Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστω Ντινάκι!

Ροχαλιζε ε? χαχαχα

και που κοιμοτανε,στην καρεκλα? και τον επιανε ύπνος εκει?χαχαχα

Αυτο λεω κ γω, αν ειμαι σε 4κλινο αποκλειεται να επιτρέπεται άνδρας,μακαρι να καταφερω να βρω ελευθερο μονοκλινο να εχω την ησυχια μου.

Οσο σκεφτομαι επισκέψεις 4 γυναικων = 2 σόγια απο την καθεμιά,με τα λεχούδια μεσα στο δωμάτιο με πιάνει κρίση.

Ειναι οντως μικρη η δοση μωρε,αλλα΄οκ...η κάθε μαμα ξερει καλυτερα! Και κάθε ηλικία δεν ειναι ιδια.

Εγω παντως απο το να την ακουω να μην μπορει να ανασάνει προτιμω να της βάλω το μειγμα αυτο για λιγες μερες.

Ακριβώς αυτό Αγγελικούλα η κάθε μαμά ξέρει και κάνει το καλύτερο...εμείς αφου τα παλεύουμε πολύ θαλασσινό νεράκι τα μπουκώματα δεν κάνουμε κάτι άλλο είναι που ο δικός μου τα παιρνάει προς το παρόν όλα στο πόδι...απλά θέλει συνέχεια ορό και 1-2 φορές θαλασσινο νερό...είναι λίγο ζόρικο ειδικά αν το παιδι δεν δεν δέχεται να του βάλεις...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, καλή Κυριακή. Λιακάδα έχουμε εδώ, πότε πότε συννεφιάζει αλλά άρχισε να κρυγιαδώνει ο καιρός. 25-26 βαθμούς έχω μες το σπίτι.

Η μικρή μου πιστεύω σε 1-2 μήνες θα περπατάει. Θέλει ακόμη προσπάθεια να σταθεροποιήσει το βήμα της. Δεν στέκεται μόνη της αλλά κρατώντας με το ένα χέρι. Τώρα πως έκανε τα βηματάκια δεν ξέρω, είναι τολμηρή:)

Ντινάκι εγώ να δεις πόσο κατά των φαρμάκων είμαι αλλά το παρακάνω μάλλον. Την τελευταία φορά που είχε βγάλει τον σταφυλόκοκκο ο Μάνος αν θυμάσαι μου είχε πει η γιατρός να του βάζω fucidin H. Του έβαλα 2-3 μέρες και μετά λέω οκ, θα περάσει. Τελικά δεν πέρασε και χρειάστηκε αντιβίωση. Αν δεν είχα σταματήσει το fucidin θα την γλιτώναμε. Γι'αυτό από τότε δεν έχω σκοπό να κάνω πίσω, εξάλλου και τα φάρμακα για κάποιον λόγο δημιουργήθηκαν και αλίμονο αν δεν υπήρχαν δηλαδή.

Είμαι τόσο κατά των φαρμάκων που και στις δυο γέννες μου δεν πήρα κανένα παυσίπονο. Το κουτί τα βολταρέν τα έχω ακόμη στο φαρμακείο μας άθικτα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αλήθεια το θαλασσινό νερό είναι από την θάλασσα ή πουλάει κάτι τέτοιο το φαρμακείο???

Εμείς σήμερα θα πάμε στο χωριό αν και δεν έχω όρεξη. Ξενυχτισμένη δυο βράδια ήθελα να ξεκουραστώ το μεσημέρι αλλά κάνουν ρακοκάζανο στο χωριό και η πεθερά μου ήθελε να πάμε.

Πάω για φρουτόκρεμα του Μάνου και εγώ και περιμένω την μικρή να ξυπνήσει να ετοιμαστούμε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το κουτί τα βολταρέν τα έχω ακόμη στο φαρμακείο μας άθικτα.

Καλημερα!!!!!

