Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

Νεκταρία τα καλύτερα εύχομαι κορίτσι μου για ό,τι και αν σε απασχολεί.

ελπίζω κόρες να είστε όλες καλά.

εγώ την παλεύω με πονοκέφαλο άσχημο. δεν μου περνάει με τίποτα.

ξύπνησα σήμερα και έφτιαξα ένα χώρο για να παίζει το μωρό. του έστρωσα μοκέτα, έβαλα από πάνω ένα πάπλωμα και από πάνω σεντόνι. το έκλεισα γύρω γύρω με μαξιλάρια και τον έβαλα μέσα να κάτσει. ελπίζω να του αρέσει.

βρε σεις που ξέρετε από όνειρα το βράδυ έβλεπα ότι το στόμα του μπέμπη είχε γεμίσει δόντια. 14 μέτρησα ενώ αυτός ακόμη δεν έχει βγάλει το δεύτερο. τώρα ειναι καλο αυτό; ελπίζω ναι.

Καλημερα Μαρω μου!!!

14?????????

Ποσες ειμαστε,να μετρηθουμε!!!!!!!!

Κάθε δόντι εδω σημαινει και γκαστριά!!!!!!!

Καηκαμε!!!!!!!!!!χαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ντινα, σου κανει κολπα ο μικρος...πολυ θεατρινος !!!και εγω ιδιο ντυσιμο ..αλλα βασικα σκεφτομαι να αρχισω το φανελακι απο μεσα ..και εγω μονο ετσι ζεσταινομαι , παιδικα καταλοιπα ...

και θελω να αγορασω κανενα...γαιτι εχω φορμακι κυριως αφου περυσι ημασταν με παμπερς ακομα...

αγγελικη δεν ειχε επιλογη ο Γ. αλλις θα επρεπε να κανει μπειμπισιτινγκ ...και ηθελε να φτιαξει και το δωματιο ...

μετα της ειπα και για το κεσεδακι γιαουρτιου ...μαλλον παμε για κλασικο φυτεμα φακης με βαμβακι ..κλασικος ο παιδικος ...δεν ζηταει φραγκο για γραφικη υλη !!

αγγελικη .αν βαλεις κανα αρωματικο στη ντουλαπα...αυτα τα ποτ πουρι τυπου ..ή καμιι φετα λεμονι ..δεν ειμαι καλη σε αυτα

ασε που ειναι και λιγο η ιδεα σου ...

οσο για τη πεθερα..μπορεουσες να πεις καμια κουβεντα ..

ή τωρα τα πρωινα που λειπει και η μαριλιζα ..φωναξε τη μανα σου ..δεν εγινε τιποτα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

κλασικος ο παιδικος ...δεν ζηταει φραγκο για γραφικη υλη !!

αγγελικη .αν βαλεις κανα αρωματικο στη ντουλαπα...αυτα τα ποτ πουρι τυπου ..ή καμιι φετα λεμονι ..δεν ειμαι καλη σε αυτα

ασε που ειναι και λιγο η ιδεα σου ...

οσο για τη πεθερα..μπορεουσες να πεις καμια κουβεντα ..

ή τωρα τα πρωινα που λειπει και η μαριλιζα ..φωναξε τη μανα σου ..δεν εγινε τιποτα

Μια χαρα ο παιδικος!!!!

Για το σχολικό πληρωνετε παραπάνω?

Ιδεα μου ειναι? οχι ρε, μυριζει σου λεω! ξυλίλα!

Τι να της πω της πεθερας? μην πας? Της ειχα πει κιολας οτι ηθελα βοηθεια αυτη τη βδοαμδα με το σιδερο..τεσπα.

Μου ειπε να ερθει να κανει άλλες δουλειες μεχρι να φυγουνε αλλα δεν ειχα ορεξη να την εχω και μες τα ποδια μου ολη μερα.Εγω σιδερο ηθελα να μου κανει που με πιανει η μεση μου.

Ειπε να τα αφησω για οταν γυρισει αλλα δε μπορω να περιμενω τοσο, θελω να τελειωνω σιγα σιγα.

Η μανα μου?:D:D:D

ουτε καν με εχει ρωτησει αν θελω βοηθεια για κατι!

Εχει κ αυτη τη μεση της και ισοπεδώνεται βεβαια,αλλα μια ερωτηση θα μπορουσε να την κανει ε?Ουφ Ουφ...δε βαριεσαι!

