Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

θα μας κάνει άγαλμα που θα κάνετε παιδί ή που θα του κάτσεις? :lol:

όλοι οι άντρες ρε παιδί μου αυτό έχουν στο μυαλό τους.

σαν τα σφηνάκια?

-γιώργο γιατί δεν κάνουμε παιδί?

-θες να σου πω γιατί δεν κάνουμε?? γιατί δεν κάνουμε σεξ ρε Μαρία!!!!!

-αμάν πια, όλο εκεί το μυαλό σου! σεξ! σεξ! σεξ!!!

:lol::lol::lol:

Βγαλμένα από τη ζωή είναι όλα: καλέ μας έχεις βάλει κάμερα στην κρεβατοκάμαρα; Πάντως με κάνατε και γέλασα λίγο εδώ στην αναμονή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βγαλμένα από τη ζωή είναι όλα: καλέ μας έχεις βάλει κάμερα στην κρεβατοκάμαρα; Πάντως με κάνατε και γέλασα λίγο εδώ στην αναμονή!

όπου Μαρία να βάζουμε Ελεάνα δλδ! :lol: :lol:

το γέλιο κάνει καλό! να μαζευόμαστε να γελάμε συχνότερα λοιπόν! εμ μόνο σε γέννες και σε ανακοινώσεις τα κάνουμε αυτά, μόνο άντε κι εσείς!!!

o άρης καταλαμβάνει προσωρινά το λαπτοπ να πιει καφέ και να διαβάσει νέα και μετά φεύγει για μπάλα. τα λέμε αργότερα λοιπόν!!!!

άννα κουκλί καλέ το παιδί!!! τα ίδια θα λέμε?

Διαφημίσεις

http://www.pandespani.com/2010/tiramisu-syntagi-italiki/

Για decor έκοψα γράμματα σε χαρτόνι, τα έβαλα πάνω στην τελευταία στρώση κρέμας κ μετα πασπάλισα με κακάο σκόνη, όταν τα έβγαλα έγραφε ανάποδα tiramisu

Σημαντικό: βάλτε μασκαρπόνε όχι Φιλαδέλφεια, είναι λίγο πιο λιπαρό αλλά η μέρα με τη νύχτα σαν γεύση

άσχετο σήμερα το πρωί που πήγα σχολείο μαζί με μια συνάδελφο με ρώτησε αν ένιωσα τα ξημερώματα τη δόνηση. της λέω ποια δόνηση? και μου είπε ότι κατά τις 6 παρά το πρωί ένιωσε για πολλά δευτερόλεπτα μια δόνηση αλλά όχι σεισμό μαζί με βουητό σα να κινείται η γη πάνω-κάτω κι όχι αριστερά-δεξιά. και ότι άκουσε στο ραδιόφωνο ότι από την Τρίτη πολύς κόσμος έχει νιώσει σε χανιά και ρέθυμνο λέει ανά διαστήματα έχει νιώσει δονήσεις και δεν είναι λέει σεισμός.

ούτε το ξανάκουσα και έψαχνα τώρα στο νετ και μπήκα στην ιστοσελίδα της τοπικής εφημερίδας και σκιάχτηκα!

http://www.haniotika-nea.gr/107263

http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=93136&cid=299&pn=1

άλλο και τούτο πάλι! ένας θεός ξέρει τι μας κάνουν χωρίς να το ξέρουμε...

Το διάβασε κι ο Γιάννης αυτό, και η απάντησή του: και μετα κοροιδεύεις τον Λιακό! Πάντως είναι περίεργο όπως το περιγράφετε, εμένα το μυαλό μου πήγε στη βάση της Σούδας για να είμαι ειλικρινής!

Καλησπέρα κορίτσια. Ουφ, δεν με φτάνουν οι ώρες του 24ωρου! Εντομεταξύ σήμερα συνηδητοποίησα κάτι. Είχα κατέβει στο κέντρο για δουλειές και να ξεσκάσω λίγο και είδα πολλές έγκυες...Ένιωθα συμπόνια και οίκτο, μετά που γέννησα τον Μάνο όταν έβλεπα κοιλιά ζήλευα!!!Μήπως έκλεισα σαν μάνα?:rolleyes:

Φταίω εγώ γιατί εχθές ήταν εδώ οι γονείς μου και δεν τον έστειλα...εκατό βήματα πίσω κάναμε...δεν ξέρω έχω απογοητευτεί πως δεν θα συνηθίσει...μήπως κάνω λάθος τελικά...

