Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι ναι

τα λεγες κυρα μάνα εσυ!!!!!!!!ρισπεκτ!!!

αλλα τι να κανεις?

αν δε το ζησεις δε το καταλαβαινεις ρε Αννουλα.

Εγω τιραμισου δεν εχω φτιαξει ποτε γιατι δε μου πολυαρεσει,

αν εχεις καλη συνταγη Ελεάνα στειλε να το κανω την Κυριακη που θα παμε σε κατι φιλους να το παρω μαζί.

Αντιβιωση? ωχ....περαστικά,αχ αυτοι οι σταθμοι ρε γμτ.

Αααααααααααααα

Δε σας ειπα τα ευχαριστα!!!!!!!!!

Τελικά θα γινω νονά!!!!!!!!!!!

Θα βαφτισω το κοριτσακι της φιλης μου που σας ελεγα!!!!

Να ρωτησω κατι ,εκτος απο το "ασημωμα" πρέπει να πάρω και κανα ρουχαλάκι ή οχι?

Εντωμεταξυ μαλλον θα τη βγαλουν Δημητρα, οποτε θα εχει γιορτη στα γενεθλια μου, τι καλα!

Και γενεθλια εχει 17 Αυγ, 1 μερα διαφορα με τη Μαριλιζα!

Αυγουστομωρο κ αυτο,λιονταρι... τρελο βαφτιστήρι!!

έχεις δίκιο για το αν δε το ζήσεις.

αν το ακούσεις όμως;;;

όταν σου χτυπήσει τη πόρτα δεν είσαι λίγο ψιλιασμένος;

ε; ε;

σας έχω ψιλιάσει;;; :mrgreen::lol::lol::lol::lol:

για τη ντίνα πάει αυτό, ντίναααα μη στεναχωριέσαι!

ούτε εμένα μ αρέσει το τιραμισού!

ρε φιλενάδα μη κουράζεσαι πάνε πάρε ένα έτοιμο να ξεμπερδεύεις δεν είσαι για ορθοστασίες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρυσό θα παρω ούτως ή αλλως, απλα ελεγα να του παω και κατι ακομη.

Απλα επειδη δεν εχω ιδεα για το "πρωτοκολο" για αυτο σας ρωτησα.

Επειδή ειναι το 2ο κοριτσι της οικογένειας,εχουνε τα πάντα μωρε.

ρούχα της εχω δώσει ενα κάρο της Μαριλίζας που ηταν ιδια εποχη,κουβερτες εχει στανταρ απο την 1η κορη της.

ελεαννα περαστικα ...ουφ!

τιραμισου ...μμ??μονο να το φαω ομως

α...εχει στο παιδικο μουσειο ..μπισκοτοσυνταγες το σαββατο..εχω ενα καρω δουλειες αλλα το σκεφτομαι να πω την αληθεια

αγγελικη αν οχι ρουχαλακι..ενα παιχνιδακι ισως ?με το καλο κιολας

ντουλαπες θελω να κανω και εγω λιγο λιγο ...\μετα την ταλαιπωρια ολης της βδομαδας ..μου λεει ο ντρας μου χθες παμε χωριο σκ??? αποκλειεται λεω ...και με κοιταγε με μισο ματι..εγω παλια πεταγα τη σκουφια μου ..αλλα τωρα θελω να ξεκουραστωωωωω

ψήνομαι κι εγώ για το παιδικό μουσείο αλλά θα γίνεται χαμός! έχω πέσει σε τρελές ουρές εκεί! για κανα μήνα θα ναι!

σίγουρα θα χουνε τα πάντα αν είναι δεύτερο παιδί και ίδιου φύλου...

αλλά η κουβερτούλα η καινούρια άλλο η χνουδάτη κι άλλο η χιλιοπλυμμένη, μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα ρούχα.

εγώ είμαι και της άποψης να χει καινούρια πράγματα το μωρό. που θα χει δηλ.

