Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

O βήχας είναι λίγο πιο έντονος τώρα που ξύπνησε...αν συνεχίσει θα πάμε παιδίατρο...ξέρω πως είμαι υπερβολική με ότι έχει να κάνει με αρρώστια αλλά έτσι είμαι...αφού δεν είμαι υποχρεωμενη να τον στείλω άρρωστο...δεν θα το κάνω για κανένα λόγο...Ελ τις μάσκες κτλ θέλουμε να αποφύγουμε και για αυτό προσέχουμε...καλά δεν ξέρουμε απο βήχα κτλ...θα μάθουμε και εμείς που θα πάει...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

περαστικουλια σας!! με πηραν απο εσπα ...πηραν και την αγγελικη σε αλλο σταθμο τελικα ιδιωτικο ...αλλα αυτος θελει 1200 ευρω ολη τη χρονια ..χρεωνει και σιτιση ..το συζητησα με τη μαμα μου ..λεει να την αφησω και φετος ..και εγω ετσι λεω ..νομιζω οτι ταλαιπωρια θα ειναι 2 διαφορετικα σχολικα περιμενε..αν ηταν στον ιδιο θα ημουν πιο θετικη ...αλλα τωρα το βλεπω δυσκολο ...

για τα κρινακια...δυστυχως δεν εχει θεση ..

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

περαστικουλια σας!! με πηραν απο εσπα ...πηραν και την αγγελικη σε αλλο σταθμο τελικα ιδιωτικο ...αλλα αυτος θελει 1200 ευρω ολη τη χρονια ..χρεωνει και σιτιση ..το συζητησα με τη μαμα μου ..λεει να την αφησω και φετος ..και εγω ετσι λεω ..νομιζω οτι ταλαιπωρια θα ειναι 2 διαφορετικα σχολικα περιμενε..αν ηταν στον ιδιο θα ημουν πιο θετικη ...αλλα τωρα το βλεπω δυσκολο ...

για τα κρινακια...δυστυχως δεν εχει θεση ..

Κατερινάκι μικρούλα είναι ακόμα μωρέ αφού έχεις την μαμά σου μην το σκέφτεσαι...του χρόνου την στέλνεις!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

και εγω ετσι σκεφτομαι ντινα...καλα καλα δε μιλαει ...με τη μαμα μου περναει ζαχαρη !

θα ηθελα να πηγαινει λιγες ωρες καπου ...ενα 4ωρο ...να ασχολειται..αλλα φοβαμαι να την ζορισω..και τα λεφτα ειναι πολλα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

και εγω ετσι σκεφτομαι ντινα...καλα καλα δε μιλαει ...με τη μαμα μου περναει ζαχαρη !

θα ηθελα να πηγαινει λιγες ωρες καπου ...ενα 4ωρο ...να ασχολειται..αλλα φοβαμαι να την ζορισω..και τα λεφτα ειναι πολλα

Κοίτα αν έχει μόνο το μικράκι η μαμά σου θα είναι πιο εύκολο να την βγάζει έξω (κούνιές κτλ)...σε δύο διαφορετικούς σταθμούς θα είναι δύσκολο...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Κατερινάκι κράτα το παιδί στο σπίτι. Καλλιά με την μαμά σου παρά στους παιδικούς από μικρή. Αν τα καταφέρω θα κρατήσω και εγώ την Μπεμπελίνα μου σπίτι όσο μπορώ.

Ντίνα και εγώ σαν και εσένα. Αγχώνομαι με το παραμικρό, ειδικά με την μικρή. Αλλά αρρώστιες και παιδιά πάνε πακέτο λέει η μαμά μου. Όσο είχα μόνο τον Μάνο δεν το είχα καταλάβει. Τώρα που ανησυχώ μια για τον έναν και μια για την άλλη το συνηδητοποιώ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κατερινάκι κράτα το παιδί στο σπίτι. Καλλιά με την μαμά σου παρά στους παιδικούς από μικρή. Αν τα καταφέρω θα κρατήσω και εγώ την Μπεμπελίνα μου σπίτι όσο μπορώ.

Ντίνα και εγώ σαν και εσένα. Αγχώνομαι με το παραμικρό, ειδικά με την μικρή. Αλλά αρρώστιες και παιδιά πάνε πακέτο λέει η μαμά μου. Όσο είχα μόνο τον Μάνο δεν το είχα καταλάβει. Τώρα που ανησυχώ μια για τον έναν και μια για την άλλη το συνηδητοποιώ.

Mία απο τα ίδια λέει και η δικιά μου μαμά αλλά και αυτή μέσα στο άγχος ήταν και ας μας είχε 3 και μετά 4...ειδικά στον μικρό μου αδερφό που ήταν και το στερνοπαίδι...πάντως αν κρίνω απο τον δικό μας μπαμπά ή απο τον μπαμπά μου οι άντρες είναι πολύ ευαίσθητοι στο θέμα παιδί - αρρώστια...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εκανα τις ντουλάπες της Μριλίζας,πανω κ κατω, Παναγία μου τι ξέθαψα...

ρουχα απο 6 μηνων ειχα,ανάκατα μαζι χειμωνιατικα-καλοκαιρινα,χαλια.Και αλλα τοσα στην αποθηκη.

Ευτυχως τα ξεκαθάρισα!

Εχω περιπου 20 ζευγαρια παπουτσια!Λεω να τα βάλω καμια αγγελία.Ολοκαινουρια ειναι κριμα να κάθονται στα κουτιά τους.

