Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Την Πέμπτη έχει στα λιντλ για όποιον ενδιαφέρεται παπλωματοθήκη διπλής όψης 1,40Χ2,00 εκ. βαμβάκι με μαξιλαροθήκη 50Χ75 με 13 ευρώ.

http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_25163.htm

Κάντε κλικ στις εικονίτσες από κάτω για να δείτε και τα άλλα σχέδια και χρώματα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλό μεσημέρι και καλή εβδομάδα

βλέπω αγγελική προετοιμάζεσαι ψυχολογικά! με την καισαρική δεν μπορώ να σε βοηθήσω, το μονο που μπορώ να σου πω, μην το σκέφτεσαι, ότι φοβόμαστε και το σκεφτόμαστε προκαταβολικά, μας κάνει χειρότερα, σκέψου μόνο τα καλά, ότι θα δεις τον μπομπιράκο σου, και θα γυρίσετε όλοι σπίτι!

καλέ ελέ και ντίνα, πώς καταφέρνετε τα αγόρια σας και τρώνε ακόμη φρουτόκρεμα, ο δικός μου από τη στιγμή που άρχισε να τρώει κανονικά και φρούτα και φαγητό δεν υπήρχε περίπτωση να τη φάει, από 15-16 μηνων αν δεν κάνω λάθος! άμα είναι φαγανό το παιδί δεν το ψάχνει και πολύ φαίνεται, άμα είναι μίζερο σαν το δικό μου....

καλά είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά, τσακώθηκα και με την πεθερά χθες, φόρτωνα καιρό δηλ. και περιμένω και περίοδο και χθες τα άκουσε αλλά δεν άντεξα κι εγώ άλλο

εντάξει είμαι κι εγώ πολύ με την καθαριότητα, αλλά πείτε, πόσο υπερβολικό είναι να μη θέλω το παιδί μου να πιάνει πράγματα μαύρα από την απλυσιά, θα μου πείτε δεν τα έβλεπες και παλιά, οκ, δεν παντρευόμαστε τα πεθερικά, αλλά ότι αρνητικό έχει για μένα ο γ. και είναι αιτία τσακωμού έχει να κάνει με τον τρόπο που μεγάλωσε

δηλ γιατί έχω φάει τα χέρια μου με τις χλωρίνες, και είναι συνέχεια μέσα στα νερά, και ξεφλουδίζουν και δε μου κάθεται μανικιούρ, για να είμαστε όλοι καθαροί, και το σπίτι, συνέχεια μαζεύω και είμαι με το wettex, και κάθε μέρα πλυτνήριο, και ότι κάνετε κι εσείς κορίτσια, και η άλλη μου λέει ότι έξω πιάνει χειρότερα, ε της απάντησα κι εγώ ότι νόμιζα ότι πήγα το παιδί σε σπίτι και όχι σε αλάνα, και ότι η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά γιατί λέει και καλά δε βλέπ0ω τον άνθρωπο αλλά την καθαριοτητα, και σηκώθηκα κι έφυγα και περίμενα τους άλλους κάτω, και φυσικά ο γ. μούγκα, μην στεναχωρήσει τη μανούλα

δεν ξέρω σκέφτομαι διάφορα από χθες, μέχρι και διαζύγιο, και δε θέλω να βλέπει τέτοια σκηνικά το παιδί, σπίτι τους δεν ξαναπάω ούτε εγώ ούτε το παιδί, όποιος θέλει έρχεται σπίτι μας και τον βλέπει, όσο για τον πεθερο που δεν μπορεί να μετακινηθεί λυπάμαι, κι έχουν κι άρρωστο άνθρωπο σπίτι, έλεος, ένα χρόνο και λέω στον γ. για τις συνθήκες υγιεινής, τώρα δεν κάνω πίσω!

Την Πέμπτη έχει στα λιντλ για όποιον ενδιαφέρεται παπλωματοθήκη διπλής όψης 1,40Χ2,00 εκ. βαμβάκι με μαξιλαροθήκη 50Χ75 με 13 ευρώ.

http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_25163.htm

Κάντε κλικ στις εικονίτσες από κάτω για να δείτε και τα άλλα σχέδια και χρώματα.

μονή είναι ε???? διπλές δεν έχει άραγε?

