Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φταίω εγώ γιατί εχθές ήταν εδώ οι γονείς μου και δεν τον έστειλα...εκατό βήματα πίσω κάναμε...δεν ξέρω έχω απογοητευτεί πως δεν θα συνηθίσει...μήπως κάνω λάθος τελικά...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα μου όντως τέλειες οι φωτό. ομορφόσογο τι να λέμε!

Ντίνα ευχαριστώ. Κορίτσι μην κάνεις πίσω τώρα που το ξεκίνησες. θα συνηθίσει, όλα τα παιδάκια σηνηθίζουν άλλα πιο δύσκολα άλλα πιο εύκολα. πρέπει να βρεις το κουμπί τους.

δεν ξέρω αν θυμάσαι πέρυσι που έκανα μια απόπειρα να τους πάω παιδικό Μάιο και Ιούνιο. ήταν τραυματική εμπειρία και για μένα και για τα παιδία. επί δύο μήνες κάθε μέρα κλάμα. τελικά δεν καταφέραμε να ταιριάξουμε με τον συγκεκριμένο παιδικό. φέτος που πήγαμε σε άλλο σταθμό την πρώτη εβδομάδα είχαμε λίγες αντιδράσεις, αλλά ελεγχόμενες. από την ημέρα που ξεκίνησαν να πηγαίνουν με το σχολικό κάθε πρωί τρέχουν να βγουν στην πόρτα μην έρθει και το χάσουν.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες ευχαριστω για τις απαντησεις σας! και την ειλικρινεια ..

να σας πω την αληθεια...εγω δε νιωθω την αναγκη του παιδοψυχολογου ..και συμφωνω αγγελικη αν δεν εχεις παιδια δε ξερεις ,,,εγω τη χειριζομαι καλα ...ο μπαμπας της θυμωνει ..και η μανα μου πεφτει ...και εγω της ειπα τοο ματσ η αγκαλια ..και πηγαμε να μαλωσουμε αλλα ηταν μπροστα ο γιωργος και δεν ηθελα ..αργοτερα στο τηλ . μου λεει αν εσενα σου ζητησει αγκαλια , δε θα της δωσεις ?...της λεω ειναι ο τροπος που ζηταει και ο λογος για τον οποιο ζηταει

εγω τους ειπα..οτι στο παρεντς διαβαζω για αντιστοιχα περιστατικα απο παιδακια λιονταρακια ..

τεσπα ..θεματα συμπεριφορας θα τα βρουμε εμαθα κατι γαι προβλημα υγειας σε παιδακι γνωστης μου ..και τρελαθηκα ...

ντινακι...μην κανεις πισω....κανε την καρδια σου πετρα ..και στον ανδρα σου μη λες πολλα..ειναι πιο δυσκολο να καταλαβουν ..

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

ντινακι ..να θες τη γνωμη μου και μπορεις να χρησιμοποιησεις σχολικο κανε το..ο αποχωρισμος στο σχολειο εινια πιο δυσκολος ..μου το ειπαν και οι δασκαλες το ειδα και εγω ..επισης κανε υπομονη ...τα παιδακια μας το λαμβανουν ως εγκαταλειψη ...ζηλευουν που δεν ειναι μαζι μας ...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Βρε Ελε, τι επαθε η νυφούλα μου? την κολλησε ο Μάνος?

Περαστικουλια της!

Ντινα,οχι οχι οχι, μην κανεις πισω.

ΕΜενα περυσι σπαραζε,ουρλιαζε στην αρχη,αλλά μετα όλα οκ.

Για ολα τα παιδάκια ετσι ειναι, η ιδέα της Κατερινας ειναι καλή με το σχολικό,βάλτο εστω για 1 μηνα ρε παιδι μου, μεχρι να προσαρμοστεί.

Στον Δ. μην λες πολλά, ουτε εγω ελεγα, αντιδρουν αλλιως εκεινοι.

Πιστεψε με αν τον σταματησεις θα το μετανιώσεις, συν οτι πλεον θα ξερει πως με το κλαμα και την αρνηση σε κανει οτι θελει,του χρονου θα κανει τα ιδια εχει δικιο η δασκάλα.

Εκανα 2 πατζουρια και ξεπατωθηκα, ουτε φαι δεν εχω βάλει..αρακα λεω να κανω.

και θα ερθει και το ζουζουνι σε λιγο.πτωμα ειμαι.

Και εχω και το Λ. να μου λεει οτι θελει να του φτιάξω τιραμισου!αυτο μας ελειπε

Εμείς ακόμη χάλια, αρχίζουμε κ αντιβίωση, μπούκωμα τρελό και πυρετός, κι εγώ χάλια, με συνάχι κ πονόλαιμο, παιδικό από Δευτέρα, κι έχω φόβο μην έχουμε κι εμείς δράματα!

Διαφημίσεις

μωρέ μήπως σας τα λεγα εγώ όλα αυτά πέρυσι;;;;; ε αγγέλω; ε; ε;

:tongue:

άρχισα με τις ντουλάπες παρόλο που είναι ακόμα ιούλιος! :cool:

άρχισα να πετάω τα πολύ φθαρμένα, να ελέγχω χειμωνιάτικα κτλ.

