Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δε με αφησε να κοιμηθω,ποπο θα σερνομαι μετα...

Σημερα πηγαμε με κλάμα το πρωι...ουφ, ειμαι σιγουρη οτι αν πηγαινε στον παλιο της σταθμο θα ηταν πολυ πιο ευκολα τα πράγματα αλλά....

Μου ειπε οτι η κυρία που φερνει τα φαγητα μαλώνει!!!!!!

Το ειπα στην ιδιοκτητρια και μου ειπε οτι δεν τα μαλώνει απλα λιγο τα πιεζει να τρωνε..

καλά η δικια μου τιποτα, ουτε πρωινο,ουτε μεσημεριανό,τσακισε μετα μια πιαταρα χυλοπιτάκι με κοτοπουλο.

Το δωμάτιο ακομη θελει λιγες διακοσμητικες πινελιες,να μπει και η ντουλαπα και θα σας βάλω φωτο οταν ολοκληρωθεί!!!!

Εννοειται και μεις μονοι μας το βαψαμε και το πατωμα μονοι μας το βαλαμε..και τη ντουλαπα μονοι θα τη βαλουμε..

Ευτυχως που πιανουνε τα χερια του Λ. αλλιως δε το γλιτώναμε το 1000ρικο.

Σημερα μπηκα επισημα στον 8ο!

Σε 40 μερες γεννάωωωωωωωωωω!

Φαινεται τοσο μακρυνο αλλά και τοσο κοντικο,περνάει ο καιρός νεράκι...να ναι γερό το παιδάκι μου!

αγγελικη με το καλο!!!!

καλα και εμενα ειπαν στη μαμα μου οτι εφυγε πατατες φουρνου ....και μπηκε ..και ζηταγε αρακα απο χθες ...ειδε σουφλε της γυαλισε , και χτυπησε 2 κομματια σουφλε .....

και εκανε και παραπονα οτι δεν της εδωσα κεικ χθες μαζι της στη τσαντα ...αλλα μονο μπανανα

θα αργησουν να φανε πισετυω ..αλλα βλεπω θετικο οτι ζητησε μια μερα ντοματα στο σπιτι..που συνηθως δεν την πλησιαζε

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλέ είδατε αννιω με σκίουρο στο face??? τι τελειες φωτό???? μαμά και γιος είναι μια γλύκα! είναι να σου πάει το μωρό βρε παιδί μου!

καλά σκεφτόμουνα πώς ήμουνα εγώ το πρώτο τρίμηνο και με πιάνουν ρίγη, όχι συγκίνησης, πρησμένη με σακούλες κάτω από τα μάτια, μόνο μία φωτό έχω της προκοπής που μου έβγαλε η κουμπάρα μου όταν ήρθε να μας δει, την είχα καιρό και στο άβαταρ, καλά δε μιλάω για του μαιευτηρίου, τη βλέπω και τρομάζω, σα φάλαινα που ξεβράστηκε

αγγελική κι εμένα δεν τρώει και μου είπε επίσης ότι τον μάλωσε η δασκάλα και όταν τον ζορίσαμε να μας πει ήταν γιατί του είπε να φάει έστω λιγο από το φαγητό του το δεκατιανό για να βγει στην αυλή να παίξει, της έχουμε πει ότι είναι και λίγο δύσκολος και τα έχει δει όλα, να δούμε τώρα τι θα γινει όταν ξαναπάει!

Μόνο εγω βρυκολακιάζω?

Ουφ,ρε παιδια, τι ηταν αυτο που επαθα το απογευμα,ειχαμε κανονισει σημερα να παμε να φαμε με το Λ και να κρατησουνε τα πεθέρια τη Μαριλιζα.

Κατα τις 6 λοιπον και ενω πινουμε χαλαρα καφε με τον κουμπαρο στο μπαλκονι, χτυπαει το τηλ και ειναι μια θειά μου απο το χωριό "ελα,σπιτι ειστε ε? ερχομαστε"

Μου πεσε το κινητο απτο χερι...

το σπιτι χάλια

εγω απο τις δουλειες ολη μερα, αλουστη κ βρωμερη.

Δλδ ημαρτον, ακου κει ερχομαστε,ολη μερα ειναι δω (απο Κρητη ηρθανε) και δε μπορουσε να παρει ενα τηλ νωριτερα???????????????

Δεν ηξερα τι να πρωτομαζεψω,το σπιτι? τη Μαριλιζα? να κανω εγω μπανιο?????

σε 10 λεπτακια ειχαν φτασει...

Ευτυχως που ηταν εδω και ο κουμπαρος και βοηθησε στο συμαζεμα.

τους υποδεχτηκα με ελεεινη μπιχλοκοτσιδα και αφου φυγαδευσα όλη τη σαβουρα που ειχα στο σαλονι με προορισμο την αποθηκη,στο πισω μπαλκονι.

