Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα. Έστειλα και εγώ τον Μάνο παιδικό σήμερα, δεν έχει κάτι. Δεν έκανε κακά χθες για να τα τσεκάρω, ωστόσο τον βλέπω ακμαιότατο. Θα μπορούσε να μην είχε σταματήσει καθόλου αλλά δεν ήθελα να κολλήσει και τα άλλα παιδάκια.

Απογοητεύτηκα ρε γμτ...Κοίταξα μόλις τα ρούχα που έχω πάρει στην μικρή και έχω αρκετά 12άρια που δεν θα της κάνουν. Τώρα φοράει το 18μηνών. Κρίμα και είναι τόσα με ταμπέλες. Θα βάλω καμιά αγγελία οπωσδήποτε.

Κατερινάκι τα squeak έχουν βαλβίδα που βγαίνει και δεν κάνουν θόρυβο. Τα προηγούμενα που σας είχα δείξει τα παρέλαβα πριν μερικές μέρες. Από νούμερο τι ακριβώς θες? Ο Μάνος που φοράει το 28 είναι το Uksize 10.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα. Έστειλα και εγώ τον Μάνο παιδικό σήμερα, δεν έχει κάτι. Δεν έκανε κακά χθες για να τα τσεκάρω, ωστόσο τον βλέπω ακμαιότατο. Θα μπορούσε να μην είχε σταματήσει καθόλου αλλά δεν ήθελα να κολλήσει και τα άλλα παιδάκια.

Απογοητεύτηκα ρε γμτ...Κοίταξα μόλις τα ρούχα που έχω πάρει στην μικρή και έχω αρκετά 12άρια που δεν θα της κάνουν. Τώρα φοράει το 18μηνών. Κρίμα και είναι τόσα με ταμπέλες. Θα βάλω καμιά αγγελία οπωσδήποτε.

Κατερινάκι τα squeak έχουν βαλβίδα που βγαίνει και δεν κάνουν θόρυβο. Τα προηγούμενα που σας είχα δείξει τα παρέλαβα πριν μερικές μέρες. Από νούμερο τι ακριβώς θες? Ο Μάνος που φοράει το 28 είναι το Uksize 10.

ελε ..το 27 και το 25 τι νουμερα ειναι?

για τη μικρη ..μπορει και τα 12 μηνων να της κανουν καποια...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Κατερινάκι δες αυτόν τον οδηγό

http://www.shoesforkids.co.uk/sizes.asp

Τον έχω τσεκάρει πολλές φορές και είναι αξιόπιστος. Αναφέρει και εκατοστά και βοηθάει πολύ.

Το 25άρι είναι το 6 το 27άρι κυμαίνεται ανάμεσα στο 9 και στο 10. Μέτρα εκατοστά καλύτερα. Ξέρεις πώς τα μετράμε ε?

12άρια της κάνουν κάποια τώρα αλλά σε 2 μήνες δεν θα μπαίνει στα σίγουρα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα!

Αγγελικούλα τα πετρώματα και οι συσπασούλες είναι φυσιολογικά νομίζω στον 8ο, όλες μας έπιαναν τους δύο τελευταίους μήνες θυμάμαι, αν έχεις πολλές βέβαια πες το στο γιατρό. Τι κάνατε τελικα΄με το καλοριφέρ? Το βγάλατε? Δεν πιστεύω να φρίκαρε ο Λ? Α, τι είναι ο θερμοπομπός που λες πως έχετε?

Ελευθερίτσα καλά η δικιά σου ήταν φαινόμενο στα κιλά! Και ακόμα είναι μάλλον, άκου να φοράει τα 18 μηνών τώρα! Είναι έτοιμο το δωμάτιο? φωτό δε μας 'εβαλες! Πότε λες να την πας?

Νεκταρίτσα δύσκολες μέρες είναι θα περάσουν, έτσι είναι όλα μαζί σου έρχονται ώρες ώρες και σε τρελαίνουν ψυχολογικά! Υπομονή και αισιοδοξία! Άντε καμιά βολτίτσα με καμιά φιλενάδα να ξελαμπικάρεις λιγάκι!

Αύριο μάλλον φεύγουν οι επισκέψεις μας..ουφ! γκουχ και γκουχ όλη μέρα βήχουν, αι στο καλό, αντί να πάνε στον αδερφό του αρη κάθονται εδω άρρωστοι που έχω και το μωρο να το κολλησουν.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Βελουδάκι όλα κάπως βγάζουν την αντίδρασή τους μεγάλα μας μου φαίνεται, θέλει προσοχή τώρα όμως γιατί είναι και μικρούλα η μπέμπα. Θέλει να τραβήξει την προσοχή ο Λεόντης γι' αυτό τα κάνει αυτά, αφιερώνετε του χρόνο όσο μπορείτε για παιχνίδι και βόλτα, ελπίζω να είναι φάση και να περάσει γρήγορα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!

Εχει άδεια ο Λ σημερα και αυριο και καναμε παλι δουλιτσες.

