Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελα ρε , αγγελικη ..εσυ εισαι κουκλα...

οσο για τη φλεβιτιδα ....και εμενα σκανε φλεβες κατα καιρους μελανιαζουν ..και μετα φευγουν για 1η φορα εσκασε και στο δεξι χερι μια ...

μη δινεις σημασια ..

τελικα εσεις παιδοτοπο θα πατε σημερα?

ναι ναι, η μεγαλη αδελφη της Μαριλίζας!

χαχαχα

Απο οτι καταλαβα..ναι..?

Εγω Σ/Κ ρε γμτ δε μπορώ.Σκεφτομαι οτι θα γινεται και πανικος.

Πηγαινετε ομως εσεις βρε αν θελετε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ε, κοψε κατι ..οχι και μεγαλη αδερφη ..σοβαρα τωρα ...μη δινεις σημασια ,,,νε 2 μηνες αφου γεννησεις θα εισαι μια χαρα .

εμενα με κομπλεξαρει η χριστινα ..μαμα γιατι εχεις χοντρη κοιλια ? γιατι εχεις μεγαλα μπουτια ???

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

ε, κοψε κατι ..οχι και μεγαλη αδερφη ..σοβαρα τωρα ...μη δινεις σημασια ,,,νε 2 μηνες αφου γεννησεις θα εισαι μια χαρα .

εμενα με κομπλεξαρει η χριστινα ..μαμα γιατι εχεις χοντρη κοιλια ? γιατι εχεις μεγαλα μπουτια ???

Εσυ μου το ειχες γραψει στο face ,το ξεχασες?!!!

Ακομη γελάω!!!!!!!

Σιγα που εχεις μεγαλα μπουτια,ασε μας Κάθριν,εχω κανα χρονο να σε δω,αλλά σε θυμαμαι πολυ καλα,μια χαρα ησουνα!!!!!!

Γυρισα απτον καφε και περιμενω να παραλάβω το λελουδο.

Καλε Αννα, που εισαι? θα πεσουμε για υπνο σε λιγο,θα τα πουμε το απογευμα τελικα?

μωρε καλουτσικα ειναι τα μπουτια μου ...αλλα στα ματια της χριστινας μοιαζουν τεραστια !!

εγω στο ειχα γραψει ..τωρα το θυμηθκα ....ε, σε εκεινη τη φωτο θα εφερνες λιγο

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

έλα εδώ είμαι, πήγα τζάμπο για κάτι αλλαγές, εμείς στάνταρ 6.30 θα μαστε εκεί!!!!!

στείλε μην ή παρε με να σε βρώ!

σκ θα γίνεται όντως ο κακός χαμός εκεί.

πάμε να κόψουμε κίνηση τώρα στο χαλαρό και βλέπουμε

Διαφημίσεις

http://www.vivechrom.gr/BIBEXROM_PROSTASIA/

Τα χρώματα που διαλάξαμε τελικά είναι σαν αυτά στη μεζονέτα στη σελίδα 4 που έχει και την πισίνα, μας άρεσαν και τα καφετιά αλλά ήθελα να δώσω και λίγο χρωματάκι. Ελεάνα τα κάγκελα δεν έχουν μπει ακόμα, λίγες λίγες τις κάνουμε τις εργασίες λόγω οικονομικού, inox μάλλον θα βάλουμε.

Αγγελικούλα ακόμα δεν έχουν μετακομίσει μόνιμα Κρήτη τα πεθερικά, από Νοέμβρη που παίρνει τη συνταξη η πεθερά πιστεύω θα το κοιτάξουν όμως.:shock: Ναι και τα δύο αγόρια τους κατέβηκαν Κρήτη, από εδώ κατάγονται απλά είχαν μεγαλώσει Αθήνα και ήθελαν και οι δύο να έρθουν εδώ.

Θα πάτε παιδότοπο σήμερα, τι καλά! Θα δεις και το σκιουράκι, θα έχει ξετσουμίσει τώρα κι αυτό!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

αυτο πάλι?