θα πάω και τζάμπο πιο μετά να παρω νέες θηκες αποθήκευσης. δε χωράμε λέμε!!!!!!

Βρε Ελε, τι επαθε η νυφούλα μου? την κολλησε ο Μάνος?

Περαστικουλια της!

Ντινα,οχι οχι οχι, μην κανεις πισω.

ΕΜενα περυσι σπαραζε,ουρλιαζε στην αρχη,αλλά μετα όλα οκ.

Για ολα τα παιδάκια ετσι ειναι, η ιδέα της Κατερινας ειναι καλή με το σχολικό,βάλτο εστω για 1 μηνα ρε παιδι μου, μεχρι να προσαρμοστεί.

Στον Δ. μην λες πολλά, ουτε εγω ελεγα, αντιδρουν αλλιως εκεινοι.

Πιστεψε με αν τον σταματησεις θα το μετανιώσεις, συν οτι πλεον θα ξερει πως με το κλαμα και την αρνηση σε κανει οτι θελει,του χρονου θα κανει τα ιδια εχει δικιο η δασκάλα.

Εκανα 2 πατζουρια και ξεπατωθηκα, ουτε φαι δεν εχω βάλει..αρακα λεω να κανω.

και θα ερθει και το ζουζουνι σε λιγο.πτωμα ειμαι.

Και εχω και το Λ. να μου λεει οτι θελει να του φτιάξω τιραμισου!αυτο μας ελειπε

Καλά συνενοημένοι είναι; Κι ο δικός μου χθες τυραμισού ονειρευόταν, λέγαμε αν είμαστε καλά να έρθουν κάτι φίλοι το Σάββατο για βεραντάδα, αν έχω αντοχές θα φτιάξω ένα γιατι κ μένα μου αρέσει και δε θέλω να περιαυτολογήσω μου βγαίνει μούρλια!

Καλά να είμαστε μόνο κ περαστικά στα αρρωστούλικα μωράκια μας, ελέ εσύ τον στέλνεις παιδικό το Μάνο αυτή τη βδομάδα;

μωρέ μήπως σας τα λεγα εγώ όλα αυτά πέρυσι;;;;; ε αγγέλω; ε; ε;

:tongue:

!!!!!!

ναι ναι

τα λεγες κυρα μάνα εσυ!!!!!!!!ρισπεκτ!!!

αλλα τι να κανεις?

αν δε το ζησεις δε το καταλαβαινεις ρε Αννουλα.

Εγω τιραμισου δεν εχω φτιαξει ποτε γιατι δε μου πολυαρεσει,

αν εχεις καλη συνταγη Ελεάνα στειλε να το κανω την Κυριακη που θα παμε σε κατι φιλους να το παρω μαζί.

Αντιβιωση? ωχ....περαστικά,αχ αυτοι οι σταθμοι ρε γμτ.

Αααααααααααααα

Δε σας ειπα τα ευχαριστα!!!!!!!!!

Τελικά θα γινω νονά!!!!!!!!!!!

Θα βαφτισω το κοριτσακι της φιλης μου που σας ελεγα!!!!

Να ρωτησω κατι ,εκτος απο το "ασημωμα" πρέπει να πάρω και κανα ρουχαλάκι ή οχι?

Εντωμεταξυ μαλλον θα τη βγαλουν Δημητρα, οποτε θα εχει γιορτη στα γενεθλια μου, τι καλα!

Και γενεθλια εχει 17 Αυγ, 1 μερα διαφορα με τη Μαριλιζα!

Αυγουστομωρο κ αυτο,λιονταρι... τρελο βαφτιστήρι!!

με το καλό η βάφτιση λοιπόν!!! ιδανικό ακούγεται!

εμένα πως έτυχε κι όλες οι νονές πήραν στα μωρά μου τη πρώτη τους κουβέρτα! και είναι δώρο που το κρατάς χρόνια σε σχέση με ρουχισμό...

να σκεφτείς οι περισσότερες φωτο σα μωράκια μ αυτές τις κουβέρτες είναι!

δες ζαρα χομ είναι όλα τέλεια εκεί...

ρούχα θα τα βάλουν λίγο. και θα φέρουν κι όλοι.

επίσης το χρυσαφικό μένει όπως και να το κάνουμε. παρόλο που εγώ το θεωρώ κάπως την εποχή που διανύουμε.

ελεαννα περαστικα ...ουφ!

τιραμισου ...μμ??μονο να το φαω ομως

α...εχει στο παιδικο μουσειο ..μπισκοτοσυνταγες το σαββατο..εχω ενα καρω δουλειες αλλα το σκεφτομαι να πω την αληθεια

αγγελικη αν οχι ρουχαλακι..ενα παιχνιδακι ισως ?με το καλο κιολας

ντουλαπες θελω να κανω και εγω λιγο λιγο ...\μετα την ταλαιπωρια ολης της βδομαδας ..μου λεει ο ντρας μου χθες παμε χωριο σκ??? αποκλειεται λεω ...και με κοιταγε με μισο ματι..εγω παλια πεταγα τη σκουφια μου ..αλλα τωρα θελω να ξεκουραστωωωωω

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...