Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 hour ago, Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

Expand  

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

1 hour ago, dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

Expand  

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Anstef είπε:
Ωχ.....ποτε θα μας τα πεις?

Μεθη εννοειται, το ΄χω στο νου μου ήδη!

όσες εχουνε κανει επισκληριδιο μου λενε οτι "νιωθουν" τα πάντα..τα χερια,τα ψαλιδια,το ανοιγμα...απλα δεν πονανε...

Ειδα και κείνο το παλιοβιντεάκι κ όλο στο μυαλό μυο το χω το σκηνικό.

Εγω μονο και στη σκέψη λιποθυμώ,απλα.

Ειμαι σχεδον βέβαιη οτι θα πάθω καμια κρίση πανικού και θα μου την κάνουν μονοι τους τη μέθη πριν τη ζητησω.

τα δικά μου θα αργησω να σας τα πω Αγγελική μου...

είμαι ειδική περίπτωση και ακόμα δε μπορώ ούτε να το σκεφτω...

τι το ήθελες το βιντεάκι....είχα κάνει κι εγω το ίδιο λάθος...:?

Πάντως όσον αφορά τη δική μου εμπειρία, μάλλον είναι η εξαίρεση που το πήρα τόσο άσχημα...

όσες το έχω συζητήσει που έχουν κάνει καισαρική, μια χαρά ήταν!!!

και ένα κοντινό παράδειγμα: η Βελ, το ίδιο! μια χαρά!

Κοίτα αυτό που σου έχουν πει είναι αλήθεια...αισθάνεσαι τα πάντα...

δε στο λέω για να τρομάξεις αλλά για να το σκεφτείς λίγο, να συμφιλιωθείς με την ιδέα και να το παρεις πιο χαλαρά όταν θα γίνεται...

Sisi24 είπε:

Σοφάκι τι κάνει ο μπόμπιρας? Σε ζορίζει?

Υπομονή θα στρώσει, είναι μικρούλι ακόμα μωρέ!

Εσύ να τρως καλά και να κοιμάσαι όταν μπορείς να ξεκουράζεσαι!

Ουφ εμεις ψιλοβαριόμαστε, αργεί ο σύζυγος όλη τη βδομάδα γιατί φτιάχνουν το αγωνιστικό και τα έχω και με αυτόν, θα λείπει και σε αγώνες το Σαβ/κο, ο ένας στα χόμπι του και ο άλλος στο σπίτι με τα παιδιά, ωραία τα έχουμε μοιράσει..

έχουμε κολικούς Σοφάκι ακι περνάμε λίγο δύσκολα αλλά οκ την παλευουμε!!!

είχαμε ξεχάσει πως είναι με μπεμπάκι στο σπίτι και προσαρμοζόμαστε!!!

μου φαίνεται πάντως οτι τα αγοράκια είναι πιο ζόρικα!!!:D

female είπε:

Βρε Παραμυθάκι τι κάνεις??Τι λέει ο υιός???Πώς το πήρε το Βαλεριάκι?Δεν ξέρω αν τα έχεις γράψει κάπου αλλά δεν έχω δει κάτι. Την σταμάτησες από τον παιδικό?

καλά είμαι Ελέ μου!!!

φουλ το πρόγραμμα μου πλέον!

ο υιός μας ζορίζει λιγάκι αλλά που θα παέι...θα στρωσει!!!

έχει τους κολικούς του αλλά τουλάχιστον με ξεκουράζει πολύ στο θέμα θηλασμός! καμία σχεση με τη Βαλ που έκανε μαραθώνιους θηλασμούς...

ο μπέμπης ανα 2ωρο-3ωρο θηλάζει το πολύ 10 λεπτά και τέλος!

το Βαλεριάκι μου μια χαρά δείχνει να το έχει πάρει....η συνέχεια θα δείξει!!!

όποτε κλαίει ο μικρός έρχεται και του λέει:

"μην κλαις μπέμπη μου...είμαι εγω εδω, η αδερφούλα σου και σε αγαπάω!"

ναι τον παιδικό της τον σταματησα καμια 10αριά μέρες πριν γεννήσω και καλά έκανα τελικά γιατί πριν λίγες μέρες μιλούσε ο άντρας μου με τη μαμά μιας συμμαθητριας της Βαλ και του έλεγε οτι είναι όλα άρρωστα στο σχολείο!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!!!Τι κάνουμε?

