Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελευθερίτσα φεύγουν το άλλο Σαβ/κο μάλλον έχουμε ακόμα μέρες δηλαδή!

Άστα! Πολλές μέρες έχει να μπει πράγματι η Νεκ!

Κι εγώ πόσο καιρό έχω να πάω μόνη μου για καφέ ή ποτό, σήμερα το σκεφτόμουνα, πριν 2 χρόνια στη γιορτή της κουμπάρας μου επίσης πρέπει να είχαμε βγει μόνες μας!

Καλά το κάνατε! Αχ αυτές οι τρέλες! Τι χρόνια κι αυτά, σχολή, βόλτες, αραλίκι, ξενύχτια!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Τι αφρατούλα ομορφη ειναι αυτη??!!!

Φτου φτου Σοφία!!!!!!

Τσιμπα της τα μαγουλάκια!!!!!!!!

Μου εφερε ο αδελφος μου τα πραματα απο μοδερκερ, ποπο επαθα πλάκα με το μεγεθος και το μπλε! εχω πηξει στο ροζ τοσο καιρο!

Διαφημίσεις

Άχου ένα όμορφο κορίτσι. Σοφάκι νομίζω πως ο Γιάννης όσο μεγαλώνει σου μοιάζει, ειδικά σε μια φώτο μου θυμίζει πολύ εσένα. Η μικρή μελαχροινούλα ε?Μια γλύκα είναι, να τα χαίρεσαι και τα δυο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!

Με μύξες ο μικρός και όλο θαλασσινό νεράκι βάζουμε...εχθές δεν τον έστειλε ο Δ στο σχολείο...ακόμα ολόκληρη εβδομάδα δεν τον έχω πάει...φοβάται ο Δ και εγώ για να πώ την αλήθεια μήπως κολλήσει και τίποτα άλλο...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εχθές το μεσημέρι κοιμήθηκε ο μικρός ,τον κράτησε η γιαγιά του και εγώ πήγα σμ...κοιμήθηκε λοιπόν 2,5 ωρίτσες και το βράδυ είχαμε ολονυχτία...1,30 κοιμήθηκε...βέβαια φταίει και η μυτούλα που δεν μπορεί να κοιμηθεί...του έβαλα ορό και μετά απο λίγο θαλασσινό νεράκι, τον έτριψα και με καθαρό οινοπνευμα και κοιμήθηκε τελικά ηρεμα...πάντως περίεργο είναι μπούκωμα,μύξα και μετά γίνεται καλά...δεύτερη φορά σε 1 μήνα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ευχαριστούμε κορίτσια!

Δεν ξέρω Ελευθερίτσα, κάποιοι μου λένε πως μου μοιάζει ο Γιάννης, εγώ πάλι τον βλέπω ίδιο με το μπαμπά του!

Αγγελικούλα βάλε κι εσύ καμιά με την κοιλίτσα τη φουσκωμένη! Δε σε έχω δει καθόλου! Και τη Μαριλίζα να βάλεις, έχω καιρό να τη δω!

Περαστικά Ντινάκι! Κι εμένα ο Γιάννης είναι μπουκωμένος κάτι μέρες, τώρα τον έπιασε και βήχας, δεν κάθεται κιόλας να του βάζω πολύ ορό που πρέπει και πώς να περάσει?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Σοφακι τη βλεπεις αυτη? ειναι πριν λιγο καιρο σε μια βαφτιση που ειχαμε παει.

Τη Μαριλιζα ουτε και θυμαμαι ποσο καιρο εχω νατη φωτογραφησω, απτο Λουτράκι το καλοκαιρι!

Κανε βρε κοπελια ενα facebook να τις βλεπεις!!!!!

Απο το πρωι ο Λ. με τον πεθερο μου φτιαχνουνε τη ντουλαπα...επιτελους σε λιγο τελειωνουν, Δευτερα βαζω μπρος πλυσιματα!!!!!!!

Καλημέρα. Σε βαφτίσια ήμασταν χθες οικογενειακώς. Καλά περάσαμε. Η μικρή κοιμήθηκε στο καρότσι από τις 9, αφού όλοι με ρωτούσαν αν άφησα το μωρό στο σπίτι. Ο Μάνος κλασικά ξεσάλωσε, γυρίσαμε 12μιση, ήπιε γάλα και κοιμήθηκε στον καναπέ!Ακόμη να ξυπνήσει!

Ντινάκι περαστικά σας. Όταν δεις μύξα είνα ίωση, μου το έχει πει η παιδίατρος. Η μύξα γίνεται φλέμα και συνήθως κατεβάζει μπούκωμα και κατόπιν βήχα. Πολλές φορές περνάει απλά με φυσιολογικό ορό, άλλες φορές γυρνάει σε κάτι άλλο πχ. βρογχίτιδα.

Αγγελική την ντουλάπα του μικρού φτιάχνεται?Βιάσου ρε κοπελιά, 1 μήνας έμεινε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπερα!

Ελευθεριτσα με τρόμαξες...βροχιτιδα?Τι συμπτώματα έχει?Ο βήχας του ειναι μια δυο φορές την ημέρα και οχι έντονος...σήμερα ειναι καλύτερα απο συνάχι...αύριο μαλλον δεν θα τον παμέ παλί παιδικό...

Κοριτσιά εγώ σημερά λεω να του στρώσουμε την μοκέτα στο δωματιό του γιατί όλο στο πάτωμα ξαπλώνει για να παιξεί με τα αυτοκινητάκια...τι λέτε βλακεία θα κάνω?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα. Έφαγα παστάκι μετά από 4μήνες!!Χθες, δεν είδα κάτι σήμερα στα κακά της. Νομίζω καλά πάμε!

Ντινάκι με συγχωρείς καλέ. Δεν ήθελα να σε τρομάξω! Τον έντονο βήχα να φοβάσαι και η παιδίατρος μου είπε πως μετά από μια ίωση δίνουμε περιθώριο 1 βδομάδα και μετά εξετάζουμε το παιδί αν επιμένει ο βήχας. Δεν το έχεις ξανακούσει? Ο έντονος βήχας είναι επίφοβος για βρογχίτιδα αλλά περνάει με μασκούλες.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλά θα το κάνεις Ντινάκι, να στρώσεις στο παιδί. Εμείς έχουμε 28 βαθμούς μες το σπίτι, με τιραντάκια κυκλοφορούμε και το βράδυ απλά τους βάζω καλοκαιρινές πιτζάμες ενώμέχρι τις προάλλες τα κοίμιζα με τα εσώρουχα μόνο.

Ωστόσο σκέφτομαι σιγά σιγά να αρχίσω να πλένω τα πιο ελαφριά χειμωνιάτικα, μην χαλάσει απότομα ο καιρός και δεν έχω να τα ντύσω. Τα περυσινά αμφιβάλλω αν τους κάνουν πλέον.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...