 1.000 πράματα. Σαν προϋπόθεση για να πηγαίνετε εκεί. Πες τα στον άντρα σου. Και μετά πες τα και στην πεθερά σου. Με πλάγιο, με ευθύ λόγο, όπως θες αρκεί να τα πεις και να μην τα κρατάς και να "φορτώνεις". Άμα δεν καταλάβει τότε δεν ξαναπάτε όπως λες.

εννοείται ότι το είχα πει πολλές φορές και στο γιάννη και στην πεθερά με τρόπο, είχαμε κάνει και συζήτηση, και μάλλον δεν κατάλαβε τίποτα, ή δε θέλει, ή δεν ξέρει τι σημαίνει ΄καθαρό σπίτι!, οχι μία και δύο, και συγκεκριμένα πράγματα και προτάσεις, και την προηγούμενη φορά είχαν συμφωνήσει και οι δύο, και μετά πάλι η πεθερά άρχισε να τα μασάει, να το αναβάλει, ναι αλλά κοστίζει η γυναικα, και πρέπει να κάθεται ώρες και δεν μπορούμε και τέτοια, και χθες πήγαμε γιατί και καλά αυτή τη βδομαδα θα πήγαινε επιτέλους η γυναίκα, αλλά χθες πάλι αρνήθηκε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

μπορείς να κάνεις και το άλλο βέβαια... να πάρεις σκουπιδοσακούλες γίγας και να πετάξεις ότι βρώμικο πιάνει ο μικρός. χωρίς να δίνεις λογαριασμό. άμα σε ρωτήσουν πες ότι φροντίζεις για την υγεία του παιδιού σου αφού δεν το κάνουν οι άλλοι. κι αν ήθελαν ας τα καθάριζαν. εξάλλου έτσι όπως είναι, είναι για πέταμα πες.

σωστή!

αλλά έτσι κι αλλιώς δεν ξαναπάμε και τέλος η φασαρία, καλά μετά μου λέει άλλα ο γ., θα πάμε με το μικρό κι εσύ να μην έρθεις αφού σε πειράζει, ναι αλλά για μένα σκασίλα μου, για τον μικρό με πειράζει, και πατάει στο ότι ο πατέρας του δεν μπορεί να μετακινηθεί και είμαι κακιά και τέτοια, αλλά αφού υπάρχει πρόβλημα και με γράφουν 3 χρόνια, είχα θέσει όριο όταν θα αρχίσει να περπατάει και να εξερευνεί για να διορθωθεί το ζήτημα, έδωσα και παράταση 2 χρόνια, δεν παει άλλο

πολύ καλησπέρα σας!

μπήκα εν τάχει γιατί διαβάζουμε με το δημήτρη...

πιο πολύ αφορά την αγγελική το μήνυμά μου.

πρώτον περασρικά και γρήγορα!

νομίζω δεν έχει κάνει άλλη καισαρική σε δημόσιο αν δε κάνω λάθος εκτός από μένα εδώ στην αθήνα τουλάχιστον.

μην αγχώνεσαι περισσότερο απ όσο πρέπει για να τα οσα ακούς περί δημόσιου νοσοκομείου. μετά απο 3 γέννες η εμπειρία μου λέει ότι όποια γυναίκα πάει να γεννήσει σε ιδιωτικό παρόλο που έχει την επιλογή για δημόσιο (λόγω γιατρού) είναι κοροιδάρα. με το μπαρντόν κιόλας.

ούτε φαρμακα να πάρεις ούτε πάμπερς και δε ξέρω εγώ τι άλλο. δε πας εκεί για να ξεχειμωνιάσεις! 4 μέρες θα πας για να γεννήσεις. δε σου χρειάζονται 28 βαλίτσες!

τα ρούχα σου και του μωρού μόνο.

απ την άλλη σίγουρα θα χρειαστείς κάποιον μαζί σου. αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

κι αν ζητήσεις όμως βοήθεια απ το προσωπικό δε θα σου γυρίσουν τη πλάτη.

