Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εγώ κομμωτήριο πήγα χθες. Έκανα μερικές ανταύγες ψηλά και κουρεύτηκα. Στην μέση πάλι είχε φτάσει το μαλλί μου και μάλλον δεν μου τα πήρε πολύ γιατί ανέβηκε λίγο παραπάνω.

Νεκτ ερώτηση...Βιτάμ επιτρέπεται να φάω?Λέει πως περιέχει άρωμα βουτύρου...Όχι φαντάζομαι ε? Είδα την συνταγή της μηλόπιτας και το θυμήθηκα!

Το βιταμ σοφτ όχι. Την πλάκα αν θυμάμαι καλά (γιατί δεν έχω σπίτι τώρα) νομίζω την έπαιρνα γιατί δεν περιείχε τίποτα από τα ύποπτα. Δεν είμαι και σίγουρη για τη μάρκα, πάντως οι περισσότερες σοφτ μαργαρίνες είναι ύποπτες. Δες στις διάφορες πλάκες αν υπάρχει συστατικό που απαγορεύεται. Η μαργαρίνη χωριό σοφτ νομίζω είναι οκ. Το γαλακτικό οξύ θυμάσαι στη λίστα που σου είχα δώσει ότι δεν είναι απαγορευτικό. Στο λέω γιατί πολλές μαργαρίνες το έχουν για άρωμα αντί άρωμα βουτύρου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, για την πλάκα βιτάμ κλασσικό ρωτούσα αλλά αναφέρει πως περιέχει άρωμα βουτύρου, οπότε δεν! Καλά δεν μου είναι και απαραίτητη απλά το είχα απορία.

Χθες και σήμερα έδωσα στην μικρή πορτοκάλι, είδα λίγες βλέννες αλλά έχει και μυξούλες και δεν ξέρω αν την πείραξε. Θα δείξει σε μερικές μέρες!

Έχω μπογιατζή στα μπαλκόνια και ο Στεφ βάφει το δωμάτιο της μικρής. Το ροζ μου βγήκε πιο σκούρο από ό,τι το περίμενα. Είναι ροζ γλυκό όχι παλ. Το λιλά δεν το είδα ακόμη στον τοίχο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μπορεις να αντικαταστησεις το βιταμ με λάδι!

Βαψιματα κ σεις ε?

Και μεις ξεκιναμε απο αυριο να φτιαχνουμε το δωμάτιο του μπέμπη..

αν και μου λεει η κολλητη μου,ρε συ λες να σου βγει μπεμπα τελικα?χαχαχα το χε καημό να βαφτισει κοριτσάκι εκείνη!

Της λεω, αν τωρα που θα πάω για ντοπλερ μου πουνε κοριτσι απο τα νευρα μου θα το βαψω ολο μπλε,μεχρι και το ταβάνι!!!!!!!

Καλησπέρα!

Ελέ....πάρε Βιτάμ ΒΙΟ που είναι οκ!

Αγγελική αφού ο Κούρτης ειδε τσουτσούνι μην ανησυχείς!!!:tongue::tongue::tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Και εγώ είχα αυτό το θέμα μέχρι να γεννήσω. Έλεγα μήπως η μπέμπα μου βγει μπέμπης, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!

Όσο για τα δόντια, μια χαρά το καταλάβαμε Αγγελική πως έβγαζε δόντια. Θυμίζω από 7 έως 13 μηνών ξυπνούσε και θήλαζε ανά μία ώρα.

Βιτάμ ΒΙΟ ε? Οκ!!!Αν και έχω μάθει να ζω και χωρίς αυτό πλέον. Το λάδι είναι μια χαρά αλλά ορισμένες φορές βγάζει έντονη γεύση, όπως στο κέικ πχ. Τώρα βάζω μισή φλιτζάνα ελαιόλαδο και μισή σογιέλαιο και είναι πιο ελαφρύ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα και καλή Κυριακή!

Τι κάνετε κοριτσάκια?

Εμείς εδώ είμαστε μιά χαρα αλλά ο Λ όλο το ΣΚ ρωτάει "έχω κολείο σήμερα?" και όταν του λέω όχι χοροπηδάει και φωνάζει "ζήτω,γιούπι..." ελπίζω να το ξεπεράσει σύντομα γιατί μας ρίχνει όλους...ο Δ μου δήλωσε πως αν το παιδί συνεχίσει έτσι ίσως θα πρέπει να το σκεφτούμε πολύ αν συνεχίσει...

