Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελ θέλω την βοηθειά σου...θέλω πάπλωμα παιδικό για το κρεβάτι του Λ...να είναι 100% βαμβακερό...που να κοιτάξω στο ιντερνετ για καλές τιμές?Μας ενδιαφέρει cars ή bob ο μαστοράκος...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκταριάκι μόνο καλά νέα να ακούσεις αύριο. Θα σε σκεφτόμαστε κοπέλα μου, να είναι όλα θετικά και να χαμογελάσεις σύντομα.

Ντινάκι μου να σου πω πιο μετά που θα κοιμηθούν τα παιδιά?Τώρα είναι ώρα οικογενειακής συρροής:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

νεκ μου ολα με το καλο!!!

ουφ...νομιζω τοι ο οκτωβρης ειναι δυσκολος μηνας ..ολο στενοχωριες ακουω και επαγγελματικα , και οικογενειακα..και υγειας ..

ολα με το κσλο δε ολους ..να ναι περαστικα!!

μολις κοιμηθηκαν και τα 2 τεκνα μου χαζοροχαλιζουν με ολιγον μυξα και βραχναδα

εχουμε παργγειλει σουβλακια ,,,,

καληνυχτα κοπελιες

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Ελα βρε Νεκταράκι,ελπιζω να μην ειναι θέμα υγείας και να περασει γρηγορα και ανώδυνα...Εδω ειμαστε και θα περιμενουμε νέα σου.

Κοιμηθηκαν τυχερουλα Κάθριν ε?

η δικια μου ξυπνησε με τα χίλια ζορια στις 6,30!Καλες 11 για νάνι.

Πηγα σουπερ και πηρα το baby planet,το ειχε προσφορα -50%, ε ειπα γιατι να δωσω τα διπλα για το proderm,ωραια μυριζει κ αυτο παντως δε του το 'χα!

Μαλακτικο ομως πηρα προδερμ γιατι δεν ειχε αντιστοιχο.

Ελέ, πλιζζζζ βαλε παλι εκεινο το λινκ με τα σεντονια, θελω να παρω πάντα κουνιας!

Διαφημίσεις

Ντινάκι δες και εσύ εδώ

http://www.homeeshop.gr/categories.asp?catid=344&title=Paplώmata_Das_Home_Paidika_Set,_sh._4459&title=Paidika_paplwmata

Ωστόσο εγώ πέρυσι πήρα στον Μάνο πάπλωμα της DAS -80% στα 50Ευρώ. Πολύ καλό και ζεστό. Έχει τον Γουίνι αλλά θα του πάρω παπλωματοθήκη φέτος να το προστατέψω κιόλας.

Κοιτάζω και αλλού και σου λέω σε λίγο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δείτε και εδώ:

http://www.spitishop.gr/myeshop/paplwmata-paidika-c-47_63.html?page=1&sort=3a&osCsid=ts5tm7nvoh4f0paq36i5usram6

http://www.linenstore.co.uk/

http://www.casahara.gr/2011-11-10-16-34-09/bebe/2012-03-13-13-32-59.html (εδώ έχει πάντες Αγγελική)

http://www.oikiashop.gr/leuka-eidh/proika-moroy/mpantes-moroy/ (έχει και παπλώματα αλλά δεν είδα στα θέματα που ψάχνεις Ντινάκι)

Να σημειώσω απλά ό,τι προσωπικά έχω ψωνίσει μόνο από το homeeshop.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το Αγγλικό σάιτ έχει πολλά μεταφορικά, δεν συμφέρει.

Τον Μάνο δεν θα τον στείλω αύριο σχολείο. Παραπονέθηκε 2-3 φορές ό,τι πονάει η κοιλίτσα του. Καλύτερα σπίτι μαζί μου, να τσεκάρω και το τι τρώει. Ωστόσο το πρωί έχω οδοντίατρο και θα τα αφήσω και τα δυο στην μάνα μου για λίγο.

Έλιωσα με το αγόρι μου σήμερα 'μαμά θέλω να κοιμάμαι στο κρεβάτι σου γιατί εδώ μυρίζει μανουλίτσα...'

Καληνύχτα μανουλίτσες:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα σας!

κρυαδισε ο καιρος ...

ο αντρας μου δε δουλευει σημερα και λεει να φτιαξει το δωματιο των μικρων ...να αλλαξει κρεβατια ...η χριστινα μου σε μονο ...μεγαλωσε η κορη μου

σημερα..ειδε τον πατερα της που κοιμοταν ...και μου λεει θα κατσω και εγω σπιτι...τον σηκωσα τον κακομοιρη το γιωργο ..τον εντυσα ..και ξανα επεσε για υπνο ...

