Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε συ Αγγελική μην σκας παιδάκι μου. Φέρτα από δω, βάλτα από κει θα την βρεις την λύση. Άκου να ξιλώσει το καλοριφέρ. Εγώ ούτε θα το σκεφτόμουν!

Και εμάς έτοιμο είναι το δωμάτιο αλλά όλο αναβάλλω την μετακόμοιση. Δύσκολο να αποχωριστώ το μικράκι μου μετά από 9 μήνες...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τα ίδια κιλά είμαστε Αννιώ, μια χαρά είσαι. Θα ήθελα να κατέβω 60-62, αυτά είναι τα ωραία μου κιλά αλλά για να κάνω δίαιτα, δεν κάνω!

κι εγώ ρε φιλενάδα όλο πεινάω όμως! πριν καμιά ώρα έφαγα ψωμί με μέλι και τώρα λυσσάω πάλι! κρατιέμαι όμως!:oops:

στα ίδια κιλά με 20 πόντους διαφορά! :cool::lol:

Μερικά παιδιά είναι φαγανά πιστεύω εγώ. Η μικρή μου τρώει 3 γεύματα στέρεων και κάνει 7-8 θηλασμούς το 24ωρο. Πάρα πολύ μου είπεη γιατρός. Ωστόσο πήρε λίγο τον τελευταίο μήνα λόγω την ιώσεων.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

εγώ όχι απλά έχω αλλάξει σώμα καλοριφέρ επειδή δε μου ταίριαζε αλλά τώρα ευχαριστως θα το ξαναλλαζα γιατί πάλι δε μ αρέσει! χιχιχι! στη κουζίνα που είμαστε πολύ στριμωγμένα!

Διαφημίσεις

κι εγώ ρε φιλενάδα όλο πεινάω όμως! πριν καμιά ώρα έφαγα ψωμί με μέλι και τώρα λυσσάω πάλι! κρατιέμαι όμως!:oops:

στα ίδια κιλά με 20 πόντους διαφορά! :cool::lol:

Αν δεν πεινάσεις δεν χάνεις ρε γμτ. Εγώ να δεις πείνα που έχω ρίξει. Να ανοίγω ντουλάπια και να τα ξανακλείνω γιατί δεν επιτρέπεται τίποτα. Ευτυχώς που έχω πειθαρχία.

Α φθηνά παπούτσια δείτε εδώ

http://www.zulily.co.uk/e/wee-squeak-041012.html?email=krhthkia%40hotmail.com

KYvKp2.png

5NmIp3.png

από πειθαρχία πάτος απλά! δε το χω, δε το χα ποτέ...

μπα τα δικά μου καθόλου φαγανά δεν είναι. ο δημήτρης στα 20 κιλά κι ο μάνος στα 13...1,12 ο ένας κι 96 εκ. ο άλλος. είπαμε κι εμείς δεν είμαστε τα πρώτα μπόγια!

Καλύτερα τα αδύνατα πάντως παρά τα παχύσαρκα. Βλέπω κάτι παιδάκια και τα λυπάμαι.

Ο Μάνος μου είναι κανονικός, αδύνατο μου τον είπε η γιατρός γιατί είναι ψηλός. Η μικρή μεγάλο παιδί μου την λέει, ωστόσο θα έρθει στα ίσα της και αυτή. Είναι της ηλικίας.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγω σε κιλά είμαι στα +5 απο την αρχή της δεύτερης εγκυμοσύνης και στα +10 απο πριν τον Λεόντη. Οι κοιλιές της γέννας-λεχωνίιάς μου έχουν ψιλοφύγει, τα κανονικά μου κιλά-λίπος μου έχουν μείνει!! Δεν ανησυχώ, δεν κάνω και ιδιαίτερο κράτει, δε με απασχολέι στην παρούσα φάση, δεν ξέρω γιατί.