Ήπιο εκζεματάκι παρουσίασε η μικρή, μάλλον κάτι την πείραξε. Δεν κάνουμε κάτι λέει η παιδίατρος προς το παρόν. Συνεχίζω την διατροφή χωρίς περιορισμούς και βλέπουμε.

Καλά περάσαμε χθες αν και ο νους μου ήταν στα παιδιά. Μάνα είναι μόνο μία, δεν λέτε τίποτα. Ωστόσο όμορφα ένιωσα που βγήκαμε με τον αντρούλη μου τα δυο μας μετά από τόσο καιρό. Τελευταία φορά είχαμε πάει για φαγητό όταν ήμουν 5 μηνών στην μικρή!!!

Σήμερα πάλι γάμο, ίσως να πάρω τον Μάνο μαζί. Θα δούμε.

Αγγελική πώς είσαι σήμερα?Πώς νιώθεις?Σε έριξε κάτι το κρυωματάκι?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα?

Τοση μύξα ουτε παιδικό σταθμό να πηγαινα,ρέει μονιμα και βηχας,ολο το βραδυ κραταγα την κοιλια μου και εβηχα, σκεφτομουν οτι θα μου ξεκολλησει το μωρο.

Τουλαχιστον δεν πονάνε τα κοκκαλα μου σημερα.

Λεω,παλι καλα που το επαθα τωρα. τι αλλο να πω?

Κατα τα αλλα ησυχία,θα παμε στην πεθερα για φαγητο σημερα κ αυριο,ας ειναι καλα η γυναικα που μας φροντίζει.

Αννουλα σε ψηφισα!!!!

Καλε ειδατε μια κοπελα εκει στο διαγωνισμο, εχει φωτο που ειναι 19+6 και κοιλιά πλάκα, τι την εβαλε ηθελα κ να ξερα?!! χαχαχα

Σοφακι, οποτε νιωσεις ετοιμη..θα ηθελα να ακουσω την εμπειρία σου.

Προσπαθω να το συνειδητοποιησω το "νιωθω τα παντα" αλλα μου ειναι δυσκολο.

Στην πραξη θα το καταλαβω καλυτερα...

Πάλι γαμο Ελέ? ολο έξω το ριχνετε κιουρία μου!!!!!!

Να σου πω, ήπιατε χθες με τον συζυγο χμμμμ???

Παμε για το τρίτο δλδ???!!!!!!χιχιχιχι

Νεκ, thanx για το λινκ, θα το δειξω στο Λ. να το μελετήσει.

Για εφετος δε σκεφτομαστε να κάνουμε αγορες αλλά για του χρόνου σιγουρα.

Διαφημίσεις

fairytale είπε:
Καλημέρα!

μου φαίνεται πάντως οτι τα αγοράκια είναι πιο ζόρικα!!!:D

Μη μου λες τέτοια τωρα!!!!!!!!χαχαχα

Ερωτηση:

Ποτε σου ειπε η παιδιατρός να την ξαναπας σταθμο την Βαλ?

Εμενα για κανα τριμηνο ζητησε να μεινει εκτός.

Τοσο ειχα σκοπο κ γω δλδ.

Anstef είπε:

Σοφακι, οποτε νιωσεις ετοιμη..θα ηθελα να ακουσω την εμπειρία σου.

Προσπαθω να το συνειδητοποιησω το "νιωθω τα παντα" αλλα μου ειναι δυσκολο.

Στην πραξη θα το καταλαβω καλυτερα...

Ετσι όπως με βλέπω, μάλλον θα ανταλλάξουμε εμπειρίες αφού γεννήσεις...

δε νομίζω να υπάρχει γυναίκα πιο στραβωμένη με την καισαρική απο μένα πάντως!

Κοίτα αφού τόσες γυναίκες γεννάνε με καισαρική και επισκληρίδιο και είναι πολύ ευχαριστημένες, προφανώς αυτό το νιωθω τα πάντα δε θα είναι τόσο άσχημο...εγω πάντως ανήκω στην αντιθετη κατηγορία!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

μην το ψάχνεις πολύ...

θα δεις εκεινη τη στιγμή πόσο το αντέχεις...αν όχι, μέθη και μια χαρά!!!

όταν θα ξυπνήσεις, θα σε ράβει ο γιατρός και θα σου φέρουν τον γιόκα σου να τον δεις!!!

