Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αννα δεν νομιζω να παιζει ρολο αν εχει κανει πολιτικο γαμο. κατσε δλδ για τους ανυπαντρους τι ζητανε να ειναι παρθενοι? κατα τη γνωμη μου μην του κανετε καθολου κουβεντα να κανει τη βαφτιση και μετα ας ζητησει οτι θελει ο παπας...αν και μονο ταυτοτητα θελουν

Αχαχαχα πολύ γέλασα με το 'παρθένοι'. Ωστόσο εδώ που φτάσαμε σε λίγο καιρό θα μας φορολογούν και αν δεν είμαστε ή αν είμαστε:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελική έρχεται η μεγάλη στιγμή!!! Άσε καλέ τα βιντεάκια και επικεντρώσου στα δικά σου! Ότι και να δεις στο γιου τιουμπ σκιάζεσαι! Εκείνη την ώρα άλλα σκέφτεσαι ούτως ή άλλως και είναι πολύ πιο όμορφα, ανώδυνα και αναίμακτα. Και συγκεκριμένα ροζ, μυρωδάτα και απαλά!

Καλέ γιατί ροζ???Αγόραρο περιμένουμε:P

Ρε συ μα είναι δυνατόν να μην φοβηθείς αν δεις μια ξένη να γεννάει ένα οποιοδήποτε μωρό???Είναι καθαρά ψυχρό το θέαμα, ίχνος συναισθήματος δεν υπάρχει. Το δικό σου είναι δικό σου και η φύση προνοεί να είσαι έτοιμη για όλα και φυσικά να νιώθεις υπέροχα που δίνεις ζωή σε έναν νέο άνθρωπο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ντινάκι περαστικά σας, ψιλοιωσούλα θα είναι να περάσει γρήγορα.

Σοφία και Άννα μα τι λέτε?Κοιμούνται τόσο καλά τα παιδάκια σας?Εμένα η Μπεμπελίνα μου γιατί ξυπνάει απαραίτητα 1-2 φορές την νύχτα για μαμ??9 μηνών κορίτσι??Αααα μαλώσωωω!

Ελεάνα πιο εύκολο μου φαίνεται το ντύσιμο με ρολό. Τι είδους χαρτί είναι?Ταπετσαρίας?Έχω κάτι κομμάτια που έμειναν από το δωμάτιο της μικρής...Χμμμμ τι κόλλας έβαλες???Μου δίνεις τρελλές ιδέες!

Αύριο εμείς αλλάζουμε σχολείο. Τα καταφέραμε να μπει εδώ κοντά μας. Ωστόσο έχω άγχος και αγωνία. Τον προετοιμάζω, του λέω πως θα πάει σε καινούργιο σχολείο αύριο. Αμφιβάλλω αν με πιάνει ωστόσο. Θα δείξει αύριο. Μάλλον θα τον πάω εγώ για να τσεκάρω και το περιβάλλον καλύτερα. Το αγόρι μου...πάλι στα δύσκολα ρε γμτ...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Είναι αυτοκόλλητο ρολό ειδικά για έπιπλα, ερμάρια, σιγά μην καταπιανόμουνα με κόλλα, αν κ μέσα στα προσεχή σχέδια είναι τοποθέτηση ταπετσαρίασ, θα δω στην απόδειξη το όνομα κ θα σας βάλω το λίνκ

Ο δικός μου κοιμήθηκε 5.30, εκεί που είπα να παραιτηθω, τρελή υπερένταση, από τα νεύρα μου έκλαιγα, λάθος αλλά ήταν η μονή λύση αλλιώς θα τον είχα πλακώσει, αν δεν ησύχαζε θα ξεκίναγα κουτουλιές στον τοίχο, εσάς κοιμούνται εύκολα;

Διαφημίσεις

Κοιμήθηκε στις 1 και ακόμα να ξυπνήσει...το καλό είναι οτιδεν έχει πυρετό και έφαγε και δεν έχει ξανακάνει εμετό...ιωσούλα είναι και ευτυχώς δεν έχει χάσει το κέφι του...μια χαρά μεγαλώνει το μωρό μου και για να πω την αλήθεια τελευτάια και ασήκωτος μου φαίνεται στην αγκαλία και στα ρουχαλάκια που φοράει το 5_6 σε νουμεράκι...φτου φτου το μωρό μου....

