Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπράβο ο Μάνος εξέλιξη...ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ????χαχαχχαα!!!

Σήμερα πήγε ο μπαμπάς του να τον πάρει απο το σταθμό και του είπε "΄πέρασα υπέροχα"!!!!

Εφτιαξε και μιά ζωγραφιά την "οικογενειά μου" κάθε εβδομάδα έχουν ένα θέμα η εβδομάδα αυτή λέγεται "η οικογένεια μου" και κάνουν πραγματάκια σχετικά με αυτό...μας ζήτησαν και μία φωτό!!!Αυριο έχει την παράσταση καραγκιόζη...ελπίζω να του αρέσει!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλό τι κανετε?

Καλε ερωτευτηκε το αγορι ε? χιχιχιχιχιχ

Αχ μάνα! κουράγιο!!!!!!

Πηγαμε παιδιατρο πριν,μου ειπε να την σταματησω 10 μερες πριν γεννησω, δλδ 26 Οκτ (τοτε υπολογιζα και γω).

Θα δωσουμε αντιβιωση για να φυγουν τυχον μύξες κτλ,μας ειπε να κανουμε οπωσδηποτε και αντιγριπικο (μπαμπας κ κορη δλδ).

Ουφ αγχωθηκα και με αυτά.

Σημερα πάντως που την πηρα απο το σχολειο ηταν πολυ καλυτερα, επιτελους χαμογελαστή...πολυ προβληματίζομαι..άλλες 20 μερες θα παει,πανω που θα μπει στο κλιμα...θα βγει..

Δυσκολα μου φαινονται όλα κ απο την αλλη,ειλικρινα δεν εχω κουράγια να την απασχολώ στο σπιτι ολη μερα,τα πεθερικα πηγανε πάλι Λουτράκι και ενας Θεος ξερει ποτε θα γυρισουνε.

Μανταλένα για μπανιο ε? πολυ σας ζηλευω!!!

Αννα,ητανε και ο αδελφος μου εχθες στην ψαθα!να χαιρεστε τον μπαμπα σας!

26 Οκτώβρη γεννάς Αγγελική??????Πάει, πέρασε ο καιρός!Έρχεται ο ηγεμόνας! (επηρρεασμένη από το Τούρκικο που μόλις τελείωσε:))

Εντομεταξύ προσπαθώ να του το φέρω ομαλά πως θα αλλάξει τμήμα και του λέω θα σου άρεσε να πας στο άλλο τμήμα που θα είναι όλοι οι παλιοί σου φίλοι?Και μου απαντά 'σέλω να πάω στο τμήμα της Σταυρίλιας'!Φτου λέω, την δάγκωσε την λαμαρίνα ο πασάς μου! Και αυτή η Σταυρίλια είναι περυσινή συμμαθήτρια, ένα κοριτσάκι καχεκτικό και μικροκαμωμένο. Γούστα που τα χει το αγόρι μου!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε?

Ήρθαν εχτές τα πεθερικά και έχουμε παρέα, θα μείνουν μάλιστα δύο βδομάδες από μία που μας είχαν πει, μ' αρέσει που μας τα φυλάνε για έκπληξη τα καλύτερα! χαχα!

Περαστικά στα αρρωστούλικα μικρά, κι εμένα ήταν ο Γιάννης με μπούκωμα λίγες μέρες και τώρα ξεκίνησε και η μικρή μυξούλες, ορό πολύ τους βάζω και ελπίζω να περάσει!

Ελευθερίτσα εσάς ένα έναν σας πιάνει ε, ωχ!

Καλά η μικρή σηκώνεται από τώρα? Βρε το θηριάκι! Τρεχάτε ποδαράκια μου τώρα φιλενάδα θα λες, καλά ήταν τόσο καιρό που όπου τα άφηνες εκεί τα έβρισκες!

Και η δικιά μου δεν κοιμάται τώρα πολύ όπως πριν, άρχισε να θέλει παιχνίδι και παρέα, μουρμουρίζει και τα δικά της η σκατούλα και έχει πολύ πλάκα!

Αννούλα να χαίρεσαι το σύζυγο!

Πώς πας με το σκιουρί, έστρωσε λίγο ο ύπνος του?

Χαζεύω χρωματολόγια, θα βάψουμε το σπίτι εξωτερικά αυτές τις μέρες και προσπαθώ να διαλέξω, σε μπεζ-ροζάκια κοιτάω.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε?

