Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σας!!!

φουλ το σκ...επειοδιακο το πρωινο ξυπνημα ...

σαββατο μαλ το απογευμα με τις κορες ....τρελο παιδομαζωμα ...φαγαμε παγωτο και πηραμε μαγιο ...

τη κυριακη τις αφησαμε κατα τις 12 στη μανα μου με την προοπτικη οτι μεχρι τις 5 θα ειμαι πισω ...τελικα η βολτα με τον παπανικολη κρατησε λιγο παραπανω .....κοιμηθηκαν στη μανα μου ...και 6μιση το πρωι με παιρνει η μαμα μου τηλ ...η χρστινα δεηλωε οτι αν δεν ερθει η μαμα μου ,,δε σηκωνομαι !!!...σε 0 χρονο ημουν εκει....πρωινο μαλωμα ...απο τη κορη στη μαμα...γιατι μαμα μας κοροιδεψες??αφου ηταν κυραικη και ειμαστε ολοι μαζι ? εσυ που ησουν ?αφου δεν εχεις γραφειο ...οταν εσυ εχεις γραφειο..εγω παω σχολειο!!τα βρηκαμε ...την κατεβασα ..τη φιλησα και εφυγε χαρουμενη ...αλλα με γεμισε τυψεις!!!ουφ....

λιγο βηχα εχουμε και εμεις ..κυριως ξεροβηχα...και παραπονιεται οτι ποναει ο λαιμος της ...να δουμε πως θα εξελιχθει ...

γκρινιαζει οτι τη ποναν και τα ποδια της

καλη βδομαδα σας ειπα !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα!

Δεν τον έστειλα...άλλαξε πολύ ο καιρός εδώ 23 βαθμούς έξω έχει και λέω πάνω που συνήλθε να μην έχουμε πάλι τα ίδια...δεν βλέπω ολόκληρη εβδομάδα να πηγαίνουμε για πολύ καιρό...πάντως δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι απο το μπούκωμα και ευτυχώς δεν κάνει πυρετό...

Ελ ο Λ είναι 3 και δεν μου έχει κάνει ποτέ τέτοιο βήχα που λές...μάσκες κτλ δεν ξέρω τι είναι...οι ιώσεις που περνάμε έχουν α κάνουν μόνο με πυρετό και μυξούλες...δεν τον έχω ακούσει καν βραχνιασμένο...ελπίζω να μην αλλάξει κάτι φέτος με τον παιδικό...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλά θα το κάνεις Ντινάκι, να στρώσεις στο παιδί. Εμείς έχουμε 28 βαθμούς μες το σπίτι, με τιραντάκια κυκλοφορούμε και το βράδυ απλά τους βάζω καλοκαιρινές πιτζάμες ενώμέχρι τις προάλλες τα κοίμιζα με τα εσώρουχα μόνο.

Ωστόσο σκέφτομαι σιγά σιγά να αρχίσω να πλένω τα πιο ελαφριά χειμωνιάτικα, μην χαλάσει απότομα ο καιρός και δεν έχω να τα ντύσω. Τα περυσινά αμφιβάλλω αν τους κάνουν πλέον.

Και εμείς στο σπίτι (εχθές δηλαδή που το τσέκαρα) 27 βαθμούς έχουμε και ακόμα με τα εσώρουχα κοιμάται το μικρό αλλά παίζει πολύ στο πάτωμα με τα αυτοκινητάκια για αυτό και τελικά το στρώσαμε εχθές...την μοκέτα που πιάνει όλο το δωμάτιο του και είναι αυτοκινητόδρομος...ευτυχώς που την περασμένη εβδομάδα είχα καθαρίσει το φωτιστικό και δεν σκαρφάλωσα σε σκάλα...καλά έπρεπε να δείτε την χαρά του!!!Τα καινούργια χειμερινά που αγοράσαμε τα έχουμε πλύνει όλα...θα βγάλω και αυτά που έχω στις ντουλάπες να δώ αν του κάνει κάτι και θα τα φρεσκάρω...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ντινα καλα εκανες ..και εγω θελω να τους στρωσω το δωματιο..εχει χαζοκρυαδισει ...και πυτζαμες καλοκαιρινες ψιλες τους φοραω ..