ο βασιλόπουλος είχε προσφορά μέχρι προχθές παπλώματα, πήρα 2 μονά για την πεθερά 12 ευρώ το ένα και μόνο το γιο ευχαριστησε

Για τα υπόθετα που λέτε έχουν πραγματικά πιο γρήγορη δράση γιατί διαλύονται απευθείας στο έντερο ενώ τα άλλα κάνουν μεγάλη διαδρομή και κατά συνέπεια περισσότερη ώρα.

ελευθερία δεν τα συμπαθάς εσύ ε? η αλήθεια είναι ότι ένα κόλλημα μέχρι να το πάρεις απόφαση το έχεις...

εδώ στη μικρή που έκανε ένα πυρετό από εμβόλιο μικρό-μικρό και μου ξερνούσε το ντεπόν κι έπρεπε να της βάλω υπόθετο το είχα και το λιβάνιζα μία ώρα μέχρι να το πάρω απόφαση. αλλά μιλάμε δεν πρόλαβα καλά-καλά να το βάλω που λέει ο λόγος και της έπεσε ο πυρετός.

ωραία κουβέντα άνοιξα! :lol:

Διαφημίσεις

μονή είναι ε???? διπλές δεν έχει άραγε?

ο βασιλόπουλος είχε προσφορά μέχρι προχθές παπλώματα, πήρα 2 μονά για την πεθερά 12 ευρώ το ένα και μόνο το γιο ευχαριστησε

ναι παιδική είναι! Αχ δεν το είχα δει αυτό με τα μονά παπλώματα στο βασιλόπουλο! τι λες τώρα!

ωραία πεθερά έχεις κι εσύ! να τη χαίρεσαι! μην τολμήσεις να της ξαναπάρεις τίποτα, θα είσαι για μούτζωμα μετά! σαν κι εμένα! έτσι τα έκοψα! μία φορά έφαγα την ψυχρολουσία και μετά λέω δε .... μπιπ!

καλά είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά, τσακώθηκα και με την πεθερά χθες, φόρτωνα καιρό δηλ. και περιμένω και περίοδο και χθες τα άκουσε αλλά δεν άντεξα κι εγώ άλλο

εντάξει είμαι κι εγώ πολύ με την καθαριότητα, αλλά πείτε, πόσο υπερβολικό είναι να μη θέλω το παιδί μου να πιάνει πράγματα μαύρα από την απλυσιά, θα μου πείτε δεν τα έβλεπες και παλιά, οκ, δεν παντρευόμαστε τα πεθερικά, αλλά ότι αρνητικό έχει για μένα ο γ. και είναι αιτία τσακωμού έχει να κάνει με τον τρόπο που μεγάλωσε

δηλ γιατί έχω φάει τα χέρια μου με τις χλωρίνες, και είναι συνέχεια μέσα στα νερά, και ξεφλουδίζουν και δε μου κάθεται μανικιούρ, για να είμαστε όλοι καθαροί, και το σπίτι, συνέχεια μαζεύω και είμαι με το wettex, και κάθε μέρα πλυτνήριο, και ότι κάνετε κι εσείς κορίτσια, και η άλλη μου λέει ότι έξω πιάνει χειρότερα, ε της απάντησα κι εγώ ότι νόμιζα ότι πήγα το παιδί σε σπίτι και όχι σε αλάνα, και ότι η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά γιατί λέει και καλά δε βλέπ0ω τον άνθρωπο αλλά την καθαριοτητα, και σηκώθηκα κι έφυγα και περίμενα τους άλλους κάτω, και φυσικά ο γ. μούγκα, μην στεναχωρήσει τη μανούλα

δεν ξέρω σκέφτομαι διάφορα από χθες, μέχρι και διαζύγιο, και δε θέλω να βλέπει τέτοια σκηνικά το παιδί, σπίτι τους δεν ξαναπάω ούτε εγώ ούτε το παιδί, όποιος θέλει έρχεται σπίτι μας και τον βλέπει, όσο για τον πεθερο που δεν μπορεί να μετακινηθεί λυπάμαι, κι έχουν κι άρρωστο άνθρωπο σπίτι, έλεος, ένα χρόνο και λέω στον γ. για τις συνθήκες υγιεινής, τώρα δεν κάνω πίσω!