Ήρθαν εχτές τα πεθερικά και έχουμε παρέα, θα μείνουν μάλιστα δύο βδομάδες από μία που μας είχαν πει, μ' αρέσει που μας τα φυλάνε για έκπληξη τα καλύτερα! χαχα!

Περαστικά στα αρρωστούλικα μικρά, κι εμένα ήταν ο Γιάννης με μπούκωμα λίγες μέρες και τώρα ξεκίνησε και η μικρή μυξούλες, ορό πολύ τους βάζω και ελπίζω να περάσει!

Ελευθερίτσα εσάς ένα έναν σας πιάνει ε, ωχ!

Καλά η μικρή σηκώνεται από τώρα? Βρε το θηριάκι! Τρεχάτε ποδαράκια μου τώρα φιλενάδα θα λες, καλά ήταν τόσο καιρό που όπου τα άφηνες εκεί τα έβρισκες!

Και η δικιά μου δεν κοιμάται τώρα πολύ όπως πριν, άρχισε να θέλει παιχνίδι και παρέα, μουρμουρίζει και τα δικά της η σκατούλα και έχει πολύ πλάκα!

Αννούλα να χαίρεσαι το σύζυγο!

Πώς πας με το σκιουρί, έστρωσε λίγο ο ύπνος του?

Χαζεύω χρωματολόγια, θα βάψουμε το σπίτι εξωτερικά αυτές τις μέρες και προσπαθώ να διαλέξω, σε μπεζ-ροζάκια κοιτάω.

Αχ βρε Σοφάκι, μη διαλέξεις κανένα σομονάκι, είναι συνηθισμένο, δες λίγο γήινα, ώχρα, σοκολά, λαδιά, τετρακόττα, του πηλού δηλ το χρώμα, κανένα κόκκινο μουντό ή πράσινο του γλυκάνίσου αν θες κάτι πιο έντονο, μαζί με γκρι τσιμεντί, θα κάνετε καμιά τεχνοτροπία; Τα κάγκελα είναι inox?

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Κοιμούνται τα βλαστάρια μου, τραβάω τον Μάνο να σηκωθεί για σχολείο και γυρίζει πλευρό.

Σοφάκι σηκώνεται τώρα και 1 βδομάδα το σκατό μου. Με αποτέλεσμα μόλις την βάλω στην κούνια για ύπνο να σηκώνεται όρθια και να μην κοιμάται. Από εκεί που μόλις την έβαζα ξεραινόταν. Ξεκινάνε τα δύσκολα όπως λες! Περαστικά στα παιδάκια σου, βάλε καμιά φώτο της μικρής σου, καιρό έχουμε να την δούμε!

Αννούλα να χαίρεστε τον μπαμπάκα σας, ξέχασα να ευχηθώ χθες. Πολύχρονος να είναι και υγιής!

Και εμείς το βάψαμε το μπαλκόνι. Εσωτερικά ώχρα και εξωτερικά ένα πιο σκούρο χρώμα, ελαφρύ σοκολά. Ωραίο έγινε. Πριν το είχαμε σομόν-λευκό, πολύ συνηθισμένο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα σας!!

τσουγδωσαν οι μικρες σας ε???αρχιζει το σωου ..να ναι γερα τα παιδακια μας ..

εμεις χθες ..τα χωρισαμε ..ο μπαμπας με τη μεγαλη βολτα και καφε στο μαλ με τους κουμπαρους ..και εγω με τη μικρη πηγαμε εκκλησια ...ενα παιδι μονο τοσο πιο καλοβολο ..ηρεμα ...

καθε δευτερα εχει παρακκληση στην αγια ματρωνα(ρωσσιδα αγια) και ψελνουν γυναικες...απο τις ωραιοτερες λειτουργιες..προπαθω να πηγαινω συχνα ...δεν τα καταφερνω παντα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημερα!!!

Ελε, 6 Νοέμβρη γεννάω, 26 Οκτ θα σταματησω τη Μαριλίζα απο τον παιδικό!Ουφ, να μαστε καλα!

Σοφάκι και γω το ιδιο θα σου ελεγα,στο Λουτράκι βαψαμε το καλοκαιρι εξωτερικα γκρι-μπορντώ και ηταν φανταστικό!

Γούστα ειναι αυτά βεβαια!Κανε οτι σου αρεσει αλλά δες και κατι πιο διαφορετικό! Και τα λαδιά-πρασινα ειναι πολυ ωραια!