απλα θαλω να το αλλαξω το δωματιο ..να βαλω κρεβατι στη χριστινα και η αγγελικη να παρει της χριστινας ..που ειναι χαμηλη κουνια ...με ανοιγμα ..

ισως και αυτη τη βδομαδα ...

και μασκα εγω μια φορα εκανα στην αγγελικη και αλλη μια στη χριστινα ...ειναι περιερη ιστορια ..

αλλα φοβαμαι ντινα μου ..οτι οταν τον ξεκινησεις το λεωνιδα, παλι προσαρμογη θα κανει ..με μονο μυξουλες γαιτι δνε τον πηγαινες λιγο ...εστω μεχρι τις 12 ,,,να μην ξεχνιεται και αυτος ...?

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

ντινα καλα εκανες ..και εγω θελω να τους στρωσω το δωματιο..εχει χαζοκρυαδισει ...και πυτζαμες καλοκαιρινες ψιλες τους φοραω ..

απλα θαλω να το αλλαξω το δωματιο ..να βαλω κρεβατι στη χριστινα και η αγγελικη να παρει της χριστινας ..που ειναι χαμηλη κουνια ...με ανοιγμα ..

ισως και αυτη τη βδομαδα ...

και μασκα εγω μια φορα εκανα στην αγγελικη και αλλη μια στη χριστινα ...ειναι περιερη ιστορια ..

αλλα φοβαμαι ντινα μου ..οτι οταν τον ξεκινησεις το λεωνιδα, παλι προσαρμογη θα κανει ..με μονο μυξουλες γαιτι δνε τον πηγαινες λιγο ...εστω μεχρι τις 12 ,,,να μην ξεχνιεται και αυτος ...?

Καλημέρα Κατερινάκι!

Δεν ξέρω βρε Κατερίνα σκέφτομαι οκ συνήλθε αλλά αν ξανακολήσει στο καπάκι...τσπ πήρα τηλ στον παιδικό...όλα με μυξούλες είναι και βήχα...ωραία λέω...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Καλα ειδα ονειρο τρελό παλι με το γυναικολογο μου...

οτι πηγε με να αποπλανησει αντι να με ξεγεννησει και σηκωθηκα κ εφυγα μισογυμνη απτο νοσοκομείο! ποπο γελούσα μονη μου το πρωι!!!

Καθριν,στα εψαλλε η Χριστινα ε? αχ μωρε,σου λεει Κυριακη και με παρκαρανε?γιατι?χαχα ρε τα μικρα αποψη που την εχουνε!

και μενα η δικια μου πλεον,οταν της λεω "θα σε παμε για λιγο στη γιαγια" αρχιζει "γιατι που θα πάτε πάλι εσεις? θα αργησετε?"

Οσο μεγαλωνουν τοσο πιο δυσκολα θα καθονται...δε θέλουν κ αυτα να χάνουν τις βόλτες!

Ντινακι,θα συμφωνησω με την Κατερινα,αν δεν εχει κάτι πηγαινε τον,μετα παλι θα δυσκολευτεί το παιδι.

Και μεις περυσι μετα απο 2,5 μηνες αποχη, περάσαμε μαυρες μέρες μέχρι να συνηθίσει.

Εγω θα σου ελεγα να τον κρατησεις τους πιο δυσκολους μηνες (Δεκ-Φεβ) αν ξεκινησεις απο τωρα και τον ξαναπας μετα απο 5 μηνες θα χάσει τη σειρά του.

Εσυ ξερεις καλυτερα βεβαια.

Ουφ,πανω που ειπα σημερα να ξεκινησω πλυσιματα χαλασε ο καιρός...άι στο καλό.

Καλά εχθές ο Λ μας είπε τα απίστευτα...