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Άννα μου τον αλλάζω επειδή αυτός ο σταθμός είναι πιο κοντά, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια. Ο άλλος που πήγαινε και πέρυσι είναι 10 λεπτά με το αυτοκίνητο. Τώρα γλιτώνω σε χρόνο και χρήμα δηλαδή. Και άπειρες βενζίνες. Επίσης να πω την αλήθεια αυτός ο καινούργιος είναι πιο προσεγμένος, πιο μεγάλος και πιο καινούργιος. Επίσης οι χώροι μέσα πιο σύγχροινοι, όσοι πρόλαβα και είδα στις 3 φορές που έχω πάει.

Θα δείξει αύριο αν κάναμε καλά ή όχι. Σίγουρα θα του είναι δύσκολο ωστόσο απίστευτα βολικό για την μεταφορά του. Με την λογική ό,τι μπορεί να κάνει και το προνήπιο του χρόνου είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να μας συμβεί.

Ελεάνα μου εμένα παίρνει 1 ώρα περίπου να τα κοιμήσω, ιδίως επειδή προσπαθώ να κοιμήσω και τα 2 μαζί και το ένα ξεσηκώνει το άλλο. Σήμερα 1η φορά κοιμήθηκε πρώτα ο Μάνος και μετά έβαλα την μικρή στο κρεβάτι να την θηλάσω. Του τραβούσε το σεντόνι και προσπαθούσε να τον ξυπνήσει η μαιμουδίτσα μου.

Για πες αυτά τα ρολά που τα βρίσκουμε?Άσε εγώ είδα πως τοποθετούν ταπετσαρία και με τίποτα δεν θα τα καταφέρναμε μόνοι μας. Ευτυχώς που έβαλα ειδικό γιατί θα πετούσα τα λεφτά μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

το καταλαβαινω κι εμας οι παιδικοι ήταν και ειναι μακριά, τα παιδιά δε το καταλαβαίνουν. που θα παει θα συνηθίσει, μην αγχωνεσαι.

ασχετο αν τα κοιμίζεις κ τα δυο στο κρεβάτι σου θα αλληλοξεσηκώνονται. εδώ εμένα που είναι και πιο μεγάλα όλο μπουρου μπουρου στο ίδιο δωμάτιο.

το μικρό στο δικό του, σηκώνομαι για θηλασμούς μόνο.

κι όοοολα κομπλέ.

Καλέ γιατί ροζ???Αγόραρο περιμένουμε:P
Ε, οχι και ροζ βρε κοριτσι!!!

Κοτζάμ διάδοχος καταφτάνει!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχα

:lol::lol: Άμα δεν ταιριάζατε δε θα συμπεθεριάζατε που λέει και η παροιμία!

Καλέ δεν εννοώ κορίτσι με το ροζ!!! Στο μωρό πάει το ροζ. Δεν είναι όλα τα μωρά μυρωδάτα, απαλά και ροζουλιά?? :tongue:

και γω ρε συ, ειχες πάει και συ μαζι ε?

εμάς είχε έρθει στο σπίτι ο γιατρός! απαπα! ακόμα το θυμάμαι κι ήμουν κι εγώ μικρή. αυτό που περιγράφει η άννα ήταν μάλλον αλλά θυμάμαι νομίζω και ψαλιδάκι στην υπόθεση... πέρα από το τράβηγμα...

Διαφημίσεις

Ο δικός μου κοιμήθηκε 5.30, εκεί που είπα να παραιτηθω, τρελή υπερένταση, από τα νεύρα μου έκλαιγα, λάθος αλλά ήταν η μονή λύση αλλιώς θα τον είχα πλακώσει, αν δεν ησύχαζε θα ξεκίναγα κουτουλιές στον τοίχο, εσάς κοιμούνται εύκολα;

Εμένα μια περίοδο είχε κόψει τον ύπνο το μεσημέρι και δεν επέμεινα να κοιμάται.