Ευτυχως ξεθαψαμε απο την αποθηκη κάποια πράγματα που ειχα "ξεχασει" το ριλαξ και ενα σωρο μπεμπε παιχνιδάκια,το καθισμα αυτοκινητου..ουφ,θελουν κ αυτα μπουγάδα.

Εχω πεθάνει στο σίδερο χθες κ σημερα.

Εμάς η μυξα εξαφανιστηκε, μου ειπε η γιατρός να της βαζω καθε βραδυ 2σταγονες tobradex+otrivin παιδικο για 5 μερες, ευτυχως καθοτανε αλλιως...και σημερα το πρωι δεν ειχε καθολου μυξα! Γιουπι λεω, γλιτωσαμε.Ευχομαι να κρατησει.

Πηρα ενα οτριβιν και αδειασα μεσα λιγο tobratex και της εβαζα απο κει.

Δοκιμασε το ΄Καθριν αν θες για τη μικρη. Βαζεις πρωτα ορό και μετα αυτό.

Δε καλοκοιμηθηκα ουτε χθες βραδυ ουτε σημερα για μεσημερι και σερνομαι λίγο.

Ειπε η μανα μου θα περασει να δει τη μικρη...για να δούμε.

Αντε Σοφάκι,καλο δρομο πες τους...ρε που έμπλεξες!

Και μενα φυγανε σημερα τα πεθερια για χωριό..αμαν κ αυτοι!

Τους ειπα εχθες πως το Νοεμβριο να μην υπολογιζουν να πάνε πουθενα!!!!!!!!

Ακομη το επεξεργαζομαιστε το θεμα του καλοριφερ, του το προτεινα και γω Νεκ να βαλουμε πιο μικρο (να παρουμε του μπανιου ας πουμε) αλλα δε γινεται λεει παλι...

τι να πω,μωρε θα γυρισει μια μέρα και δε θα υπάρχει.

Θερμοπομπός ειναι ενα θερμαντικο σώμα Σοφακι που δουλευει με ρευμα.

Λεμε να βαλουμε τετοια σε όλα τα δωμάτια, αν πάει 2 ευρο το λιτρο το πετρελαιο δε θα μπορουμε να το εχουμε ολη μερα ανοιχτο,ειδικα το βραδυ..

Καλησπέρα. Κοιμούνται και τα δυο, η καλύτερή μου ώρα.

Αγγελική το μιξ αυτό με τομπραντέξ+οτριβίν μου το έχουν πει 2 γνωστοί μου, το σύστησε ωρυλάς. Φοβάμαι λίγο την κορτιζόνη αλλιώς θα έβαζα στην μικρή που έχει τώρα μυξούλες. Μέχρι 6-7 μέρες όμως, όχι παραπάνω μου είπαν.

Σοφάκι από αύριο μοναξιές ε?Δεν ξέρω μωρέ...ας γίνει καλά η μικρή και θα το βάλω σκοπό να την μεταφέρω. Από την ημέρα που σηκώθηκε όρθια δεν ξανακοιμήθηκε στην κούνια της η κυριά, παρά μόνο όταν με βλέπει δίπλα της και αν την πάω στο δωματιό της θα ζοριστώ τα μεσημέρια να τα κοιμίζω και τα δύο αφού και ο Μάνος θέλει παρέα. Άσε που ξυπνάει 2-3 φορές την νύχτα η μικρή για μαμ, που να τρέχω τώρα στο άλλο δωμάτιο:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι Ελέ, και μας για 5 μερες μας ειπε, πάντως έκανε δουλειά,αυτο εχω να πω!

Δε ξερω αν κανει για τη μπουμπού σου γιατι είναι πολυ μικρη ακομη.

Καλε βαλτη στο δωμάτιο της...οσο πιο πολυ καθεται μαζι σας τοσο θα παιδευτείς μετα!!!!!

Εγω τωρα λεω, ο μικρος το κρεβάτι μου ούτε ζωγραφιστό δε θα το δει!!!

χαχαχα!

Για να δούμε θα το τηρησω αραγε???!!!!

Μωρέ δεν βάζω την μικρή στο κρεβάτι μου. Τον Μάνο βάζω γιατί έτσι τον έμαθα και ενώ το είχαμε κόψει ένα διάστημα για να ξαναγίνει αυτό πρέπει να χουμε φωνές και τιμωρίες και δεν το θέλω καθόλου. Τα βράδια έκοψα πάλι να τον κοιμίζω, συνήθως κοιμάται μόνος στο κρεβάτι του και πιο σπάνια τον παίρνει ο ύπνος στον καναπέ!

Θα την βάλω σύντομα, πριν πιάσουν τα κρύα δηλαδή:)

Άχ άντε να δω πως θα συνηθίσω πάλι, μεγάλη εξάρτηση να έχεις μωρό δίπλα σου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας !!επιτελους παρασκευη ...