και στο έλενα και στο αρεταίειο αν δεν είχες κάποιον μαζί σου για βοήθεια οι μαμές και οι νοσοκόμες δε σου αρνούνταν. ειδικά στις καισαρικές.

γενικά μη τρελαίνεσαι, μια χαρά θα γεννήσεις κι όλα θα πάνε κατ ευχήν.

στη τελική για καισαρική πας, αυτό να σε νοιάζει κι όχι οι συγκάτοικοι, το φαγητό, τα σεντόνια και οι ασπιρίνες...αυτά όλα λύνονται.

Για τα υπόθετα που λέτε έχουν πραγματικά πιο γρήγορη δράση γιατί διαλύονται απευθείας στο έντερο ενώ τα άλλα κάνουν μεγάλη διαδρομή και κατά συνέπεια περισσότερη ώρα.

ελευθερία δεν τα συμπαθάς εσύ ε? ωραία κουβέντα άνοιξα! :lol:

Εγω κοριτσια μου τα αγαπω τα υποθετα!!!!! Τα αγαπησα δλδ σε αυτη την εγκυομοσυνη, με τετοια δυσκοιλιοτητα που εχω αν δεν υπηρχαν τα υποθετα θα είχα πάει τουαλέτα 10 φορες σε 9 μηνες.

Sorry αλλα ειναι πολυ εξυπηρετικά!χαχαχα

Και στη Μαριλιζα οταν ειναι αρρωστη υποθετο depon βαζω (δεν πινει σιροπι ποτέ)

εντάξει είμαι κι εγώ πολύ με την καθαριότητα, αλλά πείτε, πόσο υπερβολικό είναι να μη θέλω το παιδί μου να πιάνει πράγματα μαύρα από την απλυσιά, θα μου πείτε δεν τα έβλεπες και παλιά, οκ, δεν παντρευόμαστε τα πεθερικά, αλλά ότι αρνητικό έχει για μένα ο γ. και είναι αιτία τσακωμού έχει να κάνει με τον τρόπο που μεγάλωσε

Σε καταλαβαινω απολυτα.

Σκεψου οτι (και) αυτο το προβλημα το εχω εγω με τη μανα μου...

μιλάμε για πολυ αδιαφορία στο θέμα καθαριοτητας...

Τοσο που πολλες φορες ντρεπομαι να πάω με τον Λ. σπιτι γιατι φοβαμαι τι θα δουνε τα ματάκια του.

Μπορεί να πανε κουνιες να γινει μαυρη απτα χωματα πατοκορφα και να τη βάλει να ξαπλωσει με τα ιδια ρουχα.Εννοειται χέρια δεν της πλένει ΠΟΤΕ ακομη και αν ειναι να φάει.

Δεν ειπα να την περασει με μπεντατιν αλλά ελεος,οχι κ ετσι.

Να μην πω πως μια μέρα της ειχε δωσει να παιζει με κουκιά ενω της εχω εξηγησει οτι εχει ελειψει g6pd και αν φάει κουκί μπορει και να πεθάνει και η μάνα μου στην κοσμάρα της "ελα μωρε σιγα μη το φάει..."

Ε,αδικο εχει ο Λ. μετά που δεν θέλει να την πηγαινω εκει?

Δεν εχει. και συμφωνω μαζι του.

Μην τον ξαναπας, οποιος θελει να ερχεται σπίτι. τι να κανουμε τωρα?

αν ειναι να σου σπάνε τα νευρα κάθε φορα,άστο καλυτερα.

πολύ καλησπέρα σας!

νομίζω δεν έχει κάνει άλλη καισαρική σε δημόσιο αν δε κάνω λάθος εκτός από μένα εδώ στην αθήνα τουλάχιστον.

