Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα. Από τις 6 παρά σηκωμένη και εγώ. Ξύπνησε ο κανακάρης μου και δεν ήθελε να ξανακοιμηθεί. Στις 7 κοιμήθηκε αλλά λίγο πριν κοιμηθεί ξύπνησε η μικρή, οπότε ύπνος γιοκ.

Νεκταριάκι δεν ξέρω από αυτά αλλά όπως τα λες εσύ που είσαι μες τον χορό, έχεις χρόνο να το προσπαθήσεις με χάπια. Εφόσον η γιατρός δεν ανησυχεί, δεν ανησυχούμε και εμείς. Ωστόσο μήπως να έπαιρνες και δεύτερη γνώμη?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας ...

ελε βρε νκ μου..μην τρελαινεσαι ..δεν ειναι τιποτα αυτα ..παρακολουθηση θελουν ...η μητρεα μου εχει 3 οζιδια..το ενα μαλιστα σκληρο ..σχεδον μια δεκαετια..και βιοψια εχει κανει ...απλα το ελεγχει..και εγω αν παω στο γιατρο τα ιδια θα δειξει ...κανε ολες τις εξετασεις και τη θεραπεια .μπορει και να συρρικνωθουν..

εμεις χθες φτιαξαμε το δωματιο ..κουκλα εγινε ..μετα ηρθαν φιλοι να κατσουμε με 2 κοριτσακια ..το καναν πανουκλα

αλλα υτο που στενοχωρησε ηταν οτι η αγγελικη εκανε εμετο (φλεματα απο το βηχα) σχεδον στον υπνο της..πηγε να παθει αναρροφηση ..κοψοχολιαστηκα ..

τοσο μεγαλο παιδι ....δεν ξυπναγε ...τα ειδα ολα !!

α...και κατα τις 3 την εβλα πισω στο κρεβατι της ,,,και το πρωι την βρηκα να κοιμαται στα πλακακαι..πρωτη μερα χωρις καγκελα και σουλατσαρισε ...

το εχει στανταρ το κρυωμα τωρα ..και πρωινη διαρροια

το μικρο μου δελφινακι ...εκανε τη στανταρτ 5λεπτη πρωινη γκρινια και ετοιμαστηκε να φυγει

βελ μεγαλωσε η τσουπρα σου ε??και πολυ καλα απο βαρος αλλα ξενυχτω η δικια σου

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα.

Νεκταρία, μην ανησυχείς δεν θα έχεις πρόβλημα από την στιγμή που το εντόπισες και θα το έχεις υπό έλεγχο. ο θυροειδής θέλει την ρύθμισή του. όλα καλά θα πάνε όμως.

Κατερίνα περαστικά στο κορίτσι σου. βρε το ψυχάκι μου να κοιμάται στα πλακάκια! μου κανει εντύπωση πως δεν σου ήρθε στο κρεβάτι.

Βελουδένια μια χαρα η μπεμπένια σου. ρε σύ πολύ έχει μεγαλώσει! την καλοταίζεις την κουκλίτσα.

εγώ χθες τους πήρα νωρίτερα από το σταθμό και τους κατέβασα στην Αθήνα με το τρένο για να πάνε βόλτα με τον μπαμπά τους. πολύ τους άρεσε. ειδικά στο σταθμό που ανεβοκατεβαίναμε με τις κυλιόμενες το καταφχαριστήθηκαν.

fYFap3.pngIV83p3.png

καλημέρα! καλή νύχτα είχαμε σχετικά πάλι. μάλλον οι 2 πρωτες μέρες της περιόδου μου δημιούργησαν πρόβλημα τώρα ξαναμπηκαμε στο πρόγραμμα θέλω να πιστεύω. 6-7 θηλασμούς τη μέρα μου κάνει. μετά ξανακοιμάται 4ωρα και 5ωρα.

νεκ μου τα είπαμε εμείς, όλα καλά θα πάνε αγάπη!

συμφωνώ με μάρω για τα μέσα τους αρέσει πολύ, κι εγώ που κυκλοφορώ αποκλειστικά μ αυτά το χω διαπιστώσει από νωρίς ότι τρελαίνονται. ειδικά με το δημήτρη όταν ήταν μικρός πέθαινα στα γέλια όταν μετά από κάθε ανακοίνωαη του μετρό χτύπαγε παλαμάκια 1,5 χρονών.

κια το τελευταίο!!! βεεεεελ 6900;;;;;;;;;;;;;;; ΟΥΑΟΥ!!!! τόσο θα μαστε εμείς στο 6μηνο!

περαστικά στ αρρωστούλικα! κι εμένα οι δικοί μου με βήχα είναι!

κατ είδες για να λες τ αγόρια ταλιμπαν; μωρέ ξερω κάτι τσούπρες που τους βάζουν και τους 3 τους δικούς μου κάτω στη ζωηράδα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τι κάνετε?

Βγήκε για κάτι δουλειές ο πεθερός και είπα και στην πεθερά να πάει με το Γιάννη να ξεσκάσει λίγο κι αυτή...σσσ! να ησυχάσω λίγο κι εγώ! Ωστόσο είναι και οι δύο κρυωμένοι, ο πεθερός συναχωμένος και η πεθερά με κλειστό λαιμό, φαρυγγίτιδα μάλλον, θα μου κολλήσουν και το μικρά, απαπα!