και οι δυο με πολυ μυξα ....το μικρο φωναζε τη νυχτα ..μαμα μυξα ...χαρτι!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Τον πήγα σήμερα παιδικό και ξέρετε γιατί? Εβηχε ψεύτικα όταν ήταν να τον πάει ο Δ ...και φυσικά αμέσως παρέδωσε ο μπαμπάς μας ¨ δεν θα πάει το παιδί έχει βήχα¨...σηκώθηκα και τον πήγα εγώ με πολύ λίγη γκρίνια...όταν φτάσαμε έξω απο τον παιδικό άρχισε να φωνάζει την δασκάλα του Κυρία Πόπη ήρθα¨ ελπίζω μόνο να τελειώνουμε με τον βήχα και όλα τα υπόλοιπα....η αλήθεια έιναι οτι λίγο έχει αλλά όχι όλο αυτό το ξαφνικό...ελπίζω να μην κάνω λάθος...μακρυά φόρμα απο κάτω και κοντομάνικο με ζακέτα αθλητική απο πάνω...κρύο και εδώ...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

μακρυά φόρμα απο κάτω και κοντομάνικο με ζακέτα αθλητική απο πάνω...κρύο και εδώ...

Ακριβως τα ιδια και μεις σημερα!!!!

Καλημερες!!!!!!!!!!!!!

Ουφ εστρωσα και τα φθινοπωρινα μου σεντονια,καθε χρονο με το που σκανε τα πρωτα "κρυα" στρωνω τα συγκεκριμενα,μαρεσουνε πολυ!

Ειναι ενα βροχερό τοπίο με τον πυργο του Αϊφελ και ενα ζευγαρι απο κατω...αχ τι ρομαντικο....χαχαχαχαχαχα

Δε με βλεπω να πλενω τα μπεμπόρουχα, η ντουλάπα ακομη δεν εχει ξεμυρίσει.

Καμια ιδεα??

την περασα ολη με dettol αλλά τιποτα,απο το Σαββατο την εχω ορθανοιχτη με τη μπαλκονοπορτα τέντα και ακομη μυριζει ξυλουργείο ρε γμτ.

Δε μπορω να βαλω τα ρουχα μεσα.

Κάθριν εμενα ο Λ. θα με ειχε βρισει ετσι κ του το έκανα αυτό!!!!!!:D

Τα πεθερικα φευγουν παλι για καμια 10ρια μερες, πωπό δεν εχουνε βάλει κάτω.Και υπολογιζα να με βοηθουσε η πεθερα αλλα τωρα θκατουλες.

Παλι ολα μονη μου θα τα κάνω, το 'χει η μοιρα μου!

Καλημέρα κορίτσια.

Νεκταρία τα καλύτερα εύχομαι κορίτσι μου για ό,τι και αν σε απασχολεί.

ελπίζω κόρες να είστε όλες καλά.

εγώ την παλεύω με πονοκέφαλο άσχημο. δεν μου περνάει με τίποτα.

ξύπνησα σήμερα και έφτιαξα ένα χώρο για να παίζει το μωρό. του έστρωσα μοκέτα, έβαλα από πάνω ένα πάπλωμα και από πάνω σεντόνι. το έκλεισα γύρω γύρω με μαξιλάρια και τον έβαλα μέσα να κάτσει. ελπίζω να του αρέσει.

βρε σεις που ξέρετε από όνειρα το βράδυ έβλεπα ότι το στόμα του μπέμπη είχε γεμίσει δόντια. 14 μέτρησα ενώ αυτός ακόμη δεν έχει βγάλει το δεύτερο. τώρα ειναι καλο αυτό; ελπίζω ναι.

fYFap3.pngIV83p3.png

εγώ τους έστειλα με κοντό παντελόνι αλλά μακριά μπλούζα. δεν μου φαίνεται ότι έκανε τόσο κρύο. λέτε να έκανα μλκ; ελπίζω να μην μου κρυώσουν μόνο.

Αγγελική νομίζω ότι για να ξεμυρίσει θέλει το χρόνο της. δεν ξέρω άλλο τρόπο. αλλά δεν είμαι και ειδική. εδώ οι κούκλες μας που είναι νοικοκυρές δεν μπορεί θα έχουν καμία ιδέα.

Ντίνα πάτησες πόδι διαβάζω ε; καλά έκανες να μην νομίζει ότι δεν το καταλαβαίνεις όταν κοροϊδεύει.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...