Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Αγγελική τι νάρκωση είχες κάνει στην 1η καισαρική???

μήπως είχες κάνει ολική και γιαυτό δυσκολεύτηκες να αναρρώσεις?

κάνε επισκληρίδιο καλύτερα...

εγω έκανα ραχιαία (βασικά το ίδιο με την επισκληρίδιο είναι απλά δε σου αφηνουν το σωληνάκι για να σου ρίξουν κι άλλη δόση...είναι μόνο μια δόση) και το απόγευμα περπατούσα...

δεν έκανα και πασαρέλα εννοείται αλλά μέχρι το μπάνιο να βρεξω το βαμβάκι για να καθαρίσω το μπέμπη, πήγαινα!

την επόμενη μέρα ακόμα καλύτερα!

Νομίζω οτι παίζει ρόλο και το πόσο δυναμική θα είσαι μετα την καισαρική...

προσπάθησε να σηκωθείς το γρηγορότερο, ζητα παυσίπονα αν πονάς πολύ αλλά όσο πιο γρηγορα περπατησεις, τόσο καλύτερα θα είσαι.

εγω δεν πήρα καθόλου παυσίπονα και ήμουν δακτυλοδεικτούμενη σε όλη την κλινική!!! χαχαχαχαχα!!!

μεγεια το κουρεμα κιόλας!:D

Ελέ 18.100 ο Μάνος?????????????

ουάου!!!

εμείς με πολύ κόπο πατήσαμε τα 13!!!

χαχαχαχαχα!!!

σε λίγο βλέπω το Εβελινάκι σου να μας ρίχνει και ύψος και βάρος!!!

Ολικη ειχα κάνει ναι, προσπαθουσα να σηκωθω η κακομοιρα αλλά ουρλιαζα απο τους πονους, δεν αντεχα. τη 2η μερα καταφερα να σηκωθω και μετα απο μάλωμα του γιατρου,υποβασταζομενη απο Λευτερη κ πεθερό...και να κλαιω...να κλαιω....οσο το θυμαμαι ,ανατριχιάζω...ΔΡΑΜΑ.

κάθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα νομιζω, δε ξερω. η διπλανη εκανε καισαρικη και πεταγε.

Λες η επισκληριδιος να ειναι καλυτερα? μακαρι....ετσι ειπε κ ο γιατρός, οτι θα αναρρώσω πιο γρηγορα τωρα, άντε να δουμε.

Και μεις 13 κιλά ειμαστε, εννοειται πως η Εβελίνα θα μας ριχνει σε λιγο!χαχαχα! Καλα στο υψος σιγουρα!!!! Φτου της!

Ολικη ειχα κάνει ναι, προσπαθουσα να σηκωθω η κακομοιρα αλλά ουρλιαζα απο τους πονους, δεν αντεχα. τη 2η μερα καταφερα να σηκωθω και μετα απο μάλωμα του γιατρου,υποβασταζομενη απο Λευτερη κ πεθερό...και να κλαιω...να κλαιω....οσο το θυμαμαι ,ανατριχιάζω...ΔΡΑΜΑ.

κάθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα νομιζω, δε ξερω. η διπλανη εκανε καισαρικη και πεταγε.

Λες η επισκληριδιος να ειναι καλυτερα? μακαρι....ετσι ειπε κ ο γιατρός, οτι θα αναρρώσω πιο γρηγορα τωρα, άντε να δουμε.

Και μεις 13 κιλά ειμαστε, εννοειται πως η Εβελίνα θα μας ριχνει σε λιγο!χαχαχα! Καλα στο υψος σιγουρα!!!! Φτου της!

κάνε επισκληρίδιο και θα με θυμηθείς...

άλλη φάση...

έχω κάνει ολική αλλά για άλλο χειρουργείο που είχα κάνει παλιότερα...

καμία σχεση!!!

Καταρχήν δεν έχεις αυτό το ζαβλάκωμα της ολικής...

σε λίγες ώρες το σωμα σου είναι σε πολύ καλή κατασταση...

με λίγη βοήθεια θα σηκωθείς και όσο μπορείς να περπατας...

έστω κι αν κάνεις ένα βημα ανα μια ωρα...

ζητα να σου κάνουν και καμία παυσίπονη και όλα καλά!!!

φτου και ξανα φτου στον κορίτσαρο της Ελε!!!:D:D:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Επισκληρίδιο θα κάνω..οχι απο επιλογη..

