Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μανταλενα ευχαριστω για τα περαστικα ...

καλα και η χριστινα μου 13700 με ρουχα ...αλλα δε με απασχολει τωρα πια ..τον αυγουστο ειχα θορυβηθει που ειχε πεσει στα 13 ..τωρα τρωει κανονικα ...οσο μπορει και θελει δηλαδη , αλλα δεν εχω θεμα

και η δικια σου απο τις φωτο μια χαρα δειχνει , κουκλα ειναι...εχει και τη μπουκλα στο μαλλι..

ουφ ..ξαναζεστανε ...

λεω απο την αλλη βδομαδα να παρω κανα 2 μερες να φτιαξω ντουλαπες...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Ντινάκι πολύχρονη φιλενάδα!!

Να σε χαίρονται τα αγόρια σου!!

Αγγελικούλα αρχίσατε σχολείο κι εσείς?

Μπράβο που της άρεσε της Μαριλίζας!

Ελευθερίτσα καλά μαστορέματα!

Να μας βάλεις φωτό όταν τεκλείωσετε το δωμάτιο της Εβελίνας ε?

Κατερινάκι τι ήταν αυτό που έπαθες βρε κορίτσι?

Απαπα! Πάρε καμιά βιταμίνη να πάρεις τα πάνω σου, κάνε και τις εξετάσεις σου να δεις πώς είναι ο σίδηρός σου.

Περαστικά σας!

Ελεάνα περαστικά και σε εσάς που είστε κρυωμένοι!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας κοριτσακια,

απο το πρωι γινεται ενας χαμος στο σπιτι, βαφουνε,περνάνε πάτωμα,ολα τα πράματα μες το σαλονι,πανικος.

Συν τοις άλλοις ανακαλυψα 3 ραγαδες στο δεξι μπουτομέρι και με εχει πάρει απο κάτω...γιατι?γιατι?γιατι?αφου δεν εχω ανοιξει καθολου εκει περα.

Σημερα πηγαμε με κλάμα σχολειο αλλά μετα το ξεπεράσαμε..αυριο θα χωριστουνε σε τμηματα,για να δουμε,θα ερθει καινουρια δασκάλα για τα μισά.

Σας φιλω

Διαφημίσεις

Ουφ είμαι ένα πτώμα. Δυο μέρες άυπνη μεσημέρι και βράδυ και μάλλον με γυροφέρνει ίωση.Με ντεπόν είμαι, έναν ερεθισμό εκεί στα σπάραχνα και μι αδιαθεσία.

Και δεν με έφτανε αυτό, αύριο απεργεί η δασκάλα του Μάνου και δεν θα έχει σχολείο. Το σπίτι είναι χάλια, το πάτωμα ένα σίχαμα. Πώς θα συμμαζέψω άυπνη, άρρωστη με 2 μωρά στα πόδια μου?

Μάντι εν ολίγοις στα είπα τα νέα μας:)

Ο Μάνος πριν 3 μήνες ήταν 17,450γρ. τώρα όμως έχει χάσει, μετά τις τελευταίες 2 ιώσεις. Από ύψος δεν ξέρω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ρε συ Αγγελική καλή αρχή στον σταθμό. Κάθε εμπόδιο για καλό τελικά. Μια χαρά θα τακτοποιηθεί το Μαριλιζάκι σου εκεί.

Βελ που είσαι ψυχή μου???

Νεκτ πώς πάει η σχολική χρονιά? Ρε συ το υγρό πιάτων μου αφήνει μια 'λαδίλα' στα πιάτα, το παθαίνεις και εσύ? Την επόμενη φορά θα το φτιάξω με ΑΡΚΑΔΙ ή ΑΒΕΑ.

Αύριο το μεσημέρι περιμένω κάποιον να βάλει φίλτρο στην βρύση, τέρμα οι 6άδες και ανέβασμα στον 2ο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα σας!!!

δεν υπαρχει αυτο που ζω ....χθες με ιωση ο γιωργος 2 εμετους και διαροια ...σημερα κλασικα δεκατα ...μα τι ιωση ειναι αυτη? με διαφορα μια μερας ολοι!!!!!!η επομενη με μαθηματικη ακριβεια ειναι η αγγελικη για αποψε το βραδυ ...βαρεθηκα να χλωρινιαζω μπανια....και ναπλενω ρουχα!!!!

