Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριστάκια!

Τι κάνετε?

Εδώ ακόμα πεθερόπληκτη εγώ, Σαβ/κο λένε φεύγουν, δεν πάνε και πουθενά καμιά βόλτα, δεν τους αφήνει λέει ο Γιάννης να φύγουν!

Βάψαμε το σπίτι εχτές, ωραίο έγινε!

Θέλει ακόμα εργασίες μπόλικες για να τελειώσει έξω αλλά τα κάνουμε σιγά σιγά!

Τι κάνετε εσείς?

Νεκταρίτσα εύχομαι να είναι περαστικό αυτό που σε στενοχωρεί κοριτσάκι και να μας πεις γρήγορα πως όλα είναι μια χαρά!

Αγγελικούλα η μια ψάχνει την πεθερά και η άλλη τη βαριέται μου φαίνεται! Καλό είναι να έρχεται λίγο για βοήθεια, έτσι δε σε κουράζει κιόλας, κάνε λίγα μόνη σου και άσε της εκείνης τα υπόλοιπα, αν και μέχερι να έρθει θα τα έχεις κάνει εσύ!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το πρωι για να πάμε στον παιδικό λέμε όλα τα αμάξια της γειτονιάς μας...όλα όμως...σήμερα στην επιστροφή γυρίζαμε με έναν συμμαθητή του και την μαμά του...έλεγε ο Λ λοιπόν ¨μαμά αυτό ειναι Audi ,αυτό είναι Opel Astra,αυτό ειναι toyota corolla...η μαμά του παιδιού έμεινε κάγκελο ¨αυτά δεν τα ξέρω καν ούτε και εγώ¨ ο μικρός της είναι σε μεγαλύτερη τάξη απο τον Λ αλλά για να πώ την αλήθεια καμία σχέση με το στόμα του πολύλογα μου!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα. Δράματα και εμείς εδώ με το πρωινό ντύσιμο. Με τίποτα να βάλει μακρύ παντελόνι και άλλο παπούτσι πλην του πέδιλου. Βρε χρυσό μου κρύωσε ο καιρός, κοίτα και τον μπαμπά φοράει μακρύ παντελόνι. 'δε με βολεύει σου λέωωωω'! Εντέλει τον καταφέραμε αφού αλλάξαμε 3 παντελόνια, όλα τον στενεύουν στην μέση (λέει αλήθεια σε αυτό).

Ντίνα μακάρι να μην γνωρίσετε ποτέ τις μάσκες!Ο Μάνος και η μικρή έχουν κάνει αρκετές φορές, εννοείται ο Μάνος μετά που ξεκίνησε τον παιδικό μου έκανε 3-4 φορές βρογχίτιδα. Όπως λέει η Αγγελική πολλά παιδιά έχουν μύξα, μπούκωμα και βήχα όλο τον χειμώνα.Αν το έχει δει το παιδί γιατρός και δεν χειροτερεύει δεν βρίσκω και εγώ λόγο να μην πηγαίνει παιδικό. Ο Μάνος μύξα και μπούκωμα δεν κάνει, πολύ σπάνια. Εννοώ δεν τρέχει η μύξα γιατί μέσα σίγουρα έχει και αυτή του κάνει βήχα.

Η μικρή μου από χθες είχε λίγες μυξούλες, το ίδιο και σήμερα. Αχ άτιμος χειμώνας. Καλά δεν ήμασταν το καλοκαιράκι μας?

Εμείς δυστυχώς δεν την αποφεύγουμε σχεδόν πάντα που κολλάει ιωσούλα, μυξούλες δεν έχει ποτέ, αλλά είναι εσωτερικά και τον εμποδίζει στην αναπνοή, εξου και τα εισπνεομενα

Ελα βρε Νεκταράκι,ελπιζω να μην ειναι θέμα υγείας και να περασει γρηγορα και ανώδυνα...Εδω ειμαστε και θα περιμενουμε νέα σου.

Κοιμηθηκαν τυχερουλα Κάθριν ε?