κάτσε ρε κοπελιά... τι διαζύγια λες? και πόσο πια θέμα έχουν με τις συνθήκες υγιεινής? μήπως είσαι λίγο υπερβολική; έξω πιάνει χειρότερα εννοεί στην παιδική χαρά κι έτσι? γιατί εκεί έχει δίκιο. τώρα τι έπιασε το παιδί μέσα και θύμωσες δεν μπορώ να ξέρω αλλά είναι και πολλοί άνθρωποι που δεν το έχουν με την καθαριότητα οπότε πρέπει εμείς να παίρνουμε τα μέτρα μας. Δε θα του βάλεις τα καλά ρουχαλάκια όταν πάει έξω ή κάπου που δεν είναι τόσο προσεγμένα και θα προσέξεις να πλυθεί πριν να φάει, να μη βάλει χέρια στο στόμα κι έτσι. Μεγαλούλης είναι και θα σε καταλάβει. Αν είναι χρόνια η κατάσταση δεν θα στρώσει όσες παρατηρήσεις και να κάνεις. Οπότε υπομονή και μέτρα από τη μεριά σου. Όλοι έχουμε ελαττώματα. Τώρα αν το σπίτι τους είναι όπως τα σπίτια που πήγαιναν και καθάριζαν οι κυρίες οι εγγλέζες στο σκάι και σιχαινόσουν να περάσεις από έξω τότε δικαιολογείσαι να σκέφτεσαι και το διαζύγιο! :lol:

δε μου ανοίγει, λέει να βάλω ένα ταχ. κώδικα να δω προσφορές στο κατάστημα της περιοχής μου, και μετά ξαναδείχνει τις πρώτες εικόνες αλλά δεν ανοίγει περισσότερες,

να μην ξεχάσω να αναφέρω και τις καραμέλες με λήξη το '10, όχι μήνα, το 2010, τις βλέπει την προηγούμενη βδομάδα το παιδί και θέλει να φάει, η πεθερά, άστο είναι παλιές, λέω εγώ αφελής, γιατί δεν τις πετάτε, έ δεν έχουν τίποτα, βλέπω χθες την ημερομηνία που πάλι έπαιζε ο μικρός, και παθαίνω σοκ, τις πάω μέσα που τρώνε μαμά και γιος και λέω κοίτα με τι έπαιζε ο γιος σου, έ λεω δεν έχουν τίποτα απλά σε στέλνουν αδιάβαστο

κάτσε ρε κοπελιά... τι διαζύγια λες? και πόσο πια θέμα έχουν με τις συνθήκες υγιεινής? μήπως είσαι λίγο υπερβολική; έξω πιάνει χειρότερα εννοεί στην παιδική χαρά κι έτσι? γιατί εκεί έχει δίκιο. τώρα τι έπιασε το παιδί μέσα και θύμωσες δεν μπορώ να ξέρω αλλά είναι και πολύ άνθρωποι που δεν το έχουν με την καθαριότητα οπότε πρέπει εμείς να παίρνουμε τα μέτρα μας. Δε θα του βάλεις τα καλά ρουχαλάκια όταν πάει έξω ή κάπου που δεν είναι τόσο προσεγμένα και θα προσέξεις να πλυθεί πριν να φάει, να μη βάλει χέρια στο στόμα κι έτσι. Μεγαλούλης είναι και θα σε καταλάβει. Αν είναι χρόνια η κατάσταση δεν θα στρώσει όσες παρατηρήσεις και να κάνεις. Οπότε υπομονή και μέτρα από τη μεριά σου. Όλοι έχουμε ελαττώματα. Τώρα αν το σπίτι τους είναι όπως τα σπίτια που πήγαιναν και καθάριζαν οι κυρίες οι εγγλέζες στο σκάι και σιχαινόσουν να περάσεις από έξω τότε δικαιολογείσαι να σκέφτεσαι και το διαζύγιο! :lol:

θα σου παράδειγμα: κάθε που πάμε ο μικρός παίζει με το αρμόνιο του πατέρα του που το έχει αφήσει εκεί, λοιπόν αν δεν το είχα καθαρίει εγώ τα πλήκτρα από άσπρα ήταν μαύρα στις άκρες και καφέ προς τα έξω, και πάνω είχε δυο δάχτυλα σκόνη, από τότε που το καθάρισα δεν ξανακαθαρίστηκε, όκ δεν μπορεί η ίδια, κάθε βδομάδα έχει γυναίκα, γιατί δεν τη βάζει να τα καθαρίσει, δηλ. γυναίκα, μια μαλακισμένη είναι που καθαρίζει ούτε όσα βλέπει η συγκεκριμένη πεθερά, και μιλάει στο κινητό, την κρατάνε μόνο για να τους κάνει τίποτα θελήματα και λέει αν πάρουν άλλη θα θυμώσει αυτή, γιατί λέω εδώ και πολύ καιρό να τους στείλω τή δική μου που είναι και πολύ σχολαστική και δε θέλει κάποιον από πάνω της για να καθαρίσει σωστά

