Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ντίνα ο δικός σου μπαίνει ακόμη σε υπνόσακο? τον φλις πήρες σαν φορμάκι? εγώ δεν ξέρω ακόμη τι θα του έχω φέτος? αλλά στο μεγάλο κρεβατι θα ξεσκεπάζεται?

ασχετο, τα δικά σας σε ύψος-βάρος που βρίσκονται? εγώ τον είχα ζυγιζει στα 14, αλλά στη γιατρό έδειξε κάπου 13 και κάτι ακόμη, πήρε βέβαια 3 πόντους, στα 97εκ., μάλλον είναι ο πιο μικροκαμωμένος από όλα τα παιδάκια μας!

Με βόλεψε τόσο πολύ τον περασμένο χειμώνα που τον ξαναπήρα με κλειστά μάτια...επειδή το παιδάκι μου στον ύπνο του γυρνάει όλο το κρεβάτι κουβέρτα πάνω του δεν μένει οπότε μιά χαρά θα μας βολέψει και με την τουαλέτα δεν νομίζω να έχουμε θέμα...μέχρι 8 χρονών έχει στα μαδερ...

Απο κιλά 17 είμαστε αλλά δεν ξέρω και σίγουρα γιατί έχω να τον ζυγίσω απο τον Ιούλιου...μιά χαρα μου φαίνεται...ούτε το ύψος έχουμε κοιτάξει και ας πήγαμε παιδίατρο προσφατα...πάντως στα mothercare για αρχή του πήρα το 4-5 γιατί πάντα έχω την εντύπωση οτι έχουν μεγάλη φόρμα αλλά πήγα και τα άλλαξα γιατί του ήταν μικρά και πήραμε το 5-6...οπότε καλά πάμε!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμείς μάλλον τσιμπήσαμε και την πρώτη ιωσούλα της χρονιάς, έκανε εμετό χθες το βράδυ, μάλλον από φλέματα, είναι μπουκωμένος, φτερνίζεται

αύριο δεν τον στέλνω φυσικά, αν και και σήμερα και χθες ξύπνησε για να πάει παιδικό σταθμό, όχι κολείο, αν και ψιλοκουρασμένος

θέλουμε κι εμείς κανένα ρουχαλάκι, φορμίτσες και πιτζαμούλες, ντίνα κι εγώ για πιτζαμουλες και φανελάκια δεν αλλάζω το mother, αλλά και για μπλουζίτσες λεπτές, έχει και σετάκια, όσο για φορμούλες λέω να κοιτάξω benetton, sprider λένε τίποτα, orchestra έχει? του πήρα δυο παντελονάκια φόρμας από το carrefour, 8 ευρώ το ένα

κανένα οικονομικό μπουφανάκι και λίγο πιο ελαφρύ που λέτε να κοιτάξω? έχουμε ζεστό από πέρσι από τα dpam, αλλά θέλω ένα λίγο πιο ελαφρύ και κοντό, επίσης ήθελα να του πάρω κι ένα μοντγκόμερι για καλό, alll time classic για πιτσιρίκια, που να κοιταξω?

Ούτε και εγώ βρε Ελεάνα...έχω την αίσθηση οτι δεν έχω βρεί κάτι να πλησιάζει την ποιότητα τους και τα σχέδια...τα ρούχα τα αγορίστικα δεν μου πολυαρέσουν...αλλά σε πιτζάμες και εσώρουχα δεν τα αλλάζω με τίποτα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα, καλή εβδομάδα!

Κατερινάκι τι γκαντεμιά και αυτή ρε συ? Τελικά η Χριστίνα την πέρασε ελαφριά και έριξε εσένα η παλιοίωση?Πολλά περαστικά (θα βαρεθούμε να το λέμε φέτος μου φαίνεται).

Ωραίο βγήκε το δωμάτιο, πιο σκούρα από ό,τι το φανταζόμουν αλλά τα χρώματα αυτά θα ταιριάζουν πιο πολύ με την ταπετσαρία. Επίσης είναι γλυκά όχι ψυχρά και μου αρέσουν. Άντε να ρθει η ταπετσαρία, να της πάρω και ένα χαλί να την βάλω στο δωμάτιό της γιατί πολύ έκατσε στο δικό μας και μόλις ξυπνήσε, σηκώνεται κάθεται και μετά πιάνει τα κάγκελα, σηκώνεται στα γόνατα και μας χαιρετάει:)

Τον Μάνο μου όταν περνούσε την ίωση τον τσίμπησε ένα κουνούπι, υποθέτω δηλαδή γιατί είδα και άλλες τσιμπιές. Ωστόσο η μία τσιμπιά στο χεράκι έκανε μια φουσκίτσα όπως όταν καιγόμαστε την οποία έσπασε και έξυσε. Τελικά αυτό μολύνθηκε και το πήρα χαμπάρι χθες γιατί παρατήρησα πως εξαπλώνεται. Μίλησα με την παιδίατρο (της έστειλα mms και το είδε) και μου είπε fucidine H για 3 μέρες και αν δεν περάσει θα πρέπει να πάρει αντιβίωση από το στόμα. Μάλιστα, από αλλού την γλιτώσαμε από το τσίμπημα θα την πάθουμε. Ελπίζω να περάσει με την κρεμούλα.