Καθριν,αστη τη μικρη μωρε και σιγα μη δωσεις 1200 ευρο,δε πανε καλα!

Τους ρωτησες στα κρινακια αν θα μπορουσαν να παρουν και τη μικρη μεσω ΕΣΠΑ?

Ποση διαφορα πια θα κανει 1 παιδάκι στο τμημα?

Ξερω οτι οταν προκειται για αδέλφια το κάνουν,δλδ να μεταφερουν το ένα παιδι στο σταθμό που ειναι το αδελφάκι.Αρκει να συμφωνεί ο σταθμος,δλδ τα κρινάκια.

Θα μπορουσες να την ξεκινησεις απτην Ανοιξη...

αγγελικη , ρωτησα ΕΣΠΑ..δεν εχει αλλες θεσεις κρινακια..θα ηταν καλη ευκαιρια .εστειλα τον αντρα μου σημερα στο σταθμο να κοψει κινηση και να πληρωσει ...χαρουμενη πολυ η μικρη !!!αυτο ειναι το θετικο ...

κατι αλλο δε μου ειπε !!!ρωταγα ρωταγα ...ολα καλα μου ελεγε!!ουφ αντρες

ντουλαπα ..εγω εχω χαζομαζεψει ...δηλαδη σορτσακι , τιραντακια ...εχω βγαλει φορμουλες ψιλες ...οι μικρες βολευονται ...

ο γιωργος ειναι οκ ..με τα δικα μου να δω ποτε θα ασχοληθω

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Αν δηλωναν 1 κενη θεση θα μπορουσες να τη μεταφερεις εκει.

Μιλησε μαζι τους ομως, δε νομιζω να τους χαλαγε να παρουν λεφτά,ειδικα αν τους πεις οτι θα την πας απο την Ανοιξη!Αν συννενοηθουνε εκεινοι με το ΕΣΠΑ θα βγαλουν ακρη.

Εβαλα και επλυνα ολα της Μαριλιζας τωρα,του μπεμπη απο αυριο,δε την παλευω,ξεπατωθηκα.

Πωπω μην λέτε για ντουλάπες, με πιάνει άγχος! Και πιο πολύ το ξεκαθάρισμα μου την δίνει.

Αγγελική εγώ έβαλα αγγελίες στο e-bay μπας και ξεφορτωθώ τίποτα αλλά δεν βλέπω φως. Σκέφτομαι να προσπαθήσω και στο πάρεντς μπας και γίνει κάτι. Κρίμα τόσα ρούχα και παπούτσια, πολλά είναι αφόρετα με ταμπέλες.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πωπω μην λέτε για ντουλάπες, με πιάνει άγχος! Και πιο πολύ το ξεκαθάρισμα μου την δίνει.

Αγγελική εγώ έβαλα αγγελίες στο e-bay μπας και ξεφορτωθώ τίποτα αλλά δεν βλέπω φως. Σκέφτομαι να προσπαθήσω και στο πάρεντς μπας και γίνει κάτι. Κρίμα τόσα ρούχα και παπούτσια, πολλά είναι αφόρετα με ταμπέλες.

Εγω στο παρεντς εδω θα βαλω, απο οτι εχω δει τα παπουτσια φευγουν στο λεπτό!Ειδικα τα καλά γινονται αναρπαστα!

Εγω ποσες φορες εχω δει και δεν εχω προλάβει ποτε να παρω!Παντα τα προλαβαινουν.

Και είναι κριμα αλλά με αυτα τα λεφτα μπορείς να παρεις καινουρια για τα παιδια,κριση λεμε!!!!!!!!!!

Επισης βαριεμαι να τα κραταω για το μελλον,κι αν τα αδελφια μας παντρευτουνε σε 10 χρονια, τι θα γινει δλδ? θα κραταω παπουτσια 10 χρονων?????!

Εγώ θα μπορούσα να το δώσω στην κουνιάδα μου αλλά δεν θα το κάνω γιατί πήρα χαμπάρι πως και στην μικρή μου έδωσε μονάχα καθημερινά ρούχα που είχε για την κόρη της. Όλα του Τζάμπο. Τα καλά τα κράτησε και παπούτσια δεν μου έδωσε. Το ίδιο θα κάνω και εγώ.

Θα δοκιμάσω και εγώ το πάρεντς Αγγελική. Καλή τύχη!Ωστόσο βάλε μου το λινκ όταν ετοιμάσεις την αγγελία. Μπορεί κάτι να ενδιαφέρει και εμένα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ηρθε το σχολικο,ανοιγει η πορτα και τι να δω??????????????

Ενα κοριτσακι με τη μουρη μες το αιμα.........

Επαθα σοκ......

Μυτη χειλια ,μετωπο χαλια...

Παναγια μου λεω, τι έπαθε????????

Η κοπελα ειχε γινει πρασινη εκεινη την ωρα, ε να μου λεει, επεσε στην αυλη και χτυπησε λιγο.

Λίγο?????Καλο κουραγιο οταν το πατε σπιτι του, της ειπα.

Τρελαθηκα ρε κοριτσια, οκ,ατυχηματα συμβαινουν αλλα το καημενο το παιδακι ηταν πραγματικά χάλια, απορω πως δεν ειδοποιησαν τους δικους του να πάνε να το παρουνε.

Ετσι κ μου τη φερνανε εμενα σε τετοια κατασταση.....ουτε ,,,ουτε να το σκεφτω δε θελω, το βάζω με το μυαλο μου και τρεμουν τα χερια μου.Χτυπα ξυλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...