Νεκταρίτσα άντε βρε κορίτσι, μην ακούς διάφορα και φοβάσαι, άμα ακούς τι παθαίνει ο καθένας θα είσαι συνέχεια αγχωμένη, δεν μπορέις να μην επηρεάζεσαι βέβαια το καταλαβαίνω. Θα δεις με τη σωστη αγωγή θα φτιάξει πάλι το πρόβλημα, δεν πιστεύω να χρειαστεί επέμβαση! Πολλά περαστικά φιλενάδα! Και μην παραμελείς τον ευατό σου! Αν δεν είναι η μαμά καλά πώς θα είναι και οι υπόλοιποι?

Βελουδάκι πόυ είσαι εσύ καλέ?

Γιατί δε μπαίνεις καθόλου, θα σε μαλώσω! Αφού πάει το πρωί σταθμό ο Λεόντης! Θα πιάνεις τότε την καθαριότητα μάλλον! Μπράβο που του αρέσει και μαθαίνει πραγματάκια!

Καλέ η μικρή έγινε στρουμπούλω! φτου φτου!

Να μας βάλει καμιά φωτό τώρα που έχει μεγαλώσει!

Κατερινάκι στα έψαλαν πρωί πρώι, τι τραβάς κι εσύ κοριτσάκι!

Ελπίζω να μη σου κρυώσουν οι μικρές και να τη σκαπουλάρουν!

Τρόμαξες με την Αγγελική ε, αμάν, είναι να μην φοβηθείς!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημερα,

Νεκτ,νομιζω οτι ειναι ελεγχομενη η κατασταση,ολα θα πάνε καλα,παίρνε την αγωγη σου και θα δεις,δεν υπαρχει λογος ανησυχίας.

Νευρα εχω, τιποτα δε μου παει καλα με το δωμάτιο, βγηκε η ντουλαπα 4εκ πιο πλατια και τωρα δε χωράει το επιπλο που ειχα σκοπο να βαλω,δε χωραει η κουνια οπως ηθελα να μπει,δε μπορειτε να φανταστειτε, μου ερχεται να κλαιω απο τα νευρα μου,αν ειχα πριονι θα την εκοβα.

Ουτε τα κάδρα που ηθελα μπορω να βάλω πλέον.

Μα να τα εχεις ολα τοσο ωραια μες το μυαλο σου φτιαγμένα και τωρα να μην ταιριάζει τιποτα?????????Με τρελαινει αυτο.

τωρα τι να κανω? δε μου αρεσει καθολου το δωμάτιο ετσι οπως ειναι.

μονο αν ξυλώσω το καλοριφερ γινεται κάτι, αλλα ο Λ. δε νομιζω να με αφησει,γκρρρρρ.

Βρε Βελ 6,900? φτου φτου!!!!!!!!

Της κολλητης μου που ειναι 6 μηνων και ακομη δεν εχει φτασει τόσο!!!!

Ε,ρε το γάλα της μάνας!!!!!!!!!

Αχ βρε Καθριν δε γινεται,για τοσο λιγο να μην χωρανε οπως ήθελα,ειναι τοσο κριμα.

Παιρνω το Λ τηλ και του λεω "αγαπη μου θα σου πω κατι,να το επεξεργαστεις μεχρι να γυρισεις απο τη δουλεια για να μην εχουμε καυγαδες...πρέπει να ξυλώσουμε το καλοριφερ στο δωμάτιο"

και τι εκανε??????? μου το εκλεισε!!!!!!!!!!!

Ξαναπαίρνω και μου λεει "εισαι τρελη,αυτα δε γινονται"

Αρα,μάλλον παίρνουμε καινουριο επιπλάκι,δε γινεται αλλιως, αν δε το κάνω οπως το ειχα φανταστεί θα σκάσω μιλάμε.

Διαφημίσεις

Αγγελικάκι σόρυ ρε κορίτσι αλλά θα συμφωνήσω με την αντίδρασή του. αυτά δεν γίνονται! μαρή τρελή τι του λες του ανθρώπου; πάλι καλά που δεν του είπες να ρίξεται και κανέναν τοίχο! δεν παίζεσαι. έλα ψάξτο σίγουρα θα τη βρεις της λύση. για φέρτα από δω από κει θα τα βολέψεις σίγουρα.

fYFap3.pngIV83p3.png

Καλημέρα!

Νεκ μου απο αυτά που διάβασα και αν κατάλαβα καλά η κατάσταση ελεχγόμενη είναι...όλα καλά θα πάνε...μην ακούς και πολλά γύρω σου...λογικό να είσαι αγχωμένη...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αγγελική το πόσο γέλασα δεν λέγεται...καλέ άμα βγάλεις το καλοριφέρ δεν θα παγώνει το δωμάτιο το χειμώνα?????Σε έχω ικανή να γυρίσει ο Λ και να το έχεις βγάλει μόνη σου το καλοριφέρ!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Με γκρίνια τον πήγε ο μπαμπάς του το πρωί αλλά όταν φτάνει εκεί είναι κύριος...23 βαθμούς γράφει το θερμόμετρο στο μπαλκόνι αλλά στο σπίτι είναι καλά...εχθές κατέβασα και΄ξεχώρισα τα χειμερινά...κάποια πραγματάκια θα τα φορέσουμε και φέτος τουλάχιστον στο σπίτι...το τι χαρά έκανε ο Λ δεν λέγεται,είχε φορέσει φόρμα χειμερινή και μποτες χειμωνιάτικες και πηγαινοερχόταν μέσα στο σπίτι...έβρασε...χαχαχα!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...