μην αγχώνεσαι περισσότερο απ όσο πρέπει για να τα οσα ακούς περί δημόσιου νοσοκομείου. μετά απο 3 γέννες η εμπειρία μου λέει ότι όποια γυναίκα πάει να γεννήσει σε ιδιωτικό παρόλο που έχει την επιλογή για δημόσιο (λόγω γιατρού) είναι κοροιδάρα. με το μπαρντόν κιόλας.

ούτε φαρμακα να πάρεις ούτε πάμπερς και δε ξέρω εγώ τι άλλο. δε πας εκεί για να ξεχειμωνιάσεις! 4 μέρες θα πας για να γεννήσεις. δε σου χρειάζονται 28 βαλίτσες!

τα ρούχα σου και του μωρού μόνο.

γενικά μη τρελαίνεσαι, μια χαρά θα γεννήσεις κι όλα θα πάνε κατ ευχήν.

στη τελική για καισαρική πας, αυτό να σε νοιάζει κι όχι οι συγκάτοικοι, το φαγητό, τα σεντόνια και οι ασπιρίνες...αυτά όλα λύνονται.

Αννουλα,συμφωνω μαζι σου, δεν ειχα σκοπο να παω σε ιδιωτικο ετσι κ αλλιως..

Περαν τουτου, ο γιατρός μου ειπε να παρω τα πάντα μαζι,γιατι εχουν πολλες ελλειψεις, το ιδιο μου ειπαν και κοπελες απτο φορουμ που γεννησαν εκει πριν 10 μερες.

Ουτε γω εχω ορεξη να κουβαλάω 28 βαλιτσες αλλά τι να κάνω?

Ευχαριστω...πιο πολυ απο ολα φοβαμαι για την επικληριδιο...

τεσπα,βαθιες ανασες και πάμε!!!!!!!!!!!!!!

μακάρι να γεννουσες σε νοσοκομείο που ξέρω κι έχω εμπειρία για να σου μιλούσα πιο συγκεκριμένα...

το παν είναι να αισθάνεσαι ασφαλής.

σου μιλάω εκ βαθέων αν ποτέ έκανα 4ο παιδί (μεγάλος βαθμός επικινδυνότητάς χωρίς αμφιβολία για τη ζωή μου πια) μόνο στο αρεταίειο θα πήγαινα και με το συγκεκριμένο γιατρό. εκεί και μόνο θα αισθανόμουν ασφαλής.

σ αυτή τη γέννα μου η φάση πήγε ως εξής: μπήκα δευτέρα πρωί για εξετάσεις ρουτίνας με το σκεπτικό απ όλους ότι θα εβγαινα την επομένη. το ίδιο απόγευμα ξεκινούν οι πόνοι. εγώ στο νοσοκομείο μόνη μου. λόγω συσπάσεων απ τον 8ο δεν είχα καταλάβει τίποτα. με είχαν σε θάλαμο παθολογικό (υψηλού κινδύνου-αν δεν έχεις γεννήσει δε σε βάζουν με τις λεχώνες). όταν ο γιατρός της εφημερείας κατάλαβε ότι είχα συσπάσεις φουλ έρχεται με παίρνει με λόγια του στυλ έλα λίγο πάνω σε καλύτερο μηχάνημα να σ ακούμε με την ησυχία μας. καθόλου άγχος τρέχα γεννάς κτλ. με πήγε κατευθείαν σε αίθουσα χειρουργείου. μια μαμή μου φερε το κιν απ το κάτω όροφο να ειδοποιήσω τον άντρα μου. ήμουν στην αίθουσα του χειρουργείου ακούγοντας το σκιουράκι απ τις 9.30 μέχρι τις 12 που ήρθε ο χας να μ ανοίξει. μέχρι τότε είχα μαζί μου 4 γιατρούς και 2 νοσοκόμες. δίπλα μου! ν ακουν το μωρό μου! μεσάνυχτα και να μη το κουνάνε να πάνε σε άλλη κοπέλα (όπου υπήρχαν άλλοι γιατροί). καμιά ώρα πριν γεννήσω ήρθε αναισθησιολόγος, μεγάλη γυναίκα μαζί με μια πιο μικρή ειδικευόμενη ίσως. τις είχα και τις δύο κοντά μου. έλεγα θέλω ολική και με κουβέντα μισή ώρα μου μίλαγε ήρεμα και μου εξηγούσε. στο τέλος μου υποσχέθηκε ότι δε θα επιτρέψει σε τίποτα να πάει στραβά και μου εγγυήθηκε την ασφάλειά μου. κατα τη διάρκεια της επέμβασης είχα 2 χειρουργούς, 2 αναισθησιολόγους, 2 παιδιάτρους και 4 νοσηλεύτριες! χάβρα! μπορεί να ήταν θέμα γιατρού, 3ης καισαρικής ή πανεπιστημιακού νοσοκομείου. αλλά εγώ δεν ένοιωσα ούτε στιγμή εκτεθημένη. το φοβερό ήταν δε ο τραυματιοφορέας! ένας ανθρωπάκος κοντούλης και φαλακρούλης που σ ολη τη διαδικασία μου χάιδευε τα μαλλιά! μου βρήκε και δωμάτιο απέναντι απ την αίθουσα νεογνών έτσι λέει για ν ακους το γιο σου!