γιατι για τα αγορια δε μας πειράζει? ε?

δεν ξερω ειμαι υπερπροστατευτική με την κορη μου ενω με τον δημητρη πιο αυστηρή. μπορει να κανω λαθος αλλα ετσι μου βγαίνει. οσο φανταζομαι οτι καποτε η μικρουλα μου θα γινει γυναικα και θα περασει οσα περασα εγω(περιοδους,γεννες κτλ) με πιανει ενας κομπος, οχι οτι ειναι κακο αλλα ποναω απο τωρα για αυτην. ειναι το μπομπουκακι μου και εχω μια φοβια στο θεμα της ¨εκμεταλευσης¨ των κοριτσιων απο τα αγορια. πιστευω πως τα αγορια βλεπουν τα κοριτσια μονο σαν σεξ σε εκεινη την ηλικία.

τωρα για τον δημητρη δεν με φοβιζει η δεν με ενοχλει η ιδεα το οτι θα εχει κοπελα κτλ αλλα εννοειται πως ουτε γω κανω κουβεντα στο σπιτι για κοπελες και τετοια. εδω συμφωνω με την αννα, αυτη τη σταση κραταω και γω στο σπιτι.

καλησπέρα! ωραία κουβέντα πιάσατε!!! και επίκαιρη! αύριο γιορτάζει ο πολιούχος της αθηνας και δεν έχει σχολείο ο δημήτρης. τη πέμπτη όμως θα γίνει της κολάσεως!!!!!! ποιος μ είδε και δε φοβήθηκε! με μια μάνα τα χω που ο γιος της από πέρυσι έχει τέτοια ζήλια κακιά με το δημήτρη που τον σακατεύει στο ξύλο! προχτες με δαχτυλιές κατακόκκινες γύρω απ το λαιμό και σήμερα με μια γρατζουνιά απ το μάτι μέχρι το μάγουλο από μολύβι!!!!

αχ βρε αννα και ο δικός μου δεν προσταταυει τον εαυτό του καθόλου!!μηπως να τους παμε σε κανα καρατε? δεν θελω να βαραει απλα να αντισταθει!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

http://www.vivechrom.gr/BIBEXROM_PROSTASIA/

Τα χρώματα που διαλάξαμε τελικά είναι σαν αυτά στη μεζονέτα στη σελίδα 4 που έχει και την πισίνα, μας άρεσαν και τα καφετιά αλλά ήθελα να δώσω και λίγο χρωματάκι. Ελεάνα τα κάγκελα δεν έχουν μπει ακόμα, λίγες λίγες τις κάνουμε τις εργασίες λόγω οικονομικού, inox μάλλον θα βάλουμε.

Αγγελικούλα ακόμα δεν έχουν μετακομίσει μόνιμα Κρήτη τα πεθερικά, από Νοέμβρη που παίρνει τη συνταξη η πεθερά πιστεύω θα το κοιτάξουν όμως.:shock: Ναι και τα δύο αγόρια τους κατέβηκαν Κρήτη, από εδώ κατάγονται απλά είχαν μεγαλώσει Αθήνα και ήθελαν και οι δύο να έρθουν εδώ.

Θα πάτε παιδότοπο σήμερα, τι καλά! Θα δεις και το σκιουράκι, θα έχει ξετσουμίσει τώρα κι αυτό!!

το σκούρο μου αρέσει πολύ, κάνει αυτά τα μεξικάνικα, τα γήινα, για το άλλο δεν κόβω φλέβα, θα προτιμούσα αφού το ένα είναι έντονο, χρωματιστό, το άλλο να είναι πιο άχρωμο για να αναδεικνύει και το χρωμα, να το βγάζει προς τα έξω, αλλιώς νομίζω ότι το ένα μουνταίνει το άλλο

Διαφημίσεις

ουφ, με κλαματα κοιμηθηκαμε ...την στριμωξα λιγο τη μεγαλη γιατι εκανε βλακειες...και ξεκινησε μια ιστορια ...θελω το μπαμπα μου!!!!ο οποιος θα λειπει μεχρι τη κυριακη ..τελικα την πηρε ο υπνος στο διπλο διπλα μου...σκεφτομαι να την αφησω να κοινηθουμε μαζι ...απο την αλλη ξερω οτι θα ξεκινησω ιστοριες,,,

εσεις πως περασατε στο παιδοτοπο?