η Βελ μου είχε δωσει ωραία συμβουλή:

"μη σκέφτεσαι τη διαδικασία της γέννας αλλά το αποτέλεσμα της που είναι το ραντεβού με το μωράκι σου! " :D:D:D

Anstef είπε:
Μη μου λες τέτοια τωρα!!!!!!!!χαχαχα

Ερωτηση:

Ποτε σου ειπε η παιδιατρός να την ξαναπας σταθμο την Βαλ?

Εμενα για κανα τριμηνο ζητησε να μεινει εκτός.

Τοσο ειχα σκοπο κ γω δλδ.

δεν ξέρω αν φταίει οτι είναι αγόρι ή οτι η Βαλ ήταν πιο καλόβολο μωρό παρά τους μαραθώνιους θηλασμούς που έκανε, αλλά μου φαίνεται πιο ζόρικο το αγόρι!!!

βέβαια παίζει και το γεγονός οτι τωρα υπάρχει και άλλο ένα παιδί, άρα μειωμένος χρόνος...

εμένα ο παιδίατρος μου είπε να περιμένω σίγουρα μέχρι να σαραντίσει ο μικρός και να μιλήσω με τον παιδικό για το τι γίνεται απο άποψη ιώσεων στο σχολείο και μετά βλέποντας και κάνοντας...

λογικά στο 2μηνο θα την στείλω αν είναι όλα καλά!

όχι τιποτα άλλο αλλά δεν την παλεύει το κορίτσι μου εδώ...

ο μπέμπης γκρινιάζει και θέλει αγκαλιά, η Βαλ θέλει να παίξουμε...

τι να πρωτοπρολάβω...

θα δοκιμάσω να δω αν θα καταφέρω να χρησιμοποιήσω το σλινγκ γιατι άλλη λύση δε βρίσκω!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Τα αγόρια είναι πιο ζόρικα, αυτό λέει και η δική μου εμπειρία. Ακόμη και τώρα ο Μάνος θέλει περισσότερη φροντίδα από την μικρή.

Η τσαούσα μου σήμερα έκανε 3 βήματα στο πάρκο χωρίς χέρια!!Και γίνεται και 9 μηνών το κοριτσάκι μου.

Πατσίτσιο έκανα σήμερα, το λατρεύω αλλά δεν θα έλεγα το ίδιο και για τις στοίβες τα άπλυτα που μαζεύονται στο νεροχύτη.

Πάλι γάμο ναι, παντρεύεται μια συμμαθήτρια και φίλη μου. Δεν πίνω στάλα Αγγελική. 1ον δεν μου αρέσεικαι 2ον αποφεύγω λόγω θηλασμού. Τρίτο ε???Χμ, δεν έχω παραιτηθεί από την ιδέα αλλά είναι πολύ νωρίς νομίζω!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα!

Πριν λίγο γυρίσαμε από τη μαμά μου, πήγαμε βόλτα σήμερα μιας που λείπει κι ο Άρης, προς τα μέρη σου είναι Ελευθερίτσα σήμερα και αύριο σε αγώνες.

Καλά κάνατε και αφήσατε τα μικρά μια μέρα να πάτε κι εσείς κάπου χαλαρά, καλά περάσανε τα μικρά? δε σε έψαχναν ε? Περαστικά στη μικρή με το έκζεμα, ελπίζω αν μην είναι κάτι από τη διατροφή και να συνεχίσετε αν τρώτε απ 'όλα.

Αγγελικούλα άντε βρε μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα πάνε, αυτό που λέει το Σοφάκι είναι το πιο σημανικό, ότι θα συναντήσεις το μωράκι σου, όλα τα άλλα θα τα ξεχάσεις αμάσως! Περαστικά σου και πάλι που κρύωσες!!