όταν γεννήθηκε ο σκίουρος άφησαν όλους όσους περίμεναν απ έξω 2 η ώρα τα ξημερώματα, το ν, το πατέρα μου, τη κουμπάρα μου, τον αδερφό και τη νύφη μου μέσα όπου έπλεναν το μωρό, έχω βίντεο του πρώτου μπάνιου! απ τα αίματα. και του πρώτου ντυσίματος.

το προσωπικό ναι μεν ήταν λίγο αλλά στις 4 το πρωί έτρεξε η κοπέλα (όλες μικρές ήταν) απ τα νεογνά να μου φτιάξει χαμομήλι που πονούσα! δε θα το ξεχάσω! στις ώρες των μεγάλων πόνων εκεί που σου πατάνε τη κοιλιά μετά το χειρουργείο μου ξέφευγε και τις κακομιλούσα! καμιά δε μου γύρισε τη πλάτη ρε παιδιά, υπομονετικά συνέχιζαν.

ναι δεν είχαμε καθαρά σεντόνια όλες τις μέρες αλλά τα παιδιά τα φρόντιζαν οι μαμές, αρωματισμένα τα φερναν και τα ντυναν με δικά μας ρούχα μόνες τους. και τις πρώτες μέρες με ρωτούσαν αν ήθελαν να μου το πάρουν να κοιμηθώ. εδώ είμαι μου λεγε μια κοπελίτσα, απέναντι θα μαι, φώναξέ με όποτε θες.

και το κλου είναι ότι δε πλήρωσα τίποτα. δε μου ζήτησε κανεις τίποτα. δε φάνηκε να γίνεται τίποτα για τα λεφτά.

so ... σου εύχομαι μια τέτοια ανάλογη εμπειρία

κι αν δε γίνονται αυτά στα δημόσια και ήμουν η εξαίρεση εύχομαι το ίδιο ακριβώς να γίνει και με σένα!

Διαφημίσεις

Αχ Αννούλα μου συγκινήθηκα πολύ με την περιγραφή σου! Τι ωραία εμπειρία όντως. Εγώ δεν έχω ιδιαίτερα καλά λόγια να πω για τα δικά μας... ούτε και πολλές κατηγόριες. Αδιάφορο το όλο σκηνικό κι από τις δύο πλευρές με μικρές όμορφες εξαιρέσεις ίσως. Μια νοσηλεύτρια... μια μαία μια φορά... τέτοια... Δυστυχώς!