η δικια μου ξυπνησε με τα χίλια ζορια στις 6,30!Καλες 11 για νάνι.

Πηγα σουπερ και πηρα το baby planet,το ειχε προσφορα -50%, ε ειπα γιατι να δωσω τα διπλα για το proderm,ωραια μυριζει κ αυτο παντως δε του το 'χα!

Μαλακτικο ομως πηρα προδερμ γιατι δεν ειχε αντιστοιχο.

Ελέ, πλιζζζζ βαλε παλι εκεινο το λινκ με τα σεντονια, θελω να παρω πάντα κουνιας!

Το planet baby είναι υγρό ή σκόνη; Εγώ παίρνω planet υγρό για τα ρούχα και πολλές φορεσ΄ πλένω και του μικρού και proderm υγρό για εσώρουχα κ πλύσιμο στο χέρι, τις σκονές δεν τις μπορώ!

Μαλακτικό έχω σταματήσει να βάζω γιατι δεν ξεπλένεται κ δε θέλω να ξεμενουν χημικά στα ρούχα, βέβαια κάποια στιγμή θέλω να δοκιμάσω και τα βίο της νεκ, αλλά δεν τα είχα σημειώσει κ πρέπει να τα ξαναψάξω, μήπως να τα συγκεντρώναμε σε άλλο τόπικ, θα προσπαθήσω να το κανω

Μπήκα να δω αν εμφανίστηκε η Νεκταρία.

Κοριτσάκι μου εύχομαι όλα να πηγαίνουν κατ'ευχήν με το θέμα που σε απασχολεί.

Από τις 3 κοιμήθηκε η μικρή, λίγο μετά και ο Μάνος. Εκκλησία το σπίτι, τι καλά. Ξεκουράστηκα και εγώ λιγάκι.

Έβρεξε εδώ, ωραία είναι. Επιτέλους μύρισε φθινόπωρο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ελεάνα μου έχω κάνει ένα αρχείο με τις συνταγές από τα απορρυπαντικά που έχει δώσει η Νεκτ και άλλες πληροφορίες που έχω βρει εγώ. Αν τις βιάζεσαι μέχρι να εμφανιστεί η Νεκτ στις στέλνω και εγώ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

εδώ κι εγώ....

μην ανησυχείτε μια χαρά θα ναι η νεκ μας!

έχει όλες τις θετικές μας σκέψεις!

περιμένω να περάσει λίγο η ώρα να πάμε το δημήτρη μπάσκετ. να πάω μετά σουπερ μαρκετ με τα μικρά και ίσως και τζάμπο που ζήτησε η δασκάλα ένα μαξιλαράκι για να κάθονται κάτω τα μικρά σε κύκλο.

σήμερα είχαμε στάση στο σταθμό του μάνου. τον είχα λοιπόν και βλέπαμε ειδήσεις το μεσημέρι αυτά τα υπέροχα πλάνα του αντωνάκη με τη μέρκελ να περπατάνε πάνω στο κόκκινο χαλί. κατά το συνήθειό μου εγώ να κοροιδεύω και να ειρωνεύομαι και πετάγεται ο μικρός "μαμά κοίτα γάμος είναι!" "ναι του απαντάω ο γάμος του καραγκιόζη!". έψαχνε να βρει το καραγκιόζη το μανιώ!

όποτε βρίσκω ευκαιρία το πετάω στο ξεκάρφωτο και τον αφήνω να συμπληρώσει το στίχο, τα παραμύθια ας πούμε τα έχει μάθει απέξω, απλά αυτό μπορεί να του φανεί κάπως επειδή θα πρέπει να το μάθει, πάντως το ψιλοέχει, έ μέχρι τις 26, βέβαια δε μας είπαν τι θα κάνουν, αλλά δεν είναι ανοιχτή η γιορτή για γονείς και παππούδες?

