Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αγγελική το πόσο γέλασα δεν λέγεται...καλέ άμα βγάλεις το καλοριφέρ δεν θα παγώνει το δωμάτιο το χειμώνα?????Σε έχω ικανή να γυρίσει ο Λ και να το έχεις βγάλει μόνη σου το καλοριφέρ!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!

Πηρα τον πεθερό μου και του ειπα να έρθει να το βγαλουμε πριν σχολάσει ο Λευτ!

Αλλα μου εξηγησε οτι χαλάει όλο το κυκλωμα του σπιτιού και δε γινεται.

Ετσι κι αλλιως θα βάλουμε θερμοπομπό στο δωμάτιο οποτε δεν ειχε προβλημα για το κρύο.

Γμτ!

Εμενα λεει 24,8 μεσα στο σπιτι, δε πιστευω να παει ετσι ε? θελω να ξαναδω ήλιο συντομαααα!

Μολις απλωσα, εξω μερικα και εννοειται και μέσα...αχ....μυρισε το σπιτι μου μπεμπίλααααααα!!!!

Και επισης ξεκινησε να ψιχαλίζει,τελεια?!

Σπασιμο ομως το πλυντηριο,2,5 ωρες εκανε στο προγραμμα για μωρα,ασύμφορο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα για το μωρο ετσι θα πλυνεις τωρα ..αλλα εγω αυτα τα προγραμματα τα μεγαλα τα εχω ψιλοκαταργησει ...μονο αν βγαλω πετσετες εσωρουχα..αλιως στα ευαισθητα ..1μιση ωρα προγραμμα

καλα χθες ..πηγα αποθηκη γιατι θυμονουν οτι ειχα κρατησει στα κουτια μονα σεντονια δωρα απο τη βαφτιση ...8 σετ σεντονια, κιτυ, μπαρμπι , πριγκιπισσες...2 πλυντηρια εβαλα...μονο σεντονια εβαλα...να δω ποτε θα τα σιδερωσω

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

νευρα κι εγώ με τα ρούχα!!!! το χει η μέρα φαίνεται! όλα τσίτα μου είναι! τουλάχιστον να μην έμπαιναν καθόλου να το παιρνα απόφαση να τα δώσω. έχω γεμίσει τη μισή ντουλάπα με ρούχα που αμφιβάλλω αν θα φορέσω γιατί θα με στενεύουν! γμτ!

θα τ αφήσω όλα στη μέση να τα ξαναπιάσω αργότερα γιατί δε πάει άλλο! η φάτσα που χω δε βλέπεται!!!!

ναι, απο σεντονια ειμαστε υπερπληρεις ,...στις πετσετες λιγο ζοριζομαστε ...βρωμιζουν και πιο ευκολα ...

αννιω μην εχεις απαιτησεις ...εσυ του χρονυ θα ξεκαθαρισεις ρουχα ..βαλε τα σε καμια τσαντα και τα ξαναβγαζεις

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

8 σετ! μπραβο! μια χαρα!

εγω για το μονό 3 σετ σεντονια εχω μονο, πλύνε-βάλε!

Τι ειπε η Χριστινα για το κρεβάτι,ολα ενταξει?

Και εμείς στα 3 σετ είμαστε και θέλουμε ακόμα μερικά αλλά δε τολμάω ακόμα ,θέλω πρώτα να πάρω πάπλωμα...έχω βέβαια ένα που μου έχουν κάνει δώρο στην βάπτιση για μονό κρεβάτι αλλά δεν είναι 100% βαμβακερό...λέω τώρα αν έβαζα πιά καλή παπλωματοθήκα σώνεται η κατάσταση ή να το δώσω ?????

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ΝΑι καλε, βάλε μια παπλωματοθηκη κει περα!

Παπλωμα εχουμε με τη φραουλιτσα, ευτυχως μπαινει και απο τις δυο μεριες ( η άλλη εμαρεσει καλυτερα,ειναι πρασινο-ασπρο πουά) αλλα τι να το κάνω που δε σκεπάζεται καθολου? μονο για ομορφια το στρωνω...

παλι με υπνοσακο θα ειμαστε εφετος!

