Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άχου μωρέ το κορίτσι σου Νεκτ, μεγαλώνει και αυτό! Μια γλύκα το σκατούλι, θα το είχα φάει. Και παίρνουν και ένα αθώο βλεμματάκι όταν τα κάνουν αυτά!

Καλησπέρες. Καλά από εδώ. Πετάχτηκα το μεσημέρι στο μαιευτήριο να πάω φαγητό στην πεθερά μου. 4η μέρα και δεν έχει κουνήσει από εκεί. Αύριο λογικά θα βγουν.

Αγγελική η κουνιάδα μου πάντως μετάνιωσε που πήγε την κόρη της να δει το μωρό. Πρώτον δεν ήθελε να φύγει και δεύτερον και κυριότερο είδε που και με ποιον είναι η μανούλα και κλαίει και οδύρεται. Καλλιά να μην ήξερε, καλλιά να φανταζόταν. Πιστεύω πως δεν αντιδρούν όλα έτσι αλλά σαφώς υπάρχει αυτός ο φόβος για ένα παιδί 4 ετών ενώ δεν υπάρχει για ένα παιδί 14μηνών που ήταν ο Γιώργης της Νεκτ.

Στο Μητέρα δεν επιτρεπόταν να έρθει ο Μάνος και έτσι δεν είχαμε το δίλημμα. Μόνο στο σαλόνι θα μπορούσα να βγω εγώ να με δει για λίγο αλλά ποιο το νόημα?Δεν θα ήθελε να φύγει μετά και εγώ θα έκανα μέρες να συνέλθω. Ωστόσο εσύ θα κρίνεις τι θα βοηθήσει το δικό σου παιδί, το βλέπεις και εκείνες τις μέρες μωρέ. Μην αγχώνεσαι από τώρα.

Πανάκια για το ρέψιμο μην ξεχάσεις, πάνες, σεντονάκια, φορμάκια, ζιπουνάκια και δικά σου πράγματα (σουτιέν θηλασμού, επιθέματα, καμιά κρέμα για θηλές, εσώρουχα μιας χρήσης αν βάλεις, ειδικές σερβιέτες χμμμ θα σκεφτά και άλλα προσεχώς).

Ήρθε ο μπαμπάς μας, σας αφήνω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Με το Λ. θα μενει τα βραδυα στο σπιτι μας.

Τα πρωινα θα πηγαινει στην πεθερα μου.

ΕΙλικρινα δεν ξερω αν θέλω να μου τη φερουνε στο νοσοκομειο.

Θα ειναι δυσκολα και για τις δυο μας...

Ποιο καλο κοριτσι ειχε βάλει παλια ενα site ξένο με αυτοκολλητα τοιχου?

Εγω θα πρότεινα να μη στη φερουν στο νοσοκομείο Αγγελική μου...

θα σε αποχωριστεί μια φορά που θα φύγεις για να γεννήσεις...μην το περάσει 2 φορές το παιδάκι...

εμένα αν ήθελα μπορούσα να την ΄λεχω και στο δωμάτιο τη Βαλ αλλά σκέφτηκα τι σοκ θα περάσει να έρθει σε ξένο χώρο να με δει και μάλιστα με το μπεμπη μαζί...πως να έφευγε μετά???τι να της έλεγα???

φυγε εσυ και θα μεινω εγω εδω με το μωρό???

για αυτοκόλλητα δεν ξερω ποιό σαιτ ψάχνεις αλλά το www.sticky.gr έχει φοβερές τιμές τωρα!;)

εγω στην κλινική που έπρεπε να έχω τα πάντα είχα τα εξής:

-για μένα:

εσωρουχα μιας χρησης

σερβιέτες

πυζάμες+νυχτικές

εσωρουχα

παντόφλες

κάλτσες

σαγιονάρες για το ντουζ

πετσέτες

λανολίνη για το στήθος (έκανα τη βλακεία και έστειλα τον άντρα μου και την αγόρασε τη 2η μερα...16,5 ευρω...και το αμαζον την έχει 8 λίρες περίπου!)

βουρτσα μαλλιών

καλλυντικά

σαμπουάν+σφουγγάρι (αφρολουτρο μου εδωσαν ένα ειδικό χειρουργικό αν πλυθώ)

φορτιστη κινητου

φωτογραφική μηχανή

1 σετ σεντόνια για να κοιμάται ο άντρας μου στον 3θέσιο καναπέ

μαξιλάρι θηλασμού αν σε βολεύει η χρήση του

και αν ξαναπήγαινα να γεννήσω, θα επαιρνα μαζί και μια μάσκα ύπνου γιατι με τα παλιοφώτα που έμεναν αναμμένα το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ!