ελε αν θες στείλτο μου, σου στέλνω το mail μου με πμ

παλεύει ο γ. να τον κοιμίσει, δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι, πήγαμε βόλτα στην πλατεία με το καρότσι, ψωνίσαμε και κάτι μπλουζάκια φυσικά δικά του από το ζάρα, έπαιξε ποδοσφαιράκι με τον πατέρα μου ποθ ήρθε να τον δει, αυτό το γνωστό των μπιλιαρδάδικων σε junior έκδοση, δώρο γενεθλίων από το θείο μου, και ακόμη αντέχει

πάω να φτιάξω την κουζίνα για να δω grey's anatomy

καληνυχτούδια

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Μόλις τώρα έκατσα σε καρέκλα σαν τον άνθρωπο, γύρισα στο σπίτι στις 9, περάσαμε ένα απίστευτο βράδυ με τη μικρή σε απόλυτη υστερία χωρίς ουσιαστικό λόγο με τα νεύρα μου κρόσια κι ήθελα να ηρεμήσω λίγο.

Στο θέμα μας... Εδώ και 2 εβδομάδες ψάχνομαι με εξετάσεις και γιατρούς και έπεται και συνέχεια γιατί τον είχα παραμελήσει τελευταία τον εαυτό μου αρκετά είναι η αλήθεια. Ξεκίνησα με την ενδοκρινολόγο με αιματολογικές και υπέρηχο. Όχι πως θα καταλάβετε και πολλά όσες δεν ξέρετε από αυτά... τεσπά... Πριν να μείνω έγκυος στο Γιώργο παρουσίασα υποθυρεοειδισμό δλδ ο θυρεοειδής μου υπολειτουργούσε και έπαιρνα αγωγή με χάπια για να τον ρυθμίζω. Στο υπερηχογράφημα που είχα κάνει ο αδένας ήταν καθαρός. 4 χρόνια τώρα τα παίρνω τα χάπια και στις εγκυμοσύνες οι εξετάσεις μου ήταν πολύ καλές οπότε εγώ εφησυχασμένη δεν επανέλαβα τον υπέρηχο. Το θέμα είναι ότι δεν ήξερα ότι οι ορμόνες της εγκυμοσύνης επιβαρύνουν το θυρεοειδή κι έτσι κατέληξα σήμερα να έχω οζώδη βρογχοκήλη όπου παρουσίασα μάλιστα 3 όζους 5, 6,5 και 7 χιλιοστών. Ραγδαία εξέλιξη που η ενδοκρινολόγος την απέδωσε στις εγκυμοσύνες. Επειδή έχω και ιστορικό κληρονομικότητας και από τους δύο γονείς αποκλείει το γεγονός να συρρικνωθούν με αύξηση της δόσης της θυροξίνης αλλά μου είπε να το δοκιμάσω μήπως γίνει κανένα θαύμα. Αρχίζω από αυτή την εβδομάδα την αυξημένη δόση παρόλο που έχω ρυθμισμένη την ορμόνη κοντά στα κατώτερα φυσιολογικά για να τη φτάσουμε όσο το δυνατόν χαμηλότερα αν φυσικά δεν έχω και ανεπιθύμητες ενέργειες όπως π.χ. ταχυκαρδίες όπου θα σταματήσουμε την προσπάθεια για συρρίκνωση. Επειδή ένας όζος μπορεί να οδηγήσει σε κακοήθεια στο μέλλον και όχι απαραίτητα στο πολύ μακρινό, θα με παρακολουθεί πολύ συχνά για να βλέπουμε την εξέλιξη. Το μέγεθος των όζων και η σύσταση δεν την ανησυχούν για το θέμα κακοήθειας προς το παρόν και έτσι μου είπε ότι δεν χρειάζονται επιπλέον εξετάσεις όπως σπινθιρογράφημα, παρακέντηση και βιοψία.