Εγω να σου πω την αλήθεια, πάλι ολικη ζητησα αλλά μου ειπε ο γιατρός οτι εαν δεν υπάρχει λογος δεν μπορεί να μου κάνει.

το πρωτοκολλο λεει επισκληριδιο!!!!!!

Κοίτα δεν είμαι ακόμα ψυχολογικά έτοιμη για να μιλήσω για την καισαρική μου και να σου πω λεπτομέρειες...αλλά αν αισθάνεσαι οτι ίσως δε θα το αντέξεις, πες στον αναισθησιολόγο να σου κάνει λίγη μέθη...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Κοίτα δεν είμαι ακόμα ψυχολογικά έτοιμη για να μιλήσω για την καισαρική μου και να σου πω λεπτομέρειες...αλλά αν αισθάνεσαι οτι ίσως δε θα το αντέξεις, πες στον αναισθησιολόγο να σου κάνει λίγη μέθη...

Ωχ.....ποτε θα μας τα πεις?

Μεθη εννοειται, το ΄χω στο νου μου ήδη!

όσες εχουνε κανει επισκληριδιο μου λενε οτι "νιωθουν" τα πάντα..τα χερια,τα ψαλιδια,το ανοιγμα...απλα δεν πονανε...

Ειδα και κείνο το παλιοβιντεάκι κ όλο στο μυαλό μυο το χω το σκηνικό.

Εγω μονο και στη σκέψη λιποθυμώ,απλα.

Ειμαι σχεδον βέβαιη οτι θα πάθω καμια κρίση πανικού και θα μου την κάνουν μονοι τους τη μέθη πριν τη ζητησω.

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

Αγγελικούλα μεγειά το κούρεμα!

Ανανεώθηκες λιγάκι ε, χρειάζεται που και πού καμιά αλλαγή, έρχεται και ο μπέμπης και δεν θα έχεις πολύ χρόνο για μπιστολάκι και ίσιωμα.

Περαστικά σου που κρύωσες βρε κορίτσι, χαμομηλάκια πίνει και χυμούς να ανακάμψεις γρήγορα!

Ελευθερίτσα καλά τη βρήκε ο γιατρός τη μικρή ε, θα φύγουν οι μυξούλες και το φλέμα, ο βήχας ειδικά τα ταλαιπωρεί λίγο παραπάνω.

Καλά για τα κιλά σας και το μπόι τι να πω, ο Γιάννη θυμάμαι ήταν σαν την Εβελίνα όταν ήταν 1 χρόνου! Και ο Μάνος πήρε τα πάνω του πολύ! Φτου τους!!

Σοφάκι τι κάνει ο μπόμπιρας? Σε ζορίζει?

Υπομονή θα στρώσει, είναι μικρούλι ακόμα μωρέ!

Εσύ να τρως καλά και να κοιμάσαι όταν μπορείς να ξεκουράζεσαι!

Ουφ εμεις ψιλοβαριόμαστε, αργεί ο σύζυγος όλη τη βδομάδα γιατί φτιάχνουν το αγωνιστικό και τα έχω και με αυτόν, θα λείπει και σε αγώνες το Σαβ/κο, ο ένας στα χόμπι του και ο άλλος στο σπίτι με τα παιδιά, ωραία τα έχουμε μοιράσει..

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Aγγελικούλα περαστικά.

Στο Αττικό χρειάζεσαι τα πάντα και μία κουβερτούλα βαμβακερή γιατί ο κλιματισμός είναι δυνατός...όλα τα κάνεις εσύ εκτός απο το πρωινό μπάνιο που το κάνουν οι μαίες...εγώ ήμουν σε δικλινο και ο άντρας της διπλανής έμενε μέσα...δεν μου άρεσε γιατί δεν αισθανόμουν άνετα να θηλάσω ...να πάω τουαλέτα...άσε που ροχάλιζε κιόλας χαχαχαχα!

Εγώ και τις 3 μέρες είχα μαζί την πεθερά μου(δεν άφηνε κανέναν άλλον το βράδυ η γιαγιά Αλέκα) και με βοήθησε πολύ...το μωρό πχ όταν το αλλάζεις πάνα πρέπει να το πάς σε άλλο χώρο να το πλύνεις και δεν θα είναι εύκολο να το πάς μόνη!!!!

Θα σου γράψω κι άλλα το βράδυ γιατί τώρα φεύγω για δουλειά!!!!

