Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εμας κ στις 2 εκκλησίες μας το χαν τονίσει για το γαμο των νονών κ ήταν κάθετοι. μάλλον πρεπει να κάνουμε τους κινεζους!

την παρασκευη μάλλον θα λύσουμε κι εμεις το θεμα φίμωσης κ με τα 2 αγόρια, ο μανος εχει ελαχιστη ο δημ περισσότερο. θα βαζουμε μια ειδικη κρεμα 2 ωρες πριν κ θα παμε για το τραβηγμα στο χειρουργο. όχι περιτομη κ ραμματα αυτό ειναι πιο ακραιο.

Μπαίνω σφήνα τώρα γιατί θα σκάσω, μου φαίνετε ότι έχεις ξεχάσει ότι προσπαθούμε να σας πείσουμε να κάνουμε και έναν χαλαρό θρησκευτικό γάμο μαζί με την βάφτιση του Ιάσωνα.

Να το σκεφτείς λίγο καλύτερα προλαβαίνουμε να το κανονίσουμε κουμπαρούλα. Πείτε και εσείς καμιά κουβέντα βρε κορίτσια μπας και την πείσουμε και έχουμε διπλό γλέντι.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια, ακόμη να το συνειδητοποιήσω . έχω αγχωθεί λιγάκι πως μεγαλώνουμε αγόρια οεοεοεοεοεοεεοε

Φιλακιααααααααααααααααα

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γυρισαμε....

Οριστικο! 6 Νοέμβρη γεννάμε! (εκτος απροόπτου-φτου φτου σκορδα ,κρεμμυδια,πράσσα)

Ο μπεμπης μια χαρά...!

Η μαμα αγχωμένη... φουλ!!!! Αλλά και ανυπομονη!

Ειδε τη φωτογραφία στο ντοπλερ κ μου λεει "το πρωτο σας παιδι μοιαζει στο Λευτερη τουλάχιστον ε? γιατι αυτο ειναι φτυστό εσύ!" χαχαχα

Ακουτε ε? Μη μου λέτε μετά μερικες μερικες οτι μοιαζει στο Λ!

Αντριάνακι με το καλό ο Δημητρακης!!!!! Θα τα μαθουμε και τα αγοριστικα που θα πάει...!

Καληνυχτώ!!!

Εμεις το μεσημεριανό υπνο τον έχουμε κόψει παρα πολυ καιρό και το βράδυ δεν έχουμε στάνταρ ,μπορεί να κοιμηθούμε αγκαλίτσα στο διπλό και να τον πάει ο μπαμπάς του στο κρεβάτι του μετά,μπορεί να κοιμηθεί κατευθείαν μετά το γάλα του στο κρεβάτι του χωρίς κουβέντα,μπορεί να πούμε δέκα παραμύθια,μπορεί να τον νανουρίσω με δυο τραγουδάκια που του λέω απο λεχουδάκι και τα λέμε πριν το ύπνο...μπορεί να δει ενα DVD cars και να κοιμηθεί...δεν έχουμε στάνταρ στον τρόπο...μπάνιο,γάλα και αγκαλίτσες πάντα όμως...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Σόρυ αλλά κρατούσα την μικρή και δεν μπορούσα να το αναλύσω περαιτέρω.

Για το μεσημέρι μιλάω. Ο Μάνος θέλει να ξαπλώσω μαζί του για να κοιμηθεί. Η μικρή στην κούνια μια χάνει την πιπίλα, μια πέφτει και κλαίει και πρέπει να την επιβλέπω. Δεν μπορώ να την αφήσω στην κούνια, να πάω να ξαπλώσω με τον Μάνο για μισή-μία ώρα μέχρι να κοιμηθεί και να την έχω μόνη τόσή ώρα.

Ο μόνος τρόπος να είμαι και με τα δυο μαζί είναι να τα έχω και τα δυο κοντά μου. Γι'αυτό τον λόγο δεν έχω μεταφέρει ακόμη την μικρή στο δωμάτιό της. Το μεσημέρι θα ζοριστώ αφάνταστα.

ωχ βρε ελέ μου δύσκολα τραβάς! κουράγιο τότε.

εγώ άνετα τον αφήνω το σκίουρο μόνο του κι ώρες ολόκληρες αλλά είναι μικρός, αλλά και το μάνο τον άφηνα στο πάρκο κι έκανα δουλειές όλη μέρα, χτύπαγε, κοπανιόταν οκ δε θυμάμαι κάτι τραγικό.

κάθε μανούλα ξέρει καλύτερα για το παιδί της κ τα ωράρια-προγράμματά του. σίγουρα για να το κάνεις έτσι δε θα γίνεται κάτι άλλο.