Κι εγώ πάντως σε όλο τον κόσμο το διαφημίζω το νοσοκομείο για τη γέννα για πολλούς λόγους. Και το οικονομικό και το θέμα της ασφάλειας γιατί κακά τα ψέμματα παρά τις ελλείψεις τους στην παραμικρή επιπλοκή στις κλινικές σε στέλνουν αμέσως στο νοσοκομείο, προτίμηση περισσότερο στους φυσιολογικούς τοκετούς, μωρό μαζί σου στο δωμάτιο, καινούργιο κτίριο οπότε ακόμα καθαρό κι έτσι και καλοί γιατροί και πολλοί νεογνολόγοι που περνάνε συνέχεια. Και αν δεν είναι και φουλ σεζόν έχεις και καλό δωμάτιο. Τα μείον πέρα από την πρώτη γέννα που ήμουν άπειρη, δλδ να σου δείξουν 5 πράματα σχετικά με το μωρό και το θηλασμό δε με ενόχλησαν στη δεύτερη γέννα. Δλδ το ότι δεν περνάνε οι μαίες καλά-καλά να δουν αν ζεις και έχεις την ησυχία σου στην Αριάδνη ήταν το καλύτερό μου!

Καλησπέρα!

Αγγελικούλα κι εγώ τόσα πράγματα είχα μαζί μου στο νοσοκομείο, και πάμπερς, και αφρόλουτρα και ρουχαλάκια του μωρού, ευχαριστημένη είμαι όμως και για τις δύο φορές που πήγα, όλα καλά πήγαν, οι γιατροί ήταν πολύ καλοί, οι μαίες επίσης, ειδικά τώρα στη μπέμπα ήμουνα και μόνη μου στο δωμάτιο και ήμουν σούπερ.

Αννούλα μπράβο καλέ, τόσοι γιατροί ήταν στον τοκετό, πολύ καλό αυτό, νιώθεις ασφάλεια σίγουρα. Αχ, σου πατάνε την κοιλιά και στην καισαρική, γιατί? Το θυμήθηκα τώρα που το είπες, κι εμένα το έκαναν αλλά για να βγει ο πλακούντας και πονάει..καλά όλο και κανένα καντήλι θα ακούνε αυτές εκείνη την ώρα, θα έχουν συνηθίσει!

Ελεάνα σε σύγχισε η πεθερούλα ε?

Σε καταλαβαίνω αν και δεν είμαι τόσο με την καθαριότητα, εντάξει και με μαύρα χέρια θα τον βρω κι εγώ όταν γυρνάει από τη γιαγιά και τα χέρια θα ξεχάσει να του πλύνει για να φάει αλλά τα στοιχειώδη θα έπρεπε να τα προσέχει εφόσον της έχεις πει ότι σε ενοχλούν. Καλά για το σύζυγο ας μην σχολιάσω, όλοι παιδιά της μαμάς είναι μου φαίνεται, η μαμά έχει πάντα δίκιο ένα πράμα, αχ! Μην κάνεις κακές σκέψεις όμως για το γάμο σας, αξίζει για αυτό το λόγο να το σκέφτεσαι? Θα πέράσει σε λίγες μέρες και θα είστε μια χαρά.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλημερα σας...σπιτι με χαζοιωση κομαρες και χθες εκανα και 38,,,μακρι να μην κολλησουν οι μικρεςμμου...

αγγελικη ,,,,μη φοβασαι .,,,στην επισκληρηδιο δε θα καταλβεις τιποτα ..η διαδικασια ειναι 2, 3 λεπτα ..και δε ποναει ...τωρα για τις βαλιτσες εγω ειμαι της αποψης καλυτερα να τα εχεις ολα και ας μη χρειαστουν ..και βολταρεν υποθετα δεν το συζητω ..εμενα νομιζω στην χριστινα 1η πρωτη μερα μου ειχαν κανει και ενεση βολταρεν

ελεαννα..μ.ην υπερβαλεις και τρελαινεσαι...ισως ειιναι πιο ευκολο να το παιξεις καλη νυφη και να πας να κανεις ενα ξεκαθαρισμα εσυ ..πετα τη σαβουρα και τελειωνε...πηγεινε και 2 παιχνιδα καθαρα δικα σου να παιζει εκει ...