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλησπέρα, Κατερινάκι μόνες είμαστε μάλλον.

Τρελλαίνομαι να κοιμάμαι αγκαλιά με τον γιόκα μου αλλά όπως λες ανοίγει ένα κεφάλαιο που άντε να το κλείσεις μετά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

kalispera eleftheria,

thn evala sto krevati ths,,,thn lyphthika..th malosa kiolas...xekinhse kai to thelo to mpampa moy....alla xero oti den einai sosto..kai afoy den to zhtaei...

pantos apo to paidiko ..polla kala ..alla exei xekinhsei ligo pano xeri kato xeri....kai den ta eixame afta...

moy lege mia istoria poy kynhgan ton zaxaria kai aftos trexei,,,kai otan ton pianoyn aftow tis xtypaei,,,,kai gelage ...

kai ta idia kanei me thn aderfh thw tora

ntina pos phge h sygkentrosh?

ego eimai ligo eknevrismenh ...toy leo to proi sto sxoliko..tha aw kalesete thn allh vdomada na sas plhrosoyme? na synenoithoyme ti tha kanoyme ?pote xekianme kolymvhthrio ,,kai oy leei nainai....

vlepo shmera sth selida toy sthathmoy ..oti xekinhsnan shmera proto mathima ..kai to exoyn anevasei photo ...kai nomizo oti eida paidia apo thn taxh thw xristinaa...

moy fainetai oti einai ligo sto kosmos toy aftos

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημερα,

Σερνομαι σημερα,με το ζορι σηκωθηκα απτο κρεβάτι,ειναι και ο καιρός μουντός και σε προδιαθέτει για ξάπλες..Αν ξαναφαω σουβλακια για βραδυ θα αυτομαστιγωθω, ολο ετσι λεω και μετα το ξεχναω,μασαμπουκιάζω και υποφερω απτη καούρα,εμετος μου ερχοτανε,ματι δεν εχω κλεισει.

Διαφορετικός ο παιδότοπος-καλουτσικος θα λεγα- αν και λιγο καταθλιπτικός για τα γούστα μου,θα τον προτιμουσα πιο χαρούμενο και φωτεινό αλλά για αλλαγη αξιζει να πας, εχει πολλα τραπεζια με ξυλινες κατασκευες,γωνια ζωγραφικης και ενα σωρό άλλα. και το προσωπικό εξαιρετικό.

Στα συν ο τιμοκατάλογος!Πολυ οικονομικες τιμες για τα πάντα! Εκτος δλδ του παιδιου την εισοδο, για τους μεγάλους εχει τιμες που δεν τις εχω ξαναδει πουθενα.

1.5 το τοστ,2.5 το κλαμπ,2.5 το φρεντο,1.2 τα αναψυκτικα!

Η Αννα και τα αγορια σουπερ και ο μικρος της παρέας κούκλος!

Δεν εχω ντοματες για να φτιαξω τον κιμά και δεν ξερω με τι κουραγιο θα βγω για να πάω να παρω..

Εμεις δεν χανουμε ευκαιρια να κοιμομαστε μαζι! Δεν αντεχω βρε κοριτσια, παθαινω στερηση!

Οταν εχει υπηρεσία ο Λ. εννοειται θα κοιμηθουμε αγκαλιτσα!Σκφετομαι οτι θα μου λειψει και σε λιγο καιρο..που θα εχω το μπομπιρα.

Δεν εχω καλυτερο να βλεπω τη μουριτσα της διπλα μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...