Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ τι όμορφα νέα είναι αυτά?

Αντριάννα μου με το καλό κοπέλα μου να έρθει το νέο σας μωράκι!

Το αδερφάκι της Ειρηνούλας σας!

Πολύ χάρηκα όταν το διάβασα!

Στον 4ο είσαι? πωπω!

Νεκταρίτσα τι είσαι εσύ καλέ?

Θα αρχισεις να μας ρίχνεις τα χαρτιά όπου να' ναι, τις έχεις τις προβλέψεις στο τσεπάκι!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννούλα είδα τις φωτό με το Ιασονάκι, τέλειες!!

Να σου ζήσει το μανάρι σου! Κουκλί σαν και τα άλλα σου αγόρια εννοείται, πιο μελαχρινός λιγάκι είναι, σου μοιάζει πολύ μου φαίνεται!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αγγελικούλα μεγάλωσε πολύ ο μπέμπης σας!

Μπράβο που είναι όλα καλά!

Ερωτεύτηκες ε? και πού είσαι ακόμα, άμα τον δεις θα αποτρελαθείς!!

Ελευθερίτσα ευτυχώς η μικρή είναι ζουμπουρλού και θα τα πάρει πάλι τα κιλάκια της, θα επανέλθει! Καλύτερα είναι τώρα ε?

Κι εσύ συνήλθες?

Τόσο είναι κι ο Γιάννης στα κιλά, σαν το Μάνο.

Αύριο έχουμε γάμο και θα πάμε το απόγευμα, μεθαύριο καταφθάνουν τα πεθερικά, γιουχου!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημερες!!!!

Αχ τι καλά,τελικα αυτο το καφέ δεν ξεμένει ποτέ απο γκαστρωμένες!!!!!χιχιχιχιχι

Μπράβο βρε Αντριάνα πολυ χαρηκα!!!!!!!!!!!

Τι ειπε ο μπαμπας?

Εγω εχω αυπνίες,με συγχυσε και ο Λ εχθες..

Πηγαμε να δουμε το βαφτιστηρι μας!!!

Μολις την πηρα αγκαλιά πατάει ένα χέσιμο..χάλια με εκανε το σκατό!

Ωραια η πρωτη γνωριμία λεω!χαχαχαχα

Αχ μωρε η ψυχουλα μου ,μια σταλιτσα ειναι,μου φανηκε λες και κρατουσα πουπουλο!!!!!!

Για δωρο της πηρα για το χερι ενα βραχιολακι απο λευκοχρυσο που ειχε πάνω 2 ματακια ροζ-μωβ και ενα σταυρό στη μεση.Πηγα και τζαμπο και πηρα και ενα ροζ αρκουδι!

Εμενα μου αρεσε παρα πολυ...αλλα μολις το ειδε ο Λ. μου κάνει "πολυ φτωχο φαινεται"

Συγχυση που πηρα, τι να σας λεω, με πηρε απο κατω, ειλικρινα,αχ αυτες οι ορμονες. Τι φτωχικο του λεω, κοριτσι ειναι, τι να πάρω καμια γκουμουτσα?

Λιτό και κομψό το θελα εγω. τεσπα. Και απο λεφτα εκει που υπολογιζα πηγε,δε μπορουσα για παραπάνω, μου εσπασε τα νευρα σας λεω.

Και μπροστά στα παιδιά το κοιταγε λες και ητανε απο αλουμινιο.

Μετα πιασαμε με τη φιλη μου τα περι καισαρικης...επισκληριδιου κτλ...αυτα σκεφτομουν και ξυπνησα, αγχωθηκα..ουφ

Καλημέρα!!! Η μικρή ξύπνια από τις 6μιση να πιάνει πιπίλα να την πετάει κάτω και να φωνάζει 'μπαμ'. Εννοείται όρθια στην κούνια και αλίμονο αν τολμήσεις να την ξαπλώσεις! Έχει αρχίσει και γίνεται πολύ τσαούσα και δυσκολεύει και στον ύπνο ενώ κοιμόταν μόλις την ακουμπούσα στο κρεβάτι της. Ουφ, οι δύσκολες μέρες ξεκινούν.

Σοφάκι τι κάνετε?Τα παιδάκια σου?Η μικρή έχει ελάχιστο βήχα ακόμη, ο Μάνος είναι μια χαρά και το χεράκι φτιάχνει. Χειρότερα από όλους είμαι εγώ που από χθες με έπιασε βραχνάς και σήμερα έχω και λίγο μπούκωμα. Αντί να φτιάχνω, χαλάω ένα πράμα.