-για το μπέμπη:

κορμάκια

φορμάκια

οινόπνευμα

βαμβάκι

σελτεδάκια

πάνες αγκαλιάς

πανάκια ρεψίματος

σεντονάκια για το πυρέξ

μπουρνουζοπετσέτα

μικρές πετσέτες για τοπικό πλύσιμο

βαμβάκι πλακέ σε δίσκους για το καθάρισμα του πωπού

(πάμπερς μου έδωσαν στην κλινική)

γαντάκια για τα χεράκια γιατι κάποια φορμάκια δεν είχαν τα ειδικά μανικάκια

παιδικό νυχοκόπτη (και ευτυχως που τον πήρα γιατι ο γιος μου γεννηθηκε με πολύ μακριά νυχια!)

μια μικρή μετακόμιση εν ολίγοις!!!

κι εγω είχα πάρει έξτρα και το θήλαστρο μου.

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Αγγελικούλα ετοιμασίες διαβάζω, έρχεται ο διάδοχος φιλενάδα!

Θα υπάρχει λίγο άγχος αυτές τις μέρες και δικό σου και της μικρής που αντιλαμβάνεται τα πάντα πια, κι ο Γιάννης από τις τις τελευταίες μέρες που περίμενα να γεννήσω άρχισε να εκδηλώνεται και να αντιδρά, θυμάμαι κατουριόταν πάνω του ενώ είχε μάθει να πηγαινει τουαλέτα 2 μήνες πριν, θύμωνε πολύ και γενικά δεν ήταν στα καλύτερα του. Εμένα μου τον έφεραν στο νοσοκομείο λίγο και μας είδε, ο.κ το πήρε σχετικά, μετά μου είπε να μείνει μαζί μου κι αυτος βέβαια αλλά του είπα θα πάω αύριο σπίτι και του πέρασε.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ελευθερίτσα σου ξαναέκανε ο μικρός εμετό ή είναι καλύτερα τώρα?

Νεκταρίτσα μπράβο στη μικρή τσαούσα σου, μεγαλώνει κι αυτή και αρχίζει να καταλαβαίνει το λάθος και το σωστό, μακάρι να συνεχίσει έτσι!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γειά σου Σοφάκι. Όχι δεν ξαναέκανε κάτι το παιδάκι μου, πιστεύω πως μάλλον κάτι του έπεσε βαρύ. Ήμουν σε επιφυλακή μην κάνει πυρετό ή διάρροια ή κάτι άλλο αλλά μέχρι στιγμής τίποτα. Ωστόσο δεν αποκλείεται να μου κάνει κάτι πιο βράδυ ή τα ξημερώματα. Θα δείξει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αχ ευχαριστω για τις λιστες Ελε κ Σοφακι!!!!!!

Νυχοκόπτης ε? καλό τιπ!!!

Νεκ, θα γινει καλο παιδακι μωρε η Αριάδνη...κατα βάθος τα σκορπιδια ειναι ευαισθητούλια!Ασχετο που το κρύβουν!

Εχω και καταρροή τώρα.τελεια.

Ουφ, δε με νοιαζει αλλά αν ακυρωσω παλι αυριο το ραντεβου στο κομμωτηριο θα ειναι η 2η φορα και ντρεπομαι ρε γμτ.

Μακάρι να ειμαι καλυτερα το πρωι και να μπορέσω να παω.

Μου εβαλε σημείωμα η δασκάλα να την ψαξω για ψειρες!!!!

Ευτυχως δεν εχουμε, αλλα για να το πει αυτη,κάποιο κρουσμα θα εμφανίστηκε στην ταξη..

καλησπερα ..

αγγελικουλα ψειρες??ελπιζω να το γλυτωσετε ...

ρε σε ...ο αντρας σου καλυετρα στο μαιευτηριο ,,,και η πεθερα σου με τη μικρη ....

να σου πω και 1 βραδυ εμεινε μεσα ο γιωργος ..τα αλλα εφευγε αργα ...γενικα η 2η καισαρικη ειναι πιο χαλαρη

νεκ ,,σκατουλακια........ειναι μωρε ...τα μικρα μας ...