Δε μου τα στέλνεις να μην αγοράζω???χαχαχα

Εγω παλι,οσον αφορα τον πόνο δλδ δε μπορώ, δεν τον αντέχω.

Αν θυμαστε στην περιοδο που πονούσα τα μεσουλιντ δυο-δυο τα παίρνω.

Και ο Λ. με το που νιωσει πως θα αρρωστησει ξεκινάει απο μονος του αντιβίωση.Οχι πως το επικροτώ αλλά κάθε άνθρωπος λιετουργεί διαφορετικά.

Στο παιδι ουτε εγω θελω να δινω πολλά φάρμακα.

Εχω 4-5 κλειστά κουτιά αντιβίωση στο ντουλάπι, που μου τα εγραφε η παιδιατρος αλλά δεν της εδινα ποτέ.

Δυστυχως εμενα δεν καθεται να της βάλω τιποτα στη μυτη, ορό ή θαλασσινο νερο, μονο τις σταγονες οτριβιν και αυτο μετα απο πολύ πείσμα.

Ουφ...

Παμε πεθερα για φαγητο, με πηρε και η αδελφη του κουμπάρου να ερχοταν επισκεψη σημερα με τα δυο της παιδια!

Καλά λεω, δε μπορουσε να παρει απο χθες τηλεφωνο?

Με ακουσε άρρωστη και ειπε να μην ερθει...πάλι καλα λέω, δε θα το άντεχα.

Σημερα μπαίνω στο μηνα μου,ημερολογιακά! Λετε να χουμε κάνα απροοπτο? χαχαχα

Διαφημίσεις

Kαλημέρα! Αγγελικούλα με το καλό! Απρόοπτο δεν το νομίζω να έχεις μιας και ούτε η Μαριλίζα ήθελε να βγει. Σαν κι εμένα σε κόβω! H συνταγή για το γύρο είναι αυτή:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/giros-spitikos-me-pita.html

Βάρδια έχει σήμερα ο μπαμπάς μας και βαρέθηκα να πάω στο πατρικό μου. Μοναξιές κι εγώ Σοφάκι λοιπόν. Σου κάνω νοερά παρέα! ;)

Για τα φάρμακα που λέτε εγώ έχω πάρει στη ζωή μου μπόλικες αντιβιώσεις γιατί από μικρή ταλαιπωριόμουν με το λαιμό, αμυγδαλές, βρογχίτιδες κλπ. Από όταν έμεινα έγκυος έστρωσα, πριν τις εγκυμοσύνες ήμουν κάθε χρόνο άρρωστη. Και στην Αριάδνη βέβαια πέρασα μια βρογχιτιδούλα... έτσι για αναμνηστικό και μου είχε δώσει και τότε αντιβίωση ο γιατρός. Τα βολταρέν για τη γέννα δεν κατάλαβα γιατί τα θέλεις Αγγελική; Αυτό αντιφλεγμονώδες δεν είναι?

Κι εμένα η παιδίατρος ούτε κρύο, ούτε ζέστη με τα φάρμακα, ευτυχώς δεν έχουμε χρειαστεί μέχρι τώρα κάτι ιδιαίτερο. Είναι και που από παλιά είχα μια λατρεία για τα φαρμακεία και δη για το ομοιοπαθητικό της γειτονιάς. Ξέρω όλα τα φυτικά φάρμακα και σε αυτά καταφεύγω όταν δω ζόρι. Και για τα παιδιά θα τα προτιμάω σε σχέση με τα άλλα αν περνάμε κάτι ελαφρύ. Και το θαλασσινό νερό για εμάς έχει δουλέψει καλύτερα από τον ορό. Εγώ το βάζω σε σύριγγα και το πιέζω να βγει από την άλλη μεριά. Υπάρχει και ειδική συσκευή για αυτή τη δουλειά αλλά για μεγαλύτερα παιδιά και ενήλικες, στην μικρή ηλικία δε θα συνεργάζονται μάλλον στη χρήση της. Το παν είναι η καθαρή μυτούλα. Αν προλάβεις το μπούκωμα και την καταρροή γλιτώνεις λαιμό, πνεύμονες και αυτιά από τυχόν επιπλοκές. Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι τα έχω μάθει καλά! :lol:

