Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα. Από παιδίατρο γυρίσαμε. Κάναμε το εμβόλιό μας και κάναμε και το αντιγριπικό. Σύντομα θα το κάνω και στον Μάνο, εντελώς προληπτικά.

Μου είπε να ξεκινήσω δειλά δειλά γαλακτοκομικά και να φτάσω να πίνω και γάλα. Βλέπει μια χαρά την μικρή και πιστεύει πως έχουμε ξεπεράσει το θέμα. Η αλήθεια είναι πως έχω συνηθίσει τις απαγορεύσεις και μου είναι δύσκολο να φάω κάτι που δεν έτρωγα ως τώρα. Πρέπει να το τολμήσω όμως. Και το πρώτο πράγμα που θα φάω είναι ΜΟΥΣΑΚΑΣ!!

15 Οκτώβρη γεννάει η κουνιάδα μου, άντε ήρθε και η ώρα της. Να ξεκουραστεί και αυτή, δεν την παλεύει άλλο. Θα δω λεχουδάκι, τι καλά! Τα πεθύμισα και έχω και τον γιο μου να μου λέει 'μαμά εμείς έχουμε μπέμπα αλλά μπέμπη δεν έχουμε, πότε θα κάνουμε ένα???'!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελική αρχίζουν τα ζόρικα ε? Ο 8ος στον Μάνο ήταν εφιάλτης, στην μικρή παιχνιδάκι. Κάθε εγκυμοσύνη και τα δικά της. Ωστόσο φτάνεις στο τέλος του ταξιδιού, απόλαυσέ το. Αλήθεια για τρίτο σκέφτεστε?

Κατερινάκι με τα greeklish δεν πολυκατάλαβα, απλώνει χέρι το κορίτσι σου?Και λες πως ξεκίνησαν κολυμβητήριο για κάποια παιδιά επιλεκτικά?Γίνεται αυτό?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αγγελική αρχίζουν τα ζόρικα ε? Ο 8ος στον Μάνο ήταν εφιάλτης, στην μικρή παιχνιδάκι. Κάθε εγκυμοσύνη και τα δικά της. Ωστόσο φτάνεις στο τέλος του ταξιδιού, απόλαυσέ το. Αλήθεια για τρίτο σκέφτεστε?

Κατερινάκι με τα greeklish δεν πολυκατάλαβα, απλώνει χέρι το κορίτσι σου?Και λες πως ξεκίνησαν κολυμβητήριο για κάποια παιδιά επιλεκτικά?Γίνεται αυτό?

Εισαι με τα καλά σου???????????

Ακομη δε βγηκε το 2ο!

Δε μαρεσει να λεω μεγαλες κουβεντες αλλα οχι δε θελω 3ο.

Αν κερδισω το λοττο,προτο και τζοκερ ταυτοχρονα,χτίσω μια μονοκατοικιάρα 4οροφη με 2 στρεμματα κηπο,σκύλο,οικιακη βοηθο,νταντα,μια παρενθετη και δεν ξαναχρειαστεί να δουλεψουμε ποτε ξανα στη ζωη μας,τοτε κάνω και 5ο!

Αλλη μιλουσε για 4ο εχθες...χμ...χμ...

Ξαπλωσα αλλα απο την καουρα που χω δε μπορω να κοιμηθω.:cry:

καλημερα σας!!

ναι, ελε μου ...η χριστινα εχει αρχισει σχετικα επιθετικα παιχνιδια..και σηκωνει και χερι στην αδερφη της ....

οσο για το κολυμβητηριο ..ναι ξεκινησαν χθες ...ειδα φωτο στο φεις ..και τη δασκαλα της χριστινας ...μας ειχε πει στην αρχη οτι ειναι 15 ευρω ...και του ειχα πει θα παμε ...καμια ενημερωση απο κει και περα ....

του λεω το πρωι ...με το κολυμβητηριο τι θα κανουμε?α, μου λεει ξεκινησαμε χθες ...του λεω γιατι δεν ειπατε τιποτα?την αλλη βδομαδα ξεκιναμε και εμεις ....

εντωμεταξυ .με πηραν και απο το δημο της ν.ιωνιας ..να ξεκινησουμε και εκει...τους ειπα οτο βολυετηκαμε

γαι τη μικρη τιποτα ..μαλλον τα βρεφικα ειναι πολυ δυσκολα

αγγελικη ...σαβουρωσες χθες? καλη χωνεψη ...ευτυχως που κρυαδιζει ο καιρος ...και εγω στον 8ο ειχα παλι καουρες ..

