Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλό, αλό! Τι ζέστη είναι αυτή. 29 βαθμούς κοντεύει μες το σπίτι, σκάει ο τζίτζικας πάλι! Θέλω τζάκι και χιονιά πια!!!

Εδώ καλά. Ο Μάνος τα πάει περίφημα. "Μαμά σήμερα θα πάω στο καινούργιο σχολείο ε?Με τα πολλά παιχνίδια ναι?'! Στις 2 τον πήρα, μια χαρά όλα. Εύχομαι έτσι να συνεχίσει.

Η μικρή ακόμη με φλέμα. Μίλησα με την παιδίατρο. Μάσκα ακόμη 3 μέρες και αν δεν υποχωρήσει θα την δει. Ξεκίνησα και το μείγμα ορός-οτριβίν-τομπραντέξ μπας και δούμε φως. Καλύτερα είναι. Κορίτσια τον ορό τον βάζετε ξαπλωτά και στο πλάι ή καθιστά?

Αγγελική μιας και ρώταγες. Μάνος και της κουνιάδας, Μάνος ο Τζούνιορ! Έχουμε άλλους δυο, τον δικό μου και του κουνιάδου που είναι 10 χρονών. H μικρή τους είναι 4 ετών, πάει προνήπιο και δεν την σταματούν. Ωστόσο και σήμερα στο τηλ της το ξανάπα. Έχε το νου σου, προστάτεψε το μωρό από ιώσεις, μην αφήνεις να το πλησιάζουν. Προχθές πήγε ο Στεφ και από το ίδιο βράδυ τον έπιασε πονόλαιμος και έχει βραχνιάσει. Ευτυχώς που γκάριζα πριν πάει και έβαλε μάσκα να σηκώσει το νεογέννητο. Η κόρη τους πάλι φασαρία σήμερα. Πήρε τηλ η δασκάλα να πάνε να την πάρουν γιατί δεν την έκανε καλά. Στην θεία της έλεγε 'η μαμά πια δεν με αγαπάει, έχει έναν μπέμπη τώρα'. Τελικά όσο μεγαλύτερο είναι το παιδί τόσο πιο δύσκολα αποδέχεται το νέο μέλος.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμπεθέρα μάσκες πολλές για το νοσοκομείο και αντισηπτικό για τα χέρια!!!!

Σφουγγαράκι μπάνιου του πήρες? Καλά ζει και χωρίς αυτό τις πρώτες μέρες αλλά λέμε. Στο νοσοκομείο που γεννάς παίρνεις τα πάντα ή μόνο ρούχα εξόδου του μωρού?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

τα βιβλία είναι όντως πολύυυ απαράδεκτα!!! η γλώσσα της α δημοτικού έχει αποσπάσματα απ το λάχανα και χάχανα. εμένα δε μου γέμισαν το μάτι πάντως.

ναι ο δάσκαλος να πρέπει να κάνει τη δουλειά στο σχολείο κι ο γονιός να ναι βοηθητικός, αυτό λέω κι εγώ.

επίσης εγώ βλέπω όλους τους γονείς απ τις 12.30 (και πολλούς μπαμπάδες!) να παίρνουν οι ίδιοι πλέον τα παιδιά τους και αναρωτιόμουν μα κανένας δε δουλεύει πια (μαζί κι εγώ εννοείται);;;; ανεργίααααα!!!!

και όντως η νεκ έχει δίκιο το δημοτικό το χουν δυσκολέψει πολύ. κυρίως στα θετικά μαθήματα. εγώ ξέρεις τι θα κανα αν ο γιος μου δε καταλαβαίνει τις εξισώσεις στη πέμπτη; θα πιανα το δάσκαλο και θα του λεγα κάνε τον να τις καταλάβει!!!

στην ιδιωτική εκπαίδευση, σχολεία, φροντιστήρια κτλ πως απαιτείς απ το καθηγητή; ν απαιτείς και στη δημόσια! εμείς το κάναμε έτσι το σύστημα!

τα λέω χαζά; ίσως ανεδαφικά...απλά τις σκέψεις μου λέω.