Η μικρή μου ακόμη με μύξα και βήχα, καλύτερα είναι αλλά δεν βλέπω μεγάλη διαφορά.

Αννιώ είδα κάτι φώτο στο φέις. Κουκλιά τα αγόρια σου, περήφανη μανούλα κάνεις όμορφα παιδιά. Να σου ζήσουν και να αξιωθείς να τα δεις όπως αγαπάς.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Έρχεται η αδερφή μου αύριο απο την Σπάρτη και θα πάει τον μικρό για ψώνια...θέλει να του κάνει δώρο για καλή αρχή στο σχολείο...έδωσα κατεύθυνση πρός μπουφαν και φανελάκια που μας λείπουν...ευτυχώς γιατί τώρα δεν περισεύουν και για άλλα έξοδα απο μεριά μου τώρα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Αγγελική κάτι ήθελα να σου πώ απο προχθές και όλο το ξεχνούσα...όλα καλά με το ιδιωτικό σταθμό αλλά αυτό που μας είχες γράψει οτι δηλαδή τα βγάζουν έξω στο δρόμο για να πάνε στην αυλή δεν παραπάει????Νομίζω πως είναι ένας βασικός λόγος για να το σκεφτείς γιατί έχει να κάνει με την ασφάλεια του παιδιου...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Είμαι απογευματινή και έχουμε όλοι ξενερώσει γιατί θα λείπω όλη μέρα απο το σπίτι...και ειδικά ο άντρας μου...προχθές μου λέει "ξέρεις τι μας λείπει? ένα μωρό γιατί ο Λ μεγάλωσε???" έ αυτό δεν το περίμενα ποτέ να το ακούσω έτσι απλά απο το στόμα του Δ...υπομονή μωρό μου του λέω μέχρι το επόμενο χρόνο...καλά οτι θα το έλεγα αυτό εγώ στο Δ πάλι δεν το περίμενα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ευχαριστω για τα περαστικα ..ελε περαστικα και εσας!!!

ντινακι ...προς την ανοιξη δηλ. θα εχουμε τα καλα νεα σας , πρωτα ο θεος !

ρουχα ..νομιζω οτι η χριστινα ειναι οκ ..παπουτσια θελει το μωρο μουυ..μου εχει ζητησει τα λελικελι τα μποτακια..απο τη διαφημιση !!το σκεφτομαι..και ενα μπουφαν ισως αργοτερα ..εχω μπουφαν γιλεκο που φοραει για τωρα ..

σημερα εφυγε με ζακετα φουτερ ...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Με βόλεψε τόσο πολύ τον περασμένο χειμώνα που τον ξαναπήρα με κλειστά μάτια...επειδή το παιδάκι μου στον ύπνο του γυρνάει όλο το κρεβάτι κουβέρτα πάνω του δεν μένει οπότε μιά χαρά θα μας βολέψει και με την τουαλέτα δεν νομίζω να έχουμε θέμα...μέχρι 8 χρονών έχει στα μαδερ...

Απο κιλά 17 είμαστε αλλά δεν ξέρω και σίγουρα γιατί έχω να τον ζυγίσω απο τον Ιούλιου...μιά χαρα μου φαίνεται...ούτε το ύψος έχουμε κοιτάξει και ας πήγαμε παιδίατρο προσφατα...πάντως στα mothercare για αρχή του πήρα το 4-5 γιατί πάντα έχω την εντύπωση οτι έχουν μεγάλη φόρμα αλλά πήγα και τα άλλαξα γιατί του ήταν μικρά και πήραμε το 5-6...οπότε καλά πάμε!

17????????? καλέ τι μεγάλο παιδί, εμείς φοράμε μη σου πω και 2-3 σε κάποια ρούχα που έχουν φαρδιά γραμμή! δηλ τα περσινά του, πώς πάνε τα νούμερα, αυτα που λένε 3 είναι 2-3 ή 3-4???? δηλ τα 4αρια που λέτε είναι για 3 ή για 4 χρονών?

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια,

Ρε Καθριν, τι γκαντεμια, τουλαχιστον τωρα εισαι καλυτερα?

Εμεις πηγαμε το πρωι σχολείο με απιστευτη χαρα και κέφι, μπηκαμε μεσα, παρολο που ηταν εντελως καινουριος χώρος εκανε σαν παλαβη!

