Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλά κλασικό αυτό που λέτε, προ παιδιού κι εμένα οι αντοχές μου ήταν μικρές και οι κρίσεις εύκολες, μα τι κακομαθημένα παιδιά ή τι γονείς είναι αυτοί να αφήνουν τα παιδια τους να τρέχουν και να ενοχλούν, τώρα τα λουζόμαστε εξακολουθητικά

βρε Κατερίνα όχι και σε 10 χρόνια, από τα 13 ξεκινάνε τώρα? καλά εμένα μου κακοφαίνεται που τα μεγαλύτερα παιδιά, όχι πολύ ξερω γω 6-7 δεν προσέχουν τα μικρά, άσε που οι μανάδες είναι αραχτές όλες σε ένα παγκάκι! άμα μεγαλώσουμε θα με πειράζουν άλλα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα ελεαννα , αυτο με τα μεγαλα ταλιμπανια ειναι θεμα ..

ειχε παει ο πατερας μου τη μικρη κουνιες ...και κατα τις 1 πρα που σχολασε το δημοτικο ..την πηρε και φυγαν αρον αρον ...ουσιστικα τους διωξαν μου ειπε..

ηταν 2, 3 αγορακια ( αλβνακια τα 2 ειπε ο πατερας μου) στησαν καβγα ...γιατι πειραξες το φιλο μου??σπρωξιδια ιστοριες...οι μαμαδες αραχτες στο παγκακι ..μπαινει ο πατερας μου και λεει ...προσεξτε τη μικρη ...και του αντιμιλησαν....αν δε σας αρεσει να φυγετε !!!ηταν το νοημα....και οι μαμαδες αραχτες ...

οσο για τα ραντεβουδακια ...νομιζω οτι στα 14 ξεκιναν..στανταρ....

αν σκεφτεις οτι εμεις ξεκιναγαμε ....στα 16-17 ,,

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

βρε ψυχή πώς πάνε οι δουλειές?, έχεις κάνει τίποτα με ενεργειακά, όλο λέω να το ξεκινήσω, αλλά 150 το παράβολο, 120 το πρόγραμμα του ΤΕΕ, κανα 400 τα μαθηματα, πολλά μαζεμένα με αμφίβολη απόσβεση, θα πέσουν κι άλλο οι ελάχιστες αμοιβές και μπορεί να σου βγαίνει το λάδι για 100 και 150 ευρώ!

ΧΑΛΙΑ... μονο αυθαίρετα στην ουσία. εχθες πηρα τη πρωτη αδεια δομησης για το 2012 να φανταστείς!!!με ενεργειακα δεν ασχολούμαι καθολου, δεν αξιζει βρε φιλεναδα. καλυτερα να βρεις κανα αυθαίρετο τουλαχιστον ενα 1500 στην χειροτερη περιπτωση θα το πιασεις.

ειχε παει ο πατερας μου τη μικρη κουνιες ...και κατα τις 1 πρα που σχολασε το δημοτικο ..την πηρε και φυγαν αρον αρον ...ουσιστικα τους διωξαν μου ειπε..

ηταν 2, 3 αγορακια ( αλβνακια τα 2 ειπε ο πατερας μου) στησαν καβγα ...γιατι πειραξες το φιλο μου??σπρωξιδια ιστοριες...οι μαμαδες αραχτες στο παγκακι ..μπαινει ο πατερας μου και λεει ...προσεξτε τη μικρη ...και του αντιμιλησαν....αν δε σας αρεσει να φυγετε !!!ηταν το νοημα....και οι μαμαδες αραχτες ...

λοιπον ραντεβουδακια ξεκινανε απο νωρις τα "αθωα" εκει στα 10 με 12!! ;) πο πο το κοριτσακι μου δεν ξερω αν θα μπορέσω να το δεχτω ηρεμα

για τον δημητρη δεν με πειραζει καθολου, να σεβαστει μονο τα κοριτσια θελω να μη μου γίνει κανενας αλητακος.