σχολικο πληρωνουμε ...αλλα μεχρι εκει ..700 ευρω τη χρονια...

καλα οντως το σιδερο ειναι το πιο κουραστικο στην κατασταση σου ..

κουραγιο ...χωσε και το Λ. ...οχι για σιδερο για τα υπολοιπα ...

μην πεις οτι το ειπα εγω αυτο ...χιχιχι

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρες!!!

14 δόντια;;; χμμμ.... όχι όχι μη με κοιτάτε δε ξέρω τίποτε άλλο!!! χαχαχα!

εγώ το μάνο τον έχω παέι σε άπειρα και κάθεται μια χαρά από πέρυσι το καλοκαίρι! στις 20 θα τον πάω και στο ΙΜΕ σε αυτοτελες εκπαιδευτικό για την ιστορία του ψωμιού απ την αρχαιότητα. πάω και το δημητρη σε τέτοια. τη κυριακή είμασταν σε ανασκαφή, ωραία ήταν!

το σάββατο θα τα πάω εδώ αν ενδιαφέρεται καμία

http://www.tanea.gr/promovideos/playvideo.aspx?video=rep%2Fnews%2F2012%2F10%2F03%2Fmommy-festival-25-sec14987.flv-legacy-448x336-400.flv

δεν ξέρω ρε κορίτσια λέτε να είναι κανένα ευχάριστο; πάντως η αίσθηση που άφησε αυτό το όνειρο δεν ήταν ευχάριστη. αγχωτικό θα το έλεγα μάλλον.

ίσως είναι θέμα ψυχολογίας που δεν είναι και στα καλύτερά της.

το πιο πιθανό είναι ότι θα κάτσουν Αγγελική, πιστεύω ότι θα τους κρατήσει το ενδιαφέρον.

fYFap3.pngIV83p3.png

καλημέρες!!!

http://www.tanea.gr/promovideos/playvideo.aspx?video=rep%2Fnews%2F2012%2F10%2F03%2Fmommy-festival-25-sec14987.flv-legacy-448x336-400.flv

ωραιο φαινεται Αννουλα!

Αν και το GH δε το συμπαθώ ιδιαιτέρως!

Απο την αλλη βιβλία με 1 ευρο δε βρισκεις πουθενα!!!

Εχει και στο παιδικο μουσείο ωραια δραστηριοτητα με τα μπισκοτα Παπαδοπουλου,τα βαζουν και κανους τους ζαχαροπλάστες!

Κάντε τα 15 τα δόντια!!!Είδα και εγώ ό,τι μου φύτρωσε ένα και μάλιστα αναρωτιόμουν που στο καλό θα χωρέσει!!!!Μπορεί βέβαια να είμαι επηρεασμένη από τον οδοντίατρο που πήγα σήμερα.

Καλημέρα σας!!Ο Μάνος δεν έχει ακριβώς διάρροια, απλά 1-2 φορές την ημέρα που κάνει κακά δεν είναι καλοσχηματισμένα. Κατά τα άλλα έχει γκρεμίσει το σύμπαν εδώ. Δεν τον έστειλα σχολείο και μάλλον ούτε και αύριο, μην πω για κανένα μήνα ακόμη. Ας το καλό, δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι με τις παλιοιώσεις. Η μικρή μου με μύξα, είχε λίγο βήχα το πρωί και αγχώθηκα αλλά οκ είναι τώρα.

Βρε παιδιά....θα το πω γιατί θα σκάσω....μπας η Νεκτ μας είναι έγκυος????Νεκταριάκι συγνώμη που το σκέφτηκα αλλά αναρωτιόμουν τι είναι αυτό που σήμερα θα μπορούσε να είναι ευχάριστο ή δυσάρεστο...Περιμένουμε με αγωνία!

Αν την περάσεις με ξύδι Αγγελική την ντουλάπα?Βαμμένη είναι?Μυρίζει μπογιά ή απλά την μυρωδιά του ξύλου?Θέλει το χρόνο της να φύγει η μυρωδιά, ωστόσο κάνε ένα search στο google μπας υπάρχει καμιά λύση!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

ολο τη νεκ εχω στο μυαλο μου!!!ουφ..δε νομιζω να ειναι εγκυμοσυνη ...κατι αλλο ..

