Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

apo pou to pairneis auto to omoiopa8itiko

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια, εδώ και εμείς..γρυλίζουμε, γκρινιάζουμε (μικροί-μεγάλοι)και Άγιος ο Θεός..

Περαστικά να είναι σ εόλα τα μωράκια οι όποιες αδιαθεσίες, Κλεό, ψυχραιμία όσο μπορείς, θα σου πουν και οι γιατροί, θα τα συνδυάσεις και εσύ, ξέρεις τώρα..αυτόν τον ήχο που περιγράφεις πάντως νομίζω οτι μου τον κάνει ο δικός μου , μόλις ακριβώς τον τοποθετώ προκειμένου να φάει, πάνω στο μαξιλάρι ας πούμε, δευτερόλεπτα δηλ. πριν αρχίσει το φαγητό του, και καταλαβαίνει οτι θα φάει, τότε αρχίσει και κάνει σαν σκυλάκι που επιτέλους θα φάει, και μου δείχνει οτι δεν μπορεί να περιμένει άλλο..

πρέπει να πάω να τον αλλάξω και επανέρχομαι

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Ξέχασα να σας πω.....

ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!!!!!!!!!

Για τη φίλη μου που σας έλεγα που είναι στο 2ο μήνα προσπαθειών....θα της το πάω με κορδέλα δώρο.....χιχιχι.

ΟΥΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!

Καλά αποτελέσματα!!

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Που ειστε ολες?? Ειπα κι εγω να μπω...

Περαστικουλια στα αδιαθετα μωρα, κι εμενα δεν ειναι καλα η μπουμπου γι αυτο χαθηκα παλι. Εχει παααααρα πολλες μυξουλες και απο εχθες εχει και διαρροια, νερο μιλαμε....δεν ξερω τι να κανω. Προς το παρον, διαιτα....λαπαδες κλπ μηπως την πειραξε κατι.

Καλησπέρα κορίτσια!

Περαστικά στα μπεμπάκια που κρύωσαν!!

Άννα τι ωραίο αγιοβασιλάκι στη φωτό!!

Εμείς σήμερα πήγαμε βόλτα στα μαγαζιά με το μπαμπά μας, έχει άδεια αυτή τη βδομάδα, αλλάξαμε κάτι δώρα και ψωνίσαμε κι εμείς κατιτίς!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Οκ, Κλεό σόρυ λάθος κατάλαβα. Ελπίζω να είναι κάτι παροδικό, που θα είναι δηλαδή, και να βρει πάλι την όρεξή της. Μήπως ζορίζεται με δόντια τίποτα?

Λιζάκι περαστικά και στο δικό σου κορίτσι. Τελικά ο καιρός αυτός είναι ό,τι χειρότερο για μωρά και μεγάλους.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά χρονια καλα! εχω πααααρα πολυ καιρο να μπω στο καφε σας και να σας διαβασω. στις δυο τελευταιες σελιδες που διαβασα μολις, διαπίστωσα οτι αρκετα μπεμπακια ειναι συναχωμενα- κρυωμενα όπως και ο δικός μου αλλωστε. εχουμε μυτουλα με μπουκωμα. ελπίζω τιποτε αλλο :confused:. περαστικα λοιπον σε 'ολα τα μωρουλίνια.

θα ηθελα μιας και ειστε πιο παλιες μανουλες από εμενα (ναι εστω και για ενα μηνα) να σας ρωτησω το εξης γιατι εχω φρικαρει: από εχθες το απογευμα ο μικρος μου παρουσιαζει διαταραχες στον υπνο του. εκει που τον εχω στον καναπε (μεχρι το βραδυ εκει κοιμαται) και παει να τον παρει ο υπνος, πεταγεται εντρομος με γουρλωμενα ματια, κουνωντας χερια πόδια και μπηγοντας τα κλαματα. χθες τα πραγματα ηταν πολυ χειροτερα γιατι με το που τον ξαπλωναμε στον καναπε ή και στην αλλαξιερα ακομα, αντιδρουσε με αυτο τον τροπο, κλαιγοντας μαλιστα γοερα. σημερα τουλαχιστον η συμπεριφορα αυτη περιοριστηκε στην ωρα που το παιρνει ο υπνος.πεταγεται τουλαχιστον τρεις φορες με τον φοβο ζωγραφισμενο στο προσωπο ενω ταυτοχρονα που γραπωνει το χερι λες και φοβαται μην πεσει! τι ειναι παλι τουτο; μακαρι να μπορειτε να με βοηθησετε :-(