1ον Ο Δ παίζει ένα πολεμικό διαδυκτιακό παιχνίδι...εχθές ήταν και ο αδερφός μου στην αντίπαλη ομάδα και κάποια στιγμή λέει ο Δ "σε πέτυχα Ν με το όπλο" (μιλάνε με μικρόφωνα)

έρχεται ο Λ απο το δωμάτιο του και λέει στον "μπαμπά που είναι το πτώμα"!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

2ον Αφου είχα εξαντλήσει όλα τα παραμύθια εχθές το βράδυ άρχισα να του λέω την Χιονάτη λίγο κοριτσίστικο αλλά το μόνο που μου ήρθε στο μυαλό εκείνη την στιγμή...φτάνουμε στο σημείο που λέει "καθρέφτη καθρεφτάκι που ποιά είναι πιό όμορφη εγώ ή Χιονάτη" και απαντάει μισοκοιμησμένος ο Λ "η μαμά μου"!!!!:D:D:D:D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερα!!!

Καλα ειδα ονειρο τρελό παλι με το γυναικολογο μου...

οτι πηγε με να αποπλανησει αντι να με ξεγεννησει και σηκωθηκα κ εφυγα μισογυμνη απτο νοσοκομείο! ποπο γελούσα μονη μου το πρωι!!!

Καθριν,στα εψαλλε η Χριστινα ε? αχ μωρε,σου λεει Κυριακη και με παρκαρανε?γιατι?χαχα ρε τα μικρα αποψη που την εχουνε!

και μενα η δικια μου πλεον,οταν της λεω "θα σε παμε για λιγο στη γιαγια" αρχιζει "γιατι που θα πάτε πάλι εσεις? θα αργησετε?"

Οσο μεγαλωνουν τοσο πιο δυσκολα θα καθονται...δε θέλουν κ αυτα να χάνουν τις βόλτες!

Ντινακι,θα συμφωνησω με την Κατερινα,αν δεν εχει κάτι πηγαινε τον,μετα παλι θα δυσκολευτεί το παιδι.

Και μεις περυσι μετα απο 2,5 μηνες αποχη, περάσαμε μαυρες μέρες μέχρι να συνηθίσει.

Εγω θα σου ελεγα να τον κρατησεις τους πιο δυσκολους μηνες (Δεκ-Φεβ) αν ξεκινησεις απο τωρα και τον ξαναπας μετα απο 5 μηνες θα χάσει τη σειρά του.

Εσυ ξερεις καλυτερα βεβαια.

Ουφ,πανω που ειπα σημερα να ξεκινησω πλυσιματα χαλασε ο καιρός...άι στο καλό.

Καλημέρα Αγγελική!

Όχι βρέ απο αύριο πάλι κανονικά θα πάμε απλά όλο το ΣΚ ήταν μπουκωμένος ο μικρός και είχαμε δράματα με το θαλασσινό μερό (δεν καθεται να βάλουμε) σήμερα είναι καλύτερα αλλά με ένα μπούκωμα πάλι αλλά αν τον στείλω τώρα και ξανακυλήσει...πάλι απο την αρχή???Άσε που το βράδυ δεν κοιμάται καλά ..ξυπνάει πότε απο το μπούκωμα ...πότε απο το λαιμό και ζητάει νεράκι...δεν είναι ξεκούραστος...Ευτυχώς αυτή την εβδομάδα είμαι βραδυνή και θα το πηγαίνω εγώ...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Οταν λες μπουκωμα εννοεις οτι εχει μύξες?

Γιατι η μύξα για μας τουλάχιστον περυσι ηταν μονιμη,χωρις αλλα συμπτωματα,εκεινη ηταν παντα εκει!!!!!!!!!

Σας ειπα οτι μαλλον του χρονου παμε για εγχιερηση αμυγδαλες και κρεατάκια?

Καλά,το ειχαμε υποψιαστεί,γιατι ολο το καλοκαιρι κάθε φορα που ετρωγε παγωτο εκανε πυρετο συν οτι ροχαλιζε χωρις να ειναι μπουκώμένη.