εγω θα ειμαι καλη πεθερα!!!κατερινα να με εχεις υποψη σου για τις κορες σου:D:D δεν ζηλευω καθολου τον γιο μου και θα χαρω οταν μου φερει κοπελα στο σπιτι!!

αχχ αυτα τα επισοδια στους παιδοτοπους και στις πλατειες μου βγαζουν το χειρροτερο εαυτο μου!!! μια μερα το βραδυ στην πλατεια εγινε χομος!!! την επομενη εβγαλε ο δημος ανακοινωση οτι απαγορευεται να παιζουν τα παιδια μπαλα απο τις 8-12 το βραδυ:cool: !!! αμα εκει που επαιζε το κοριτσακι μου της ηρθε μια μπαλα ποδοσφαιρου βαρια στο κατακεφαλο και σηκωθηκα εβαλα τις φωνες στα παιδια και πηρα την μπαλα φυσικα λεγοντας να ερθει γονιος να την ζητησει.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

μαντελενα, θα σε εχω στα υποψη μου ..εγω το εχω πει πρωτα την πεθερα πρεπει να κοιταμε ,και μετα το γαμπρο ...αλλα που μυαλο!!!

και να σου πω ηρθε γονιος να την ζητησει τη μπαλα?

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Kαλησπέρα!

Για πεθερές μιλάτε???Εγώ βίωμα απο κακιά πεθέρα δεν έχω...μιά χαρά άνθρωπος είναι αν και πολύ υπερπροστατευτική οπότε αν γίνω κακιά θα φταίω μόνο εγώ!!!Καλά απο τώρα κάνω μαθήματα στον μονακριβό μου...μακριά απο τα μιχανάκια και την νύφη θα ρτην διαλέξει η μανούλα!!!χαχαχχαχα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Και εμείς πολύ καλά τα πάμε με τον παιδικό...λίγο γκρίνια μέχρι να μπεί αλλά όχι πολλά πράγματα...σήμερα γύρισε ενθουσιασμένος "είδα καραγκιόζη και γνώρισα τον "μικογκο"" χαχαχχα!!!!Αύριο έχουμε την πρώτη συγκέντρωση γονέων στον παιδικό...άντε να γνωρίσω και καμιά μαμά!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κάνεις πλάκα τωρα!!!!!!!!!!!!!!

Εφυγε ο πατερας σου απο τις κουνιες???????????????????????

Μου εχει φτασει η πίεση 100!!!!!!!!!!

Καλά εγω αν δω τετοια τσογλάνια,τους βαζω χέρι να πάνε παραπέρα απτα μικρα,ελεος δλδ!

Αν ειναι και αλβανάκια...χαχαχα ξερετε την ευαισθησία που τρέφω για την συγκεκριμένη εθνικοτητα εξάλλου...άντε το κλεινω πριν πω κι άλλα.

13 και πολύ λες...

εδω κανουν σεξ στο γυμνάσιο τα πιο πολλά,

Παναγιτσα μου βόηθα, τι εχουμε να τραβηξουμε.

λοιπον ραντεβουδακια ξεκινανε απο νωρις τα "αθωα" εκει στα 10 με 12!! ;)πο πο το κοριτσακι μου δεν ξερω αν θα μπορέσω να το δεχτω ηρεμα

για τον δημητρη δεν με πειραζει καθολου, να σεβαστει μονο τα κοριτσια θελω να μη μου γίνει κανενας αλητακος.

.

αυτο πάλι?

γιατι για τα αγορια δε μας πειράζει? ε?

Κάνεις πλάκα τωρα!!!!!!!!!!!!!!

Εφυγε ο πατερας σου απο τις κουνιες???????????????????????

Μου εχει φτασει η πίεση 100!!!!!!!!!!

Καλά εγω αν δω τετοια τσογλάνια,τους βαζω χέρι να πάνε παραπέρα απτα μικρα,ελεος δλδ!