Στο φαρμακείο το πουλάνε Ελευθερία. Και το φυσιομέρ το κιντς είναι θαλασσινό νερό, βέβαια δεν συμφέρει οικονομικά αν ταλαιπωρείται μέρες το παιδί αλλά εγώ κάνω 2 πλύσεις με ορό στη σύριγγα να φύγουν οι πολλές μυξούλες όταν έχουμε μπούκωμα και μετά ψεκάζω με θαλασσινό νερό που ενυδατώνει καλύτερα από τον ορό και προλαμβάνει την ωτίτιδα.

Καλημέρα, καλή Κυριακή. Λιακάδα έχουμε εδώ, πότε πότε συννεφιάζει αλλά άρχισε να κρυγιαδώνει ο καιρός. 25-26 βαθμούς έχω μες το σπίτι.

Η μικρή μου πιστεύω σε 1-2 μήνες θα περπατάει. Θέλει ακόμη προσπάθεια να σταθεροποιήσει το βήμα της. Δεν στέκεται μόνη της αλλά κρατώντας με το ένα χέρι. Τώρα πως έκανε τα βηματάκια δεν ξέρω, είναι τολμηρή:)

Ντινάκι εγώ να δεις πόσο κατά των φαρμάκων είμαι αλλά το παρακάνω μάλλον. Την τελευταία φορά που είχε βγάλει τον σταφυλόκοκκο ο Μάνος αν θυμάσαι μου είχε πει η γιατρός να του βάζω fucidin H. Του έβαλα 2-3 μέρες και μετά λέω οκ, θα περάσει. Τελικά δεν πέρασε και χρειάστηκε αντιβίωση. Αν δεν είχα σταματήσει το fucidin θα την γλιτώναμε. Γι'αυτό από τότε δεν έχω σκοπό να κάνω πίσω, εξάλλου και τα φάρμακα για κάποιον λόγο δημιουργήθηκαν και αλίμονο αν δεν υπήρχαν δηλαδή.

Είμαι τόσο κατά των φαρμάκων που και στις δυο γέννες μου δεν πήρα κανένα παυσίπονο. Το κουτί τα βολταρέν τα έχω ακόμη στο φαρμακείο μας άθικτα.

Για πιο λόγο να πάρεις παυσίπονο καλέ?Εγώ όταν γέννησα το Λ δεν πήρα τίποτα και ας είχα ράμματα και ας πήγαινε να μου σπάσει το κεφάλι ο πονοκέφαλος μια εβδομάδα μετά την γέννα απο την επισκληρίδιο...εσύ γιατί?

¨βρε κρίνουμε την κατάσταση και ανάλογα πράτουμε...δεν γίνεται σε κάποιες περιπτώσεις να αποφύγουμε τελείως τα φάρμακα...έπρεπε να το συζητήσεις με τον παιδίατρο τι είναι ο σταφυλόκοκκος και γιατί σου έδωσε την συγκεκριμένη αλοιφη για να μην φτάσει το παιδί να πάρει αντιβίωση...υπερβολική σε βρίσκω φιλενάδα για μια κρέμα εξωτερικής χρήσης...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερα!!!!!

Δε μου τα στέλνεις να μην αγοράζω???χαχαχα

Εγω παλι,οσον αφορα τον πόνο δλδ δε μπορώ, δεν τον αντέχω.

Αν θυμαστε στην περιοδο που πονούσα τα μεσουλιντ δυο-δυο τα παίρνω.

Και ο Λ. με το που νιωσει πως θα αρρωστησει ξεκινάει απο μονος του αντιβίωση.Οχι πως το επικροτώ αλλά κάθε άνθρωπος λιετουργεί διαφορετικά.

Στο παιδι ουτε εγω θελω να δινω πολλά φάρμακα.