Την ειδε και η παιδιατρος τις προάλλες και μας προετοιμασε,θα παμε και σε ωριλά βεβαια αλλά το πεπρωμένο φυγειν αδύνατον..ο πεθερος μου, ο κουνιαδος μου και ο Λ. το ιδιο προβλημα....ατιμο dna.

Διαφημίσεις

Οταν λες μπουκωμα εννοεις οτι εχει μύξες?

Γιατι η μύξα για μας τουλάχιστον περυσι ηταν μονιμη,χωρις αλλα συμπτωματα,εκεινη ηταν παντα εκει!!!!!!!!!

Σας ειπα οτι μαλλον του χρονου παμε για εγχιερηση αμυγδαλες και κρεατάκια?

Καλά,το ειχαμε υποψιαστεί,γιατι ολο το καλοκαιρι κάθε φορα που ετρωγε παγωτο εκανε πυρετο συν οτι ροχαλιζε χωρις να ειναι μπουκώμένη.

Την ειδε και η παιδιατρος τις προάλλες και μας προετοιμασε,θα παμε και σε ωριλά βεβαια αλλά το πεπρωμένο φυγειν αδύνατον..ο πεθερος μου, ο κουνιαδος μου και ο Λ. το ιδιο προβλημα....ατιμο dna.

Απο την παρασμένη Κυριακή μέχρι και την Τετάρτη είχε έντονο μπούκωμα...απο την Τετάρτη μέχρι το Σαββάτο μύξες πάρα πολλές και ένα βήχα απο την Παρασκεύη αλλά όχι όμως έντονο και όχι συνέχεια...το ΣΚ το ξαναγύρισε σε μπούκωμα αλλά το βράδυ είχε πιό ανήσυχο ύπνο...αφού άλλαξε και ο καιρός είπα να μείνει σήμερα εδώ και απο αύριο βλέπουμε...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα. Δράματα και εμείς εδώ με το πρωινό ντύσιμο. Με τίποτα να βάλει μακρύ παντελόνι και άλλο παπούτσι πλην του πέδιλου. Βρε χρυσό μου κρύωσε ο καιρός, κοίτα και τον μπαμπά φοράει μακρύ παντελόνι. 'δε με βολεύει σου λέωωωω'! Εντέλει τον καταφέραμε αφού αλλάξαμε 3 παντελόνια, όλα τον στενεύουν στην μέση (λέει αλήθεια σε αυτό).

Ντίνα μακάρι να μην γνωρίσετε ποτέ τις μάσκες!Ο Μάνος και η μικρή έχουν κάνει αρκετές φορές, εννοείται ο Μάνος μετά που ξεκίνησε τον παιδικό μου έκανε 3-4 φορές βρογχίτιδα. Όπως λέει η Αγγελική πολλά παιδιά έχουν μύξα, μπούκωμα και βήχα όλο τον χειμώνα.Αν το έχει δει το παιδί γιατρός και δεν χειροτερεύει δεν βρίσκω και εγώ λόγο να μην πηγαίνει παιδικό. Ο Μάνος μύξα και μπούκωμα δεν κάνει, πολύ σπάνια. Εννοώ δεν τρέχει η μύξα γιατί μέσα σίγουρα έχει και αυτή του κάνει βήχα.

Η μικρή μου από χθες είχε λίγες μυξούλες, το ίδιο και σήμερα. Αχ άτιμος χειμώνας. Καλά δεν ήμασταν το καλοκαιράκι μας?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πρέπει να πάω να πάρω μοσχάρι να βράσω στην μικρή και πρέπει να την πάρω μαζί μου. Ποιος κατεβάζει 2 ορόφους το καρότσι και το μωρό μαζί? Μάλλον με αυτοκίνητο θα πάμε. Η μαμά μου λείπει και δεν έχω που να την αφήσω.

Πάω για δουλειές!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...