Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Έχω τρελλή αγωνία και άγχος σήμερα.

Γεννάει η κουνιάδα μου. Αχ Παναγίτσα μου όλα να πάνε καλά και να γεννηθεί ένας υγιέστατος μπεμπάκος. Πιο μετά θα πάω στο μαιευτήριο. Έχω νεύρα και με αυτό το θέμα. Είχα κανονίσει με την μαμά μου να κρατήσει την μικρή για να πάω από νωρίς εκεί και κανόνισε να κατέβει κέντρο με μια φίλη της. Τα νεύρα μου τσατάλια, 10 μέρες της το λέω τώρα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λινάκι στον Μάνο ο παλιός παιδίατρος άνοιγε το πουλάκι του σε κάθε επίσκεψη και μας είπε να μην κάνουμε τίποτα εμείς. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε κάτι άλλο. Η περιτομή θέλει χειρουργείο, αυτό ξέρω και εγώ αλλά δεν είμαι ειδικός και οι γνώσεις μου είναι πολύ γενικές. Ο παιδίατρός σας τι λέει?

Ελεάνα πώς την έντυσες καλέ?Υπέροχη είναι. Στα χρώματα δεν πολυσυμφωνώ και εγώ αλλά αν ταιριάζει στον χώρο σου γιατί όχι? Για πες...ύφασμα χοντρό και πινέζες ας πούμε ή έχει άλλη διαδικασία? Μια βιβλιοθηκούλα θέλω να ντύσω που κατσικώθηκε στο δωμάτιο της μικρής και δεν πάει καθόλου με τα υπόλοιπα έπιπλα και με το κοριτσίστικο στυλ του δωματίου.

Νεκταρίτσα εμένα μου είπαν πως το τομπραντέξ είναι για μάτια αλλά επειδή αυτιά, μύτη, μάτια συνδέονται ουσιαστικά κάνει για όλα. Την αποσυμφόρηση την βοηθάει η κορτιζόνη που έχει.

Εμένα πάλι η μικρή δεν έχει μπούκωμα και έχει ελάχιστες μύξες αλλά έχει φλέμα. Παλεύω με ορό και μάσκα τώρα 5 μέρες αλλά έχω δει μικρή βελτίωση, καμιά καλή συνταγή?

Καλή εβδομάδα να έχουμε. Γενικά αγχωμένη ξύπνησα σήμερα όπως και κάθε Δευτέρα δηλαδή. Αυτά τα ψυχολογικά μου δεν λένε να με αφήσουν, χρειάζομαι πολλά 'χαστούκια' και εγώ Νεκτ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημέρα! αν σας πω ότι μόλις ξύπνησα κι ο σκιουάκος ακόμα κοιμάται;;; καλά ζούμε μεγάλες στιγμές λέμε!!! δε το χω ξαναζήσει αυτό παιδί που να μην είναι πρωινός τύπος! μου τα λεγαν και δε τα πίστευα!.

τρώει τελευταίο γεύμα στις 11.30 περίπου και κοιμάται. και ξυπνάει γύρω στις 6! κοιμάται μετά από κανα μισάωρο και μετά πάλι νάνι. χτες καλές 11 σηκώθηκε!

και μες τη μέρα θα κοιμηθεί μια χαρά. έχει αρχίσει και κοιτάει τώρα, παρατηρεί το μομπιλε πάνω απ τη κούνια. τα παιχνιδάκια στο γυμναστήριο κτλ. μόνο στη κούνια ριλαξ δε κάθεται αυτό το παιδί! και στο σλινγκ γιατί όλο κουνιέται!

έχετε γέννες ελε μου κάτω; με το καλό να είναι!!! ένα γερό αγοράκι!!! (αγοράκι ε;;;)

έχω να σας ανακοινώσω επι τη ευκαιρία ότι και η κουμπαρούλα μου περιμένει αγοράκι! ναι καλέ για την Αντριάνα μας λέω! το μάρτη λοιπόν περιμένουμε το μπέμπη Δημήτρη κι έχω χαρεί απίστευτα!!!! 160 γρ. το πουλάκι μου! καλά απ έξω θα μαι απ το χάραμα!

εμείς περάσαμε ζάχαρη το σκ, επισκέψεις και βόλτες...

τον ξαναπήγα το δημήτρη στο ΙΜΕ σ εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τ αρχαιοελληνικά καράβια, ταξίδια κτλ. με προσομοιωτές, εικονική πραγματικότητα, παιχνίδια, συζήτηση-μάθημα αλλά και ανέβηκαν σε αντίγραφο καραβιού κι έκαναν τους θαλασσοπόρους.

το επόμενο που θα τον πάω θα ναι για το ζωγράφο τον βαν γκονγκ.

Διαφημίσεις

το επόμενο θέμα που θέλω να θίξω φιλενάδες και θέλω τη βοήθειά σας αν γίνεται είναι το εξής... μου ζήτησαν να γίνω νονά! ω ναι θα βαφτίσω έναν μικρό κωνσταντίνο! το κόλλημα είναι ότι έχω παντρευτεί μόνο με πολιτικό γάμο. κι όσες επαφές ειχα με παπάδες στις δικές μου βαπτίσεις συνέχεια με ρώταγαν πως είναι παντρεμένοι οι νονοι (καλά εμενα ήταν όλοι ανύπαντροι).