Αν ειναι και αλβανάκια...χαχαχα ξερετε την ευαισθησία που τρέφω για την συγκεκριμένη εθνικοτητα εξάλλου...άντε το κλεινω πριν πω κι άλλα.

13 και πολύ λες...

εδω κανουν σεξ στο γυμνάσιο τα πιο πολλά,

Παναγιτσα μου βόηθα, τι εχουμε να τραβηξουμε.

έχεις δίκιο, δεν υπήρχε περιπτωση να φύγουμε, τους τα έχωνα κανονικά στην παλιά παιδικά, καλά όταν σχόλαγε το δημοτικό χαμός, εδώ πάμε σε μία πιο μακρινή που την προτιμούν μπεμπεδογονείς, γιατί η κοντινη μας καταρχάς δεν έχει φράκτη, είναι πλατεία που απλά βάλανε κούνιες, στις παρυφές είναι τίγκα στο σκουπίδι, έλεος και μέσα στη παίζει παίζει παντα όλη η τσογλαναρία της περιοχής μπάλα, 1 φορά πήγαμε, δεν άντεξε να κυνηγάω το παιδί αν θα πιάσει σκουπίδι ή θα του έρθει η μπάλα στο κεφάλι, και που φώναξα απλά με εγραψαν γιατί ήταν πολλά και γιατί βλέπεις είναι ανοιχτός χώρος ενώ στις παλιές μας δίπλα είχε γήπεδα και τα στελναμε εκεί

ο αντρίκος σήμερα γύρισε με μία ξεγυρισμένη γρατσουνιά, ψιλοματωμένη στο πόδι, τους πήρα επιτοπου, μου είπε η δασκάλα ότι έβαλε αμέσως μπεταντίν και ότι έπεσε στο ίσωμα στην αυλή, να το πιστέψω? συνάντηση γονέών όλων δεν ξέρω αν κάνουν, εμείς έχουμε προσωπική συνάντηση με τη δάσκάλα, εντωμεταξύ το πρωί δεν πάμε ίδιες ώρες με τα άλλα παιδάκια, το μεσημέρι τον φέρνει το σχολικό, πώς θα γνωρίσω άλλες μαμάδες? να δω τι καπνο φουμάρουν, αν κι εκεί θα είναι όλες ψιλομύτες,τα καλά του σχολείου μου θα έχω, από την άλλη γνώριμο το είδος! μου ειπε και το πρώτο κοριτσάκι σήμερα, μία ζέτα, μεχρι τώρα μου έλεγε για 2 φίλους που έκανε, Πάνο, που τον δάγκωσε, το γνωστό περιστατικό, και τον Βασίλη! σήμερα έφαγε τουλάχιστον!

Και εμείς πολύ καλά τα πάμε με τον παιδικό...λίγο γκρίνια μέχρι να μπεί αλλά όχι πολλά πράγματα...σήμερα γύρισε ενθουσιασμένος "είδα καραγκιόζη και γνώρισα τον "μικογκο"" χαχαχχα!!!!Αύριο έχουμε την πρώτη συγκέντρωση γονέων στον παιδικό...άντε να γνωρίσω και καμιά μαμά!

ντίνα καλά το ντύσιμο στο μαγαζί που είχες κάνει σούπερ, λάτρεψα τις φούξια γόβες, από τη βάφτιση ήταν αν θυμάμαι καλά? μεγάλο τακούνι όμως, πώς τα φοράς καλέ? εγώ και προ παιδιού τακούνι και μάλιστα λεπτό δεν μπορούσα με τίποτα, μέχρι το γιαγιαδίστικο, αλλιώς πλατφόρμα!