το πρωι δε σηκωνοταν με τιποτα η μεγαλη για το σταθμο ,,,πολυ κλαμα,,και παραπονο ,,εχει ξεναγινει η ιδια ιστορια με 2 κοριτσακια, οτι την κοροιδευουν , οτι τη λενε ασχημη...οτι αυτη δεν εχει ρουχα με πριγκιπισσες!!!!ουφ,,,,το ειπα στη δασκαλα,,,δε μπορει να κανει και πολλα βεβαια ..

η διιαα μου πρεπει να το χειριστε αυτο ..αλλα τη ξερω ειναι δειλη, δενε ανοιγεται ευκολα, δεν διεκδικει την παρεα, περιμενει προσκληση..

ελπιζω να μην ακουσω παλι σημερα παραπονα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημερα,

χαλια ειμαι ,δε μπορω αλλο, το κεφαλι μυο πάει να σπασει απο χθες βραδυ, κοιμηθηκα με πονοκέφαλο και ξυπνησα 5 φορες χειροτερα.

Πηγα και στο φαρμακειο να παρω ντεπον γιτι μου τελειωσανε και ειχε μια ουρα 10 μετρα, σηκωθηκα κ εφυγα,στο καπακι με παιρνει μια φιλη μου να ερθει για καφε.την περιμενω τωρα.

πως θα την παλεψω μου λετε?

και στις 12,30 με περιμενει η δασκαλα στο σταθμο να μιλησουμε.

δεν εχω κουραγιο για τιποτα σημερα.

Καθριν κ μενα εχθες μου ζητουσε να παρει μαζι δαχτυλιδι, γιατι λεει τετοιο φοραει η Σύλια...και θελει κ αυτη...ωχ λεω αρχισανε οι ζηλιες.

Μετα που γυρισε, μου ειπε οτι της Συλιας ειναι ασημένιο ενω το δικο της πλαστικο!

Αυτο μας ελειπε λεω τωρα, να τρεχουμε να αγοραζουμε κ ασημενια δαχτυλιδια για το σχολειο.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Προσπαθώ να φτιάξω τα ρούχα των παιδών, μαζεύω καλοκαιρινά, κατεβάζω χειμωνιάτικα, θέλω βέβαια κάμποσα πλυντήρια για να πω πως τα τελειώνω αλλά θα τα πλύνω μόλις φτιάξει ο καιρός, έτσι με συννεφιά-βροχή δε στεγνώνει τίποτα! Με την ευκαιρία θα ταχτοποίσω και τις ντουλάπες-ντουλάπια κουζίνας, να κάνω μια γενική δηλαδή αν τα καταφέρω με τα ζουζούνια σπίτι!

Κατερινάκι περαστικά, πήρες άδεια κι έκατσες σπίτι ε, καλά έκανες, αύριο πρέπει να γυρίσες στο γραφείο? Ευαίσθητη η Χριστινούλα μωρέ, τα παίρνει κατάκαρδα όσα της λένε τα άλλα παιδάκια, καλά έκανες και το είπες στη δασκάλα, ίσως καταφέρει κάτι.

Αγγελικούλα ακόμα ταλαιπωρείσαι κοριτσάκι?

Και έχεις και βήχα ακόμα? Θα ταρακουνιέται ο Κωνσταντίνος ε?

Πότε έχεις ξανά γιατρό?

Καλέ κοκέτες οι μικρές κυρίες!!

Θα μου πεις βλέπουν το ένα το άλλο τώρα και αντιγράφουν, χαχα τα σκατούλια!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αχαχα τελικά οι γυναίκες είναι γυναίκες παιδί μου, τρώγονται από τα γεννοφάσκια τους!

