Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα κορίτσια,

Τι έγινε πάλι μας ματιάσαν!!!

Εμείς εχθές μετά την δουλειά μου πήγαμε στην μαμά μου και κάτσαμε μέχρι το βραδάκι.Όταν επιστρέψαμε έκανα μπανάκι το αστέρι μου και ακουγα την μυτούλα του κάπως!!!Του ρούφηξα τις μυξούλες με το otrisalin και του έβγαλα πάρα πολλές!!!Μέχρι που τρόμαξα!!!Κατα τα άλλα είναι πολύ ζωηρός!!!Κορίτσια ο μπεμπάκος μου έχει ζωηρέψει πάρα πολύ που πλέον ούτε να τον κάνω μπάνιο μόνη μου μπορώ,ούτε καν να τον αλλάξω πάνα!!!Πατάει τα ποδαράκια όσο είναι ξαπλωμένος και σηκώνει την μεσούλα, χώρια τα δεξιά και αριστερά γυρίσματα!!!Το ήσυχο αγοράκι που είχα ξεχάστε το τις φωνές και τις στριγγλιές μας τις ξέρει όλος ο Πειραιάς ειδικά άμα δεν ασχολούμαστε μαζί του!!!Πάλι καλά που δεν είναι γκρινιάρης γιατί θα με έστελνε!!!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

όχι δε κάθεται καθόλου! ούτε το κεφάλι κρατάει πολύ όρθιο, γενικά λαπάς είναι! δε ξέρω τι να κάνω μάλλον παρκοκρέββατο με στρώμα θα πάρω, για τώρα για να παίζει και να ναι λίγο πιο προστατευμένος απ τον μεγάλο που πάει όλο μες τα μούτρα του! α τώρα έχει αρχίσει και του δαγκώνει και τα πόδια! αν είναι δυνατόν!

Αμαλώσω που λέει και ένα αστέρι!!!Λαπάς ο Μάνος μας!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ελευθερία να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!

Εμείς έχουμε 2 παρκοκρέβατα ένα σπίτι μας και ένα στην πεθερά μου.Στην πεθερά μου κοιμάται όταν τον πάμε έκει.Στο σπίτι μας κάθεται μέχρι να βαρεθεί.Σκέφτηκα να πάρω απο τον jumpo κάποια πλαστικά πιασίματα που έχει για να σηκώνεται αργότερα ο μπέμπης!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Σήμερα γεννάει μία πολύ καλή μου φίλη στο Ιασώ και θα πάει η μαμά μου!!!Αν μου κρατήσει τον μπέμπη η αδερφή μου θα πάω και εγώ.Με καισαρική γιατί η μπέμπα δεν θέλει να βγεί μα τίποτα και έχει φτάσει 4.200(ο γιατρός την υπολογίζει σίγουρα πάνω απο 3800) και έχει περάσει την ΠΗΤ!!!Πολλά μωράκια φέτος!!!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια,

Τι έγινε πάλι μας ματιάσαν!!!

Εμείς εχθές μετά την δουλειά μου πήγαμε στην μαμά μου και κάτσαμε μέχρι το βραδάκι.Όταν επιστρέψαμε έκανα μπανάκι το αστέρι μου και ακουγα την μυτούλα του κάπως!!!Του ρούφηξα τις μυξούλες με το otrisalin και του έβγαλα πάρα πολλές!!!Μέχρι που τρόμαξα!!!Κατα τα άλλα είναι πολύ ζωηρός!!!Κορίτσια ο μπεμπάκος μου έχει ζωηρέψει πάρα πολύ που πλέον ούτε να τον κάνω μπάνιο μόνη μου μπορώ,ούτε καν να τον αλλάξω πάνα!!!Πατάει τα ποδαράκια όσο είναι ξαπλωμένος και σηκώνει την μεσούλα, χώρια τα δεξιά και αριστερά γυρίσματα!!!Το ήσυχο αγοράκι που είχα ξεχάστε το τις φωνές και τις στριγγλιές μας τις ξέρει όλος ο Πειραιάς ειδικά άμα δεν ασχολούμαστε μαζί του!!!Πάλι καλά που δεν είναι γκρινιάρης γιατί θα με έστελνε!!!