οπότε υπομονή θα μεγαλώσουν. μόνο μην αυξηθεί το αίσθημα της ζήλιας έτσι και να διεκδικούν κ τα δύο. κακά τα ψέματα άλλες ανάγκες το μωρό κι άλλες ο μεγάλος. τι να πω...ελπίζω να ξεκουράζεσαι όσο πρέπει και να προσέχεις κ την ελευθερία φιλενάδα!

Διαφημίσεις

θα συμφωνήσω με την άννα. πολύ ζόρι βρε λευτεράκι! εμένα ανέλαβε δράση ο άρης, δλδ αυτός πήρε την πρωτοβουλία τότε να μάθει ο γιώργος να κοιμάται μόνος του. κι αυτό έγινε επειδή αυτός δεν την πάλευε να κάθεται δίπλα του τόση ώρα μέχρι να κοιμηθεί. δεν το περίμενα με τπτ ότι θα το καταφέρει. κι αυτό έγινε φυσικά επειδή εγώ κοίμιζα τη μικρή κι αυτός είχε αναλάβει το γιώργο. δεν μου περνούσε από το μυαλό να τα βάλω σε ένα δωμάτιο μαζί να τα κοιμίζω γιατί ήξερα ότι δεν θα κάνω δουλειά, ήταν και πιο μικρός ο γιώργος κι ήταν πιο δύσκολα τα πράματα. μία φορά είχα τη μικρή στο στήθος μπας και κοιμηθεί όσο κοίμιζα το γιώργο και δεν την πάλεψα. το μεσημέρι επειδή ο γιώργος ήταν μικρός έπεφτε ξερός σχεδόν αμέσως και δεν είχαμε δυσκολία. εμάς το βράδυ ήταν το ζόρι.

τη μικρή την ανέλαβα εγώ να τη μάθω να κοιμάται μόνη της γιατί δεν ήθελα να με βλέπει ο γιώργος να κοιμάμαι μαζί της, αδικία ήταν και επειδή είχα και 3 χρόνια σχεδόν να κοιμηθώ με τον άντρα μου και το ημίδιπλο σε λίγο δε θα μας χωρούσε.

ζορίστηκα λίγο γιατί τα νεύρα μου δεν είναι για πολλά εδώ και λίγο καιρό, είχαμε γκρίνιες και κλάματα όταν έφευγα, γύριζα, ξαναγύριζα, έταξα, πέταξα και καμιά απειλή του στυλ θα σου πάρω την πιπίλα. Δεν μπορώ να πω ότι έγινε ανώδυνα δλδ. Τα πρώτα βράδια ξυπνούσε και το βράδυ και με ζητούσε αλλά χωρίς κλάματα, πήγαινα λιγουλάκι, έδινα νερό και ξανάφευγα, άλλα βράδια ή ξημερώματα ερχόταν στο κρεβάτι μου και τη γύριζα, τέτοια. Ε κάποτε το πήρε απόφαση. Τον πρώτο καιρό είχα χάσει το κουράγιο μου και δεν άντεχα να τη στεναχωρώ αλλά τελικά όλα καλά πήγαν.

Δοκίμασες να βάλεις το Μάνο να κοιμηθεί μόνος του στο κρεβάτι του? γιατί είναι λογικό τον πρώτο καιρό να είναι δύσκολο. όπως με τον παιδικό ένα πράμα. αλλά με λίγη επιμονή όλα γίνονται. το βράδυ πάλι τα ίδια κάνεις ή αναλαμβάνει κι ο στέφανος? γιατί είναι μεγάλο ζόρι, τι να λέμε... ακόμα θυμάμαι τα βράδια δίπλα στην κούνια του να περνάει η ώρα και να κοντεύω να κοιμηθώ στην καρέκλα και τότε που ήμουν έγκυος στην αριάδνη ακόμα... ποπό πώς την πάλευα...

απλά θα ήταν καλύτερο πιστεύω να το δοκιμάσεις όταν μεταφέρεις τη μικρή στο δωμάτιό της για να μη σε βλέπει με τη μικρή δίπλα σας και ζηλεύει. γιατί αυτή κι όχι εγώ ένα πράμα.

6 ναι! ζυγός αριθμός! και δεν είναι και 4 που βγήκε το δικό μου το τερατάκι! έχεις ελπίδες να σου βγει αλλιώτικο σκορπίδι! αλλά σκορπίδι... τι να λέμε τώρα?! παρηγοριά στον άρρωστο!:lol:

Αγγελικούλα με το καλό!!!!Φτάνει ο διάδοχος!!!!Καλέ σου μοιάζει το Μαριλιζάκι αλλά έχει κάτι και από Λ. Ε τούτο δεν θα έχει τίποτα, τόσο απλά:)

Αγχωμένη ε???Τουλάχιστον κοντεύεις να ετοιμαστείς?Βάλε μπρος και βαλίτσα!!!!!