αγαπω παιδικο σταθμο ...9 το βραδυ κοιμηθηκαν και οι 2, κουτουλαγαν λεμε ....απλα πρεπει να φτιαξω λιγο το προγραμμα ....σχεδον νηστικες πεσαν τις εκανα ντους κατα τις 7μιση ...να βαλω να φανε κατα τις 8 ...κλειναν τα ματια ...μου λεει η χριστινα μαμα θελω μπουκαλι και να παω στο κρεβατι μου...και εγω ...φωναζε η μικρη απο πισω .....

να ρωτησω αλλαζετε ρουχα καθε μερα παιδικο....εγω το παντελονι της το ξαναφοραω συνηθως ....μπλουζα εσωρουχα αλλαζουμε ..

δεν την παλευω αλλο ...χθες απλωνα μεχρι τις 11 , και σημερα εχω ντανες σιδερο ....

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα!!!

Κατερίνα περαστικά σε όλους σας. μεγάλη ταλαιπωρία περνάτε βρε κορίτσι.

και εγώ είδα λίγο τα αγόρια με μύξα αλλά προς το παρόν κρατάνε ακόμη. τρίτη εβδομάδα παιδικό χωρίς απουσία. ρούχα ενοείται ότι αλλάζουμε γιατί είναι τέτοια βρωμυλάκια που είναι δεν παίζει να να μείνει ρούχο τους για δεύτερη μέρα. αν ήταν καθαρά ενοείται ότι θα τα φόραγα. δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση πλύσιμο - σιδέρωμα. και σε λίγο καιρό που θα κάνει και κρύο και δεν θα στεγνώνουν με τίποτα πως τα βγάλουμε πέρα.

χθες είχαμε παιδίατρο. μαντού για τους μεγάλους εμβόλιο για τον μπέμπη. κλάμα όλοι! ο μικρός 75 ποντάκια και 8,2 κιλάκια. μια χαρούλα.

το μικρό μου κοιμάται, ξύπνησε τις 7 και μισή και την ξανάπεσε στις 9 και μισή. εγώ βαριέμαι, αδιαθέτησα κιόλας μετά από 16 μήνες. πωπω!

fYFap3.pngIV83p3.png

Καλημερα

Ξεκινησε η μυξα...ελεος 2 μερες πηγε.

Αναμενομενο και περυσι τα ιδια ειχαμε.

Εμενα οταν γυριζει ειναι σα γουρουνι,μες τη βρωμα,εχουνε χωματα στην αυλή και γινεται μια ομορφια οποτε ολα πανε για πλυσιμο απο πανω ως κατω.

Αν ηταν ομως καθαρα εννοειται θα της ξαναφορουσα το κάτω.

Καθριν,τι να πω,πολυ αρρωστεια ρε κοριτσι.περαστικούλια.

Εμενα γιατι κοιμαται στις 11 καθε βραδυ??

Βεβαια κοιμαται ενα 2-3ωρο για μεσημερι, εσενα κοιμουνται?

Το σπιτι ακομη χαλια,δε ξερω τι να πρωτομαζεψω...

τουλαχιστον το δωμάτιο εγινε κουκλι!!!

ο Λ. πως εκθρονιστηκε!!!χαχαχα

Διαφημίσεις

εμενα το παντελονι της ειναι καθαρο ..εχουν αυτη τη πρασινη μοκετα στη αυλη..2η μερα της το φοραω...αλλα δε θελω να δειχνω και γυφτισσα...

αγγελικη ..η δικια μου ερχεται τρεις ...μεχρι να ηρεμησει, νυσταξει ..παει 4και ...μετα δεν την αφηνουμε ..την παιρνει ο πατερας της εκεινη την ωρα ..οποτε 9 παρα νανι ανετα ....και εμενα με βολευει ....

σκ θα τη βαζω μεσημερι ...

η αγγελικη κοιμαται 1-3 μεσημερι

μαριτακι ..πηγαινε για χουζουρι και εσυ !