Γεια σας καλες μου.. ο Λ. κοιμάται, η μικρή μόλις ξύπνησε, ο Φ. έχει πάει για πουλιά στη λίμνη Τάκα, ούτε ξέρω που είναι, έχει έρθει ο μικρός μου αδερφος επίσκεψη, ετοιμασίες διαβάζω, και εγώ αρχίζω με τα χειμωνιάτικα και τ αέχω όλα στη μεση, τρία σετ σεντονιών και εγώ έχω, πάπλωμα αγορασα για το μονό, παπλωματοθήκες δεν εχω πάρει ακόμα. Αγγελικώ, φανταζομαι την τσαντίλα σου, όπως επίσης και εσένα Σοφάκι Κρητικό σε σκέφτομαι, με τα πεθέρια, έ όσο και αγια κι αν είσαι θα αγανακτήσεις σε κάποια φάση, εγώ δεν θα μποραγα , που λένε και στο χωριό μου!!

Καλέ, σας έχει κάνει τόση εντύπωση το 6900 που παώ να ξαναδώ τα χαρτιά μου μπας και εχω κάνει λάθος, δεν μου φάινεται ιδιαίτερα στρουμπουλή, εγώ χάρηκα ιδιαίτερα για τον μεγάλο μου, που πια ακουμπήσαμε τα 16 γιατι φέτος όλο στην απώλεια βάρους και σιγά σιγά πηγαίναμε.

Εμενα εδω και ενα χρονο ειναι σταθερά στα 13!

ουτε πανω,ουτε κάτω!

Ευτυχως κονομησαμε λιγα ποντάκια αλλά το μέτρο το κοιτάμε ακομη απο μακρυα!

3 μηνων το κοριτσι Βελ, στειλε καμια φωτο να δουμε παναδυνατη συμπεθέρα!

Ηθελα να σας ρωτησω βρε κοριτσια, απο το μεσημερι και μετα νιωθω πολυ εντονα πετρωματα στην κοιλια,αυτο που τσιμεντωνει,ειναι φυσιολογικο ?

Δε το χα ξανανιωσει ποτε πριν,εννοω ουτε στη Μαριλιζα ουτε πρότερα σε αυτη την εγκυμοσύνη.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Ουφ, ωραίος ο μεσημεριανός ύπνος. Αλλιώς πώς να τραβήξεις μέχρι το βράδυ?

Κατερινάκι περαστικά στα κορίτσια. Δεν πειράζει για τον εμετό, καθάρισε από το φλέμα. Δεν ξέρουν να φτύσουν τα καημένα, είναι ένας καλός τρόπος ο εμετός να καθαρίσει το λαιμουδάκι τους. Πάντως όταν είναι άρρωστα εγώ δεν τα αφήνω μόνα. Κάτι αναρροφήσεις φοβάμαι πολύ.

Σοφάκι μακριά να πεις στα πεθέρια από τα κοπέλια. Αμάν πια! Και την μικρή μου η πεθερά μου την κόλλησε που την σήκωσε το Σαββάτο που βρεθήκαμε στην βάφτιση. Καημένη, άστο το μωρό. Να τώρα παλεύουμε με ορούς και ελπίζω να γλιτώσουμε τις μάσκες. Μα εμείς ταλαιπωρούμαστε, όχι αυτοί!

8 σετ Κατερινιώ ε? Καλά πας. Από μονά δεν είχα τίποτα. Έχω αγοράσει 4 σετ που τα συχναλλάζω στον Μάνο και άλλα 3 που έχω φυλαμένα για πιο μετά. Το χω ξαναπεί?Στην προίκα μου είχα 32 σετ υπέρδιπλα σεντόνια και ούτε ένα μονό!!!Μα ούτε ένα!!!Αφού άμα θέλω να κάνω σεντόνια δώρο σε κάποιον, προτιμώ τα μονά γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν.

Βελ εμένα μου φαίνεται μια χαρά η κορούλα σου. Τσουπωτή τσουπωτή, έτσι ήταν και η δικιά μου ωστόσο για κορίτσι είναι αρκετά τα κιλά. Γύρω στα 7,5 νομίζω ήταν η δικιά μου τότε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμ κοπελιά γεννάς σε λίγο καιρό, να μην είναι φυσιολογικό?

