Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο Μάνος νυστάζει. Όταν γυρίσει τον πλένω, τον αλλάζω, τρώει και είναι έτοιμος για ύπνο. Αν είναι ώρα να ταίσω την μικρή του βάζω λίγο παιδικά να δει για να με αφήσει να την ταίσω. Αυτός είναι έτοιμος για ύπνο αν και έτσι και δεν τον στριμώξω δεν θα κοιμηθεί. Όμως εφόσον δεν κοιμάται μόνος του θα πρέπει να κοιμηθεί η μικρή για να ξαπλώσω μαζί του. Για να γλιτώσω χρόνο τον παίρνω στο διπλό κρεβάτι, δίπλα η μικρή στην κούνια της αλλά ο ένας ξεσηκώνει τον άλλο. Η μικρή φωνάζει, σηκώνεται, στριγγλίζει και αυτός φωνάζει 'μαμά δεν με αφήνει η αδερφή μου να κοιμηθώ'. Από την άλλη αυτός χοροπηδάει στο κρεβάτι (σήμερα κονομήσαμε και ένα καρούμπαλο, την έπαιξε στο ξύλο του κρεβατιού) και τον βλέπει η μικρή και τρελλαίνεται! Ο ΧΑΜΟΣ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα σας!!

αννιω ....δε ξερω μηπως αν τα μεγαλωνουμε με το σταυρο στο χερι ...βγουν πολυ αδυναμα!!!

ετσι ηταν ο αδερφος μου ..δηλαδη η μαμα μου ...μη σηκωνεις χερι ...σε ολο το δημοτικο ετρωγε ξυλο και μαλιστα απο το γιο του διευθυντη ...βεβαια μεγαλωνοντας ολα αλλαξαν ...ανεβηκε και η αυτοπεποιθηση του(θυμαμαι οτι τον ειχαν γραψει και κανα 2 χρονια καρατε) ...σιγουρα ομως δεν ητα ποτε καπεταν φασαριας ...

εμας ο μπαμας μας εφυγε ταξιδι...μεχρι τη κυριακη ..μαλλον θα παμε και να τον δουμε πειραια το σαββατο ..με εψησε η χριστινα το πρωι ..ο μπαμπας μου να με ντυσει ...να μου φτιαξει ξαλα ...ο γιωργος ειχε φυγει απο τις 4 .......πρωινη γκρινια , βεβαια μεχρι να ετοιμαστουμε και να ερθει το σχολικο το ειχε ξεχασει ..

παντως εχω να παρατηρησω οτι απο τοτε που ξεκινησε σταθμο ....κοψαμε τις πολλες γκρινιες και υστεριες

μεσημερι υπνο ..καοιες φορες κοιμαται , αλλες οχι .....εγω αλλωστε τις 6 γυρναω οποτε δε μου κανει διαφορα...καλυτερα να μου κοιματι απο τις 9..για να χορταινει και υπνο το βραδυ

ο παιδοτοπος που λετε ...δειχνει οντως πολυ διαφορετικος ..αν πατε .πειτε μας εντυπωσεις

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημερα!

Βρε τι ωραιο που ειναι το σχολικό!

Με την παντοφλα την κατεβασα,σουπερ!!!!!!

Μαμα εισιτηριο δε μου εδωσες, ελεγε! χαχαχα

Ολα τα παιδακια μπροστα, η δικια μου πισω πισω πηγε κ εκατσε μονη της στη γαλαρία,τσογλάνι θα γινει να το δειτε!!!!!!!!

Λεω να παω h&m,θελω να παρω κάτι ελαστικά που τα φορας για να σου καλυπτουν την κοιλιά,γιατι ναι μεν φοράω ακομη τα προηγουμενα μπλουζάκια μου αλλά μένει λιγο ακάλυπτη η κοιλιτσα και δε μου αρεσει.να δω και κανα σουτιεν θηλασμου επι της ευκαιρίας,αυτα της Μαριλιζας που εχω εχουν ξεχειλώσει εντελως.

Ηρθανε και τα πράματα απο mothercare,ειναι στο σπιτι του αδελφου μου,πρεπει να παω να τα πάρω κ αυτα.

Ηθελα να σας πω..

προχθες που ειχαμε παει στην παιδιατρο,οση ωρα μιλουσαμε της εδωσε ξυλομπογιες να ζωγραφισει,ξεκιναει η Μαριλιζα, ε εγώ απο συνηθεια της λεω "οχι με αυτο το χερακι αγαπη μου,με το αλλο" (χρησιμοποιεί ολο το αριστερό)

Με μάλωσε η γιατρός,οτι δεν πρέπει να την πιέζω,αν ειναι να γινει αριστερόχειρας θα γινει,απλα να τη βοηθησω να το τελειοποιήσει..

Εγω λεω οτι ειναι ήδη αριστερόχειρας βέβαια,μονο το αριστερο χρησιμοποιεί..

καλημερα σας!!