:tongue: Αννούλα μου ο Τάσος Ιωαννίδης μελοποίησε τα βοηθητικά ποιηματάκια του μαθήματος της Γλώσσας. Τα ποιηματάκια δλδ προηγήθηκαν και το Λάχανα και Χάχανα είναι ο τίτλος από ένα από τα ποιηματάκια ο οποίος δόθηκε και στο σιντί.

Μωρέ καλά τα λες εσύ, ο δάσκαλος πρέπει να κάνει τον μαθητή να τα καταλάβει, απλά είναι ο χρόνος που τρέχει, η τάξη που τρέχει, ή ύλη που δε βγαίνει, τα κενά από προηγούμενες τάξεις που δεν γίνεται να καλυφθούν, το παιδί που δε ρωτάει και το παιδί που πρέπει να του ανοίξεις στην κυριολεξία το κεφάλι και να του τα βάλεις μέσα μπας και τα καταλάβει.

Τι να κάνεις? Με τη φετινή μου τάξη ας πούμε τα έχω δει όλα! Στα μαθηματικά τα κορίτσια είναι όλα πολύ-πολύ δεν ξέρω πώς να το περιγράψω...

Σε μάθημα αξιολόγησης και οργάνωσης πληροφοριών για την επίλυση ενός προβλήματος, είχε παραδείγματα από το θέατρο. Έπρεπε με βάση κάποιες πληροφορίες (τιμές εισιτηρίων παιδιών και ενηλίκων και ποσότητα εισιτηρίων) να δούμε αν μπορούμε να βρούμε με βεβαιότητα πόσα χρήματα πλήρωσε μία παρέα όπου δε γνωρίζουμε πόσα ενήλικα και ανήλικα άτομα εμπεριέχει και έπειτα να βρούμε όλες τις δυνατές περιπτώσεις φτιάχνοντας έναν πίνακα. Είχε την εικόνα με την ταμπελίτσα 25ευρώ οι ενήλικες και 18 τα παιδιά και ρωτούσε λοιπόν: Ο πατέρας της Ηρώς έχει αγοράσει και έχει πληρώσει εισιτήρια για τον εαυτό του και άλλα 4 άτομα. Μπορούμε να γνωρίζουμε με βεβαιότητα πόσα χρήματα πλήρωσε; Αν ναι, τα υπολογίζουμε, αν όχι εξηγούμε γιατί.

Τα παιδιά θα έπρεπε χωρίς δεύτερη σκέψη να μου απαντήσουν το αυτονόητο. Αντί αυτού εγώ τα ξεκίνησα από την αρχή όπως θα έκανα με ένα πρωτάκι κι όχι με ένα τεταρτάκι. Πάμε να δούμε πόσα εισιτήρια αγόρασε ο μπαμπάς της Ηρώς. "Αγόρασε για τον εαυτό του και για άλλα 4 άτομα. Πόσα εισιτήρια αγόρασε λοιπόν?" ήταν η ερώτηση. Και με κοιτούσαν σαν χάνοι! Δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι αυτό που έλεγε "αγόρασε για τον εαυτό του" ήταν ένα εισιτήριο. Πώς θα προχωρούσαμε παρακάτω ανώδυνα και ειρηνικά οέο? Πώς θα μάθουν διαίρεση με διψήφιο διαιρέτη όταν δεν ξέρουν την προπαίδεια του 2 και του 4? Πώς θα κάνουν δεκαδικά κλάσματα, δεκαδικούς αριθμούς, αναγωγή στη μονάδα όταν δεν ξέρουν να μου απαντήσουν πόσο κάνει 2.999+1? Ή όταν μου απαντάνε ότι το 2.000 θα το πολλαπλασιάσω με το 4.000!!! για να φτάσω στο 8.000?? Τι να πρωτοκάνεις σε μία ώρα μαθηματικών? Να τους μάθεις όλα τα προηγούμενα? Να κάνεις θαύματα? Μακάρι να γινόντουσαν! Αν μου έδινε την ευελιξία που θέλω το υπουργείο τώρα θα έκανα ύλη της 3ης και της 2ας τάξης στους μαθητές μου! Αλλά πρέπει να βγει η ύλη της 4ης. Θα μου πεις πώς θα βγει? Λειψή? Και να πού κολλάνε οι δάσκαλοι στο σπίτι...