ΜΙλαμε κοντεψα να παθω απο το αγχος.Ερχοντουσαν και πρωτη φορα στο σπιτι μου και δεν ηθελα να μας βρουνε άνω-κατω.

Φαγητο εννοειται δεν ειχα, σουβλακια πηραμε, ε τι να εκανα τελευταια στιγμη.

Πάει και η βόλτα μας...τεσπα,δε βαριέσαι.

Διαφημίσεις

Καλα Ελεάνα,προσεξα τωρα το τικεράκι σου, ιδιο με τα χρωματα που βαψαμε το μπεμποδωμάτιο!!!!!!!!

Γκρι + πρασινο, εξ ολοκληρου επιλογη του εκθρονισμένου πατέρα!

Καλα Ελεάνα,προσεξα τωρα το τικεράκι σου, ιδιο με τα χρωματα που βαψαμε το μπεμποδωμάτιο!!!!!!!!

Γκρι + πρασινο, εξ ολοκληρου επιλογη του εκθρονισμένου πατέρα!

συμπέσανε τα γούστα μας! μια αδυναμία στο πράσινο την έχω ένεκα βαζελάκι, κι ο Λ. βαζελάκι ή θα με βρίσει? πάντως πολύ ωραίος συνδυασμός, θα τον έχω στα υπόψη

Καλημέρα, τι κάνετε?

Εμείς να πω καλά?Ε καλά δεν είμαστε.Η μικρή με ήπια βρογχιολίτιδα και μασχάκια και ο Μάνος αυτό που έχει στο χεράκι του είναι κάτι σαν στρεπτόκοκκος-σταφυλόκοκκος. Ωστόσο πάει καλύτερα και μου είπε να μην δώσουμε ακόμη αντιβίωση, να περιμένουμε ακόμη 3-4 μέρες μήπως και περάσει με την αλοιφή. Μ'αρέσει αυτή η γιατρός γιατί δεν δίνει εύκολα φάρμακα. Αλλά μας έχουν μουτζώσει, δεν εξηγείται αλλιώς.

Η μικρή μου έμαθε το 'όρθια' και θέλει συνεχώς να στέκεται. Και τσαντίλαααα όταν δεν μπορεί να σηκωθεί.

Αγγελικούλα με το καλό και στους 9 μήνες, μπήκες στον 8ο ε? Λίγη διαφορά έχεις από την κουνιάδα μου. Στις 05/09 μπήκε στον μήνα της και στι 15/10 θα της το πάρει μάλλον. Κοντεύει και δεν την παλεύει, όλο γκρίνια είναι-όλα της φταίνε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα σας!!

η φωτο μαμα σκιουρος τοσο τρυφερη !!

αγγελικη ρε μην τρελαινεσαι με το σπιτι και τις επισκεψεις ...ε, και λιγο ανακατα να ναι δε πειραζει ...8μηνων εγγυος και με παιδι μεσα ..δεν ευπαρχει περιπτωση να σαι στην τριχα!!

ουφ...εμεις ειχαμε γκρινια ..της χριστινας της λειπει η μανα μου ...χθες το απογευμα βρηκα τη μανα μου να την κουβαλαει αγκαλι μιση ωρα μου ειπε...την κατεβσα κατω ..κονομησα μια ωραιοτητα γρατζουνια ..και μιση ωρα υστερια , το πρωι δε θελω να πω σχολειο ...να παω στη γιαγια αααααααχχχχχ!!!με κλαματα μπηκαμε μεσα

ρε κοριτσια ειλικρινα τωρα ....επειδη μου ειπε μια κουβεντα η μαμα μου και ψιλοσυμφωνει και ο γιωργος...να τη δει παιδοψυχολογος για αυτα ξεσπασματα!!!

εσεις τα ζειτε αυτα ?

εμεις μπορει να περασουμε μια κριση που φωναζει, κλαει ..δεν ακουει εκεινη την ωρα ...σα να ειναι στο κοσμο της ....μια φορα τη βδομαδα στις 10 μερες??καποιες περιοδους μπορει και 2 φορες τη βδομαδα..αν λειπει ο μπαμπας της?απλα εκεινες τις στιγμες ειναι σα να κατεβαζει ρολα ..κλαιει φωναζει...

εσεις το ζειτε αυτο?

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

δύσκολη νύχτα είχαμε. μπούκωμα και εγώ και μπέμπης να μην μπορεί να κοιμηθεί το παιδάκι μου. είναι μάλλον κάτι που μας έφεραν οι μεγάλοι από τον παιδικό αλλά εκείνοι δείχνουν σχετικά καλά.

έβλεπα και ένα απαίσιο όνειρο...