Ελ μην δίνεις τίποτα στα παιδιά αν δεν έχεις μιλήσει πρώτα με τον γιατρό σου...με την κορτιζόνη και εγώ αυτό πιστεύω (για όλα τα φαρμακα δηλαδή) αλλά αφου το συζητούσες και το αποφάσισες δεν μπορούσα να σου πώ κάτι...

αχ αυτά σκέφτομαι με τα δημόσια μαιευτήρια, καλά στο πρώτο δεν υπήρχε περίπτωση έτσι ψαρωμένη που ήμουνα, αλλά και σε ένα δεύτερο, πρώτα ο Θεός, ψαρωμένη δε θα είμαι τόσο, αλλά θέλω τη βολή μου, άλλο στο σπίτι που τα έχω όλα γύρω μου κι άλλο εκεί που θα πρέπει να είμαι συνέχεια από τη βαλίτσα στο διάδρομο, τουλάχιστον όταν αναλαμβάνουν οι μαίες εκεί έχουν και τον τρόπο τους

όσο για το πώς αφήνεις το πρώτο παιδάκι, εγώ ακόμη δεν αποφάσισα για δεύτερο από πιθανές τύψεις μη στερήσω χρόνο και αγάπη και αγκαλιές από το πρώτο, ξέρω βλακεία αλλά έτσι νιώθω ακόμη, όλο λέω μικρούλης είναι ακόμη, θέλω να τον χαρώ, που να τον αφήσω και 4 μέρες, βέβαια είναι και το μπεμπάκι που διεκδικεί χρόνο και αγκαλιές και χρόνο γνωριμίας, οπότε διπλέε τύψεις, και που να το προχωρήσω δηλ.!

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

Αγγελικούλα μεγειά το κούρεμα!

Ανανεώθηκες λιγάκι ε, χρειάζεται που και πού καμιά αλλαγή, έρχεται και ο μπέμπης και δεν θα έχεις πολύ χρόνο για μπιστολάκι και ίσιωμα.

Περαστικά σου που κρύωσες βρε κορίτσι, χαμομηλάκια πίνει και χυμούς να ανακάμψεις γρήγορα!

Ελευθερίτσα καλά τη βρήκε ο γιατρός τη μικρή ε, θα φύγουν οι μυξούλες και το φλέμα, ο βήχας ειδικά τα ταλαιπωρεί λίγο παραπάνω.

Καλά για τα κιλά σας και το μπόι τι να πω, ο Γιάννη θυμάμαι ήταν σαν την Εβελίνα όταν ήταν 1 χρόνου! Και ο Μάνος πήρε τα πάνω του πολύ! Φτου τους!!

Σοφάκι τι κάνει ο μπόμπιρας? Σε ζορίζει?

Υπομονή θα στρώσει, είναι μικρούλι ακόμα μωρέ!

Εσύ να τρως καλά και να κοιμάσαι όταν μπορείς να ξεκουράζεσαι!

Ουφ εμεις ψιλοβαριόμαστε, αργεί ο σύζυγος όλη τη βδομάδα γιατί φτιάχνουν το αγωνιστικό και τα έχω και με αυτόν, θα λείπει και σε αγώνες το Σαβ/κο, ο ένας στα χόμπι του και ο άλλος στο σπίτι με τα παιδιά, ωραία τα έχουμε μοιράσει..

σοφάκι στη θέση σου θα είχα γίνει τούρκος μιλάμε, οκ δουλεύουν, δικαιούνται λίγο χρόνο για τον εαυτό τους, όπως κι εσύ εξάλλου, το άλλο σ/κ κανόνισε δική σου έξοδο, σου μιλά συμπάσχουσα

Γιατί εμείς δεν δουλεύουμε καλέ Ελεάνα μου?Και η δουλειά της μανούλας και μάλιστα διπλομανούλας, είναι πολύ σκληρή. Σοφάκι πάτα πόδι!!!!

Ελεάνα μου όσες σκέψεις έχεις πίστεψέ με, είναι άτοπες...Αν χαρίσεις ένα αδερφάκι στον Αντρίκο σου θα δεις πόσο καλό θα του κάνεις. Νιώθεις τόσο όμορφα όταν βλέπεις να παίζουν και τα δυο μαζί. Πιστεύω πως όση ζήλεια και αν επικρατήσει, αυτή η συντροφιά και η παρέα να μεγαλώνεις με ένα αδερφάκι είναι ανεκτίμητος θησαυρός!!