Ανδριάνα μου ό,τι πει η Άννα μας. Ο θρησκευτικός δεν είναι και κάτι το μεγάλο, ωστόσο να που σε σημαντικές στιγμές μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Πάντως εμένα θα μου άρεσε να είμαι και νυφούλα και μανούλα:)

Την μικρή την αφήνω και εγώ στο πάρκο αρκετή ώρα και γενικά όταν είμαστε τα δυο μας κάνω ένα σωρό δουλειές. Αλλά στον ύπνο τελευταία μου δυσκόλεψε. Ενώ κοιμόταν μόνη στην κούνια μέχρι 8 μηνών μετά άλλαξε τροπάριο. Από την μέρα που σηκώθηκε όρθια, η κούνια μας τελείωσε. Συνήθως κοιμάται είτε στο καρότσι είτε στο κάθισμα του φαγητού μετά το φαγητό αν είναι αποκαμωμένη. Ωστόσο για να τα βάλω και τα δυο για ύπνο όταν θελήσω εγώ, πρέπει να το ζορίσω το θέμα. Τελοσπάντων, θα μεγαλώσουν που θα πάει!

Α δεν σας είπα. Χθες είχαμε την 1η μας τούμπα. Η μικρή σηκώθηκε όρθια στο καρότσι και έπεσε στο πάτωμα. Έκανε έναν μώλοπα στο κουτελάκι της η ψυχούλα μου και έκλαιγε απαρηγόρητα. Το λυπήθηκα μωρέ το κοριτσάκι μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκταρίτσα τον είχα εκπαιδεύσει για 2 μήνες και κοιμόταν μόνος του μεσημέρι και βράδυ. Τα μεσημέρια βέβαια με απειλές και τιμωρία που και που, το βράδυ ήταν πιο εύκολο. Μετά πλάκωσαν οι διακοπές, μια στο εξοχικό μια στον Μακρύ Γυαλό και δεν ξανακοιμήθηκε μόνος του. Πάντως και τα βράδια μου ξυπνούσε, δεν το έκοψε. Τον γύριζα στο κρεβάτι του και κοιμόταν πάλι μόνος του. Πρέπει να το ξαναπάρω απόφαση αλλά δεν θέλω και να τον ζορίσω πάλι. Θα έχω και την μικρή να νιαουρίσει. Ξέρεις καθυστερώ κάτι επειδή θέλει κόπο άσχετα ό,τι μετά θα μου λύσει τα χέρια.

Το βράδυ κάνουμε μπάνιο την μικρή, την θηλάζω και μετά την βάζω στο καρότσι με την πιπίλα και κοιμάται μόνη της. Χωρίς κούνημα, χωρίς πολλά πολλά. Μετά την μεταφέρω στην κούνια της. Τον Μάνο τον κάνουμε μπάνιο, φαγητό, μετά γάλα λίγο χαλαρουίτα στο σαλόνι. Έπειτα πλένουμε δόντια, κάνουμε κατρουλίτσα και τον πάω στο κρεβάτι του. Συνήθως ξαπλώνω μαζί του (εγώ τις περισσότερες φορές γιατί αν πάει ο Σ γκρινιάζει). Κοιμάμαι και εγώ εκεί, σε καμιά ώρα ξυπνάω, πάω στην κρεβατοκάμαρά μου θηλάζω το μικιό μου και κοιμάμαι. Αν ξυπνήσει την νύχτα ξανατρέχω στο κρεβάτι μαζί του μέχρι να αποκοιμηθεί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Νεκταρίτσα μια και σε βλέπω ονλάιν. Τώρα και 10 μέρες τρώω και πάλι τα πάντα. Έχω φάει και φέτα και βούτυρο και μαργαρίνες και προιόντα που περιέχουν ορό γάλακτος ή λακτόζη. Αν δεν είχε ξεπεράσει η μικρή την αλλεργία δεν θα είχε φανεί???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

πήγαμε για μπάνιο και παραμύθι και το είχα αφήσει ανοικτό. μιας και σε πέτυχα να σου γράψω για την αλλεργία και τα άλλα τα αφήνω για άλλη ώρα.

αν είναι 10 μέρες που λες λογικά θα είχε φανεί. εγώ για να σιγουρευτώ πέρα από τις αιματολογικές που είχα κάνει στο χρόνο επάνω, μετά που είχα αρχίσει πάλι να τρώω έκανα και μια μάγιερ και μου βγήκε καθαρή και ηρέμησα. Γιατί με τις στερεές δεν θα μπορούσα να διακρίνω στα κακά της ίχνος αίματος. Αν θες κι εσύ μπορείς να το κάνεις αυτό να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.