Τώρα περνάει τη φάση που ξανακοιμάται. Από 21 μηνών κοιμάται μόνος του αλλά δεν ήθελε να πηγαίνει για ύπνο. Ήθελε τηλεόραση, να παίξει και χίλια δύο για να μακρύνει όσο μπορούσε την ώρα που θα πήγαινε στο κρεβάτι. Άλλες φορές πήγαινε με γκρίνια "δε θέλω να κοιμηθώ" κι έτσι.

Τη μικρή με την οποία κοιμόμουν μαζί της στο δωμάτιό της στο ημίδιπλο αρχικά λόγω θηλασμού ακόμα και μετά που είχε σταματήσει να ξυπνάει για γάλα τη νύχτα γύρω στο χρόνο για ευκολία μιας και δίπλα μου δεν ξυπνούσε άρχισα να τη βάζω πριν να κλείσουν τα σχολεία να κοιμάται μόνη της. Είχαμε αντιδράσεις αν θυμάσαι που τα έγραφα τότε για ένα μήνα περίπου, ενώ στο Γιώργο έγινε εύκολα και χωρίς γκρίνιες σε 3 βράδια. Αποφάσισα λοιπόν να αρχίσω τα παραμύθια και βρήκα την υγειά μου! Έτσι κάθε βράδυ τρώμε, κάνουμε μπάνιο, βάζουμε πιτζάμες, πάμε στο δωμάτιο του Γιώργου, διαβάζουμε ένα παραμύθι, μετά φιλάκι και καληνύχτα στο Γιώργο και φεύγω, πάω τη μικρή στο δικό της δωμάτιο, φιλάκι και καληνύχτα και ξαναφεύγω. Κάθε που κατεβαίνω στα Χανιά βέβαια παίρνω κι ένα παραμύθι ή σειρά με παραμύθια. Έχουν την αγωνία να δουν τι θα διαβάσουμε, να χαζέψουν τις εικόνες κι έτσι πάμε αβίαστα και χωρίς γκρίνια για ύπνο. Μη σου πω με χαρά! Το μεσημέρι το ίδιο έκανα αλλά τελευταία λόγω κούρασης που δεν την παλεύω και θέλω να ξεραθώ κι εγώ, έκοψα το παραμύθι. Μετά το φαγητό ξέρουν ότι πάμε για ύπνο. Οπότε πριν να φάμε ανακοινώνω "ώρα για φαγητό και μετά ώρα για ύπνο." και τέλος.

ασχετο αν τα κοιμίζεις κ τα δυο στο κρεβάτι σου θα αλληλοξεσηκώνονται. εδώ εμένα που είναι και πιο μεγάλα όλο μπουρου μπουρου στο ίδιο δωμάτιο.

κι εμείς τώρα που πήγαμε μόχλος και κοιμηθήκαμε και οι 3 στο κρεβάτι το μεγάλο γιατί κοιμήθηκε η μάνα μου στο άλλο, αγανακτήσαμε να κοιμηθούν! όλο κουβέντιαζαν, κλωτσούσαν, γελούσαν, πήγε μία ώρα να κοιμηθούν.

Αν δεν τα κοιμίσω και τα δυο μαζί πώς θα μπορώ να είμαι και στα 2 ταυτόχρονα?

κι εγώ δεν το κατάλαβα αυτό.

Σόρυ αλλά κρατούσα την μικρή και δεν μπορούσα να το αναλύσω περαιτέρω.

Για το μεσημέρι μιλάω. Ο Μάνος θέλει να ξαπλώσω μαζί του για να κοιμηθεί. Η μικρή στην κούνια μια χάνει την πιπίλα, μια πέφτει και κλαίει και πρέπει να την επιβλέπω. Δεν μπορώ να την αφήσω στην κούνια, να πάω να ξαπλώσω με τον Μάνο για μισή-μία ώρα μέχρι να κοιμηθεί και να την έχω μόνη τόσή ώρα.

Ο μόνος τρόπος να είμαι και με τα δυο μαζί είναι να τα έχω και τα δυο κοντά μου. Γι'αυτό τον λόγο δεν έχω μεταφέρει ακόμη την μικρή στο δωμάτιό της. Το μεσημέρι θα ζοριστώ αφάνταστα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...