Axxx ayto o grampoulis mou mesa stin zoirada einai ftou ftou ftou :)

Pote tha ton do mou les, thelo na ton paro mia aggalitsa:)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

καλημέρα!!!

πως ξυπνήσαμε? το μπούκωμά μας δε λέει να μας αποχωριστεί, το ίδιο και ο πονοκέφαλος...τα νεύρα μου πια!

ευτυχώς ο μανού από τη μία που το τάισα ξύπνησε στις 6.30 και από τότε ακόμα κοιμάται, πτώμα ήταν κι αυτός ο κακομοίρης με το μπούκωμα και τη γκρίνια τόσες μέρες.

συμπεθέρα πήραμε το ίδιο πάρκο με σας νομίζω αλλά σε μπλε με ψαράκια, ωραίο είναι! τεικά η μούφα ήταν αυτό που είχαμε στο δημήτρη απ το mothercare. τι να πω αυτό με τις αναπνοές ακόμα περίεργο μου φαίνεται, υποψιάζεται καμιά ιωσούλα ο γιατρός? α κι εμείς δε πολυτρώμε αυτές τις μέρες, χτες θήλασε το μωρό 3 φορές όλη μέρα και μπουκάλι που του δωσε ο νίκος όταν έλειπα για μάθημα με το ζόρι ήπιε 70.

Σήμερα γεννάει μία πολύ καλή μου φίλη στο Ιασώ και θα πάει η μαμά μου!!!Αν μου κρατήσει τον μπέμπη η αδερφή μου θα πάω και εγώ.Με καισαρική γιατί η μπέμπα δεν θέλει να βγεί μα τίποτα και έχει φτάσει 4.200(ο γιατρός την υπολογίζει σίγουρα πάνω απο 3800) και έχει περάσει την ΠΗΤ!!!Πολλά μωράκια φέτος!!!

Makari na pas na thimitheis kai ta dika sou :). Emeis stin giorti tou aderfou mou eixame 4 eggyoules 3 ston 4 mina kai mia ston 2 mina :). Polla mora leme :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

δε παλεύεται το μητσάκι! του χουμε πάρει δώρα και τα χουμε κρύψει στο σπίτι μέχρι τη πρωτοχρονιά ε τα χει ξετρυπώσει όλα! μαμά λέει να πάρουμε το παιχνίδι που είναι στη ντουλάπα του σαλονιού (ούτε που θυμόμουν που το χα βάλει) πάνε οι εκπλήξεις, δε ξέρω πια τι να του πάρω...

Μανταλένα που είσαι?????

βρήκα χτες ένα ωραίο παιχνίδι σούπερ-μάρκετ μεγάλο με πάγκους, προιόντα, ταμειακή μηχανή, καροτσάκι κτλ και ήθελα να του το πάρω να παίζουμε όλοι μαζί ε ο νίκος μ έφαγε οτι είναι για κορίτσια και τέτοια...ε όλο αυτοκίνητα, τρένα και εργαλεία έχουμε!

με το καλό το νέο μωράκι!!!! αν δε βρεις φέρε το Λιο να στον κρατήσω εγώ!στο δρόμο σας είμαι!

με το καλό το νέο μωράκι!!!! αν δε βρεις φέρε το Λιο να στον κρατήσω εγώ!στο δρόμο σας είμαι!

Αχ ρε φιλενάδα η σκέψη σου και μόνο με σκλαβώνει!!!Για αυτό σε έχω μέσα στην καρδιά μου!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Axxx ayto o grampoulis mou mesa stin zoirada einai ftou ftou ftou :)

Pote tha ton do mou les, thelo na ton paro mia aggalitsa:)

Γιατί νομίζεις η νυφούλα μου δεν μου έχει λείψει???Άντε να βρεθούμε μωρέ να ανταλλάξουμε αγκαλίτσες!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...