άλλο παράδειγμα, έχουν έναν ανεμιστήρα στο σαλόνι, που από άσπρος έχει γίνει μαύρος, κάθε φορά πάει και τον πειράζει ο μικρός, έχει κόλλημα, πήρα χθες υγρά μαντηλάκια και μιλάμε χάλασα ένα πακέτο και στα μαντήλια έμενε μαυρίλα

ομοίως μπάλες αφημένες στο μπαλκονι από τον καιρό του μούστου, αφούσκωτες και μαύρες, που με΄δική μου απαίτηση πετάχτηκαν αφού τις έπιανεσ και τα χερια σου καλά καταλάβατε μαύρα, ακόμη τισ ψάχνει ο αντρίκος

κουκλιά διακοσμητικά στο παλιό δωματιο του γ. που δεν έχουν καθαριστεί ούτε μια φορά, και βέβαια τα βλέπει και τα θέλει, στο κάτω ράφι της βιβλιοθήκης αποσμητικά και αντιηλιακά μισοτελειωμένα 8ετίας και ταμπλέτες για τα κουνούπια σε κοινή θέα,

καλά αν αρχίσω και με τα ντουλάπια της κουζίνας θα πάθω εγκεφαλικό

δε μου ανοίγει, λέει να βάλω ένα ταχ. κώδικα να δω προσφορές στο κατάστημα της περιοχής μου, και μετά ξαναδείχνει τις πρώτες εικόνες αλλά δεν ανοίγει περισσότερες,

να μην ξεχάσω να αναφέρω και τις καραμέλες με λήξη το '10, όχι μήνα, το 2010, τις βλέπει την προηγούμενη βδομάδα το παιδί και θέλει να φάει, η πεθερά, άστο είναι παλιές, λέω εγώ αφελής, γιατί δεν τις πετάτε, έ δεν έχουν τίποτα, βλέπω χθες την ημερομηνία που πάλι έπαιζε ο μικρός, και παθαίνω σοκ, τις πάω μέσα που τρώνε μαμά και γιος και λέω κοίτα με τι έπαιζε ο γιος σου, έ λεω δεν έχουν τίποτα απλά σε στέλνουν αδιάβαστο

μήπως τις έχει για να κερνάει όσους αντιπαθεί? :lol:

Διαφημίσεις

κάτσε ρε κοπελιά... τι διαζύγια λες? και πόσο πια θέμα έχουν με τις συνθήκες υγιεινής? μήπως είσαι λίγο υπερβολική; έξω πιάνει χειρότερα εννοεί στην παιδική χαρά κι έτσι? γιατί εκεί έχει δίκιο. τώρα τι έπιασε το παιδί μέσα και θύμωσες δεν μπορώ να ξέρω αλλά είναι και πολύ άνθρωποι που δεν το έχουν με την καθαριότητα οπότε πρέπει εμείς να παίρνουμε τα μέτρα μας. Δε θα του βάλεις τα καλά ρουχαλάκια όταν πάει έξω ή κάπου που δεν είναι τόσο προσεγμένα και θα προσέξεις να πλυθεί πριν να φάει, να μη βάλει χέρια στο στόμα κι έτσι. Μεγαλούλης είναι και θα σε καταλάβει. Αν είναι χρόνια η κατάσταση δεν θα στρώσει όσες παρατηρήσεις και να κάνεις. Οπότε υπομονή και μέτρα από τη μεριά σου. Όλοι έχουμε ελαττώματα. Τώρα αν το σπίτι τους είναι όπως τα σπίτια που πήγαιναν και καθάριζαν οι κυρίες οι εγγλέζες στο σκάι και σιχαινόσουν να περάσεις από έξω τότε δικαιολογείσαι να σκέφτεσαι και το διαζύγιο! :lol:

στα μάτια μου έτσι φαίνεται και χειρότερα!!!!!!