ελε ...κανε τις δοκιμες στο φαγητο και θα δεις? αυγο εχεις δωσει?

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Εισαι με τα καλά σου???????????

Ακομη δε βγηκε το 2ο!

Δε μαρεσει να λεω μεγαλες κουβεντες αλλα οχι δε θελω 3ο.

Αν κερδισω το λοττο,προτο και τζοκερ ταυτοχρονα,χτίσω μια μονοκατοικιάρα 4οροφη με 2 στρεμματα κηπο,σκύλο,οικιακη βοηθο,νταντα,μια παρενθετη και δεν ξαναχρειαστεί να δουλεψουμε ποτε ξανα στη ζωη μας,τοτε κάνω και 5ο!

Αλλη μιλουσε για 4ο εχθες...χμ...χμ...

Ξαπλωσα αλλα απο την καουρα που χω δε μπορω να κοιμηθω.:cry:

Καλημερα σας κοριτσια μου......τι μου κανετε?τα παιδακια σας?

καλε φανταζομαι πια μπορε να το ειπε :rolleyes: και εγω μαζι της!!!!!σκεφτομαι και εγω να κανω 4ο......αλλα σε 2 χρονια...το πολυ....:tongue:

τα παιδια ειναι ευτυχια βρε!!!!!δεν θελουν πολυτελειες.....αγαπη μονο!!!!!:Dεεεεε?

Διαφημίσεις

Δε σαβουριασα και τρελά, 1 σουβλακι εφαγα μονο αλλα μαλλον με πειραξε η σος.

Τοση καουρα δε δικαιολογείται,απο χθες το απογευμα ειμαι ετσι.

Ωραια θα περνάει το Χριστινακι στο κολυμβητριο!Αντε καλη αρχη!

15 ευρο το μηνα σας ειπε? για ποσες φορες την εβδομαδα?

Εγω πηγα τη Δευτερα να της δωσω τα λεφτα για τον Οκτωβριο και μου λεει "καλα αστο τωρα, έρχεσαι άλλη μερα"

Μωρε αμα με ξαναδεις...χαχαχα

Να θες να πληρωσεις κ να μη σε αφηνουνε?!

Ελε,ποιοι κανατε αντιγριπικο?

Πρεπει να κανουμε κ μεις,ο Λ. και η Μαριλιζα δλδ, αν και εχω αμφιβολιες ρε γμτ...

Εχθες μου ελεγε η κολλητη μου ,που δουλευει σε παιδικο σταθμο ,οτι μια χρονια εκανε και την περασε αρρωστη ολη τη σεζον,δε της εκανε απολυτως τιποτα.

Μου το ειπε και η παιδιατρος βεβαια, οτι μπορει να μη σε πιασει και καθολου..

για αυτο στη Μαριλίζα μαλλον δε θα το κάνω.

Καλημερα σας κοριτσια μου......τι μου κανετε?τα παιδακια σας?

καλε φανταζομαι πια μπορε να το ειπε :rolleyes: και εγω μαζι της!!!!!σκεφτομαι και εγω να κανω 4ο......αλλα σε 2 χρονια...το πολυ....:tongue:

τα παιδια ειναι ευτυχια βρε!!!!!δεν θελουν πολυτελειες.....αγαπη μονο!!!!!:Dεεεεε?

αγαπη μπολικη...!

αλλα στο πιατο τι θα μπαινει να τρωνε?

και στο καλοριφερ να ζεσταινονται? αγαπη?!:confused:

αγαπη μπολικη...!

αλλα στο πιατο τι θα μπαινει να τρωνε?

και στο καλοριφερ να ζεσταινονται? αγαπη?!:confused:

ελα μωρε μην τα βλεπετε τοσο μαυρα!!!καποτε μοιραζοντουσαν 1 πιατο ποσα αδερφακια......και μια χαρα μεγαλωσαν!!!!

για να ζεσταινονται αγκαλιτσες!!!!!:D:D:Dπολλες πολλες αγκαλιτσες....

αγγελικη , μαλλον ηταν η σως !!!χαχα!!

1 φορα τη βδομαδα θα πηγαινουν αγγελικη καθε τεταρτη 15 ευρω το μηνα ..βασικα η τιμη ειναι πολυ οικονομικη...θυμαμαι οτι ειχα κοιταξει περυσι και ζηταγαν 50 ευρω και ...

οσο για το 3ο , 4ο...πιο πολυ αποφαση οικογενειακη ειναι, με πολλα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα ..οτι ταιριαζει στην καθε οικογενεια και στις αντοχες της ...και στους στοχους της ....