Σοφάκι τα αγοράκια μάλλον το έχουν, έχουν και πιο πολλά πονάκια απ' ότι λένε, κι εμένα ο Γιάννης πολύ πιο ζόρικος από τη μπέμπα σαν μωράκι, ήταν κι ο πρώτος βέβαια και τον είχαμε καλομαθημένο κι εμείς, τουλάχιστον στο θηλασμό είναι καλόβολος ο δικός σου ε, κάτι είναι κι αυτό, θα στρώσει σε λίγο καιρό πιστεύω και με τα πονάκια και θα κοιμάται πιο πολλές ώρες να παίζεις και με τη μικρή που θα βαριέται κι εκείνη, θα γίνει το καλύτερο μωρό, θα δεις!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα κι από εμάς! Στο κλίμα κι εγώ! Γέννησε σήμερα μια φίλη μου και θα πάω το βραδάκι να δω μπεμπουδάκι αγοράκι! Με καισαρική και επισκληρίδιο κι αυτή κι είναι το πρώτο της. Να ρωτήσω πώς της φάνηκε Αγγελική;

Για τα αγόρια που λέτε κι η δική μου εμπειρία λέει πιο ζόρικα. Ο Γιώργος το πρώτο τρίμηνο ήταν ο εφιάλτης κάθε νέας μαμάς. Κολικούς, αϋπνία, κλάμα, γκρίνια. Αφού δεν χωρίσαμε με τον Άρη από την απελπισία και τα νεύρα μας τότε δε θα χωρίσουμε ποτέ!

Αχ κι εγώ θέλω μια βραδιά μόνη με τον αντρούλη μου!!! Έχουμε να το κάνουμε αυτό 2,5 χρόνια! Από όταν ήταν ο Γιώργης σχεδόν 6 μηνών που βγήκαμε και πήγαμε σε ένα ταβερνάκι... και προέκυψε και η Αριάδνη! :lol:

Χθες σκεφτόμουν και έλεγα στον Άρη την προπαραμονή των γενεθλίων της μπουμπούς, μιας και είναι και η επέτειό μας την ημέρα των γενεθλίων της και θα γιορτάζουμε αποκλειστικά το μαναράκι μας, να αφήσουμε τα παιδιά στη μάνα μου μετά από τόσο καιρό και να του κάνω το τραπέζι! Προ παιδιών έφτιαχνα ρομαντικό δείπνο με γκουρμέ καταστάσεις, καλό κρασί και ωραία ατμόσφαιρα σε κάθε επέτειο και κάθε Αγίου Βαλεντίνου και μου έχει λείψει πολύ! Έχω σκεφτεί κάτι ωραίες συνταγούλες, έχω ήδη ψάξει τα υλικά σε αυτόν τον χρυσό κύριο Βασιλόπουλο που έχει πραγματικά και του πουλιού το γάλα και μένει μόνο η υλοποίηση. Σκέφτομαι αύριο που θα πάμε στο πατρικό να το σερβίρω στη μάνα μου. Ξανάμεινε με τα παιδιά 2 βράδια όταν έφυγα για την κηδεία του πεθερού μου στο Λασίθι και μια χαρά τα έβγαλε πέρα, οπότε μια βραδιά και να πάμε την επόμενη μέρα να τα πάρουμε δε θα πάθει τίποτα. Μόνο καλό καιρό να κάνει που να βγαίνουν έξω να απασχολούνται.

Πάω να κάνω ένα τζατζίκι! Έχω ετοιμάσει στο ψυγείο κρέας χοιρινό να κάνουμε το βράδυ γύρο με πίτες που θα έρθει η νονά της μικρής με τον αρραβωνιστικό της που έχει αύριο γενέθλια να του κάνουμε μια τουτρίτσα για το καλό! Τη συνταγή για το σπιτικό γύρο τη βρήκα στο νετ στις συνταγές της παρέας και είναι σούπερ, την έχω ξανακάνει! Σα γύρος κανονικός σουβλατζίδικου!

Διαφημίσεις

ο λαιμος κλεινει ,μιλαω σα νταλικερης πια.

ποπο, φαρυγγιτιδα ειναι αυτο τωρα?

τι στο καλο, εντωμεταξυ ολο ιδρωνω κ κρυωνω αλλα αν σκεπαστώ σκάω.

δε με βλέπω να συνερχομαι σύντομα.

Νεκ, βάλε καλε τη συνταγη!

Εχω και μια ωραια για σπιτικο γύρο αλλά ειναι για κοτοπουλο!

"ρομαντικο δειπνο με γκουρμε καταστάσεις"

χμ...χμ...τι μου θυμιζει...εποχες προ παιδιού σιγουρα!

Πλεον μονο οταν παμε εξω οι δυο μας νιωθω πως ειμαστε ζευγαρι με την έννοια που ειχε πριν..καταλαβαινετε,λίγο το σπιτι,λιγο η ρουτίνα..χανεται κάπου.

Η αγκαλια μου ειναι μονιμα κλεισμένη απτη σκατούλα!