ελα βρε νεκταρια πες μας εσυ που τα ξερεις αυτα απο πρωτο χερι!!! τοσο δυσκολα ειναι πια τα μαθηματα στο δημοτικο? τα παιδια πως ανταποκρίνονται ομως, επειδη εχεις διδασκει και με τα παλια βιβλια, στο τελος δεν τα μαθαινουν? εγω πιστευω πως δεν θελουν και πολυ βοηθεια, ειναι φρεσκο το μυαλο τους. πιστευω πως αν ζοριστουν μονα τους θα βρουν τη λυση!

ας πουμε αν οι δικοι σου δεν ειχαν τα χρηματα να σου πληρωνουν τα ιδιαιτερα θα ειχες βρει τον τροπο να τα καταφερεις μονη σου. και γω δεν ημουν καλη στο δημοτικο, δεν ειχα βοηθεια απο κανενα, ξαφνικα στο γυμνασιο με επιασε ενα πεισμα να γινω καλη μαθητρια και διαβαζα, στο λυκειο μου ειχε υποσχεθει η μανα μου πως αν βγαλω καλους βαθμους χωρις φροντιστηρια θα μου επαιρνε αμαξι και θα εβγαζα διπλωμα και ετσι εγινε. στο μονο μαθημα που πηγα φροντηστηριο ηταν σχεδιο διοτι δεν το διδασκουν στο σχολειο.

το παραπάνω μνμ μου λέει πολλά. κι εγώ που ήθελα να γίνω άριστη μαθήτρια μανταλενάκι μου όσο κι αν προσπαθούσα με τα κενά που είχε δεν επρόκειτο να τα καταφέρω μακάρι να διάβαζα μόνη μου 18 ώρες το 24ωρο.

φρέσκο μυαλό έχουν τα σημερινά μας παιδάκια. το κακό είναι ότι αναλώνεται σε βλακείες! έτσι είναι άριστοι να σου πουν ένα σωρό λεπτομέρεις για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια για παράδειγμα, να σου πουν την προπαίδεια δεν ξέρουν...

ναι βρε νεκταράκι αλλά μέχρι να πάει το παιδί στη τετάρτη δε πέρασε απ τη πρώτη, τη δευτέρα και τη τρίτη δημοτικού;;; κατευθείαν ο γονιός στη τετάρτη στο φερε το παιδί;;; και τα προηγούμενα χρόνια ο γονιός το δίδασκε; δεν πέρασε το ίδιο παιδάκι απ άλλους δασκάλους; και για να μη ξέρει τόσα που λες και το πιστεύω κάποιος απ όλους μήπως κάτι δεν έκανε καλά; ή όοολα τα παιδάκια γίνανε στούρνοι ή όλες οι μαμάδες πηγαίνουνε κομμωτήρια και σπα; μια βιομηχανία είναι όλο αυτό που εμείς το δημιουργήσαμε.

και τώρα που δυσκολεύουν τα πράγματα με τους δασκάλους γιατί σταμάτησαν οι άμεσοι διορισμοί να δείτε πόσα και πόσα παιδάκια θα "χρειάζονται" πια ιδιαίτερα μαθήματα.

γιατί αν όλες μου οι σκέψεις είναι λάθος τότε να αρχίσω κι εγώ να μαζεύω σπίτι μου για μάθημα όλη τη γειτονιά!!! χαχα!

στο δικό μου ουτοπικό κόσμο εγώ θα λεγα να χαμε κράτος σωστό, να σταματούσε όλη την παράνομη παραπαιδεία, τα φροντιστήρια, τα ιδιαίτερα κτλ. να απορροφούνταν όλοι οι εκπαιδευτικοί σε τάξεις-τμηματα των 8 και 10 μαθητών. όλα πολύ καλύτερα θα ήταν. και οι εκπαιδευτικοί πλέον ν αξιολογούνταν, όποιος ήταν ανεπαρκής σπίτι του. σαφώς πιο υγειές σύστημα. και υπέρ των παιδιών!