Κορίτσια, την πέφτει πολύ ο Λ. στην μπέμπα, δεν ξέρω πως να το χειριστώ, πάει επιτούτου για να της προκαλέσει πόνο, την προσεγγίζει λες και είνα αχυρένια κούκλα,τώρα φύγανε με τον αδερφό μου για βόλτα, τα είχα δει όλα

Kαλησπέρα σας! Νεύρα κι από εδώ! Μα λες και το κάνει επίτηδες τελευταία και στραβώνουν όλα? Από τη δουλειά, το σπίτι, τα παιδιά, τις σχέσεις, τι στο καλό? Τελευταία δε μιλιέμαι! Έχω και τις σκέψεις μου πάνω στο θέμα μου που έχουν να κάνουν και με άλλα ζητήματα που συνδέονται με αυτό, που ούτε στον άντρα μου τα έχω πει... Περισσότερο αυτό ήταν ο προβληματισμός μου, αλλά δεν θέλω να κουβεντιάζω ακόμα για αυτό.

Κι εμείς εδώ περάσαμε τις κλασικές μυξούλες, ο Γιώργος τις ξεπέρασε γρήγορα η μικρή ακόμα λίγο μπούκωμα έχει, την έχω τρελάνει στους ορούς. Το κουβάλησα από το σχολείο γιατί παιδιά και δάσκαλοι όλοι τα ίδια έχουν κάποιες μέρες τώρα. Κόλλησε και η μάνα μου από προχθές και αυτή έχει και πυρετό και βήχα και καταρροή.

Κατέβασα κι εγώ τα χειμωνικά και μου λείπουν πράγματα. Σεντόνια δεν έχουμε κι εμείς για τα παιδιά. Και κουβέρτα για τη μικρή αν και χλωμό το βλέπω να σκεπάζεται το βράδυ. Μάλλον θα της πάρω υπνόσακο.

Κι εγώ δεν έχω ρούχα και δεν ξέρω και με τι λεφτά θα πάρω. Αννούλα μου κι εγώ στα μέτρα σου είμαι, εμένα βέβαια δεν μου κάνουν πολλά ρούχα, παντελόνια κυρίως και πάλι δεν μου κάνει καρδιά να τα δώσω, τα περισσότερα ολοκαίνουργια. Λέω "όταν αδυνατίσω" και φυσικά όλο πεινάω και δεν κάνω ούτε καν τη σκέψη της δίαιτας.

Αγγελική για να αλλάξετε το σώμα και να βάλετε μικρότερο? Εμάς δεν χωρούσε ο καναπές στο σαλόνι και βάλαμε σώμα πιο στενό αλλά πιο χοντρό. Κάπως θα τα βολέψεις, πού θα πάει! Τα πετρώματα στη 2η εγκυμοσύνη εγώ τα είχα συνέχεια και από νωρίς! Κανένα δίμηνο νωρίτερα! Αλλά το ίδιο που μου έκανε... πάλι δεν ήθελε να βγει το μωρό.

Για τις διαστάσεις που λέτε, ούτε η ιωσούλα με έκανε να πάω στο γιατρό να τα μετρήσω τα παιδιά. Αλλά κι εμένα μικροκαμωμένα είναι. Έχω λίγη περιέργεια να δω τη μικρή και πρέπει να το αποφασίσω να τα πάω. Ο Γιώργος είναι περίπου 14 κιλά γιατί δεν πάει και σωστά η ζυγαριά να ξέρω ακριβώς και σίγουρα κάτω από 1 μέτρο. Πρέπει να είναι 96-97. Η μικρή πρέπει να είναι γύρω στα 12 κιλά και έτσι όπως τη βλέπω σε σχέση με το Γιώργο σίγουρα κάτω από 90 πόντους. Τα ρούχα του μάδερ 1,5-2 ετών μπορεί να της κάνουν στο νηπιαγωγείο! Παρομοίως και του Γιώργου όσα του πήρα πέρυσι με τις εκπτώσεις για 3-4 ετών. Μα τόσο στραβή ήμουν?

Βελουδάκι εμένα μου κάνει φυσικά εντύπωση η ανάπτυξη της μπεμπούλας σου οπότε τη χιλιοφτύνω! Εμένα 8 μηνών ήταν 7.200 γρ. :tongue:

Με το Λεοντή κουβέντα για το πώς φερόμαστε, να του δείχνεις πώς να την αγγίζει και πολύ από κοντά για να προλαβαίνεις αντιδράσεις. Και λένε ότι αργότερα τουλάχιστον πιάνει (δοκίμασε και τώρα) όταν κάποιος χτυπάει τον άλλο, να μη δίνεις σημασία και προσοχή στο θύτη έστω και με μάλωμα, τιμωρία αλλά να στρέφεσαι στο θύμα με πολλή αγάπη και παρηγοριά. Η ίδια ζήλια θα κάνει τον θύτη να σταματήσει να φέρεται άσχημα για να μην δέχεται το θύμα προσοχή και παρηγοριά. Πάντως νορμάλ είναι η αντίδρασή του, εγώ μικρή ήθελα να εξοντώσω τον αδερφό μου, από την πρώτη μέρα έχει ένα σωρό ιστορίες να διηγηθεί η μαμά μου... ήμουν ζηλιοχτυπημένη για τα καλά!