αννιω ....δε ξερω μηπως αν τα μεγαλωνουμε με το σταυρο στο χερι ...βγουν πολυ αδυναμα!!!

παιδοτοπος που λετε ...δειχνει οντως πολυ διαφορετικος ..αν πατε .πειτε μας εντυπωσεις

οχι και με το σταυρο στο χέρι αλλά ουτε και το αντιθετο,βεβαια παντα πιστευω οτι εξαρτάται και απο το χαρακτηρα του παιδιου.

Κάποια πράγματα ειναι στο dna τους και δεν αλλάζουν.

Καλέ, ελάτε αμα θέλετε στον παιδότοπο,τοσο καιρο εχουμε να σας δούμε!

Διαφημίσεις

κυρά αγγέλω ανεμοβλογιά έχεις περάσει;;;;

καναμε χτες τα εμβόλια της ανεμοβλογιάς και είπε η παιδίατρος μην ερθουν τα παιδιά σ επαφη με έγκυο! όλη νύχτα το σκεφτόμουν!

όχι αδύναμο δε τον λες το μήτσο, ζωηρός είναι και πειραχτήρι! γι αυτό τις τρώει. το οπλο του είναι ο λόγος του!!! κι αυτό δε γίνεται κατανοητό.

και μακάρι να ναι πάντα έτσι κι όχι να δέρνει ή να ταλαιπωρεί τους άλλους!

λέμε το παιδί είναι αινστάιν!!! χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

κυρά αγγέλω ανεμοβλογιά έχεις περάσει;;;;

καναμε χτες τα εμβόλια της ανεμοβλογιάς και είπε η παιδίατρος μην ερθουν τα παιδιά σ επαφη με έγκυο! όλη νύχτα το σκεφτόμουν!

Αληθεια λες ??????????

Και μεις τη Δευτερα στην παιδιατρο ανεμοβλογια καναμε αλλά δε μου ειπε τιποτα!!!!!!!!!!!!

Για ποιο λογο ομως?

Εχω περάσει πάντως!!!!!!!!

kalimera!!

αγγελικη αν εχεις περασει δεν υπαρχει λογος ν ανησυχεις εχεις ανοσια!

απ οτι διαβασα επειδη το εμβολιο περιεχει ζωντα αδρανοποιημενο ιο μπορει-σπανια-να κανει συμπτωματα το παιδι και να κολλησεις απο αυτο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

γιατί το εμβόλιο αυτό όπως και μερικά άλλα είναι με ζωντανούς ιούς! και αν δεν έχεις κολλήσει κινδυνεύεις να τη πατήσεις. ειδικά αν είσαι μεγάλος. αν είσαι και έγκυος είναι ψιλοεπικίνδυνο....

εγώ πέρυσι δεν έκανα κανένα εμβόλιο στο μάνο. δεν αφηνε η παιδίατρος.

Διαφημίσεις

αινσταιν ε???μονο η μαριω το γιαννη .....χαχαχα..

σιγουρα εχει να κανει και με το dna , και πιστευω οτι καθε παιδι βρισκει το χωρο του τελικα , απλα δε θα ηθελα τουλαχιστον αν ειχα αγορι ...να ηταν δειλος ...βεβαια οχι και τσαμπουκας ..ουφ!!!

παιδοτοπος σουπερ ακουγεται ..αλλα εγω εχω πηξει ..φτανω 6 και σπιτι τις τελευταιες μερες...αν το κανουμε μεσα στο σκ !!!με μεγαλη μου χαρα !

hm...να πας...και να βρεις κατι φανελακια με μπουστακια απο μεσα που ξεκουμπωνουν σα σουτιεν ..παρε ,,,μετα τις πρωτες μερες που το στηθος ειναι τσιτα ...θα τα βολευτεις μεσα στο σπιτι

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Το αλλο δε σας το πα, νομιζω πως εχω αρχισει να κανω φλεβιτιδα,

εχω ενα θρομβο αιματος , στη δεξια γάμπα,σα να εχει σπασει φλέβα και εχθες παρατηρουσα οτι "πετανε" και άλλες φλεβες στα ποδια μου.

Ωχ Θεε μου, αυτο μου ελειπε τωρα.

Διαβασα οτι προκαλειται απο την κακη κυκλοφορια του αιματος στην εγκυμοσυνη,μετα λεει μπορεί να φυγει μπορει και οχι...κλαφτα Χαραλαμπε...

Θελει περπατημα.Σωθηκες τωρα, 100μ παω και βογκαω μετα απτη μεση μου.

Βυζι πάτος, φλεβιτιδα,ενα ασπρο μαλλι θελω και ετοιμη η γριούλα!!!!!!!!

ελα ρε , αγγελικη ..εσυ εισαι κουκλα...

οσο για τη φλεβιτιδα ....και εμενα σκανε φλεβες κατα καιρους μελανιαζουν ..και μετα φευγουν για 1η φορα εσκασε και στο δεξι χερι μια ...

μη δινεις σημασια ..

τελικα εσεις παιδοτοπο θα πατε σημερα?

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...