ηρθε η χριτστινα για μικυ..

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημερα,

Χαλια βραδυ, εκλαιγα που δε μπορουσα να καταπιω,ελεος.

Πιο πολλες σβουρες στο κρεβάτι πρέπει να εκανα εγω εχθες παρά το αρνι στη σούβλα το Πάσχα.

Δεν ξερω αν επιτρέπονται άντρες μεσα,αν ειμαι σε 4κλινο φανταζομαι σιγουρα όχι.

Αν ειμαι σε μονο-δικλινο θα το δούμε, αλλά νομίζω πως προτιμω την πεθερα μου απο τον Λ.,ε όσο να πεις το΄χει καλυτερα με τα μωρα!

Αν πάντως είναι έτσι ο καιρός σκεφτομαι σοβαρα να την πάω αλλη μια εβδομάδα την Μαριλίζα σχολειο και να σταματησει 3 μερες πριν βγω απτο νοσοκομείο.ρισκάρω βεβαια,αλλα σκεφτομαι πως θα ειναι ευκολοτερο για όλους να λειπει λιγο το πρωι.

Και ο "βραδυνος" θα θέλει να πάει να κοιμηθεί και πάλι κάποιος πρέπει να ειναι μαζί μου.

Θα μιλησω κ με τη μάνα μου να δω τι σκοπους έχει, ελεγε πως προτιμα να κρατά τη Μαριλίζα τα πρωινά κάτι που ομως δε μπορεί να γίνει όπως ξέρετε.

Ουφ,πολυ μπερδεμα δλδ!

Παω να πιω κανα ντεπον και να βρω κουράγιο να παω κομμωτήριο, ετσι όπως είμαι δε θα μου πετύχει και το μαλλί!

καλημερα ...

το μικρο μου περιμενει να φυγει ο πατερας της στις 5μιση ,,και μου μαζευεται στο κρεβατι 3η μερα σημερα

ρε αγγελικη ..γιατι νομιζεις οτι θελεις καποιον ολες τις νυχτες ?ενταξει την πρωτη μετα ομως μπορει απλα καποιος να φευγει αργα ..εγω στο μητερα εκανα και ενα ατυπο ρουμινγκ-ιν...την ειχα διπλα μου ολη τη μερα ..

η χριστινα μου εκανε παραπονα χθες ....καποια την κοροιδευε στο σταθμο...ενας της τραβηξε το μαλλι ....αλλα βεβαια μου ειπε οτι τον επιασε απο το λαιμο ..επαιζε γκρινια

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα. Αγγελικούλα γαργάρες με αλατόνερο, κάνει θαύματα!!!Μωρέ παραμονές της γέννας τι σε βρήκε και σένα. Αλλά καλλιά τώρα παρά μετά με το νεογέννητο.

Όσο για το ποιος θα μείνει μαζί σου, you know. Με όποιον νιώθεις ό,τι θα σου προσφέρει περισσότερα.

Και τις δυο φορές δεν είχα κανέναν μαζί μου, ούτε μία νύχτα αλλά φαντάζομαι άλλο φυσιολογικός και άλλο καισαρική. Αν και στον Μάνο το πρώτο βράδυ λιποθύμησα γιατί είχα χάσει πολύ αίμα και ίσως να χρειαζόμουν κάποιον δίπλα μου. Γενικά το πρώτο βράδυ είσαι μουδιασμένη και από την γέννα, ταλαιπωρημένη όσο να πεις. Δεν ήθελα όμως κανέναν και αν ήθελα θα ήταν μόνο ο Στεφ. Μαζί του νιώθω μεγάλη ασφάλεια.

Πήγα την μικρή παιδίατρο να της ρίξει μια ματιά. Ευτυχώς δεν έχει ακροαστικά. Μου είπε να κόψω τις μασκούλες και για το μείγμα οτριβίν-τομπραντέξ με μάλωσε κορίτσια. Δεν δίνουμε κορτιζόνες χωρίς λόγο στα παιδιά, ειδικά σε τόσο μικρά αλλά μου λέει το οτριβίν δεν είναι ακίνδυνο. Έχει παρενέργειες! Ο γιος μου, είπε χαρακτηριστικά είναι 6 χρονών και δεν του έχω δώσει ποτέ. Καλά και εγώ δεν έχω βάλει ποτέ στον Μάνο αλλά δεν το χει τόσο με την μύξα. Οπότε τέρμα, δεν υπάρχει αυτό για μας.