Καλησπέρα κοπελούδες. Έχω βάλει τον Μάνο για ύπνο, μόνο του μετά από πολύ καιρό. Άντε να δούμε τι θα καταφέρουμε. Το μικρό μου ξύπνησε στις 3 οπότε μεσημεριανός ύπνος γιοκ. Δεν πειράζει, έχω στοίβες ασιδέρωτα.

Κατερινάκι περαστικά σου, μακάρι να μην κολλήσουν τα κορίτσια. Και εμένα κάτι με γυρόφερνε από την Κυριακή αλλά μόνο λίγο ο λαιμός μου είναι ερεθισμένος. Ωστόσο έκοψα τα φιλιά στα παιδιά, προληπτικά.

Στον οδοντίατρο σήμερα πάλι. Έκανα και το δεύτερο σφράγισμα και τελιώσαμε. Ρε κορίτσια όταν κάνετε σφραγίσματα κάνετε αναισθησία?Κάθε που θα πάω με πρήζει ο κουμπάρος μου. Βρε κάνε αναισθησία μην πονάς, βρε όλοι κάνουν. Ε εγώ δεν κάνω. Σε 1-2 σφραγίσματα έχω κάνει ένεση που ήταν πολύ βαθιά.

Αγγελική τα ξέχασα τα βολταρέν γμτ σήμερα που κατέβηκα κέντρο. Θα τα στείλω πριν γεννήσεις πάντως:)

Ελεάνα αν είναι τόσο άθλιες οι συνθήκες όσο λες δεν θα ήθελα ούτε εγώ να πηγαίνω, για μένα εννοώ. Καλά τόσο πολύ πια? Από την άλλη για χατήρι του πεθερού σου μπορείς να πηγαίνεις το παιδί για μισή-μία ώρα, κρατώντας τα δικά σας παιχνίδια και τέλος.

Αννούλα μπράβο στους γιατρούς και μπράβο και στο νοσοκομείο που ναι μεν είναι ελλιπές αλλά τουλάχιστον ανθρώπινο. Στο Μητέρα που γέννησα και τις δυο φορές δεν είχα τόσους γιατρούς. Θα μου πεις είναι φυσιολογικός αλλά είναι τοκετός και αυτός ε? Δεν χρειάστηκα κάτι ιδιαίτερο ευτυχώς αλλά δεν είδα και καμιά τρομερή εξυπηρέτηση να είναι άξια λόγου δηλαδή. Στο θέμα του θηλασμού?ΤΡΑΓΙΚΑ τα πράγματα. Την 1η φορά με είχαν σχεδόν πείσει πως δεν θα καταφέρω να θηλάσω, την δεύτερη δεν μου έδωσε κανείς σημασία.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σήμερα μου λέει η διευθύντρια του νέου σχολείου 'είναι λίγο ζωηρός ο Μάνος ε?' Αχαχα πήγα να της πω 'καλά μια βδομάδα σας πήρε να το καταλάβετε?Φαίνεται μόλις σε κοιτάξει με το πονηρό του βλέμμα'. Η δασκάλα μου είπε το ίδιο, χτυπούσε τα παιδάκια λέει. Είναι και ο πιο μεγαλόσωμος και δεν μασάει.

Η μικρή μου πιάνει γύρω γύρω και κάνει βηματάκια. Το σκατούλι μου, μεγάλωσε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλά στο θέμα του θηλασμού το αρεταίειο ήταν άψογο! μέχρι μου ζήτησαν και δείγμα απ το γάλα μου για το μαιευτήριο (για το ερευνητικό κομμάτι του πανεπιστημίου μάλλον), τόσο ασχολούνταν.

εμένα πάλι χτες η δασκάλα του Μάνου μου είπε συγχαρητήρια κυρία μου για το παιδί που έχετε! είναι το καλύτερο της τάξης. καθόλου επιθετικό, επικοινωνιακό και συνεργάσιμο.

εν τέλει φέτος πια απολαμβάνω τους κόπους μου σχετικά με τη διαπαιδαγώγησή τους, απ τα λόγια των άλλων.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...