Αγγελική ωραίο ακούγεται το δωράκι σου. Καλοφόρετο να είναι και με το καλό να γίνεις νονά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα συμπεθερα!Ευχαριστω πολυ.

Την εβαλες στο δωμάτιο της ή ακομη?

Η δικιά μου δεν ξανακανε πυρετό αλλά εχει βήχα και κιτρινη μύξα,τη Δευτερα θα παμε παιδιατρό να δουμε τι θα πει,οχι πως δεν ξέρω αλλά.....

Καλημέρα. Όχι δεν την έβαλα ακόμη. Πρέπει να καθαριστεί το δωμάτιο και μετά να γίνει η μετακόμοιση. Εντομεταξύ τώρα βάφει ο συμπέθερος τα κάγκελα στο μπαλκόνι και δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με το δωμάτιο. Θα γίνει στις επόμενες μέρες.

Η Μαριλίζα οκ στο κρεβάτι της? Κοιμάται μόνη της εκεί?Πολύ ορό βάζε της!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

http://www.pandespani.com/2010/tiramisu-syntagi-italiki/

Για decor έκοψα γράμματα σε χαρτόνι, τα έβαλα πάνω στην τελευταία στρώση κρέμας κ μετα πασπάλισα με κακάο σκόνη, όταν τα έβγαλα έγραφε ανάποδα tiramisu

Σημαντικό: βάλτε μασκαρπόνε όχι Φιλαδέλφεια, είναι λίγο πιο λιπαρό αλλά η μέρα με τη νύχτα σαν γεύση

Ξεκινάω να το φτιάχνω!!

Αντε να δούμε!!!!!!!

Μια χαρα τα παει με το κρεβατι,καθομαι βεβαια μεχρι να την παρει ο υπνος και μετα φευγω.Δε με πειραζει καθολου ομως, μου λειπει και μενα η ζουζουνα μου.

Δε μπορω να σταματησω να κοιταω τη φωτογραφία του μπεμπη μου!!!!!!!!! σα χαζη κανω απο χθες....

"2 κουτάκια ζάχαρη βανίλιας"

τι ειναι αυτο βρε Ελεάνα? βανιλιες εννοει ή κάτι αλλο??????????

ωχ, δε θα φαω εγω..κλαψ..εχει ωμα αβγα ρε γμτ...κλαψ κλαψ κλαψ

2 βανίλιες είναι, οι γνωστές, μάλλον θα το έχεις τελειώσει τώρα!

Για τα αυγά είχα δει στον Παρλιάρο που τα παστερίωνε σε μπαίν μαρι αλλά μόνο για τους κροκους, η μαρέγκα δεν ξέρω αν παστεριώνεται, εγώ παίρνω βιολογικά αυγά κ κάνω το σταυρό μου, στο παιδι δε δίνω βέβαια

Διαφημίσεις

Το εφτιαξα αλλά οχι με μεγαλη επιτυχία...

ειναι 4 ωρες στο ψυγείο και η κρέμα εξακολουθεί να ειναι αραιή και να μη στεκεται..

απο γευση ειναι σουπερ παντως μου ειπανε!

κατι εκανα λαθος ε?

Το εφτιαξα αλλά οχι με μεγαλη επιτυχία...

ειναι 4 ωρες στο ψυγείο και η κρέμα εξακολουθεί να ειναι αραιή και να μη στεκεται..

απο γευση ειναι σουπερ παντως μου ειπανε!

κατι εκανα λαθος ε?

Πολύ σφιχτή δε γίνεται, είναι αρκετά ελαφριά, γι ' αυτό μπαίνει σε μπολ, το μυστικό ειναι νομίζω να σου πετύχει η μαρέγκα, εμένα αυτο είναι το άγχος μου, μην πέσει ίχνος κρόκου κ δε σφίξει, πρέπει να σου στέκεται στο μίξερ

Κατα τα αλλα κ λίγο αραίη να είναι πάλι σούπερ βγαίνει, τι λικέρ έβαλες; Εγώ βάζω καλούα

Ααααα, πες το καλε,εγωτο εβαλα σε πυρεξ και οταν το εκοβα ετρεχε η κρέμα.

Η μαρεγκα εγινε πολυ σφιχτή, ισως ειναι απλα ετσι η συνταγη δλδ ε?

Δεν ειχα καλούα και εβαλα ρούμι μαυρο.ωραιο ειναι ομως,ηρθε και ο αδελφος μου με την κοπελα του και το τσακισανε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...