ουφ ..εοιμασα φαγητο να παρω μαζι μου ...ωραιοτατο σουφλε ..και τοτο εβαλα στο μπολ στη τσαντα , και το ξεχασα σπιτι ...που μυαλο!!!

η χριστινα μου εχει 3ο βραδυ σερι που σηκωνεται κατουρημενη ..ειναι τοσο κουρασμενη που ουτε το καταλαβαιναι να σηκωθει μεσα στη νυχτα ...

ελε να τη βγαλεις τη μικρη..ξερω οτι ειναι ζορικο ...αλλα πρεπει ....

και εμενα τη χριστινα χθες το βραδυ στο κρεβατι την πηρε ο υπνος

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημερα κοριτσια!!

Φθινοπωρινος και σημερα ο καιρος...

Αχ βρε Καθριν,μονο που διαβασα τη λεξη "σουφλε" μου τρεξανε τα σάλια!!!!

Εχω ξεφυγει τελευταίως νομιζω με το φαγητο!

Ελε,μικρη ειναι νομιζω για να διαγνωστεί απο τωρα με κρεατάκια,ακομη κάποια μερη μπορει να ειναι υπερτροφικα, εμας είπε η γιατρός οτι γυρω στα 3 μπορεί να γινει διαγνωση,το ιδιο ειχαν πει και στην κολλητη μου στη Χίο.

Βασικα απο το ροχαλητο το βραδυ ειχαμε υποψιαστεί και μερικες φορες στην ομιλία ζοριζεται.

Εχουμε και προβληματικες αμυγδαλες εμεις αλλά και παλι μου είπε να δώσουμε περιθώριο 1 χρονο,να πάμε σε ωριλά πρωτα και μετα για εγχειρηση.

Σημερα δε σιδερωνω, δεν αντεχω αλλο,εχω λιωσει.

Τα καταχωνιασα και θα περιμενω την πεθερα, ε μα πια!Αν και φοβαμαι μηπως ξεμυρισουνε.

Ωστοσο εχω άλλα 2 πλυντηρια μπεμπε να βάλω, ο Λ. εχει λυσαξει, τι τα πλενεις τόσα ,τι θα κάνουμε?

Πρεπει να κουρευτω,δεν πάει αλλο,δεν αντεχω τοση μαλλούρα,ουτε μετα θα εχω χρονο για να τη στεγνωνω-ισιώνω.Λεω να τα κοψω μεχρι τους ωμους..βαρύ θα μου πέσει βεβαια γιατι παντα ειχα μακρυ μαλλί. ή να ξανακανω αφέλειες..δε ξερω.θα δω.

Καλημέρα. Στα Lidl είχα πάει, η μικρή ξεράθηκε στο αμάξι.

Σήμερα εμείς θα φάμε μουσακά. Καλά τα πάμε με την εισαγωγή γαλακτοκομικών, δεν βλέπω να την ενοχλεί κάτι.

Μύξα και φλέμα πολύ η μικρή. Ο Μάνος είναι οκ.

Αγγελική δεν ρωτάω για την μικρή καλέ. Ο Μάνος μου ακούω τώρα 10 μέρες να έχει ένα μπούκωμα προς τα πίσω, ωστόσο δεν ροχαλίζει και επειδή είχα την συζήτηση αυτή με τον κουμπάρο μου τις προάλλες σε ρωτάω. Ο παιδίατρος κάνει την διάγνωση?Να του πω να ρίξει μια ματιά αν είναι όταν τον πάω για το αντιγριπικό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλό μεσημέρι, πλατεία είμαι κ πίνω καφεδάκι να στανιάρω από μάθημα οδήγησης, θέλω να κάνω ένα σωρό πράγματα κ ξέμεινα από λεφτά, θα πάρω τη μπλουζίτσα μόνο που θέλω με κάρτα

Καλά από δίαιτα, εγώ είμαι 70 κολλημένα, όλο λέω θα προσέχω, δε θα φάω το βράδυ, ξεμένει φαγητό που ξέρω ότι την άλλη μέρα δε θα θέλει κανείς κ προκειμένου να μείνει κ να το πετάξουμε το τρώω κ με τρώει, όλη τη μέρα το ελέγχω, το βράδυ την πατάω, κ τη δίαιτα πιο πολύ τη βαριέσαι, πόσα φαγητά να φτιάχνω; Δεν μπορεί να τρώει ψητά κ σαλάτες το παιδι, πρέπει όμως να το οργανώσω γιατι και ο Γ. χρειάζεται επειγόντως

Τα κιλά μας σας τα είχα γράψει, κάπου 13 και κάτι και ύψος γύρω στο 96-97 αν θυμάμαι καλά!

Αγγελική ο θερμοπομπός καίει λιγότερο απο a/c?

Nεκ μου μην ανησυχείς, όλα καλά είναι, έχεις περάσει κ δυο εγκυμοσύνες, γαλουχία, στεναχώρια, κούραση λόγω δουλειάς, τι να κάνει κι ο οργανισμός, θέλει το χρόνο του να έρθει στα ίσα του!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...