Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ε ναι ρε γμτ κι ο δικός μου είναι μαμούδι δεν απλώνει χέρι!

και για να λέω και τα σύκα σύκα μπορεί να φταίει και η διάπλασή του που είναι ο πιο μικροκαμωμένος! είναι και ο μικρότερος! θα τον ξεκάνουν! είμαστε τώρα για γύψους και για ράμματα; και το σχολείο είναι τεράστιο 3οροφο με λαβυρύνθους διαδρόμους τι να πρωτοδουν οι δάσκαλοι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

κανε ένα σερτς στο φεις για τον παιδότο να δεις φωτογραφίες. έχει και τιμοκατάλογο. είναι νομίζω 8 καθημερινές και 10 σκ. πάντως αξίζει, καμία σχέση με φουσκωτά και κλεισούρα. είναι τεράστιος με 3 ορόφους και παιχνίδια διάδρασης. χτες είχε όπενιγκ απ ότι είδα. μπορεί να πάμε αύριο. ψήνεσαι;

κανε ένα σερτς στο φεις για τον παιδότο να δεις φωτογραφίες. έχει και τιμοκατάλογο. είναι νομίζω 8 καθημερινές και 10 σκ. πάντως αξίζει, καμία σχέση με φουσκωτά και κλεισούρα. είναι τεράστιος με 3 ορόφους και παιχνίδια διάδρασης. χτες είχε όπενιγκ απ ότι είδα. μπορεί να πάμε αύριο. ψήνεσαι;

παω να ψαξω,

ναι αμε,μεσα ειμαι

θελω να παω κ απο λητω μια βολτα οποτε με βολευει

Ειδα..ωραιο φαινεται, διαφορετικό εστω βρε παιδι μου!

Με κάρτα ανεργίας πληρωνω 6 ευρο,χιχιχι!

οριστε τα καλά της ανεργίας!

Διαφημίσεις

Μα γιατί κάθε μεσημέρι ο μόνος μες το σπίτι που νυστάζει είμαι ΜΟΝΟ εγώ????

Αγανάκτησα να τα κοιμήσω, πήγε 4μιση από τις 3!

γυρναει απτο σχολειο και δε νυσταζει?

εμενα κυλιεται στο πατωμα και παρακαλάει να τη βαλω για υπνο..

ειδικα απο αυριο που θα γυρνάει στις 2,τη βλεπω να μου τη φέρνει κοιμισμένη το σχολικό!

κι εμένα ο μάνος προσκυνάει το μεσημέρι δε τη παλεύει αν δε κοιμηθεί. ο μεγάλος με τίποτα. κάνουμε την αντιγραφή και την ανάγνωση τα μεσημέρια. ο τζέισον άλλες έτσι άλλες αλλιώς...σήμερα είναι το αλλιώς δυστυχώς!

ωραίο ακούγεται αλλά είμαστε μακριά, δεν κανονίζουμε καμιά συναντησούλα να βρω κι εγώ αφορμή να έρθω!

Διαφημίσεις

Μα γιατί κάθε μεσημέρι ο μόνος μες το σπίτι που νυστάζει είμαι ΜΟΝΟ εγώ????

Αγανάκτησα να τα κοιμήσω, πήγε 4μιση από τις 3!

ο δικος μου 3.30 και πάλι καλά λέω, αφού κοιμάται κιόλας, δε λέει να κοιμηθεί το βράδυ και το πρωί κουτουλάει! οπότε το μεσημέρι δεν αντέχει, τα καλά του παιδικού! μπήκαμε σε πρόγραμμα επιτέλους, λίγο το βραδινό να στρώσουμε, γιατί από τις 10 που τον βάζουμε πάει 12 να κοιμηθεί, και 11 ευχαριστημένη θα είμαι

γυρναει απτο σχολειο και δε νυσταζει?

εμενα κυλιεται στο πατωμα και παρακαλάει να τη βαλω για υπνο..

ειδικα απο αυριο που θα γυρνάει στις 2,τη βλεπω να μου τη φέρνει κοιμισμένη το σχολικό!

κάνουμε ανταλλαγη? εμένα όσο και να κουτουλάει, τον βλέπω σέρνεται, δεν υπάρχει περίπτωση να πει νάνι, σήμερα κοιμήθηκε στον καναπέ από αντίδραση κ κάθε φορά που πήγαινα να τον σηκώσω το έπαιρνε πρέφα και γκρίνιαζε, όχι κρεβάτι

ντινάκι σόρυ που δε θα περάσουμε σήμερα κλείσαμε ραντεβού στη παιδίατρο για το πρώτο εμβόλιο του τζέισον! δε γινόταν άλλη μέρα. τη πέμπτη;

άνοιξε και σούπερ παιδότοπος στη φιλικών στο αλουετ στοκ κοντά. τη σεφερλαντ (του σεφερλή και της γυναίκας του). αν εξαιρέσεις τις τιμες μου πανε ότι είναι σούπερ. θεματικός, με βιβλιοθήκη, με μακέτες ιστορίας, με θεατράκι και τέλεια παιχνίδια. έχετε τον υπόψη.

Aννούλα δεν πειράζει...είναι πολύ μπουκωμένος ο Λ οπότε καλύτερα να μην βρεθούμε τώρα και σας κολήσουμε...:(

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εμένα σπάνια κοιμάται το μεσημέρι απο τότε που ήταν 1 - 1,5 χρονών...ακόμα και τώρα που πάει παιδικό και στις 8.15 είναι στο πόδι δεν κοιμάται με τίποτα...ξαπλώνει όμως καμια ωρίτσα δίπλα μου...στις 9 παρά όμως κοιμάται για βράδυ!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ντίνα καλά το ντύσιμο στο μαγαζί που είχες κάνει σούπερ, λάτρεψα τις φούξια γόβες, από τη βάφτιση ήταν αν θυμάμαι καλά? μεγάλο τακούνι όμως, πώς τα φοράς καλέ? εγώ και προ παιδιού τακούνι και μάλιστα λεπτό δεν μπορούσα με τίποτα, μέχρι το γιαγιαδίστικο, αλλιώς πλατφόρμα!

Ναι αυτές είναι...και εγώ τις λατρεύω!!!Α μου αρέσουν πολύ τα ψυλοτάκουνα παπούτσια...άλλο αν καθημέρινα έχω φτάσει να φοράω αθλητικά (ας είναι καλά η δουλειά) όποτε βρίσκω ευκαιρία τα φοράω...ειδικά όταν βγαίνω βόλτα με τον αντρούλη μου...είναι και 1.87 κάπως πρέπει να τον φτάνω!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...