Από τον 8ο, ακριβώς στην βδομάδα σου ένιωσα και εγώ τα πετρώματα 1η φορά. Στον Μάνο δεν είχα. Ανέφερέ το στον γιατρό σου όμως, καλό είναι να το γνωρίζει.

Εγώ πάλι σε αντίθεση με σένα Αννιώ, μπαίνω σε όλα μου τα παλιά ρούχα. Έχω φτάσει στα κιλά που παντρεύτηκα, βλέπω παντελόνια που δεν τολμούσα ούτε να κοιτάξω και ανακαλύπτω πως μπαίνω μια χαρά. Θέλει το χρόνο του όμως. Σε μένα βοήθησε σίγουρα και η αποχή, μην πω πως φοβάμαι τώρα που θα την σταματήσω πως θα ξαναβάλω κιλά.

Ρούχα, ρούχα. Δεν το παίρνω απόφαση να βάλω μπρος. Και πώς να το κάνω με έναν Μάνο ξύπνιο από τις 6 παρά σήμερα να παλεύει σαν θηρίο όλη μέρα. Αύριο θα τον στείλω σχολείο, εξάλλου δεν έχει κάτι. Ίωση είναι, είπε η γιατρός αλλά πολύ ήπια. Σήμερα δεν έχει κάνει κακά για να δω αν έφτιαξε το πράμα αλλά με 1-2 διάρροιες την ημέρα δεν τρομάζω.

Πήγαμε Τζάμπο σήμερα τα δυο μας και τον έπιασε υστερία 'μαμά θέλω αυτοκίνητο, μαμά θέλω πυροσβεστική, μαμά πάρε μου αεροπλάνο, μαμά μηχανή δεν έχω κτλ'. Του λέω 'αγάπη μου δεν κρατάει η μαμά λεφτά μαζί της' και η απάντησή του 'ε και τότε τι ήρθαμε να κάνουμε στο σούπερ μάρκετ?':):):)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

7,5 κιλά 3 μηνών μωρό;;;; :shock::shock::shock:

τι τα ταίζετε ωρέ εσείς στας εξοχάς;;;

πρέπει να αλλάξω πόλη το λέω εγώ! 5 και κάτι είμαστε εμείς, πολύ αδύνατος μου φαίνεται αλλά αρκετά μακρύς.

το παν είναι να είναι ήσυχα και να κοιμούνται, για το θηλασμό εννοώ. για να κοιμάται χορτάτος θα ναι αλλιώς θα τσίριζε λογικά.

αφήστε που χτυπιέται συνέχεια, το τι κλωτσίδι ρίχνει άλλο πράμα! φαινόταν απ τη κοιλιά!

:|:-|:| στα κιλά ξαναγύρισα στα 65 απ όπου και άρχισα. θέλω άλλα 5 για να μαι όπως όταν παντρεύτηκα. αλλά και πάλι νομίζω δε θα μαι το ίδιο...:(

μπράβο πάντως λευτεράκι! αποχή ξεαποχή είναι τέλειο για τη ψυχολογία να σ αρέσεις!

αγγελική εγώ συμπάσχω τα μάλα μαζί σου! θα χα φάει τα λυσσακά μου αν δε γινόντουσαν τα πράγματα όπως ακριβώς τα θελα! πάρε πριόνι!

σκέψου τα μπας και βολευτούν τα πράγματα, η ντουλάπα είναι σταθερή ή κινείται; είναι μικρό το δωμάτιο αν θυμάμαι καλά ε; οπότε δυστυχώς δεν έχεις πολλές επιλογές...γκρρρρ...

σε κατανοώ πλήρως αλλά κάνε κράτει συναισθηματικώς και προς θεού μην αγγίξεις τίποτα μόνη σου!!!!

εμείς διαβάσαμε με τον μεγάλο, τα μικρά κοιμούνται, τα ίδια. μάλλον δε θα πάμε κολυμβητήριο για να μη βγάζω το μωρό με το ψιλόβροχο έξω. ο ν θ αργήσει να ρθει...κλασικά. οπότε μέσα. θα τους κάνω κι ένα τραχανά μπας και ηρεμήσει λίγο κι ο βήχας τους.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...