καλη ιδεα της κουβερτας ..και εγω συμφωνω με την αννα

για το παιδικο μουσειο ...σκεφτομαουν για quality time με τη μεγαλη μονο ρε αννα..αλλα αν ειναι για ουρες δεν την παλευουμε καμια ...

παρολαυτα αν το αποφασισεις πες μου ...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσούδια μου! Περαστικά να ευχηθώ στα παιδάκια τα αρρωστούλικα! Και στο σχολείο μας κυκλοφορεί στρεπτόκοκκος και αμυγδαλίτιδα. Πολλά παιδιά έπεσαν και τώρα άρχισαν και οι δάσκαλοι! Θα πάω να εφοδιαστώ με απολυμαντικά και βιταμίνες μου φαίνεται! Πήρα και ένα ντετόλ για την τάξη και θα πασαλείβω θρανία πέρα από την καθαρίστρια όταν θα έχω αρρωστούλια. Τους έχω απαγορεύσει να πλησιάζουν την έδρα στα 2 μέτρα! :lol:

Για το θέμα παιδικός και αντιδράσεις δεν μπορώ να εκφέρω άλλη άποψη πέρα από όσα έγραφα στην αρχή στην Ντίνα. Τα ίδια ισχύουν αλλά άμα δεν τα ζήσεις πραγματικά δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα το αντιμετωπίσεις πέρα από το κρατώντας θεωρητικά σταθερή "σκληρή" στάση και κάνοντας υπομονή. Από την άλλη όχθη είναι οκ να τα βλέπεις... όταν βρεθώ στην απέναντι όχθη κι εγώ θα σας κλαίγομαι... του χρόνου.

Το μόνο που σε κάνει νομίζω να κάνεις πίσω είναι το "μη υποχρεωτικό" του παιδικού. Όταν πάνε προνήπιο που είναι υποχρεωτικό το παίρνουν όλοι απόφαση θέλουν δε θέλουν.

Κατ εμένα η μικρή εξελίσσεται σε χειριστικό παιδί που λες. Απλά προσπαθείς όσο μπορείς να κάνεις το βούδα, να μην περνάει το δικό της κλπ...κλπ... Η εξήγηση στη μάνα σου ότι αγκαλιά ανάλογα με το γιατί και πώς με βρίσκει σύμφωνη. Κι εμένα όταν απαιτούν ή παθαίνουν νταμπλά και στρίβει η βίδα τότε δεν πα να ζητάνε το αυτονόητο? δεν θα το έχουν και τέλος! θέλει πολύ δύναμη! κι εγώ λυγίζω πολλές φορές αλλά παλεύω να μη σηκώσω το χέρι μου. η μικρή εμένα έχει τα θέματα.

Αννούλα για τις φώτος τι να λέμε! Σνιφ κλαψ κλουψ που σου έγραψα! Εδώ γιατί δεν έχουμε τέτοιους φωτογράφους ρεεεε γμτ?????!!!

Αγγελική με το καλό να γίνεις νονά!!! Χρυσό εμένα μου αρκούσε. Μετά έχεις χρόνο να πάρεις μπόλικα δωράκια! Θα κρίνεις τι είναι καλύτερο από το τι ήθελες εσύ ως μάνα για τα παιδιά σου. Εμένα και πάνες να μου φέρουν δώρο θα χαρώ πολύ! Η κουβερτούλα θα είναι οκ πιστεύω αρκεί να μην έχει γεμάτο τον κόσμο κουβέρτες η φίλη σου! Μπορείς να τη ρωτήσεις αν έχεις το θάρρος. εγώ αυτό τους λέω να με ρωτάνε!

Για παιδικό μουσείο κι εγώ ψήνομαι, αρκεί να είμαστε καλά, το έχω αποτυπώσει όλο μετά θεμελίων στα νιάτα μου εξάλλου, μην το ξεχνάμε!