Διαφημίσεις

Έφτιαξα κέικ με υγρή σοκολάτα και δοκίμασα ένα κομμάτι. Απευθείας στα βαθιά πέφτω:)

Βελουδάκι θέλει πολύ συζήτηση με το παιδί η συμπεριφορά του. Αναμενόμενη είναι, ωστόσο και επικίνδυνη. Αρχίζει να συνηδητοποιεί πως υπάρχει και ένα άλλο μέλος του διεκδικεί το δικό του περιβάλλον και τους δικούς του αγαπημένους ανθρώπους, δεν είναι και παράλογο. Ωστόσο με πολύ υπομονή και συζήτηση κάποια στιγμή ελπίζεις πως θα κατανοήσει πως αυτός ο εισβολέας δεν είναι τόσο κακός τελικά.

Νεκτ τι έγινε?Όλα εναντίον σου είναι?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Την Κυριακή είναι και το μνημόσυνο του πεθερού μου και θα πάμε οικογενειακώς αυτή τη φορά και θα έρθει κι η μάνα μου που δεν ήταν στην κηδεία. Να δω τι θα πούμε στο γιώργο που όλο λέει θα πάμε να δούμε αυτόν κι εκείνον και τον άλλον και αναφέρει και τον παππού ανάμεσα. Προσπαθούμε να του εξηγήσουμε τη μονιμότητα της κατάστασης αλλά σε αυτή την ηλικία δεν το καταλαβαίνει και στεναχωριέμαι. Λέει και πράγματα που σε σκλαβώνουν... Σκέφτομαι πού είναι η γιαγιά σου να σε ακούσει... που εσύ πιο πολύ τον πόνεσες που δεν τον έζησες και πολύ...

καλημερα σας !!ουφ νευρα και απο εδω

ενω ο γιωργς δεν ηταν να παει στη δουλεια .σημερα και αυριο ..χθες το βραδυ τηλ . ελα μεσα και μπορει και για ταξιδι ...η μανα μου στο χωριο ...ηρθε η πεθερα μου σημερα το πρωι ..και που δεν εχει ξανκρατησει παιδι, και δεν εχω εμπιστουνη και δεν τη θελω μονη της στο σπιτι ....θα την εστελνα παιδικο με τη χριστινα .αλλα ειναι φουλ στη μυξα , αλλα με δε επαιρνε ..

να δω πως θα παει και αυτο ...σε αναμμενα καρβουνα καθομαι...την αφησα να κοιμαται τη μικρη ..πηγε ο Γ. και η πεθερα μου σε εργατολογο για τη συνταξη ...το βλεπω να μας τοιχιζει καν 5χιλιαρο η ολη η ιστορια .....δουλευουμε και πληρωνουμε κερατιατικα μια ζωη ....

βελ μου ...λογικο ο λεοντης να φερεται ετσι ..το ειδα και εγω το ιδιο εργο ..και οσο η μικρη θα διεκδικει χρονο και χωρο ..τοσο θα αγριευουν τα πραγματα ...τα ματια σου δεκατεσσερα ..και να κανεις αυτο που ειπε η νεκ μη μαλωνεις το Λεοντη, να χαιδευεις τη μικρη ,,,και μη δινεις και πολλη σημασια ..ολο το παιχνιδι γινεται για την δικια σου προσοχη ...

σε λιγους μηνες θα μπορει και αυτη να αμυνθει ...και να επιτεθει επισης !!εμνα τωρα η αγγελικη την πεφτει στη χριστινα ,...και αυτυχως η μεγαλη δεν ανταποδιδει τις περισοοτερες φορες ...

ελε ...παω για παπουτσια ...αν χρειαστω κατι σου λεω ...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...