Της αρεσε παρα πολυ,ηθελε να παει πανω στην ταξη ενω επρεπε να μεινουμε κάτω να περιμενουμε την διευθυντρια,με τα χιλια ζορια την κρατουσα, ε τελικα πηγε!

Μια χαρα ολα στην αρχη, μετα ηρθανε κατι παιδακια που κλαιγανε,ε εκει λιγο γκρινιαξε και η δικια μου αλλά το ξεπερασε..ακομη εκει ειναι,μου ειπαν αν κλαψει θα με παρουν να παω.

Απο Δευτερα θα ερχεται το σχολικο να την παίρνει.

Ντινάκι, τα 3χρονα δε θα βγαζουν σε εκεινη την αυλη αλλά στην αλλη τη μικρη, που ειναι 5τμ που ελεγα.

Εκει δτη μεγαλη,τα πηγαινουν απο την Ανοιξη και μετά,της ειπα οτι το βρισκω επικινδυνο αλλα μου ειπε οτι τα πάνε 3 κοπελες μαζι στοιχισμένα και δεν υπαρχει περιπτωση να γινει κατι.10μ αποσταση ειναι.

Συνεχιζω γιατι με εκοψε ο Λ στη μεση.

Μεχρι να ερθει η διευθυντρια την πηγα εγω επανω να της δειξω τα κατατοπια, της εδειξα τις τουαλετες της εξηγησα κτλ, την τραπεζαρία και διπλα ηταν η κουζινα, μου λεει μαμα εκει τι ειναι? της λεω αντε παμε να δουμε...χιχιχι

ελειπε η μαγειρισα, μπηκαμε μεσα, ανοιξα ντουλαπια,ψυγεια...καταψυκτη δε βρηκα,πρεπει να τον εχουνε κατω, παντως ηταν ολα πεντακάθαρα.Παλι καλά,δε θα το αντεχα να εβλεπα βρωμιες στην κουζινα του σχολείου.

Αν σας πω οτι εμεις φοραμε ακομη σορτσακι του ζάρα που ειναια 9-12μηνων τι θα πειτε?χαχαχαχα

Ειναι μερικα ρουχα πυο εχουνε πολυ μεγαλες φορμες μωρε,ειναι και η δικια μου μινιον,απο μια αποψη βολευει ,κανεις και οικονομία!

Εφετος της πηρα 4-5 σορτσακια απο h&m πιστευω θα τα φοραει μεχρι το δημοτικο!

καλα, αγγελικη.. δεν το πιστευω 9-12 ...

εμεις φοραμε 3-4, ή4-5αρι ...το 3-4..της ειναι ολα κοντα...τα παντελονια βαρανε αστραγλαο και πανω..αλλα της ειναι καλα στη μεση ...τα 5αρια ειναι φαρδια ,,αλλα στο υψος για το χειμωνα ειναι καλα .....ας πουμε αυτες του λιντλ το 104...το λαστιχο ειναι αστραγαλο ..και στη μεση καλουτσικια ..

και εγω θα ηθελα να κανω μια πιο ενδελεχη βολτα στο σταθμο..δε μου εχει δωθει η ευκαιρια

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Συνεχιζω γιατι με εκοψε ο Λ στη μεση.

Μεχρι να ερθει η διευθυντρια την πηγα εγω επανω να της δειξω τα κατατοπια, της εδειξα τις τουαλετες της εξηγησα κτλ, την τραπεζαρία και διπλα ηταν η κουζινα, μου λεει μαμα εκει τι ειναι? της λεω αντε παμε να δουμε...χιχιχι

ελειπε η μαγειρισα, μπηκαμε μεσα, ανοιξα ντουλαπια,ψυγεια...καταψυκτη δε βρηκα,πρεπει να τον εχουνε κατω, παντως ηταν ολα πεντακάθαρα.Παλι καλά,δε θα το αντεχα να εβλεπα βρωμιες στην κουζινα του σχολείου.

Αν σας πω οτι εμεις φοραμε ακομη σορτσακι του ζάρα που ειναια 9-12μηνων τι θα πειτε?χαχαχαχα

Ειναι μερικα ρουχα πυο εχουνε πολυ μεγαλες φορμες μωρε,ειναι και η δικια μου μινιον,απο μια αποψη βολευει ,κανεις και οικονομία!

Εφετος της πηρα 4-5 σορτσακια απο h&m πιστευω θα τα φοραει μεχρι το δημοτικο!

καλά έχω κι εγώ κάτι πιτζαμάκια, σορτσάκια που σε μέση+καβάλο του κάνουν ακόμη και είναι 12-18 ή 18-24,, αρχή καλοκαιριού είχε φορέσει και ένα 9-12, δεν ξέρω ήταν φαρδιά, ξεχείλωσαν?, εναλλακτική για τον ύπνο μια χαρά, αλλά παντελόνια όχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...