παντως ,,,εχω να πω ,,,οτι αν η κατασταση στα οικονομικα δεν αλλαξει,,πολλες οικογενειες θα μεινουν με μονο ενα παιδακι ...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλησπέρα!!!

Η συγκέντρωση πήγε πολύ καλά...γνώρισα και άλλες μαμάδες και με δύο τα λέγαμε πολύ καλά!

Ο Λ τα πάει πολύ καλά...έχει λίγο δύσκολη προσαρμογή αλλά εξελίσσιμη!

Μου έδωσαν μία σελίδα που γράφει αναλυτικά τι κάνει...του αρέσει κάθε ηρεμεί δραστηριότητα, το τραγούδι ,οι χειροτεχνίες και οι παστελίνη!

Μου έγραψαν σε ένα σημείο οτι δουλεύουν την αυτονομία του!

Μιλήσαμε αρκετα όλοι μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά με την κυρία Ποπη(πολύ γλυκιά δασκάλα)

Μας έδωσαν και μία λίστα με κάποια πράγματα που πρέπει α πάρουμε (όποια οικογένεια δεν μπορεί να τα πάρει θα τα καλύψει ο παιδικός) και ένα δεύτερο βιβλίο εκτός απο αυτό που δίνει ο παιδικός που θα το κάνουν όποια παιδάκια θα το αγοράσουν και είναι κάποια πραγματάκια παραπάνω...εμείς θα το πάρουμε γιατί του παιδικού γράφει για τα χρώματα ,τα σχήματα κτλ και ο Λ τα ξέρει οπότε μάλλον θα βαριέται...Στις 26/10 θα κάνουν και την πρώτη γιορτούλα που όποιο παιδάκι θέλει και μπορεί(κάποια παιδάκια δεν μιλάνε) θα πεί ποιηματάκι αλλά και θα τραγουδήσουν και όλα μαζί...ευτυχώς που έχω άδεια εκείνη την ημέρα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Μια μόνο θα μπορούσε να μιλήσει για 4ο εδώ μέσα:)

Κατερινάκι δεν κατάλαβες, εγώ θα τα δοκιμάσω αυτά όχι το μωρό. Εννοείται ούτε αυγό, ούτε ψάρι ούτε και γιαούρτι έχει φάει η μικρή. Από τα αλλεργιογόνα έχει φάει μόνο πορτοκάλι και τώρα θα της δώσω και μοσχάρι. Το σχήμα είναι πρώτα να τρώω κάτι εγώ και αν δεν δούμε να την πειράξει το δοκιμάζει και αυτή!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σήμερα μου έφερε μιά χειροτεχνία που έφτιαξαν...μία μολυβοθήκη σκυλάκι...αν το δείτε θα σας αρέσει πολύ...και το έφτιαξε το μωρό μου!!!

Εχθές είδα και το δέντρο που έφτιαξε(την περασμένη εβδομάδα είχαν σαν θέμα το φθινόπωρο)κρεμασμένο στον τοίχο...συγκινήθηκα τόσο πολύ!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Το αντιγριπικό το έκανα στην μικρή και θα το κάνω και στον Μάνο. Έχω χεστεί τόσο με τις ιώσεις που δεν υπήρχε περίπτωση να μην το κάνω. Ωστόσο μου είπε η παιδίατρος πως μόνο οι ευπαθείς ομάδες το κάνουν φέτος, εμείς δεν ανήκουμε σε αυτές.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ντινάκι να του τα κρατάς όλα αυτά. Εγώ έχω κρατημένα όλα τα περυσινά και φυσικά τον φάκελο με τις ζωγραφιές που μας παρέδωσαν στο τέλος της χρονιάς και κάθε που τον ανοίξω κλαίω σαν μικρό παιδί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ντινάκι να του τα κρατάς όλα αυτά. Εγώ έχω κρατημένα όλα τα περυσινά και φυσικά τον φάκελο με τις ζωγραφιές που μας παρέδωσαν στο τέλος της χρονιάς και κάθε που τον ανοίξω κλαίω σαν μικρό παιδί.

Kαλησπέρα Ελ!!!

Εχω πάρει ένα ντοσιέ με διαφάνιες και έχω βάλει όλες τις ζωωγραφιές του απο την πρώτη μέρα και όσες χειροτεχνίες μπορούμε να βάλουμε και τα υπόλοιπα τα έχουμε στολίσει στα ράφια στο δωμάτιο του!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...