Ντινάκι μην αγχώνεσαι κορίτσι μου. Όλα τα παιδάκια περνάνε ένα στάδιο προσαρμογής, αλίμονο να δεχτεί το παιδί τόσο αψήφιστα τον αποχωρισμό του σπιτιού και την προσαρμογή σε ένα νέο περιβάλλον. Ωστόσο θα το δεις και μακροχρόνια πως το παιδί περνάει καλά εκεί και του κάνει καλό σε πολλούς τομείς. Σφίξε λίγο τα δόντια και να είσαι αποφασιστική, να τον ηρεμείς και να τον συμβουλεύεις με ήρεμο τρόπο. Μην πάρει χαμπάρι ό,τι είσαι αγχωμένη. Το ίδιο να πεις και στον σύζυγο. Δεν βοηθάει το παιδί η δική μας ασταθής συμπεριφορά. Αν δεν μπορεί να τα καταφέρει ας μην πάρει μέρος στο στάδιο προσαρμογής, ανέλαβε εσύ και κράτα γερά.

Καλά να είμαστε μόνο κ περαστικά στα αρρωστούλικα μωράκια μας, ελέ εσύ τον στέλνεις παιδικό το Μάνο αυτή τη βδομάδα;

Ναι ο Μάνος δεν έχει κάτι. Και αν πέρασε καμιά ίωση (πήρα χαμπάρι ένα μικρό μπουκωματάκι την Δευτέρα) την πέρασε στο πόδι (αυτός γιατί εγώ και η μικρή ταλαιπωρηθήκαμε). Χθες δεν πήγε σχολείο λόγω απεργίας.

Κατερινάκι θυμάσαι πριν καιρό που μιλούσα και εγώ για παιδοψυχολόγο? Τα ίδια είχαμε και εμείς και τελικά πέρασαν. Οκ, κάποιες φορές τον πιάνουν οι υστερίες του αλλά όπως σου είπε και η Άννα είτε αδιαφόρησε εκείνη την στιγμή αν το επιτρέπουν οι συνθήκες, είτε να είσαι απόλυτη και σταθερή στα λόγια σου. Στα παιδιά είναι φρόνιμο κανείς να δίνει χρόνο...περνάνε φάσεις αλλά επανέρχονται.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Χρυσό θα παρω ούτως ή αλλως, απλα ελεγα να του παω και κατι ακομη.

Απλα επειδη δεν εχω ιδεα για το "πρωτοκολο" για αυτο σας ρωτησα.

Επειδή ειναι το 2ο κοριτσι της οικογένειας,εχουνε τα πάντα μωρε.

ρούχα της εχω δώσει ενα κάρο της Μαριλίζας που ηταν ιδια εποχη,κουβερτες εχει στανταρ απο την 1η κορη της.

Αγγελική πόσο είναι η μικρούλα? Νομίζω πως το χρυσό φτάνει για αρχή. Στις επόμενες επισκέψεις μπορείς να πάρεις κάτι άλλο. Αν έχει δικό της δωμάτιο εγώ θα πρότεινα κάτι για το δωμάτιό της. Μου αρέσει το παιδί να έχει στον χώρο του πράγματα από την νονά του, ειδικά όταν μεγαλώσει και τα ξεχωρίζει.

κοριτσαρες ..δε ξερω πως θα ακουστει αυτο, αλλα χαιρομαι που περνατε τα ιδια με τα βλασταρια σας ..ουφ!!!

Αχαχα ειλικρινέστατο! Έτσι, φυσιολογικά είναι τα παιδάκια μας Κατ, όλα την ίδια μούρη φορούν:P

αννα η φωτο με τρελαινει!!!!θελω λεχουδι ......

μη με βρισετε !!!!σε ζηλευω κοπελα μου ( με την καλη εννοια)να σαι παντα γερη και αξια μανούλα !!

Εγώ θα σε βρίσω κοπελιά!!! Πριν ένα μήνα που παρακαλούσα να είσαι έγκυος εσύ τσινούσες!!Γκρρρρ!

εν τω μεταξύ δε σας είπα τό ένα του μάτι πάει προς το καστανό και το άλλο προς το γκριζομπλε! πλάκα έχει.

μάλλον καστανούλης θα ναι αυτός!

Εγώ νομίζω ό,τι αυτό το παιδί σου φέρνει πιο πολύ από τα άλλα. Και εφόσον θυμίζει Άννα είναι σίγουρα κουκλί. Θα έλεγα πάντως πως έχει πολύ ώριμο μουτράκι το σκιουράκι:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Τελικά ξεκίνησα αντιβίωση στον Μάνο. Το μεσημέρι που τον πήρα από το σχολείο είχε χειροτερέψει το χεράκι του, δεν περνάει με τηναλοιφή. Αρκετά το παλέψαμε.

Η μικρή μου τσαούσω έχει βρει ένα άθλημα. Να σηκώνεται όρθια και με τίποτα να μην θέλει να κάτσει κάτω. Σήμερα έκανε και βηματάκια μες το πάρκο, από την μια μεριά στην άλλη πήγε κρατώντας εννοείται. Ωστόσο δεν μπουσουλάει! Αλλά ούτε ο Μάνος μου μπουσούλησε.

