Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το συζητώ. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Για αυτό και δεν αλλάζω δουλειά κ υπομένω όλο αυτό που υπομένω. Αλλιώς θα έκανα κάτι άλλο για να διαφυλάξω τη ψυχολογική μου ηρεμία. Πιέζομαι εδώ , πιέζομαι κ στη προσωπική μου ζωή με τις εξωσωματικές. Εχω σκεφτεί άπειρες φορές να τα παρατήσω αλλά μετά θυμάμαι για τι προσπαθώ.

Πάνω από όλα η ψυχική μας ηρεμία. 

Για αυτό δεν έχω αλλάξει δουλειά... Παρόλο που τρέχω σαν τον Βέγγο γιατί είμαστε λίγα άτομα, οπότε το 8 ωρό είναι οριακό! Δεν κάνουμε ούτε διάλλειμα, ότι φάμε, πάνω στο γραφείο. Τέλος πάντων, παρόλα αυτά, είναι σαν να πηγαίνω για καφέ με φίλους. Γελάμε, πειραζόμαστε και έχουμε μιλήσει ανοιχτά για την εξωσωματική. Καμία μέρα που έλειψα δεν μου έβαλαν άδεια, κανένα δυβδόμαδο που έκατσα σπίτι και παρόλα αυτά με πλήρωναν κανονικότατα. Δηλαδή φαντάσου, μέσα σε ένα χρόνο έλειψα 2 φορές από 2 εβδομάδες και πήρα και 22 μέρες άδεια που δικαιούμαι, τους πίεζα να αφαιρεθούν από τις κανονικές μου και τίποτα. Και στην εγκυμοσύνη έκατσα 3 μήνες και εκεί , τίποτα δεν μου είπαν. με στήριξαν φουλ. και για να γυρίσω μετά την άδεια μητρότητας μου έκαναν πολύ καλή αύξηση. 

Οπότε ναι, η ψυχολογία παιζεί τρομερό ρόλο. Είχα μόνο την πίεση της εξωσωματικής! Καλή δύναμη θα ευχηθώ! είσαι τρομερά δυνατή! Σε θαυμάζω αλήθεια!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μάλλον σε σένα πάει το δοντάκι νεκ, το έχεις πολύ στο μυαλό σου κ σε ζορίζει και τα βράδια!

Εμείς πάλι αναβολή στην αναβολή, πάλι στο νοσοκομείο είμαι για τον μπαμπά, 3η φορά φέτος, ελπίζω κ τυχερή! Και μετά βλέπουμε...έχουμε κ τον Αντρίκο που έχει παραγγείλει μικρή αδερφή! Και τη γυναίκα που μου καθαρίζει που είδε στο ωροσκόπιό μου κοριτσάκι να σκάει μύτη το 13, και γιαγιάδες στο δρόμο να μου λένε το επόμενο θα είναι κορίτσι γιατι μοιάζει με κοριτσάκι ο Αντρέας, κι έχω ψηθει για ροζουλια στις απλώστρεσ και κανονίστε να μου βγει ταλιμπανάκι junior, έχουμε κ την Αννιώ με τις φωτό της τις ξελιγωτικες και δε θες πολύ μετα να βλέπεις δοντάκια να φυτρώνουν, μόνο βρε κορίτσια σκέφτομαι το θηλασμο κ το ξενύχτι και κολώνω ολίγον; μη βαράτε!

άι μαρή σκέφτεσαι θηλασμούς και ξενύχτια! :lol: τώρα τουλάχιστον κοπελιά τα σκέφτεσαι, αύριο-μεθαύριο δε θα θες ούτε να τα σκέφτεσαι μόνο ξεκίνα!

χαχαχα όχι δε μου ήρθε ακόμα αλλά ούτε και η όρεξη για το άθλημα...

εδώ δεν έχουμε εμείς όρεξη που δεν έχουμε και 3 παιδιά συμπεριλαμβανομένου κι ενός νεογέννητου! :lol:

χμμμμ.....

Τι χμμμ κι εσύ τέκνον Βρούτε!!!! :lol:

Διαφημίσεις

κοπελιες για ομολογηστε το!!!η νεκ ...θα βλεπει δοντια ...και θα πεταγεται !

οσο για το σπορ ...ειναι να μην ξεχνιεται!!!!

ελεανα ...καλα σορυ ...που ειναι το βοδι???να το σκοινι .....

καλα σκεφτσαι με φοβο και κουραση το θηλασμο....για εμενα απο τις καλυτερες περιοδους της ζωης μου ...βαλε μπρος κοπελα μου ....και θα ερθει και το ροζ!!!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

2 δοντια λοιπον....

Α,τι γινεται? ειναι καμια γκαστρωμένη και το κρύβει???

ποια πάει για 3ο??????? ή 4ο?????????????????????!!!!!!!!!!!!

η αγγελική δεν είναι το δόντι που είδα πάντως... :tongue:

Διαφημίσεις

Εγώ???? Εγώ όνειρα βλέπω!!!! η άννα κάνει "χμμμ..." και "ναι ε??" Άμα δεν ξέρει ο σόμπολος η πυθεία τι να ξέρει? δεν έχω και δάφνη να μασήσω! :lol: Ούτε για το φαγητό για να λέμε την αλήθεια! Να θυμηθώ να πάρω από το σούπερ! :lol:

εγω να ρίξω το καφε ...πινω καπουτσινο !!!!

:lol::lol::lol: Να ρίξεις τον καφέ??? Αχαχαχα! Ε ρε τι κάνουν τα ξενύχτια!!!

Ωραία μαζευτήκαμε! να βλέπω συχνότερα όνειρα με δόντια αν είναι να μαζευόμαστε έτσι!

η κλοκλό λείπει να αρχίσει τα ωραία της? μωρέ μήπως είναι αυτή έγκυος???? αχαχαχα! έχω καιρό να την πάρω!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...