ξέρετε για τι με στεναχώρησε πιο πολύ? η στάση του γ., μιλάμε τύφλα να έχει ο παυλόπουλος, δεν ξέρω τίποτα, μόνο μην ξυπνήσουμε τον μπαμπά του σκεφτόταν, σε αντίστοιχες περιπτώσεις που έχει τσακωθεί με τη μάνα μου γκρινιάζει μετά γιατί δεν τον υποστηρίζω πιο ένθερμα, τώρα όμως η μανούλα έχει δίκιο, και δεν πρέπει να την ταράζουμε γιατί είναι ευαίσθητη και μελαγχολική ενώ οι άλλες μανάδες είναι αναίσθητες και μπορούμε να μιλάμε όπως να 'ναι

Ωραία ξεκαθάρισε κι εσύ την κατάσταση. Αυτό και αυτό και αυτό με ενοχλούν. Συγκεκριμένα λόγια, όχι "θέματα υγιεινής" "καθαριότητα" κλπ. Όπως τα γράφεις εδώ. οι μπάλες, τα μπιμπελό, το ένα το άλλο, το παράλλο. μακάρι να είναι λίστα με 1.000 πράματα. Σαν προϋπόθεση για να πηγαίνετε εκεί. Πες τα στον άντρα σου. Και μετά πες τα και στην πεθερά σου. Με πλάγιο, με ευθύ λόγο, όπως θες αρκεί να τα πεις και να μην τα κρατάς και να "φορτώνεις". Άμα δεν καταλάβει τότε δεν ξαναπάτε όπως λες.

Για την στάση του άντρα σου που λες, όλοι έτσι κάνουν οπότε παρηγορήσου! Και σε χειρότερες καταστάσεις, όχι τέτοια μικρά... οπότε ξαναπαρηγορήσου!

Έχω ακούσει εγωωω! Πεθερές να βρίζουν τη νύφη μες στα μούτρα και να κάνει τουμπεκί ο γιος.

θα σου παράδειγμα: κάθε που πάμε ο μικρός παίζει με το αρμόνιο του πατέρα του που το έχει αφήσει εκεί, λοιπόν αν δεν το είχα καθαρίει εγώ τα πλήκτρα από άσπρα ήταν μαύρα στις άκρες και καφέ προς τα έξω, και πάνω είχε δυο δάχτυλα σκόνη, από τότε που το καθάρισα δεν ξανακαθαρίστηκε, όκ δεν μπορεί η ίδια, κάθε βδομάδα έχει γυναίκα, γιατί δεν τη βάζει να τα καθαρίσει, δηλ. γυναίκα, μια μαλακισμένη είναι που καθαρίζει ούτε όσα βλέπει η συγκεκριμένη πεθερά, και μιλάει στο κινητό, την κρατάνε μόνο για να τους κάνει τίποτα θελήματα και λέει αν πάρουν άλλη θα θυμώσει αυτή, γιατί λέω εδώ και πολύ καιρό να τους στείλω τή δική μου που είναι και πολύ σχολαστική και δε θέλει κάποιον από πάνω της για να καθαρίσει σωστά

άλλο παράδειγμα, έχουν έναν ανεμιστήρα στο σαλόνι, που από άσπρος έχει γίνει μαύρος, κάθε φορά πάει και τον πειράζει ο μικρός, έχει κόλλημα, πήρα χθες υγρά μαντηλάκια και μιλάμε χάλασα ένα πακέτο και στα μαντήλια έμενε μαυρίλα

ομοίως μπάλες αφημένες στο μπαλκονι από τον καιρό του μούστου, αφούσκωτες και μαύρες, που με΄δική μου απαίτηση πετάχτηκαν αφού τις έπιανεσ και τα χερια σου καλά καταλάβατε μαύρα, ακόμη τισ ψάχνει ο αντρίκος

κουκλιά διακοσμητικά στο παλιό δωματιο του γ. που δεν έχουν καθαριστεί ούτε μια φορά, και βέβαια τα βλέπει και τα θέλει, στο κάτω ράφι της βιβλιοθήκης αποσμητικά και αντιηλιακά μισοτελειωμένα 8ετίας και ταμπλέτες για τα κουνούπια σε κοινή θέα,

καλά αν αρχίσω και με τα ντουλάπια της κουζίνας θα πάθω εγκεφαλικό

μπορείς να κάνεις και το άλλο βέβαια... να πάρεις σκουπιδοσακούλες γίγας και να πετάξεις ότι βρώμικο πιάνει ο μικρός. χωρίς να δίνεις λογαριασμό. άμα σε ρωτήσουν πες ότι φροντίζεις για την υγεία του παιδιού σου αφού δεν το κάνουν οι άλλοι. κι αν ήθελαν ας τα καθάριζαν. εξάλλου έτσι όπως είναι, είναι για πέταμα πες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...