Μόνη μου μιλάω ε?Πάω να κάνω μπανάκι, αν ευνοήσουν οι συνθήκες θα ξαναμπώ αλλιώς καληνύχτες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κλαημερα...

τι καλημερα δλδ ,κακη ψυχρη κ αναποδη...

Με 38 πυρετο απο χθες βραδυ και στις 6 το πρωι ξεκινησε ασχημος ξεροβηχας...

ωραιααααααααααααααααααααααα.

Η μυτη κλειστη να μη θελει να της βαλω "φσουτ", να μη μπορει να παρει ανασα,ολο το βραδυ δεν εχω κλεισει μάτι.

Και λεω...

Απο να την εχω σπιτι αρρωστη, καλυτερα να την εχω σπιτι υγιη.

Τουλαχιστον δε ταλαιπωριέται κ αυτη η καημενουλα.

Με τις αρρωστειες δε μπορουμε να παμε και πουθενα.

Να την στειλω μια και καλη απο Φλεβαρη.

Χωρια που σκεφτομαι πως αν κολλησω αυτον τον βηχα θα τον βγαλω το μπεμπη απτο στομα μου.

Καλα ελεγα οτι θα βγει αληθινη η πεθερα μου στο τέλος,που ελεγε να μην την παω καθολου εφετος..

αγγελικη , δυσκολη χρονια φετος για εσενα ...και εγω νομιζω οτι αληθινη θα βγει η πεθερα σου ..απλα να ειναι προετοιμασμενη για καλο μπειμπι σιτινγκ μαριλιζας ...

περαστικα , αλλα ποτε προλαβε ρε γμτ ......

μενα χθες σηκωθηκε για κατουρημα τη νυχτα ...ξανα γυρναει στο κρεβατι της ...δεν της εδωασα σημασια ...τελικα η κακομοιρα ...δεν ειχε φτασει στο κρεβατι ......στο πατακι κοιμηθηκε μαλλον ....σημερα μου ειπε θελω να ερθω μαζι σου γραφειο ..δε θελω σχολειο...αλλα χωρις κλαματα , χωρις νιαουρισματα ...ντυθηκαμε σφαιρα κια κατεβηκαμε για σχολικο !!!

ουφ..της εβαλα κεικ και μπανανα μαζι της ....καλα η δικια μου ειχε συνηθισει να τρωει καλα το πρωι ...αλλα παιδια γυρναει με μια πεινα καθε μεσημερι μου λεει η μανα μου ..και αυτοι στο τετραδιο λενε οτι εφαγε !!!!χθες υποτιθεται μανεστρα με κρεας ....και γυρανει τρωει ενα πιατο σπανακορυζο ....και ζηταγε και αλλο ...

πραγματικα δε μπορω να καταλαβω τι τους δινουν..λενε ψωμι μαρμελαδα ή τοστ και φουτα ...συνηθως εγω της δινω και κατι ...τεσπα ...το λιγοτερο το φαγητο τρωει σπιτι μετα

επιτελους παρασκευη σημερα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα! με μπούκωμα και καταρροή εγώ και ο μικρός. και πονοκέφαλο άσχημο έχω εγώ. ελπίζω να μην έχει και το μικράκι μου. τα αγόρια κρατάνε ακόμη αλλά για πόσο;

Αγγελική και Ελευθερία περαστικά σας. Αγγελική και εγώ νομίζω ότι μάλλον δίκιο έχει η πεθερά σου.

Ελευθερία έτοιμη να φύγει η μικρή ε; ε βέβαια μεγαλώνουν μωρέ και τα μικρουλάκια μας.

Κατερίνα νομίζω ότι και κανα δύο κουταλιές να φάνε αυτοί γράφουν ότι φάγανε. δεν πειράζει μωρε ας φάνε και λιγότερο θα συμπληρώσουν στο σπίτι όταν έρθουν.

fYFap3.pngIV83p3.png

Καλημέρα...

"θέλω τη μαμά μου " και "θέλω το σπίτι μου" έλεγε συνέχεια το μωρό μου...εχθές όμως μου είπε 2 καινούργια τραγουδάκια...το κυνούπι και το δράκο...πως γίνεται να ην θέλει να πάει και να μου λέει τα πάντα...απο Δευτέρα ή Τρίτη θα περάσει το σχολικό και για εμάς...άντε α δούμε...ο Δημήτρης μου είπε για ένα μήνα το πολύ πολύ ακόμα αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση τέλος το σχολείο για εμάς φέτος...την Τρίτη θα έχουν στο παιδικό παράσταση καραγκιόζη και την Τετάρτη θα πάω για την πρώτη συγκέτρωση γονέων...για να γνωριστούμε...θα είναι μία παιδαγωγός που θα μας μιλήσει και θα την ρωτήσω και εγώ τι πρέπει να κάνω...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...