βαρέθηκα να πηγαίνω σε σπίτια μεγάλων παιδιών πια και να μου λένε α δεν είναι καλός γιατί στο δημοτικό είχε τους τάδε άσχετους, στο γυμνάσιο ήταν ζωηρά δε τα κάνανε κουμπάντο, οι δάσκαλοι ήταν αυστηροί τον πήραν με κακό μάτι κι εκείνος πήρε στραβά το τάδε μάθημα κτλ. όλα μας φταίνε.

δε βαριέσαι αυτά στη χώρα μας ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας δυστυχώς.

παρεπιπτόντως τα "χάχανα" μπορεί ωραιότατα να το μελοποίησε ο Ιωαννίδης αλλά τα στιχάκια αυτά που λες από που προυπήρχαν; ούτε ο ελύτης ούτε ο σεφέρης τα γραψε! όπως θυμάμαι κάναμε εμείς στο δημοτικό. μια χαζομαρίτσα είναι λέω εγώ που χμ...οκ.

τεσπα ας είμαστε καλά κι ο καθένας όπως νομίζει πράττει. σίγουρα το καλύτερο για τα παιδιά μας.

Διαφημίσεις

Καλημερα,

χαλια ειμαι λέω,δε μπορω να καταπιώ και έχω κομάρες και πονανε τα κοκκαλα μου...

ωραια.

Ελε, στο νοσοκομειο πρεπει να παρω τα παντα,τα παντα,μεχρι σεντονια και πετσετες για το μπάνιο,άσε δράμα.

η Μαριλιζα αποφασισε να με προπονησει το βραδυ, ξυπνησε και μυξοκλαιγε στη 01,30 και μετα 03,30! Μου ρθε να πηδηξω απτο μπαλκονι,ημουνα και χαλια.πηρα τα μαξιλαρια μου και πηγα στο κρεβάτι της μπας και κοιμηθω λιγο.

Τωρα ξυπνησε και λεει οτι πονάει το αυτάκι της...

καλημερα αγγελικη !!προπονηση μεταμεσονυχτια ε?κουραγιο ..

καλα οντως πρεπει να κουβαλησεις προικα εσυ..για το νοσοκομειο

οσο αφορα το διαβασμα και την οργανωση στο σχολειο και το σπιτι ...θα συμφωνησω με την αννουλα ...

ουφ ..εμας μας βγηκε τρελο κονδυλι ..πανω απο 3 χιλιαρικα για ατομικο καυστηρα αεριου ...εχουμε μια τρελη στη πολυκατοικια που το παιζει και τσαμπουκας ...εχει να πληρωσει 3, 4 χρονια ...της τα πληρωναμε εμεις ..εχουμε κανει δικαστηρια ...δε βγαινει ακρη και τωρα αποφασισαμε να σταματησουμε τη κεντρικη θερμανση και ο καθενας ας κανει οτι θελει....ουφ, και θα προλαβουμε να τα φτιαξουμε ολα ..ή θα παγωσουμε ολοι ?

και εμεις χαζοξενυχτησαμε με τη μικρη μυξα και βηχας...μιλησα με τη παιδιατρο...τομπραντεξ οτριβιν ....και να δουμε ..ειναι σχεδον 10 μερες ετσι

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα!!!

Εμείς είαστε πολύ καλά αλλά δεν τον έστειλα σήμερα...μίλησα απο τον παιδικό σταθμό και μου είπαν να τον στείλω αύριο αφου είναι καλά...σήμερα θα είναι εδώ ο μπαμπάς μας οπότε είπαμε να κάτσουν παρεούλα!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εγώ κορίτσια το άσχετο αλλά το ομολογώ οτι αν είχα την οικονομική δυνατότητα ο μικρό θα συνέχιζε εκεί για προνήπιο-νήπιο και ιδ σχολείο στην συνέχεια...δεν τα βάζω με τους δασκάλους - καθηγητές αλλά δεν υπάρχει καμία υποδομή στα δημόσια σχολεία δυστυχώς καλή θέληαη υπάρχει και όρεξη για δουλειά αλλά αν δεν υπάρχουν τα μέσα πως????Μακάρι να μπορούσα να στείλω το παιδί σε ιδ σχολείο...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Λοιπόν η τελευταία τρελή ατάκα του Λ...