Το τιραμισού που φτιάχνω είναι αυθεντική συνταγή, πανάλαφρο, καμία σχέση με τις έτοιμες πάστες που δε μου αρέσουν καθόλου κ σχετικά εύκολο, είμαι εκτός, μόλις γυρίσω θα σας γράψω τη συνταγή, πάντως η φιλοσοφία του είναι η εξής: χτυπάς ασπράδια σε μαρέγκα, όλα τα υπόλοιπα υλικά φτιάχνουν μία κρέμα, εγώ με σύρμα τα ανακατεύω, και φτιάχνεις κι ένα μίγμα εσπρέσσο με λικέρ καφέ για να βουτήξεις τα σαβαγιάρ, και μετά το χτίζεισ στο μπωλ και ψυγείο, όσοι το έχουν δοκιμάσει μου το κάνουν παραγγελία κάθε φορά που έρχονται, και δε με λες και μάστερ σεφ στη ζαχαροπλαστικής, η συνταγή σε λίγες ώρες!

Το τιραμισού που φτιάχνω είναι αυθεντική συνταγή, πανάλαφρο, καμία σχέση με τις έτοιμες πάστες που δε μου αρέσουν καθόλου κ σχετικά εύκολο, είμαι εκτός, μόλις γυρίσω θα σας γράψω τη συνταγή, πάντως η φιλοσοφία του είναι η εξής: χτυπάς ασπράδια σε μαρέγκα, όλα τα υπόλοιπα υλικά φτιάχνουν μία κρέμα, εγώ με σύρμα τα ανακατεύω, και φτιάχνεις κι ένα μίγμα εσπρέσσο με λικέρ καφέ για να βουτήξεις τα σαβαγιάρ, και μετά το χτίζεισ στο μπωλ και ψυγείο, όσοι το έχουν δοκιμάσει μου το κάνουν παραγγελία κάθε φορά που έρχονται, και δε με λες και μάστερ σεφ στη ζαχαροπλαστικής, η συνταγή σε λίγες ώρες!

Θα την τιμήσω!!!!

Γεια σας κοριτσούδια!

Κοιμούνται και τα δύο και έκατσα λίγο να σας διαβάσω τώρα που έχω χρόνο!

Αγγελικούλα με το καλό να βαφτίσεις τη μικρούλα!

Κι εγώ θα ρωτούσα την κουμπάρα τι χρειάζεται περισσότερο να της πάρω, αφού έχει και μεγαλύτερο αδερφάκι θα έχει αρκετά πράγματα ήδη.

Κατερινάκι κι ο Γιάννης μου τα έχει αυτά τα ξεσπάσματα-κρίσεις, ειδικά τον καιρό που ήταν η μπέμπα νεογέννητο, αλλά και ακόμα τον πιάνει και δεν θέλει κανέναν και τίποτα εκείνη την ώρα μόνο κλαίει υστερικά, ούτε αγκαλιά, ούτε κουβέντα, ούτε τίποτα, τον αφήνουμε λίγο να ησυχάσει και μετά είναι πολύ καλύτερα. Σε ένα βιβλίο που έχω διαβάσει λέει πως είναι φυσιολογικό σε κάποια παιδιά επειδή δεν ξέρουν πως να εκτονώσουν την ενέργειά τους και τα συναισθήματα τους και τους βγαίνει ο θυμός.

Αννούλα εγώ δεν θα δω φωτό? κλαψ...βάλε τις κι εδώ αν μπορείς!!

Ντινάκι τι να πω βρε κοριτσάκι, κι εγώ όπως λέει και η Νεκταρίτσα δεν το έχω ζήσει ακόμα, μακάρι να του περάσει γρήγορα όμως, σε καταλαβαίνω θα είσαι στα όρια σου.

Ελεάνα περαστικά σας! Μαριτάκι επίσης!

Ελευθερίτσα τι έπαθαν τα μικρά? και τα δύο την πάτησαν ρε γμτ?

Περαστικά τους!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

αχαχαχα! :lol: :lol: μια χαρά ακούγεται! νορμάλ!

Λοιπόν κάντε κάτι κοπελιές γιατί έχω πλακωθεί στα όνειρα με τα δόντια! Παλιά έβλεπα συνέχεια όνειρα να μου πέφτουν τα δόντια, τώρα τελευταία όλο φυτρώνουν!