Βρε Παραμυθάκι τι κάνεις??Τι λέει ο υιός???Πώς το πήρε το Βαλεριάκι?Δεν ξέρω αν τα έχεις γράψει κάπου αλλά δεν έχω δει κάτι. Την σταμάτησες από τον παιδικό?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αγύριστο κεφάλι είναι τελείως σε αυτό το θέμα, με βγάζει και γκρινιάρα όταν του παραπονιέμαι! Και γενικά δε μαλώνουμε αλλά αυτό το θέμα πάντα υπάρχει. Ελεάνα πρέπει να λείπω 2 μέρες ολόκληρες και να του αφήσω και τα παιδιά για να καταλάβει τπώς είναι! Αλλά έλα που δε μπορώ!

Αυτοί νομίζουνότι πίνουμε το καφεδάκι μας όλη μέρα σπίτι, σιγά, δύο παιδιά ή και ένα, σιγά το πράγμα!

Καλά στο λέει η Ελευθερίτσα, ένα αδερφάκι θα δώσει μεγάλη χαρά στον Αντρέα, και τα δικά μας τα ταλιμπάνια έχουν αδυναμία στις αδερφούλες τους, περιμένω κι εγώ να ξετσουμίσει η δικιά μου και να παίζουν, προς το παρόν τον παρακολουθεί η μικρή και τον κοιτάζει με βλέμμα θαυμασμού, του κάνει και κάτι χαρές! Ο Γιάννης θέλει να την παίρνει και αγκαλιά στα πόδια του να την ταχταρίζει, της λέει "όπα όπα το μικιό μου, το καλύκαλύτερό μου, εντάξει μαμά πάρτη τώρα" χαχα!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αγύριστο κεφάλι είναι τελείως σε αυτό το θέμα, με βγάζει και γκρινιάρα όταν του παραπονιέμαι! Και γενικά δε μαλώνουμε αλλά αυτό το θέμα πάντα υπάρχει. Ελεάνα πρέπει να λείπω 2 μέρες ολόκληρες και να του αφήσω και τα παιδιά για να καταλάβει τπώς είναι! Αλλά έλα που δε μπορώ!

Αυτοί νομίζουνότι πίνουμε το καφεδάκι μας όλη μέρα σπίτι, σιγά, δύο παιδιά ή και ένα, σιγά το πράγμα!

Καλά στο λέει η Ελευθερίτσα, ένα αδερφάκι θα δώσει μεγάλη χαρά στον Αντρέα, και τα δικά μας τα ταλιμπάνια έχουν αδυναμία στις αδερφούλες τους, περιμένω κι εγώ να ξετσουμίσει η δικιά μου και να παίζουν, προς το παρόν τον παρακολουθεί η μικρή και τον κοιτάζει με βλέμμα θαυμασμού, του κάνει και κάτι χαρές! Ο Γιάννης θέλει να την παίρνει και αγκαλιά στα πόδια του να την ταχταρίζει, της λέει "όπα όπα το μικιό μου, το καλύκαλύτερό μου, εντάξει μαμά πάρτη τώρα" χαχα!!

Αχ, γιατι δε μπορουμε ομως? γιατι????????

Τα λέω εγω, μάνα ειναι μόνο μία, το χουμε στο dna μας ρε κοριτσια.

Και μενα ετσι μου λεει καμια φορα "ελα μωρε τι κανεις ολη μερα καθεσαι"!

χοχοχοχο

Ελα να κάτσεις και συ λιγο να δεις τη γλύκα!!!! :)

Φαση εχει ο Γιαννακης! χαχαχα

http://www.michanikos.gr/topic/25751-%CE%98%CE%AD%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%B7-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81%CF%85%CE%B8%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%B8%CE%AD%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%B7%CF%82/

http://www.michanikos.gr/forum/40-%CE%95%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC/

Γεια σας! Βιαστική είμαι, μπήκα να πω Αγγελική μιας και ανέφερες τα πάνελ θερμότητας κι επειδή ψαχνόμαστε και εμείς για λύση πλην του πετρελαίου πες στο Λευτέρη να ρίξει κι εδώ καμιά ματιά γιατί ο Άρης τα απέρριψε σαν λύση επειδή δε συμφέρουν λέει. Είναι φόρουμ με μηχανικούς κι έτσι και άμα κατέχει λίγο από αυτά θα βγάλει συμπέρασμα και θα επιλέξει την καλύτερη λύση. Εμείς ακόμα στο ψάξιμο, δεν τον ρώτησε αν έχει βγάλει συμπέρασμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...