Εχω 4-5 κλειστά κουτιά αντιβίωση στο ντουλάπι, που μου τα εγραφε η παιδιατρος αλλά δεν της εδινα ποτέ.

Δυστυχως εμενα δεν καθεται να της βάλω τιποτα στη μυτη, ορό ή θαλασσινο νερο, μονο τις σταγονες οτριβιν και αυτο μετα απο πολύ πείσμα.

Ουφ...

Παμε πεθερα για φαγητο, με πηρε και η αδελφη του κουμπάρου να ερχοταν επισκεψη σημερα με τα δυο της παιδια!

Καλά λεω, δε μπορουσε να παρει απο χθες τηλεφωνο?

Με ακουσε άρρωστη και ειπε να μην ερθει...πάλι καλα λέω, δε θα το άντεχα.

Σημερα μπαίνω στο μηνα μου,ημερολογιακά! Λετε να χουμε κάνα απροοπτο? χαχαχα

Να μη τα ξαναπάρεις...κάποτε είχαν αποσυρθεί απο τα φαρμακεία αν δεν κανω λαθος....καλέ δεν είχε δει την διαφήμιση ο Λ στην τηλεόραση...εντάξει ο κάθε άνθρωπος ξέρει καλύτερη τι είναι καλύτερο για το εαυτό του...Εμένα ο Δ μέχρι τονοσοκομείο είχε φτάσει με μία αντιβίωση που του είχε δώσει ο γιατρός σε ένα κρυολόγημα...απο τότε τέλος...κανένα ντρέπονται στα πολύ δύσκολα....βέβαια δεν έχουμε περ΄ασει και κάτι σοβαρό αλλα οποίος καεί στο χυμό φυσάει και το γιαούρτι που λένε...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Σορυ κοριτσια αλλα οι πονοι της καισαρικής δεν αντέχονται.

Αν είναι πάλι να κλαιω κ να μη μπορώ να κουνηθώ θα πάρω και 10 κουτάκια.

Είπαμε ,δεν αντεχω τον πόνο!!!!!!!!!!!!

Αντε που είναι η βροχή???!!!!!!!!!!

Σορυ κοριτσια αλλα οι πονοι της καισαρικής δεν αντέχονται.

Αν είναι πάλι να κλαιω κ να μη μπορώ να κουνηθώ θα πάρω και 10 κουτάκια.

Είπαμε ,δεν αντεχω τον πόνο!!!!!!!!!!!!

Αντε που είναι η βροχή???!!!!!!!!!!

Δε σου κάνουν στο νοσοκομείο παυσίπονες; Πρέπει να έχεις δικά σου παυσίπονα; Παναγία μου!!! Σαν το δικό μας που όταν γεννούσα το Γιώργο δεν είχαν γάζες ένα πράμα;

Διαφημίσεις

Δε σας είπα και χθες με το μωρουδάκι... καλά ήταν τέλειο ε?! Πραγματικά είχα ξεχάσει πόσο μικρά είναι! Και ειλικρινά βλέπω το Αριαδνάκι μου σα μωράκι τόσο καιρό! Χθες που είδα το νεογέννητο κατάλαβα πως τελικά το "μωρό" είναι σαν υποκειμενική έννοια ένα πράμα! :lol:

Καλά κι αυτό γεννήθηκε μια σταλίτσα! Συγκριτικά με το Γιώργο ας πούμε ήταν κατά 1.750 γραμμάρια ελαφρύτερο και 8 πόντους πιο κοντούλι. Μιλάμε για πραγματικό μωρουδάκι! Κι αυτά τα χεράκια τα τόσο μικροσκοπικά... Aαααααχχχχ!!!

Από την άλλη πολύ θλιβερό μου φάνηκε το σκηνικό μωρό σε πυρεξάκι μακριά από τη μαμά. Και δυστυχώς δεν μπορεί να θηλάσει κιόλας. Πρώτη μέρα της το πήγαν 2 φορές για λίγο να το δει και να το πάρει αγκαλιά κι αυτό ήταν. rooming in για πάντα! Ακόμα κι αν στο νοσοκομείο γίνεται μόνο και μόνο επειδή δεν επαρκεί το προσωπικό.