Η μικρή ευτυχώς πήρε βάρος αυτή την φορά, 300γρ. σε 2 βδομάδες και 2 πόντους. 10,500 είναι και 78 πόντους. Ψιλόλιγνο κορίτσι μου λέει. Είναι αρκετό το βάρος της αλλά για το ύψος της θεωρείται αδύνατη. Καλλιά έτσι λέω:)

Ο Μάνος σχολείο σήμερα. Σε 1 βδομάδα παρατήρησα πως δεν του κάνουν τα ρούχα του. Τεράστια αλλαγή μιλάμε, μπλουζάκια 5άρια που έλεγα θα τα βάλει και του χρόνου δεν του κάνουν με τίποτα. Στενά και κοντά. 18,100 τον ζύγισα προχθές, από ύψος δεν ξέρω. Ελπίζω μην μας κάτσει πάλι καμιά ίωση και χάσει βάρος.

Σήμερα και αύριο έχουμε γάμο.Λέω να το τολμήσω να τα αφήσω και τα δυο με την μαμά μου. Στην μικρή ο τελευταίος θηλασμός είναι στις 8μιση, μετά κοιμάται. Στις 12 την ξυπνάει εγώ αλλά αν την αφήσω πάει 2-3 να ξυπνήσει. Θα αφήσω γάλα εννοείται.

Αύριο μπορεί να πάρουμε τον Μάνο αν πάρει και η κουμπάρα μου τα παιδιά της!Γεμάτο ΣΚ!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αχ Καθριν το Αττικό δεν ειναι σαν το Μητέρα!

Το μωρο θα το έχω ολη την ωρα διπλα μου και στο Αττικο οι μαμαδες κανουν τα πάντα, δλδ αν χεστει/λερωθεί πρεπει να παω εγω να το αλλάξω-πλύνω.

Ε, δε θα μπορω τις 2 πρωτες μερες λεω, αν με πάει οπως η προηγουμενη καισαρικη που δε μπορούσα να κουνηθώ και εκλαιγα 2 μέρες.

Μετα αν συνέλθω δε θέλω κανεναν,θα τα καταφέρνω και μονη μου αλλα στην αρχη σιγουρα θέλω βοήθεια.

Βρε Ελέ, εννοειται επρεπε να ρωτησεις την παιδιατρο,σου είπα οτι μπορεί να μην κανει για τόσο μικρή ηλικία όπως η δικια σου και ειναι μονο για 5 μερες η αγωγη.

Κουρευτηκα και ξαλαφρωσε η κεφάλα μου! μεχρι τους ωμους τα εκοψα,μεγαλη αλλαγη αν σκεφτείς οτι ηταν κατω απο το στηθος..ουφ.

Ο Λ. δεν ήθελε αλλά sorry δεν κάθεται αυτός μιση ωρα με το πιστολάκι στο χέρι να στεγνώσει τη μαλλούρα!

Aγγελικούλα περαστικά.

Στο Αττικό χρειάζεσαι τα πάντα και μία κουβερτούλα βαμβακερή γιατί ο κλιματισμός είναι δυνατός...όλα τα κάνεις εσύ εκτός απο το πρωινό μπάνιο που το κάνουν οι μαίες...εγώ ήμουν σε δικλινο και ο άντρας της διπλανής έμενε μέσα...δεν μου άρεσε γιατί δεν αισθανόμουν άνετα να θηλάσω ...να πάω τουαλέτα...άσε που ροχάλιζε κιόλας χαχαχαχα!

Εγώ και τις 3 μέρες είχα μαζί την πεθερά μου(δεν άφηνε κανέναν άλλον το βράδυ η γιαγιά Αλέκα) και με βοήθησε πολύ...το μωρό πχ όταν το αλλάζεις πάνα πρέπει να το πάς σε άλλο χώρο να το πλύνεις και δεν θα είναι εύκολο να το πάς μόνη!!!!

Θα σου γράψω κι άλλα το βράδυ γιατί τώρα φεύγω για δουλειά!!!!