Κατερίνα, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανησυχείς όλα τα παιδιά έχουν τα ξεσπάσματά τους και τις υστερίες τους. εμείς με τον Σωτήρη τα ζούμε συχνά αυτά. μας έχουν πει ότι πρόκειται για έντονα χειριστικό παιδί. από την στιγμή που σταματήσαμε να ενδίδουμε στις απαιτήσεις του και να θέτουμε εντελώς σαφή και ξεκάθαρα όρια, τα ξεσπάσματα κρατάνε ολο και λιγότερο.

σε κάθε περίπτωση πάντως μια επίσκεψη σε έναν παιδοψυχολόγο δεν θα κάνει κακό, αφενός θα σε καθησυχάσει αφετέρου μπορεί να σου υποδείξει τρόπους χειρισμού του παιδιού.

fYFap3.pngIV83p3.png

καλημέρα!

είμαι ξετρελαμένη με τη φωτογράφιση! ό,τι καλύτερο έχω κάνει είναι από θέμα ενθυμίων!

αγγελίνα μήπως να το σκεφτείς κι εσύ;

θα το προτέινω σε όποια έγκυο βλέπω από δω και πέρα στάνταρ!

κατ τα ζούμε κι εμείς μη νομίζεις! και στα δυο μου τα παιδια! ο ένας από νωρίς και τα κοψε νωρίς, ο άλλος τ αρχισε σχετικά μεγάλος. περνάνε όμως.

σόρυ την είχε η γιαγιά μισή ώρα αγκαλιά; του ματσ! της κάνει καλό αυτό; δε ξέρω νομίζω πρέπει να τα θωρακίζουμε λίγο τα παιδιά, ειδικά τα ευαίσθητα γιατί το έξω είναι ζούγκλα.

για παιδοψυχολόγο ε; χμ....

γμτ δε πολυβασίζομαι, ποιος ξέρει καλύτερα το παιδί σου από σένα, τι θα δει με τη μία, τίποτα. πρέπει να κάνεις συνεδρίες, να πληρώνεις και δωστου πάλι ξέρω γω...

εγώ αφήνω τη κρίση να εξελιχθεί μόνη της, δεν ανακατεύομαι όταν τα πιάνει. όταν του περνάει του μάνου πχ μια χαρά. μέχρι τότε ουρλιάζει και χτυπιέται αλλά οκ, δε γίνεται το δικό του και το παίρνει απόφαση. κάποια στιγμή θα το κόψει.

Καλημερα κοριτσακια..

Αννα φοβερες οι φωτο!!!

Κοπελια,μακαρι να χα τοσο καλη νυφη να μου το κανει και μένα δωρο! Ελα μωρε,μπορει να βάλω το Λ. να μας τραβηξει!

Ουφ,σημερα την εστειλα στο σχολειο με τον πατερα της και εβγαλε κιχ, μονο με εμενα κλαιει τελικα?

Μου ελεγε οτι δε της αρεσουνε τα φαγητα εκει και θελει να πάει στο παλιο σχολειο που ειναι η Νάγια και η Αφροδιτη (φιλες της),με καταράκωσε λιγο πρωι πρωι αλλά κλεινω τα αυτια και λέω θα περάσει...

Απο την αλλη σκεφτομαι μηπως καλυτερα να την σταματησω και να την ξεκινησω κανονικα απο Φλεβάρη? γιατι να περνάει το παιδι τετοια ταλαιπωρία για 20 μερες που θα πάει μονο?

Θα μου πεις, 20 μερες δεν την παλευω να την εχω μες το σπιτι, ειναι κ αυτο αλλά μετα οταν θα ξαναξεκινησει παλι προσαρμογη θα κανει ρε γμτ..φτου κ απτην αρχη.

Καθριν,θα συμφωνησω με την Αννα, κανεις δε την ξερει καλυτερα απο σενα.

Με μια επισκεψη τιποτα δε θα καταλάβει ο ψυχολογος.

Απλα αν θες να πας καντο για να νιωσεις εσυ καλυτερα,ολο και κατι μπορει να μαθεις καινουριο.

Παντως εγω θα προτιμουσα παιδοψυχολογο που να εχει δικα του παιδια!

Αν δεν εχεις παιδια,όσα πτυχία και να εχεις πάρει..απλά δεν ξέρεις!!!!!!!

Κλάμα απο το πρωί..."δεν θέλω να πάω" "βαριέμαι" "άσε με" τον πάω, τον αφήνω και φεύγω...ε έκανε ένα ξεγυρισμένο εμετό στον παιδικό απο το΄κλάμα...μίλησα με την υπεύθυνη αν κάνεις τώρα πίσω,του χρόνου θα είναι χειρότερα...και να έχω και τον Δημήτρη που ήδη έχει κάνει πίσω...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...