Καλώς την. Χρόνια πολλά! Ο παιδίατρος τι λέει για όλα αυτά?? Χρειάστηκε να νοσηλευτεί για κάποιον λόγο το μπεμπέ σου ώστε να εξηγείται κάποιος φόβος??? Πολύ περίεργο αυτό και ταυτόχρονα άσχημο. Νομίζω πως πρέπει αμέσως να το πεις στον παιδίατρό σου. Κάτι το φοβίζει ή το ενοχλεί στον ύπνο του.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κοριτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά χρονια καλα! εχω πααααρα πολυ καιρο να μπω στο καφε σας και να σας διαβασω. στις δυο τελευταιες σελιδες που διαβασα μολις, διαπίστωσα οτι αρκετα μπεμπακια ειναι συναχωμενα- κρυωμενα όπως και ο δικός μου αλλωστε. εχουμε μυτουλα με μπουκωμα. ελπίζω τιποτε αλλο :confused:. περαστικα λοιπον σε 'ολα τα μωρουλίνια.

θα ηθελα μιας και ειστε πιο παλιες μανουλες από εμενα (ναι εστω και για ενα μηνα) να σας ρωτησω το εξης γιατι εχω φρικαρει: από εχθες το απογευμα ο μικρος μου παρουσιαζει διαταραχες στον υπνο του. εκει που τον εχω στον καναπε (μεχρι το βραδυ εκει κοιμαται) και παει να τον παρει ο υπνος, πεταγεται εντρομος με γουρλωμενα ματια, κουνωντας χερια πόδια και μπηγοντας τα κλαματα. χθες τα πραγματα ηταν πολυ χειροτερα γιατι με το που τον ξαπλωναμε στον καναπε ή και στην αλλαξιερα ακομα, αντιδρουσε με αυτο τον τροπο, κλαιγοντας μαλιστα γοερα. σημερα τουλαχιστον η συμπεριφορα αυτη περιοριστηκε στην ωρα που το παιρνει ο υπνος.πεταγεται τουλαχιστον τρεις φορες με τον φοβο ζωγραφισμενο στο προσωπο ενω ταυτοχρονα που γραπωνει το χερι λες και φοβαται μην πεσει! τι ειναι παλι τουτο; μακαρι να μπορειτε να με βοηθησετε :-(

Kαλησπέρα Μαράκι και Χρόνια πολλά!

Μήπως το αγοράκι σου έχει πολύ βουλωμένη μυτούλα και το ενοχλεί πολύ?Τ

Εμένα πάλι είχε αρκετή ανησυχία στον ύπνο και μου ξύπναγε.Ηρθέ λοιπόν μια μέρα η μαμά μου και με το που πήγε να τον τρίψει στους ώμους το παιδάκι έμεινε απο το κλάμα.Ζέστανε λοιπόν ελαιόλαδο με χαμομηλάκι και τον έτριψε σε όλο το σωματάκι ,τον φάσκιωσε και με μιά πανούλα και κοιμήθηκε έτσι για ώρες και έφτιαξε γενικά και ο ύπνος του!Βέβαια πολύ μαμαδίστικο αυτό αλλά σε εμάς έκανε καλό!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ακόμα κάτι μαμαδίστικο για την νινίδα!!!Η μαμά μου είπε στο κεφαλάκι ελαιόλαδο το αφήνουμε για λίγη ώρα και μετα το χτενίζουμε απαλά με παιδική τσατσαρούλα και στο τέλος μπανάκι!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ακόμα κάτι μαμαδίστικο για την νινίδα!!!Η μαμά μου είπε στο κεφαλάκι ελαιόλαδο το αφήνουμε για λίγη ώρα και μετα το χτενίζουμε απαλά με παιδική τσατσαρούλα και στο τέλος μπανάκι!!!

Oh, thank you...

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...