Καλησπέρα!

Ελευθερίτσα κι εμείς σε ρακοκάζανο ήμασταν σήμερα, πήγαμε με τη μαμά μου στη γιαγιά και τον παππού μου, ωραία περάσαμε, έπαιξε ο Γιάννης, κουβαλούσε ξυλαράκια του παππού, μια χαρά πέρασε. Και η μικρή σκατούλα με όλους καθότανε, η καλύτερη της!

Πρέπει να κάνουμε όλοι μπάνιο τώρα γιατί μυρίζουμε λίγο τσίκνα, χαχα!

Ντινάκι μακάρι να τα ελαττώσει κάποια στιγμή όλα αυτά αλλά δεν το βλέπω, αφού είναι στην ομάδα τώρα δύσκολο, αλλά και τα αγωνιστικά να μην είναι έχει ατοιβόλους αυτός παιδί μου, δύσκολο να κάτσει σπίτι!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα. Γυρίσαμε οικογενειακώς πτώματα. Η μικρή παρέδωσε πριν μισή ώρα, ο μεγάλος ακόμη αντέχει αλλά δεν έχει πνοή για πολλά πολλά. Άμα τον δεις να κάθεται στον καναπέ και να βλέπει τιβί ή πυρετό έχει ή είναι πτώμα:)

Εγώ νομίζω πως κάτι άρπαξα, αλλά θα δούμε. Ήταν και τα παιδιά του κουνιάδου μου εκεί και εμφανίστηκαν και 3-4 άλλα παιδάκια επειδή είχε γενέθλια η ανιψιά του Στεφ. Μακάρι να βγω ψεύτρα αλλά δύσκολα να την περάσουμε έτσι ανώδυνα τόση κοσμοσυρροή.

Αγγελική στα στέλνω τα βολταρέν! Μην αγοράσεις. Το κουτί αυτό είναι από τον Γενάρη που γέννησα, νομίζω λήξη έχει το 2013 ή το 2014. Ένα λείπει που το έδωσα στον μπαμπά μου πριν 1 μήνα που πονούσε το δόντι του νομίζωντας πως το καταπίνεις και ανακάλυψα πως είναι υπόθετο!!Φαντάσου, όπως μου έφεραν το κουτί το έβαλα στην μπάντα.

Μπαίνεις στην τελική ευθεία συμπεθέρα ε?Άντε με έναν πόνο να έρθει ο αντράκος σου, φτάνει ο διάδοχος!!!

Δηλαδή το θαλασσινό νερό έτσι το ζητάμε από το φαρμακείο?Εγώ παίρνω μπουκάλια φυσιολογικό ορό και τον τραβάω με την σύριγγα. Ειδικά με την μικρή που έχει συχνά μυξούλες χρειάζομαι πολλούς ορούς. Στον Μάνο έβαλα πρώτη φορά ορό πριν 2-3 μήνες.

Ντινάκι είχα πάρει πολλά εσωτερικά ράμματα, ειδικά ο Μάνος με ρήμαξε. Πονούσα αφόρετα 2 μήνες μετά τον τοκετό. Μου έσκισε τον τράχηλο και λίγο έλειψε να χάσω την μήτρα μου. Η μικρή μου έσκισε την ουρήθρα και είχα πόνους τις πρώτες 2-3 μέρες. Ποτέ δεν πήρα φάρμακα.

Όσο για τον σταφυλόκοκκο καλέ δεν ήξερα πως μπορεί να γίνει τέτοιο πράγμα. Η γιατρός το είδε 2 μέρες μετά που εμφανίστηκε και δεν μου είπε τι και πως απλά να βάζω φουσιντίν. Έβαλα 2-3 μέρες και το άφησα, όχι επειδή το αμέλησα αλλά για να μην τον φορτώνω με φάρμακα. Κακώς!Μου έγινε μάθημα. Αν βέβαια ήξερα πως μπορεί να να μολυνθεί θα τελείωνα την θεραπεία.