Πρεπει ομως να βρισκουμε χρονο και για αυτους..το εχουνε ανάγκη..εννοειται κ μεις!

Σοφακι αύριο γυριζει ο συζυγος? υπομονη με τα μικρα..

Ελε,3 βηματα? μπραβο, λες να περπατησει νωρις δλδ ε?!

Αγγελικούλα φαρυγγίτιδα μπορέι να είναι, δεν πας σε κανένα παθολόγο να σε δει? καλά δεν κάνει να πάρεις και πολλά, κανένα ντεπόν και ίσως κάποιο σιροπάκι παιδικό.

Θα γυρίσει το βράδυ αργά ο σύζυγος και πρωί πρωί ξαναπάει.

Ελευθερίτσα κάνατε τρία βήματα καλέ? μπράβο! όπου να' ναι θα περπατήσει το ζουζουνάκι σου, πώς ξεπετάχτηκε έτσι αυτό το παιδί?

Νεκταρίτσα χρειάζεται και λίγη ρομαντζάδα, να το κανονίσετε σίγουρα!!

Αφού έχετε και την επέτειο σας τότε!

Να σας ζήσει το μωράκι της φιλενάδας!

Καλά να περάσετε σήμερα με τη νονά και το αγόρι της!

Γύρος ε? μιαμα μιαμ!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Kαλημέρα και καλή Κυριακή!!!!

Αγγελική το μονόκλινο δύσκολα το βρήσκεις κενό...τις περισσότερες φορές το δίνουν σε άλλες περιπτώσεις και όχι σε γέννες...το δικλινο καλό είναι ,λίγο στενό αλλά μιά χαρά...ο άντρας της διπλανής μου κοιμόταν σε μία καρέκλα που γινεται κρεβάτι...άπο μία σε κάθε δωμάτιο είχε και αυτός είχα κάνει κατάληψη...τα τετράκλινα είναι τεράστια...ο Λ μπορεί να αναλάβει να πηγαίνει τον κόσμο που θα έρχεται στην καφετέρια ή στο σαλονάκι που έχει στο διάδρομο ο Δ αυτό έκανε...τους λέγαμε ευγενικά πως στο δωμάτιο είναι τα μωρά και η καθε μανούλα θέλει να θηλάσει ...ξαπλώσει κτλ...η διπλανή μου είχε πάρει φόρα και κόντεψε να το κάνει καφετέρια...ανέλαβε η αδερφή μου και ο πεθερός μου και έβαλε λίγο μυαλό...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Σοφάκι και κάποια στιγμή θα κόψει να πολυπηγαίνει ο Α...εμένα ο Δ παρόλο που έχει μεγάλη τρέλα με τα αυτοκίνητα και φυσικά είναι και η δουλειά του πάει πολύ λίγες φορές πιά ενώ παλιά δεν έχανε αγώνα...το περασμένο ΣΚ έγινε αγώνας στην Θηβα και θα πήγαινε αυθημερόν και στο τέλος βαράθηκε!Πάντως και αυτή πρέπει να κάνουν κάτι που αγαπούν και τους αρέσει...το χόμπυ τους...αν φυσικά αυτό δεν γίνεται κάθε σκ ή δε βγαίνει για άλλους λόγους...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

female είπε:
Με παρέσυρε ο κουμπάρος μου που μου είπε πως είναι μικρή η δόση της κορτιζόνης. Τελοσπάντων, 2 φορές της έβαλα, δεν χάλασε ο κόσμος. Η νέα παιδίατρος είναι πολύ φειδωλή με τα φάρμακα, δεν δίνει εύκολα και ψάχνει τα πιο ανώδυνα.

Ο δικός μου παιδίατρος είναι ακριβώς το αντίθετο...ενώ είναι τέλειος και του έχω πολύ εμπιστοσύνη στην αρχή πολύ ευκόλα μίλαγε για φάρμακα μέχρι που του έκοψα τον αέρα ,πήρε το μύνημα μου και τώρα ξέρει τι θα μου πεί...πάντως ΄και εγώ και ο Δ κάτι παραπάνω απο depon αποφεύγουμε να παίρνουμε...δεν συζητάω για αντιβιώσεις κτλ είμαι κατά αλλά αν πρέπει να δώσω κάτι στο παιδί γιατί δεν γίνεται αλλίως θα το κάνω...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...