ο μπαμπάς μου πάει για ψάρεμα οπότε του λέγαμε οτι τα ψαράκια τα ψαρεύουμε...το συμπέρασμα του Λ τα ψάρια τα ψαρεύουμε και τα καβούρια τα "καβουρευουμε" χαχαχαχχα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Με έναν εμετό ξύπνησε ο Μάνος και πονηρεύτηκα για ίωση. Ωστόσο επειδή ήταν ζωηρότατος είπα να τον στείλω παιδικό και βλέπουμε αλλά τον έφερε ο μπαμπάς του πίσω. Κλειστός ο σταθμός λόγω απεργίας και δεν μας είπαν κουβέντα χθες. Τελοσπάντων, καλύτερα εδώ αλλά έχει φέρει το σπίτι ανάστα. Όλα τα δωμάτια γεμάτα παιχνίδια, η μικρή στο καρότσι προσπαθεί να κοιμηθεί αλλά προτιμάει να αποτυπώνει συμπεριφορές. Άντε να δούμε πως θα κυλήσει και σήμερα.

Αγγελική μεγάλο μανίκι να πρέπει να κουβαλάς τα πάντα. Εγώ θα ήθελα 3 βαλίτσες, όχι μία!!! Το Μαριλιζάκι σκέφτεται την μανούλα του και σου λέει κάτσε να της θυμίσω τι όμορφα θα περνάει σε λίγες μέρες!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πηγα λαϊκη και ψοφησα.ποποπο,θα κρεβατωθω το νιωθω να έρχεται.

Αυριο εκλεισα ραντεβου για κουρεμα στο παλιο μου κομμωτηριο στην Ερμου..χαχαχα να δω πως θα πάω.

Κάθριν την θυμαμαι την τρελονγκα!Ακομη να πληρωσει ε?

Αεριο τελικα καταλήξατε?

Κοιταξατε καθολου για θερμανση μεσω υπερηθρων που ελεγα τις προάλλες?

Καλε, εχει βουηξει ο τόπος για την σημερινη απεργια,δεν άκουσες τιποτα Ελέ?

Το Μαριλιζακι θα φάει ξυλιες ετσι οπως πάει!

Εχθες ανεβασα τη βαλιτσα και μολις την ειδε επαθε σοκ!!

"Μαμα που θα πας?"

"Βρε αγαπη μου, θα παω να γεννησω το μπεμπη σε λιγες μερες,δεν ειπαμε?"

"και δε θα κοιμασαι στο σπιτι μας?" και να ο λυγμος και το βουρκωμα...

ποπο λεω,δυσκολα τα πράματα....

Παω να καναπεδωθώ.

Βρε το είχα ακούσει μέρες τώρα αλλά και στην Γενική Απεργία του Σεπτέμβρη δεν απεργούσαν όλες οι δασκάλες και ο σταθμός που πηγαίναμε τότε ήταν ανοιχτός. Η δική μας απεργούσε βέβαια αλλά άλλα παιδιά πήγαν κανονικά. Ε υπέθεσα πως αν απεργούσε η δασκάλα του θα μας το έλεγε χθες που τον πήραμε. Ή έστω να ανέφερε πως θα είναι αύριο κλειστά. Τελοσπάντων, μικρό το κακό. Ξύπνιος ήταν εξάλλου, τον ντύσαμε και τον πήγαμε.

Πλακώσου σε πορτοκαλάδες και καμιά εντριβή γκαστρούλα μπας την γλιτώσεις. Άμα εμένα πονάνε τα κόκκαλά μου εντός της ημέρες πέφτω κοτόπουλο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...