Ελ μην δίνεις τίποτα στα παιδιά αν δεν έχεις μιλήσει πρώτα με τον γιατρό σου...με την κορτιζόνη και εγώ αυτό πιστεύω (για όλα τα φαρμακα δηλαδή) αλλά αφου το συζητούσες και το αποφάσισες δεν μπορούσα να σου πώ κάτι...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Με παρέσυρε ο κουμπάρος μου που μου είπε πως είναι μικρή η δόση της κορτιζόνης. Τελοσπάντων, 2 φορές της έβαλα, δεν χάλασε ο κόσμος. Η νέα παιδίατρος είναι πολύ φειδωλή με τα φάρμακα, δεν δίνει εύκολα και ψάχνει τα πιο ανώδυνα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ευχαριστω Ντινάκι!

Ροχαλιζε ε? χαχαχα

και που κοιμοτανε,στην καρεκλα? και τον επιανε ύπνος εκει?χαχαχα

Αυτο λεω κ γω, αν ειμαι σε 4κλινο αποκλειεται να επιτρέπεται άνδρας,μακαρι να καταφερω να βρω ελευθερο μονοκλινο να εχω την ησυχια μου.

Οσο σκεφτομαι επισκέψεις 4 γυναικων = 2 σόγια απο την καθεμιά,με τα λεχούδια μεσα στο δωμάτιο με πιάνει κρίση.

Ειναι οντως μικρη η δοση μωρε,αλλα΄οκ...η κάθε μαμα ξερει καλυτερα! Και κάθε ηλικία δεν ειναι ιδια.

Εγω παντως απο το να την ακουω να μην μπορει να ανασάνει προτιμω να της βάλω το μειγμα αυτο για λιγες μερες.

Αχ Καθριν το Αττικό δεν ειναι σαν το Μητέρα!

Το μωρο θα το έχω ολη την ωρα διπλα μου και στο Αττικο οι μαμαδες κανουν τα πάντα, δλδ αν χεστει/λερωθεί πρεπει να παω εγω να το αλλάξω-πλύνω.

Ε, δε θα μπορω τις 2 πρωτες μερες λεω, αν με πάει οπως η προηγουμενη καισαρικη που δε μπορούσα να κουνηθώ και εκλαιγα 2 μέρες.

Μετα αν συνέλθω δε θέλω κανεναν,θα τα καταφέρνω και μονη μου αλλα στην αρχη σιγουρα θέλω βοήθεια.

Βρε Ελέ, εννοειται επρεπε να ρωτησεις την παιδιατρο,σου είπα οτι μπορεί να μην κανει για τόσο μικρή ηλικία όπως η δικια σου και ειναι μονο για 5 μερες η αγωγη.

Κουρευτηκα και ξαλαφρωσε η κεφάλα μου! μεχρι τους ωμους τα εκοψα,μεγαλη αλλαγη αν σκεφτείς οτι ηταν κατω απο το στηθος..ουφ.

Ο Λ. δεν ήθελε αλλά sorry δεν κάθεται αυτός μιση ωρα με το πιστολάκι στο χέρι να στεγνώσει τη μαλλούρα!

Καλημέρα!

Αγγελική τι νάρκωση είχες κάνει στην 1η καισαρική???

μήπως είχες κάνει ολική και γιαυτό δυσκολεύτηκες να αναρρώσεις?

κάνε επισκληρίδιο καλύτερα...

εγω έκανα ραχιαία (βασικά το ίδιο με την επισκληρίδιο είναι απλά δε σου αφηνουν το σωληνάκι για να σου ρίξουν κι άλλη δόση...είναι μόνο μια δόση) και το απόγευμα περπατούσα...

δεν έκανα και πασαρέλα εννοείται αλλά μέχρι το μπάνιο να βρεξω το βαμβάκι για να καθαρίσω το μπέμπη, πήγαινα!

την επόμενη μέρα ακόμα καλύτερα!

Νομίζω οτι παίζει ρόλο και το πόσο δυναμική θα είσαι μετα την καισαρική...

προσπάθησε να σηκωθείς το γρηγορότερο, ζητα παυσίπονα αν πονάς πολύ αλλά όσο πιο γρηγορα περπατησεις, τόσο καλύτερα θα είσαι.

εγω δεν πήρα καθόλου παυσίπονα και ήμουν δακτυλοδεικτούμενη σε όλη την κλινική!!! χαχαχαχαχα!!!

μεγεια το κουρεμα κιόλας!:D

Ελέ 18.100 ο Μάνος?????????????

ουάου!!!

εμείς με πολύ κόπο πατήσαμε τα 13!!!

χαχαχαχαχα!!!

σε λίγο βλέπω το Εβελινάκι σου να μας ρίχνει και ύψος και βάρος!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...