με πηρε ο Γ. εβγαλε το χαλι των μικρων και μυριζει μουχλα λεει....το ξαναπλενει και βριζει ...και δε ξερω αν θα το σωσουμε

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλημέρες!!!

14 δόντια;;; χμμμ.... όχι όχι μη με κοιτάτε δε ξέρω τίποτε άλλο!!! χαχαχα!

εγώ το μάνο τον έχω παέι σε άπειρα και κάθεται μια χαρά από πέρυσι το καλοκαίρι! στις 20 θα τον πάω και στο ΙΜΕ σε αυτοτελες εκπαιδευτικό για την ιστορία του ψωμιού απ την αρχαιότητα. πάω και το δημητρη σε τέτοια. τη κυριακή είμασταν σε ανασκαφή, ωραία ήταν!

ωραίο ακούγεται, μπορεί να περάσουμε, είμαστε πολύ κοντά εξάλλου, και με τα πόδια άμα θέλουμε, μπορεί να το συνδυάσουμε και με καφεδάκι, ανάλογα και τον καιρό!

που προλαβαίνεις όλα αυτά άννα και με 3 παιδιά, σε θαυμάζω, εμείςτο σάββατο μέχρι να τελειώσουμε δουλειές, ψώνια, καμιά βόλτα για ποδηλάτο προλαβαίνουμε να τον πάμε, άσε που δεν κάθεται,, να δούμε φέτος που θα πάει με τον παιδικό τι θα κάνει

εμείς παιρνάμε φάση άρνησης, κάθε πρωί κλάμα και αγκαλιά και θέλω τη μαμά μου και τέτοια, αφού δεν το πιστεύουν στον σταθμό, μέχρι και τη παρασκευή ήταν το πιο γελαστό παιδί, μετά βέβαια το ξεχνάει αλλά εκείνη την ώρα, θέλει να πάει στο πάρκο, στη γιαγιά αλλά όχι στον παιδικό

ασχετο, κι εγώ με παντελονάκι φόρμας, αλλά λεπτό τον έστειλα σήμερα, και μακρυμάνικη λεπτή μπλουζίτσα, και ένα μπουφανάκι καλοκαιρινό αμάνικο, δεν κάνει και τόσο κρύο ακόμα, και το βράδυ κλείνουμε βέβαια αρκετά, αλλά με καλοκαιρινή πιτζάμα, λίγο πιο ζεστή και σεντονάκι και ιδρώνει, την καλοκαιρινή κουβερτούλα στην εξοχή του την είχα ρίξει, εδώ ακόμη όχι, δεν ξέρω απόψε

ολο τη νεκ εχω στο μυαλο μου!!!ουφ..δε νομιζω να ειναι εγκυμοσυνη ...κατι αλλο ..

με πηρε ο Γ. εβγαλε το χαλι των μικρων και μυριζει μουχλα λεει....το ξαναπλενει και βριζει ...και δε ξερω αν θα το σωσουμε

κι εγώ ίσα που πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας, ελπίζω κι εγώ να μην είναι κάτι σοβαρό και να έχει γρήγορα μόνο ευχάριστα να μας πει

μου γύρισε από τον παιδικό με ποιηματάκι για την 28η, θα τα καταφέρει άραγε? βασικά άμα του πεις να μάθει κάτι αντιδράει, αν το ακούσει μόνος του και δεν του πεις τίποτα το μαθαίνει με τη μία, έχω αρχίσει υπνοπαιδεία, το λέω συνέχεια από μονη μου, άννα καμιά μέθοδος για να το μάθει ευκολότερα? επίσης μου με πετάει στο ξεκάρφωτο αγγλικές φράσεις

και το ποίημα:

είναι τρύπια από τις σφαίρες

μαυρισμένη από τον καιρό

το γαλάζιο της το χρώμα

φαίνεται λίγο θαμπό

τις ζωγραφιές-κατασκευές τα χριστούγεννα θα μας τις δώσουν

Καλά πήγα και τον πήρα απο τον παιδικό και ότανφτάσαμε σπίτι αρχίζει την γκρίνια γιατί ήθελε να ξαναπάει....και εμεις έχουμε γιορτής στις 26...γιορτάζει και ο μπαμπάς αλλά λέμε εκείνη την ημέρα επειδή έχω άδεια εγω να παμε στην μαμά μου να δουν και τον μικρό και να χαλαρώσουμε και εμείς!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...