2 εβδ ε? οχοχοχοχο καλά κουράγια!!!!

Καλά αυτοι πως και δεν εχουνε μετακομισει μονιμα κάτω?

Ακομη δεν εχω καταλάβει, πως βρεθηκαν οι 2 γιοι στην Κρητη και οι γονεις στην Αθηνα!

Σημερα δεν κλάψαμε, μονο βουρκώσαμε λιγο στο σταθμο,νταξει καλα πάμε..

Βρε Ελέ, τι ηθελες να σου φέρει το παιδι? καμια νταρντάνα?

Αρχισε το κακοπεθεριλίκι ε??? χαχαχαχα!!!!!!!!!!!

κακοπεθεριλικι ε???μωρε το εχουμε στο αιμα μας ...

η μαριλιζα σου καθε μερα και καλυτερα θα πηγαινει..και εμενα η δικια μου σημερα νυσταζε ..δε θελω σου λεω ...πηγαινε εσυ γραφειο ..θα μεινω εδω !!!!

6 νοεμβρη ε???αντε φτασαν οι μερες....ουφ..να πανε ολα καλα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλά καλά σύμπι κάμε τον γιο και μετά θα μας λες ποια είναι η κακοπεθερά!! Αχαχα σαν να σε ακούω από τώρα να λες 'εγώ το αγόρι μου δεν το δίνω σε αυτή την κακομούντσουνη!!'Αχαχαχα

Καλημέρα Κατερινάκι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλά καλά σύμπι κάμε τον γιο και μετά θα μας λες ποια είναι η κακοπεθερά!! Αχαχα σαν να σε ακούω από τώρα να λες 'εγώ το αγόρι μου δεν το δίνω σε αυτή την κακομούντσουνη!!'Αχαχαχα

Καλημέρα Κατερινάκι.

Εννοειται οτι θα ειμαι ρε!!!!!!!!

το νιωθω απο τωρα!!!!!!!!

Εχω βαλει τη μουριτσα του στο ψυγειο και ολο τη φιλάω και του μιλάω!!!!!!!

Καμιά δε θα μου τον πάρει!!!!!!!! Ειναι δικος μου!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Προβλέπω να παιζουμε ξύλο με την πεθερα! δε θα την αφηνω ουτε να τον αγγιξει!

ωχ, οι αγορομανες !!να δουμε τι θα κανουν ....

δε λετε που σας δινουμε τα κοριτσια μας ...τα μπουμπουκια μας ...

χαχα, δεν το εχω το πεθεριλικι καθολου ....

αλλα φιλικη συμβουλη ...προσεξετε με τους γιους ,,,,μη σας βριζουν οι νυφες μετα !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Αχαχα ό,τι κοροιδεύεις θα τα λουστείς εσύ!Αχαχαχα! Δικός σου είναι ρε, εννοείται καμιά δεν θα τον πάρει!!!

Καλα αυτο ξαναπες το!!!

Οτι σχολιαζα ειδικα σε παιδάκι οταν ημουν ανυπαντρη ( βρε το κακομαθημενο,καλα η μανα του δε το βλεπει, και πολλα πολλα άλλα...) τα εχω λουστεί σε υπερθετικο βαθμο!!!!!!!!χαχαχα

Αλλά είπαμε, αμα δεν εχεις παιδιά... δεν ξέρεις..

Εχω χρονια μπροστα μου...μπορει και να το ξεπεράσω!:tongue:

καλα, αγγελικη ...οπως ελεγε και ενας θειος μου ...οτι κοροιδευα ...εδω μπαπ με χτυπανε!!!!και εδειχνε το κεφαλι του ...οταν ειχα κανει 2η τρυπα στο συτι ..ηταν ιστορια πριν 20 χρονια ..τωρα η κορη του εχει στη μυτη και 3,4 αυτια !!

ή προ παιδιων ..που ακουγαμε παιδακια να κλαινε ...ή να φωναζουν ...και λεγαμε μα καλα δεν εχουν μανα να τα μαζεψει ????

ή ακομα και τωρα που τα βλεπω στη παιδικη διπλα που χαλβαδιαζουν , και χαμουρευονται στα σκοταδια ...λεω μα καλα??? σε 10 χρονια θα τις ψαχνω και εγω κατω απο τις τσουληθρες και πισω απο τα παγκακια ...

ουφ μαγαλωνουν γρηγορα!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...