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

εμείς ακόμη σπίτι, φοβάμαι ότι θα ξεχάσει το σταθμό και δε θα θέλει να πηγαίνει, έτσι θα πάει η χρονιά, μια σπίτι, μια σταθμό?

κι εμένα 11 κοιμάται, αλλά την προηγούμενη βδομάδα που ξύπναγε νωρίς κοιμόταν και το μεσημέρι, δεν άντεχε

κι εγώ ρούχα καθε μέρα γιατί η αυλή εχει γκαζόν και χώμα και γίνεται χάλια, γι' αυτό πρέπει να εξοπλιστώ με φορμες γιατί θα πέσει πολύ πλύσιμο φέτος!

αγγελική και ελε μεγειά τα δωμάτια, περιμένουμε φωτό, εγώ έλεγα επειδή money γιοκ να τα βάψω μόνη μου αλλά αν έχω το μικρό σπίτι δεν παίζει προφανώς!

Δε με αφησε να κοιμηθω,ποπο θα σερνομαι μετα...

Σημερα πηγαμε με κλάμα το πρωι...ουφ, ειμαι σιγουρη οτι αν πηγαινε στον παλιο της σταθμο θα ηταν πολυ πιο ευκολα τα πράγματα αλλά....

Μου ειπε οτι η κυρία που φερνει τα φαγητα μαλώνει!!!!!!

Το ειπα στην ιδιοκτητρια και μου ειπε οτι δεν τα μαλώνει απλα λιγο τα πιεζει να τρωνε..

καλά η δικια μου τιποτα, ουτε πρωινο,ουτε μεσημεριανό,τσακισε μετα μια πιαταρα χυλοπιτάκι με κοτοπουλο.

Το δωμάτιο ακομη θελει λιγες διακοσμητικες πινελιες,να μπει και η ντουλαπα και θα σας βάλω φωτο οταν ολοκληρωθεί!!!!

Εννοειται και μεις μονοι μας το βαψαμε και το πατωμα μονοι μας το βαλαμε..και τη ντουλαπα μονοι θα τη βαλουμε..

Ευτυχως που πιανουνε τα χερια του Λ. αλλιως δε το γλιτώναμε το 1000ρικο.

Σημερα μπηκα επισημα στον 8ο!

Σε 40 μερες γεννάωωωωωωωωωω!

Φαινεται τοσο μακρυνο αλλά και τοσο κοντικο,περνάει ο καιρός νεράκι...να ναι γερό το παιδάκι μου!

Καλησπέρα!

Ούτε εγώ είμαι καλά σήμερα, με πονοκέφαλο είμαι από το πρωί!

Κι εμένα μου ήρθε περίοδος πριν δέκα μέρες και ήδη με έχει πιάσει 2 φορές πονοκέφαλος, καλά ήμουνα τόσο καιρό στην ησυχία μου!

Κατερινάκι περαστικά σας, οικογενειακώς τη βουτήξατε την ιωσούλα μωρέ, ταλαιπωρία!

Ελευθερίτσα κι εσύ δεν είσαι καλά ε, ωχ! και με τους μαστόρους εκεί θα είσαι τρέλα! περαστικά!

Αγγελικούλα άρχισαν τα ζόρια στο σχολείο, μακάρι να ξεχαστεί σε λίγες μέρες και να πηγαίνει με χαρά μόνο! Να μας βάλεις φωτό από το δωμάτιο του μπέμπη σας μόλις ολοκληρωθεί!

Μπήκες στον 8ο ε? Άντε με το καλό κοριτσάκι! Πλησιάζει ο καιρός!

Τελικά μηλόπιτα έκανα μια παρόμοια με αυτή που μου έβαλες απλά είχε και μηλα στη μέση και έγινε πολύ καλή, ευχαριστώ!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

http://www.protiprova.gr/

αυτος ειναι ο σταθμος μας,αν πατε εκει που λεει "περιβαλλον" θα δειτε στις φωτο μια κοπέλα με γαλαζια μπλουζα, αυτη ειναι η δασκάλα της Μαριλιζας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...