Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελαααα!! με το καλο αντριανα μου!!!! να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη φιλεναδα!!!

και προσπαθουσα να δω ποια κοιλια ειναι φουσκωμενη της κλοκλο η της αντριανας αλλα δεν...το φανταστηκα μετα.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

και προσπαθουσα να δω ποια κοιλια ειναι φουσκωμενη της κλοκλο η της αντριανας αλλα δεν...το φανταστηκα μετα.

:lol::lol::lol::lol: Πού είναι η Κλοκλο να σε διαβάσει φιλενάδα!!!!

Και για πείτε??? Είχατε σκοπό ούτως ή άλλως να το πείτε σήμερα ή έβαλα κι εγώ το χεράκι μου?????? :lol:

ααα δε ξέρω για τις άλλες εγώ πάντως είχα σκοπό να το πω! :rolleyes::tongue:

πως να κρατηθώ;

δε γίνεται να μην έλεγα το κατιτίς μου και γι αυτό το αγαπημένο σποράκι!

xmmmmm κι εγώ το ίδιο, κλο κλο μη μας δείρεις, μια χαρά είναι η κοιλίτσα σου, αλλά επειδή καμία δε φαινόταν ένα προβληματισμο τον είχα, περίμενα τα επίσημα αποτελέσματα για να στείλω τις σωστές ευχές!

αντριάνα με το καλό το μπεμπέ, ένα αντράκι ή μία κουκλίτσα να ολοκληρώσει την ευτυχία σας!

πάντως είστε μεγάλες μαφιόζες, μόνο αυτό έχω να πω!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλέ τι έγινε? Μισή μέρα έκανα να μπω και γκαστρωθήκατε??:)

Ανδριάνα με το καλό κοπέλα μου. Ο Μάρτης να σου χαρίσει ένα υγιέστατο μωράκι. Πολύ χάρηκα, περίμενα πως και πως να ακούσω μια δική σου εγκυμοσύνη!!!Αχχχ ανατρίχιασα!!!Έχεις καλή εγκυμοσύνη?Πόσο είσαι?Άντε μπες ντε να μας πεις το ιστορικό του νέο σπόρου του καφέ μας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκτ έβαλα και αιθέριο έλαιο λεμονιού και ξύδι. Ίσως να φταίει το ξύδι, το σκέφτηκα...Θυμάμαι που το είχες αναφέρει. Μπορεί και το σαπούνι βέβαια. Έχω την εντύπωση ό,τι οι πλάκες σαπουνιού είναι πιο λιπαρές από την σκόνη.

Περαστικά στα αρρωστούλικα μωράκια και της μαμάδες. Αγγελική σκέψου το λίγο και αποφάσισε. Εγώ πάντως και επειδή το πέρασα θα σου πω πως δεν το μετάνιωσα που πήγαινα τον Μάνο παιδικό με νεογέννητο στο σπίτι αν και ταλαιπωρηθήκαμε. Για εκείνον ήταν πολύ καλύτερα, για εμάς μην το ψάχνεις:)

Ζυγίστηκα και εγώ χθες και έχασα 2 κιλά από την ίωση. Τρομερό έτσι? Η μπέμπα μου έχασε σχεδόν μισό κιλό!!!9700γρ. ήταν πριν 1 μήνα και 9800γρ. την έβγαλε προχθές η γιατρός ενώ εγώ την είχα ζυγίσει 10300γρ πριν 1 βδομάδα. Φοβερό αλλά συμβαίνει μου είπε η γιατρός να χάνουν και 200γρ. την ημέρα όταν περνάνε ίωση γιατί ο οργανισμός καταναλώνει πολύ ενέργεια. Ελπίζω να ανακάμψει γρήγορα. Ο Μάνος πήρε τα πάνω του πάντως, 17.600γρ. τον ζύγισα προχθές.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σας, τι κανετε?

Ειμαι ερωτευμενη!!!!!!!

Με το αγορι μου!!!!!

Εχει κατι ζουμερα χειλάκια και φουσκωτα μαγουλάκια!!!!!!! Ετσι μου ερχοτανε να ορμησω στην οθονη!!!!!!!!

1,700γρ, ολα σουπερ, ευτυχως η υπερηχογένεια εξαφανιστηκε!!!!!!!!!!

Ουφ,επομενο και τελευταιο ραντεβου με γιατρό 15/10!

Αντριάνα, συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!

Με το καλό το μπεμπε, αγοράκι? να υποθεσω απτο μπλε της Αννας?!

Μπράβο, οτι καλυτερο ευχομαι!!!!!!!!!

Μπες να μας πεις τιποτα καλε!!!!!!!!

Για σας κορίτσια,

Τι κάνετε? Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Αν και είχα πει στην Αννούλα ότι δεν θέλω ανακοινώσεις κτλ κτλ.

Όπως και να έχει την ευχαριστώ πολύ κατάφερε και με συγκίνησε. Σνιφφ αι στο καλο

Ελεανα για είμαστε μαφιοζες κάλε? Δεν συνωμοτήσαμε τίποτα.

Αγγελική η Άννα ονειρευτέ αγόρι για να κάνει παρέα με το αστέρι της αλλά ακόμη δεν μας το έχει αποκαλύψει το φύλλο του ελπίζω όμως να το μάθω στο επόμενο ραντεβού.

Είχα ζητήσει από τα κορίτσια να μην μου πουν τίποτα γιατί εγώ απλός δεν έβλεπα τον λόγο να το ανακοινώσω πριν δούμε ότι όλα είναι καλά.

Τα ευχαριστώ πολύ πολύ που τα σεβαστήκαν.

Το μπεμπε πιάστηκε στην εκπνοή του χρόνου που είχαμε με τον Αντρούλη μου. Εκείνος το έμαθε εν πλω.

Όλα πάνε καλά και χαλαρα ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι ήρεμα μέχρι τέλους.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Καλέ ο Σόμπολος είναι ο αρχινονός που άρχισε τα ρουθουνίσματα χθες μέσα στη συζήτηση για τα δόντια της νεκ!

Πότε έχεις πητ αντριάνα;

26/3 Πρώτα ο θεός να πάνε όλα καλά.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Τέλος Μάρτη δεν μπαίνει ο Κριός; 25/3 είναι και εθνική γιορτή, αγωνιστής/αγωνίστρια το σπορά κι, όλα καλά θα πάνε!

Ο Κριός μπαίνει 21 του μήνα. Η Αντριάνα θα πάει νωρίτερα έτσι δεν είναι? οπότε ψαράκι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...