Νεκτ να σας ζήσει το μωρουδέλι. Σήμερα το έσκασα και εγώ από τον Μάνο και πετάχτηκα με την μικρή να δω τον μπέμπη. Ευτυχώς θηλάζει αποκλειστικά τώρα αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη. Από την 2η μέρα που γεννήθηκε του έδωσε πιπίλα και το θηλάζει ανά 3-4 ώρες. Μακάρι να βγω ψεύτρα αλλά σε λίγες μέρες θα μου λέει πως δεν έχει γάλα. Τελοσπάντων. Η μικρή, το μωρό που λες και εσύ Νεκτ, μου φάνηκε τεράστιο δίπλα του. Έχει νταρντανέψει κιόλας και έχει παραψηλώσει η ζουζούνα μου και φαίνεται θεριό μπροστά του.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δε σου κάνουν στο νοσοκομείο παυσίπονες; Πρέπει να έχεις δικά σου παυσίπονα; Παναγία μου!!! Σαν το δικό μας που όταν γεννούσα το Γιώργο δεν είχαν γάζες ένα πράμα;

και μη χειρότερα λέμε!!!!!!! Αστα να πάνε!

Δε διαβαζεις τοσες μερες που λέω ότι πρέπει να κουβαλήσω ΤΑ πάντα για το μωρό,ουτε μπεμπιλίνα δεν εχουνε.

Αγγελική στα στέλνω τα βολταρέν! Μην αγοράσεις. Το κουτί αυτό είναι από τον Γενάρη που γέννησα, νομίζω λήξη έχει το 2013 ή το 2014. Ένα λείπει που το έδωσα στον μπαμπά μου πριν 1 μήνα που πονούσε το δόντι του νομίζωντας πως το καταπίνεις και ανακάλυψα πως είναι υπόθετο!!Φαντάσου, όπως μου έφεραν το κουτί το έβαλα στην μπάντα.

Μπαίνεις στην τελική ευθεία συμπεθέρα ε?Άντε με έναν πόνο να έρθει ο αντράκος σου, φτάνει ο διάδοχος!!!

Δηλαδή το θαλασσινό νερό έτσι το ζητάμε από το φαρμακείο?.

Θα πάω να παρω καλε,πλάκα κανω!!!!!!

Εχει και υποθετα? Ααα να πάρω και απο τέτοια!Λειτουργεί πιο αμεσα το υποθετο απο το χάπι! Μια χαρά!!!

Στην προηγουμενη καισαρικη δεν τα ηξερα τα voltaren και οσες φιλες μου εχουνε γεννησει μου είπαν οτι ειναι πολυ καλα.Τετοια τους εδιναν στα μαιευτηρια (τα ιδιωτικα εννοειται!!!)

Eλέ,εχει διάφορες μάρκες.

Απλα μου είπε η παιδιατρός να παίρνω το "υπέρτονο", τα αλλα δεν κανουν τιποτα.

Αυτο που έχω ειναι της Frezydem.Κανει και για ενηλικες και μολις τωρα συνειδητοποιησα τι βλακεια εχω κανει τοσες μερες και δεν το χρησιμοποιώ!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σοφάκι τσικνησαν τα μικρα ε ? χαχαχα

Ωραι μυρωδιτσα!

Παμε για νάνι...

Ρε συ μην πάρεις, θα στα στείλω. Τι να τα κάνω?Ίσαμε να ξαναγενήσω θα χουνε λήξει:)

Αν δεν στα ταχυδρομήσω αύριο θα το κάνω μεθαύριο. Για μένα άχρηστα είναι γιατί και παυσίπονα να χρειαστούμε σίγουρα δεν θα πάρουμε υπόθετα:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...