Έχει σπάσει βέβαια ο διάολος το πόδι του και μαζί με εμένα όταν ξεκίνησα να ψάχνομαι, μπήκε ο πατέρας της κουμπάρας μου κι έκανε αφαίρεση του αδένα και στη βιοψία βρέθηκε κακοήθεια. Αυτός είχε 2 όζους όπου ο ένας ήταν μόλις 3 χιλιοστά μεγαλύτερος από τον δικό μου. Αύριο ανεβαίνει για 2η φορά στην Αθήνα και έπεται συνέχεια με εξετάσεις και θεραπεία με ραδιενεργό ιώδιο. Οι αιματολογικές του επίσης πεντακάθαρες και ο άνθρωπος φαινομενικά υγιέστατος. Θα μου πείτε κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, απλά δεν γίνεται να μην το σκέφτεσαι.

Σε 4 μήνες έχω τον επανέλεγχο. Όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια που λέει και η παροιμία.

Ελα Νεκταριούλα μου, έχω ανησυχήσει πολύ απο εχθές διαβάζοντάς σε, έχω πρήξει τα κορίτσια ρωτώντας για εσένα, τα νεά σου ευτυχως δεν είναι και τ α πιο ανησυχητικά, κατά την ταπεινή μου γνώμη, έχω και εγώ θυρεοειδίτιδα hashimoto, παίρνω το τ4 των 88 mg, εξετάστηκα μέσα στην εγκυμοσύνη, υπέχηχο δεν εκανα, ίσως πρέπει να ξαναπάω, για να το τσεκάρω..άτιμο Τσέρνομπιλ, μετά απο αυτο έχουμε έκρηξη στις βλάβες του θυρεοειδούς. Συμπτωματικά μιλούσα σήμερα με φίλη που δουλεύει σε μικροβιολογικό, και τυχάια μου είπε, γιατι εχει και η ίδια θέμα(!) μάλλον θα παέι για αφαίρεση του αδένα, είπε λοιπόν, οτι ακόμα και κακοηθεια να υπάρχεί , είναι χαλαρά τα πράγματα, δεν κάνει μεταστάσεις, μέχρι λεμφαδένες όπου και γίνεται εντοπισμένη θεραπεία. οπότε , σε κάθε περίπτωση κάνεις καλα που το κοιτάς, λόγος για μεγάλο στρες δεν υπάρχει, για να πηγάινω και εγώ σιγά σιγά να τσεκαριστω ξανα, εδώ που τα λέμε.;).

Να σαι καλά , γερή δυνατή, μας λείπεις οταν δεν μπαίνεις..

Όπως καταλαβάινετε απο το προχωρημένο της ώρας, ξενυχτάω με τρέλα, μαζί με την μικρή, η οπόια δεν με αφήνει να κάνω και πολλά πολλά. Κατά τ΄άλλα ΟΚ, μεγαλώνουμε, είμαστε γύρω στα 6900, πήγα στο γιατρο για εμβόλια, και μου είπε να κάνουμε το αντιγριπικό οικογενειακώς, εφόσον έχουμε μωράκι κάτω των έξι μηνών. Θα δούμε.

Πολύ κούραση και τρέξιμο, εντάξει όμως, το απολαμβάνω όσο μπορώ, με το σταθμό καλά, είναι περιπου 15 παιδάκια στην τάξη τελικά, ο σταθμός είναι μες στο πράσινο, δίνουμε 50 ευρώ το μήνα, μαθάινει πράγματα που μας τα πετάει στο άσχετο. Εχουν αρχίσει λίγες εχθροπραξίες προς την μικρή, μες στον υπερβολικό ενθουσιασμό του να το πω, της ρίχνει και κανά σπρωξίδι άσχημο, πρέπει να είμαι πάντα διπλα. Σόρρυ για τον τηλεγραφικό τρόπο γραφής αλλά η μικρή με παρενοχλεί.Ανδριανούλα, με το καλό κορίτσι μου το μπεμπέ, τι ωραία, να μην ξεχνιόμαστε κορίτσια και ρίχνουμε ρυθμούς παραγωγικότητας, άντε, άντε, και στα επόμενα.

Πάω , πρέπει να της κάνω λίγο και τη μυτούλα.

Φιλιά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...