εσείς που έχετε γίνει νονές τι χαρτιά σας ζήτησαν;;;;

ζητάνε χαρτί γάμου;

να μη πω ότι παντρεύτηκα με πολιτικό αν είναι.

δε πιστεύω να χω πρόβλημα κ να μη μπορώ να το βαφτίσω το μωρό;

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει ο ανιψούλης Ελέ, να τον χαίρονται τα ξαδερφάκια του!

Με το καλό κι ο μικρός Δημητράκης Αντριάννα!

Τη συρταριέρα την έντυσα με αυτοκόλλητο ρόλο, παραγγελία από internet, Θεσσαλονίκη!

Το χρώμα ακόμη το σκέφτομαι, μπορεί να κάνω τελικά διχρωμία στο δωμάτιο, θα δούμε, το φούξια θα το βάλω στο μεγάλο τοίχο απέναντι από τη συρταριέρα με πολλα ράφια στο χρώμα της συμήδας, πίσω από τη συρταριέρα θέλω να βάλω τα πτυχία μου που έχουν μαύρη κορνίζα κ είναι στο χρώμα του πάπυρου!

Γεια σας!!!

Ελε, να σας ζησει ο μπομπιρας-Μάνος αν θυμαμαι καλα κ αυτος ε?!!!!

Φυσιολογικα γεννησε η κουνιάδα?

Ειχε ερθει η κολλητη μου με τη μπεμπα απτο πρωι, καλα τι ησυχο μωρο, δεν υπαρχει,κιχ δε βγαζει!

Της λεω ,μολις γεννησω να μου τη φερεις να φτυσει τον μικρο στο στομα!χαχα

Αχ κοριτσια,ποναω ποναω ποναω, το βραδυ δε μπορουσα να κοιμηθω, πρωτη φορα τετοιο πράμα,πονος παραξενος εκει κάτω, πως να σας το πω, σα να εχεις λοξυγγα στο τέτοιο σου :oops::oops::oops:

χτυπηματα, τιν-τιν-τιν ολη την ωρα.

Με 4 ωρες υπνο ειμαι,κουτουλάω και δεν προβλέπεται να κοιμαμαι για μεσημερι.

Εχω γιατρό στις 6,30.Λογικα τελευταια φορα που θα δω το μωρο μου στον υπερηχο, η επομενη φορα θα ειναι Live!!!!!!!!!!!!Φτου φτου να πανε ολα καλα.

Oυφ απο τη μια γκρινιαζω για την καισαρικη απο την αλλη δεν θα αντεχα να περιμενω παλι μεχρι το τέλος για να γεννησω.

Ειδα κ ενα βιντεάκι με καισαρικη εχθες, τι το θελα γαμώτο,κάθε που το σκεφτομαι ανατριχιάζω ολοκληρη.

Τελικα καλυτερα ειναι η 1η φορα..δεν ξερεις, τωρα που γνωριζεις εχεις μαγαλυτερο άγχος,εγω τουλάχιστον ετσι νιωθω.

Αννιώ με το καλό να γινεις νονά!!!

Μονο ταυτότητα ειχε ζητησει εμας ο παπας στο νονό.

Νεκ, το tobradex για τα μάτια ειναι, το βαζεις μεσα στη συριγγα μαζι με ορο και οτριβιν παιδικο και το βάζεις στη μύτη, αληθεια κανει θαυματα!

Η Μαριλιζα επειδη τη φυσάει τη μυτη της, μας ειπε η γιατρός να της το βαζω σκέτο χωρίς ορό, οποτε πηρα ενα οτριβιν και αδειασα μεσα λιγο τομπραντεξ και της εβαζα.

Οι μυξες εξαφανιστηκαν.

Θυμαμαι-παιδικο τραυμα- οτι ειχαμε παει με τη μανα μου μαζι, τον αδελφο μου στο γιατρό, για να του "φτιαξει" το πουλάκι...

πολυ κλαμα ειχε ριξει ο καημενος.. κατι παρομοιο με του Δημητρη σου Μαντ.

Δε ξερω καθολου απο αυτα ομως για να σου πω.

Θα τα μάθω κ γω...που θα πάει...

Καλημέρα...όσο καλή μπορεί να είναι..μετά απο ενα τέλειο σ κ σημερα φτάσαμε στο γιατρό...με εμετούς το παιδακι μου και λίγο πυρετό αλλα ευτυχώς με καλή διάθεση...ενα 37,6 και εμετούς...εγώ δεν πήγα στην δουλεία γιατί το στομάχι μου έιναι χάλια και φοβήθηκα με το παιδί...ελπίζω να μην λειτουργήσει πολύ αρνητικά αυτό...βρήκα την ευκαιρία να μιλήσω με τον γιατρό αφου τις τελευταίες φορές τον πήγαινε ο άντρας μου...για το γάλα που του δίνω κάνω λέει οτι καλύτερο...μας ζύγιζε και μας μέτρησε όσο μπορόυσε ο άνθρωπος 1,07 το υψος και 17500 κιλα ειμαστε...μια χαρά μεγαλώνουμε μας έιπε!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...