Καληνυχτούλες από εδώ! Πάω στον Αρούλη!

Καλημέρα. Πήγαμε στο καινούργιο μας σχολείο. Έχει μια τεράστια αυλή με πάρα πολλά παιχνίδια. Η τάξη του επίσης μεγάλη και σύγχρονη και κυρίως η δασκάλα του νέα και χαμογελαστή. Ο Μάνος χάζεψε. Καλά τον είδα, δεν γκρίνιαξε. Αναγνώριση περιβάλλοντος έκανε, τον πήρε η διευθύντρια αγκαλιά και μετά από ένα τέταρτο έφυγα. Στις 11 θα τον πάρω σήμερα και από αύριο κανονικά.

Νεκταρίτσα δεν θα κάνω προς το παρόν τέτοια εξέταση εκτός και αν μου το πει η γιατρός. Μου είπε πως εφόσον βάλω εγώ στην διατροφή γαλακτοκομικά, θα φάει και εκείνη, μάλλον γιαούρτι. Πάντως ούτε διάρροιες κάνει, ούτε βλέννες βλέπω, ούτε σπινθουράκια.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα!!

Καλη αρχη στο Μάνο Ελέ,μπορεί να γκρινιάξει λιγο αλλά θα συνηθίσει κ εκει.

Εμεις προχθες ειχαμε παει για φαγητο και στο διπλανο τραπεζι έρχεται μια οικογένεια με 3 παιδάκια! Τα 2 αγορια (διδυμα) ηταν περυσινοι συμμαθητες της Μαριλιζας και πολυ αγαπημένοι της...θυμαστε που την ειχαν δαγκώσει στο χέρι άσχημα???

Ωχ λεω τωρα θα τους θυμηθει και θα αρχισει η γκρινια!

Αλλά μια χαρά,πολυ κουλ αντέδρασε!

Μαμά ο Γαβιγ(Δαυιδ!) και ο Νικος μου ειπε κ τέλος.

Αλλο ένα πλυντηριο και τέλος τα μπεμπορουχα, γμτ, δε βοηθάει και ο καιρός καθολου.

Σ/Κ ακουσα οτι θα πέσει αρκετα 5-6 βαθμους απο οτι ειναι τωρα.

Βαλιτσα ναι,ειναι κ αυτο,ε θα φτιαξω, αμα τα εχω ολα ετοιμα πλυμενα, το μονο που μενει ειναι να τα βάλω μεσα!

Νεκ, πες την αληθεια!

Ο Αρης ήθελε να βλέπει ΡαδιοΑρβύλα τοτε!χαχαχα, τι γελιο ειχα κανει!

Και μεις σε καλο δρομο ειμαστε με το θεμα "κοιμαται μονη της"

Το μεσημερι συνηθως ξαπλωνουμε μαζι γιατι σέρνομαι κ γω αλλά το βραδυ εχω σταματησει να καθομαι μεχρι να την πάρει ο ύπνος,την βαζω στο κρεβατι,φιλιομαστε καμια 600ρια φορες και φευγω.

Σας ειπα που αρχισε τις ερωτησεις?

που θα καθεται ο μπεμπης στο αμαξι?

που θα κοιμαται? στο κρεβάτι του?

Ωχ αμαν λεω..τα κραταγε για το τέλος!

καλημερα κοριτσαρες ..πολλα τα νεα σας και δε σας προλαβαινω ...

αγγελικη μου ερχεται ο κανακαρης σου ..ολα με το καλο , με μισο πονο !!

ανδριαννα....και συ γιο ...να πανε ολα καλα κοπελα μου!!

νεκ το μικρο σου τερατακι πρεπει να ναι θαυματουργο ε????μαλλον ο γιωργος ειναι πολυ καλο παιδι....

ντινακι περαστικα στο λεωνιδακο

αννα ...συζητησε το με τον παπα ..μου εχει τυχει να ακουσω και για νονο αλλοθρησκο ...κοιταξε το ...ή στη τελικη βαλε ενα φουστανακι ασπρο και κανε και ενα γαμο , ρε κοριτσι ..σουπερ !!!

ελε ...εγω και τις δυο μαζι δεν της απλευω για τον υπνο , ουτε οταν ηταν μικρες ...ξεσυναιριουνται .,...τωρα η μιρκη με την πιπιλα θα τα εχεις αυτα

τη ματιασα τη χριστινα στο κρεβατι το μονο .....επεσε τη νυχτα ...καρουμπαλο σουπερ ...ξανακοιμηθηκε ..αλλα το πρωι ηταν μωβ ..κοκκινο

και εξακολουθουμε με μυξα ...και λιγο βηχα το βραδυ ...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...