Διαφημίσεις

καλησπέρα! ωραία κουβέντα πιάσατε!!! και επίκαιρη! αύριο γιορτάζει ο πολιούχος της αθηνας και δεν έχει σχολείο ο δημήτρης. τη πέμπτη όμως θα γίνει της κολάσεως!!!!!! ποιος μ είδε και δε φοβήθηκε! με μια μάνα τα χω που ο γιος της από πέρυσι έχει τέτοια ζήλια κακιά με το δημήτρη που τον σακατεύει στο ξύλο! προχτες με δαχτυλιές κατακόκκινες γύρω απ το λαιμό και σήμερα με μια γρατζουνιά απ το μάτι μέχρι το μάγουλο από μολύβι!!!!

ε δεν είπαμε να σφαχτούμε κιόλας!!! έλεος! και ποσες φορές της έχουμε πει να τον μαζέψει δε λέγεται. από πέρυσι στα νήπεια. κι αυτός ο δικός μου χαζοβιόλης!

θα τη πιάσω λοιπόν και θα της πω δε μου λες κυρά μου έχετε θέματα βίας στο σπίτι σας;;; έχει κάποιο πρόβλημα ο γιος σου; αν είναι να φωνάξουμε τη πρόνοια! ε τι θα κάνει τότε αν ουρλιάζω σ όλο το δημοτικό! δε θα ντραπεί; θα ξεμαλλιαστούμε δεν υπάρχει! αυτά είναι επικίνδυνα που κάνουν! τις προάλλες πάλι τον πέταξαν απ τις σκάλες. θα τον αφήσουν στο τόπο έτσι όπως πάει! κι ο ν με το σεις και με σας είναι όποτε τον στέλνω!

είμαι φουντωμένη!

ντινάκι σόρυ που δε θα περάσουμε σήμερα κλείσαμε ραντεβού στη παιδίατρο για το πρώτο εμβόλιο του τζέισον! δε γινόταν άλλη μέρα. τη πέμπτη;

άνοιξε και σούπερ παιδότοπος στη φιλικών στο αλουετ στοκ κοντά. τη σεφερλαντ (του σεφερλή και της γυναίκας του). αν εξαιρέσεις τις τιμες μου πανε ότι είναι σούπερ. θεματικός, με βιβλιοθήκη, με μακέτες ιστορίας, με θεατράκι και τέλεια παιχνίδια. έχετε τον υπόψη.

για κοπέλες κτλ εγώ φιλενάδες δεν ενθαρρύνω. δε θέλω να μαθαίνουν σε τέτοια απ το σπίτι και να πονηρεύονται και να παραμεγαλώνουν πριν την ώρα τους. να χετε φίλους και φίλες τους λέω μόνο. κι ότι δεν είναι για την ηλικία σας τα υπόλοιπα. το ξέρω ότι θα τα μάθουν ούτως ή άλλως κι ας λέω ότι θέλω εγώ αλλά δε χρειάζεται να παίρνουν τέτοιου είδους γνώσεις με την ευλογία των γονιών.

Αααααααααααα

εγω θα χα ηδη παει στο σπιτι της αποξω Αννα!!!!!!!!!

τι λες τωρα? να βγαλει κανα μάτι στο παιδι? τον πεταξε κ απτις σκάλες? πάμε καθολου καλα??????????????????????????????????????

ελεος Θεουλη μου.

να πας και να την ξεμαλλιάσεις και για μένα.φουντωσα τωρα.

Ωραιος ακουγεται ο παιδοτοπος, δλδ τι τιμες παιζουνε?

Ελεάνα,ειναι αναγκη να γνωρισεις τις μαμαδες?

περυσι εγω δε γνωρισα καμία, μονο στη συγκεντρωση γονεων με την ψυχολογο ειχα δει μερικες αλλά μεχρι εκει.

Σημερα πρωτη μερα που εγλυψε το πιάτο η δικια μου!

ειχε ενα παιδακι γενεθλια και ειχε φερει τουρτα!

τους ειπαν λοιπον, πως οποιος δεν φάει τουρτα γιοκ! ετσι το καταβροχθισε!χαχαχα

Αυριο θα ερθει το σχολικο να την παρει,ελπιζω να μπει!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...