Πάμε λέει με το Γιώργο στην παιδίατρο (μάλλον επειδή το μελετάγαμε τελευταία) και τον εξετάζει λέει και σημειώνει ότι φανέρωσε ένα ακόμη δόντι! Και τη ρωτάω "Τι λέτε καλέ γιατρέ? Αφού έχει όλα του τα δόντια το παιδί, δεν είναι δυνατόν!" Και τι μου λέει? "Όχι, θα βγάλει κι άλλα ακόμα γιατί είναι πρησμένο το ούλο!" Και άγχος εγώ στο όνειρο με τον Άρη ότι το παιδί μας δεν είναι φυσιολογικό που έβγαλε κι άλλο δόντι! Και πού θα φτάσει, και τέτοια! :lol: :lol:

αχαχαχα! :lol: :lol: μια χαρά ακούγεται! νορμάλ!

Λοιπόν κάντε κάτι κοπελιές γιατί έχω πλακωθεί στα όνειρα με τα δόντια! Παλιά έβλεπα συνέχεια όνειρα να μου πέφτουν τα δόντια, τώρα τελευταία όλο φυτρώνουν!

Πάμε λέει με το Γιώργο στην παιδίατρο (μάλλον επειδή το μελετάγαμε τελευταία) και τον εξετάζει λέει και σημειώνει ότι φανέρωσε ένα ακόμη δόντι! Και τη ρωτάω "Τι λέτε καλέ γιατρέ? Αφού έχει όλα του τα δόντια το παιδί, δεν είναι δυνατόν!" Και τι μου λέει? "Όχι, θα βγάλει κι άλλα ακόμα γιατί είναι πρησμένο το ούλο!" Και άγχος εγώ στο όνειρο με τον Άρη ότι το παιδί μας δεν είναι φυσιολογικό που έβγαλε κι άλλο δόντι! Και πού θα φτάσει, και τέτοια! :lol: :lol:

ναι ε;;; :rolleyes:

ναι ε;;; :rolleyes:

ναι!!!!!!! τι πράμα και τούτο! μπορεί επειδή το μελετάγαμε και προχθές, δεν ξέρω. πού σαι μαρή ελεάνα άσε τα λαπτοπ και τα τιραμισού και πιάσε τον άντρα σου! η άλλη κωλύεται λόγω δουλειάς ή άλλη είναι μόνη σαν την ανεμώνη... εκτός κι αν ετοιμάσει καμιά άλλη την έκπληξη! εσένα άννα σου ήρθε περίοδος μιας και σε βρίσκω εδώ? :lol:

Με φαπώνω για να μη σε αναγκάσω να έρθεις να με φαπώσεις εσύ!

Μάλλον σε σένα πάει το δοντάκι νεκ, το έχεις πολύ στο μυαλό σου κ σε ζορίζει και τα βράδια!

Εμείς πάλι αναβολή στην αναβολή, πάλι στο νοσοκομείο είμαι για τον μπαμπά, 3η φορά φέτος, ελπίζω κ τυχερή! Και μετά βλέπουμε...έχουμε κ τον Αντρίκο που έχει παραγγείλει μικρή αδερφή! Και τη γυναίκα που μου καθαρίζει που είδε στο ωροσκόπιό μου κοριτσάκι να σκάει μύτη το 13, και γιαγιάδες στο δρόμο να μου λένε το επόμενο θα είναι κορίτσι γιατι μοιάζει με κοριτσάκι ο Αντρέας, κι έχω ψηθει για ροζουλια στις απλώστρεσ και κανονίστε να μου βγει ταλιμπανάκι junior, έχουμε κ την Αννιώ με τις φωτό της τις ξελιγωτικες και δε θες πολύ μετα να βλέπεις δοντάκια να φυτρώνουν, μόνο βρε κορίτσια σκέφτομαι το θηλασμο κ το ξενύχτι και κ....νω ολίγον; μη βαράτε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...