Τελικά πληρώνουμε και εμείς τροφεία 50 ευρώ το μήνα και προαιρετικά αν θέλουμε κάποιους μήνες 25 ευρώ η μεταφορα.

Πάντως όταν ενώ πηγαίνουμε με γκρίνια εκεί είναι μιά χαρά...την Παρασκευή μου έδωσαν μιά κατασκευή που έκαναν όλα τα παιδάκια, ένα περιστεράκι απο χαρτί, με πουπουλα απο χαρτί κολλημένο πάνω σε ένα ξυλάκι...το έφτιαξαν για την παγκόσμια ημέρα της ειρήνης...υπέροχο και μόνο που το έφτιαξε μόνο του το μωρό μου!!!!

Για να μην πώ για τα τραγουδάκια που μου λέει...κάθε μέρα και ένα καινούργιο...προσθέσαμε στο ρεπερτόριο μας "στου Μανώλη την ταβέρνα" το "καλημέρα" και το "ήταν ένας γαϊδαρος" τα λέει όλα κανονικά!!!!Το καλό είναι οτι όταν γυρίζει σπίτι μου τα λέει όλα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Νεκ πήγα λιντ αλλά δεν είχε τίποτα...και τα νούμερα ήταν κάπως περίεργα...τελικά δεν γλιτώσαμε το πέρασμα απο τα mothercare (μέλλον έχω πάθει εξάρτηση απο αυτό το μαγαζί γιατί πιτζάμες δεν μου άρεσαν όπου και αν κοίταξα)...πήγαμε την Παράσκευή και πήραμε 2 σετ πιτζαμάκια ,παντοφλάκια και ένα υπνόσακο φλισ ,ευτυχώς ο υπνόσακος και τα παντοφλάκια ήταν με εκπτωση και γλυτώσαμε 30 ευρώ...χαλάλι στο μωρό μου!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

εμείς μάλλον τσιμπήσαμε και την πρώτη ιωσούλα της χρονιάς, έκανε εμετό χθες το βράδυ, μάλλον από φλέματα, είναι μπουκωμένος, φτερνίζεται

αύριο δεν τον στέλνω φυσικά, αν και και σήμερα και χθες ξύπνησε για να πάει παιδικό σταθμό, όχι κολείο, αν και ψιλοκουρασμένος

θέλουμε κι εμείς κανένα ρουχαλάκι, φορμίτσες και πιτζαμούλες, ντίνα κι εγώ για πιτζαμουλες και φανελάκια δεν αλλάζω το mother, αλλά και για μπλουζίτσες λεπτές, έχει και σετάκια, όσο για φορμούλες λέω να κοιτάξω benetton, sprider λένε τίποτα, orchestra έχει? του πήρα δυο παντελονάκια φόρμας από το carrefour, 8 ευρώ το ένα

κανένα οικονομικό μπουφανάκι και λίγο πιο ελαφρύ που λέτε να κοιτάξω? έχουμε ζεστό από πέρσι από τα dpam, αλλά θέλω ένα λίγο πιο ελαφρύ και κοντό, επίσης ήθελα να του πάρω κι ένα μοντγκόμερι για καλό, alll time classic για πιτσιρίκια, που να κοιταξω?

ντίνα ο δικός σου μπαίνει ακόμη σε υπνόσακο? τον φλις πήρες σαν φορμάκι? εγώ δεν ξέρω ακόμη τι θα του έχω φέτος? αλλά στο μεγάλο κρεβατι θα ξεσκεπάζεται?

ασχετο, τα δικά σας σε ύψος-βάρος που βρίσκονται? εγώ τον είχα ζυγιζει στα 14, αλλά στη γιατρό έδειξε κάπου 13 και κάτι ακόμη, πήρε βέβαια 3 πόντους, στα 97εκ., μάλλον είναι ο πιο μικροκαμωμένος από όλα τα παιδάκια μας!

κι εγώ για τον υπνόσακο ήθελα να ρωτήσω, αν κατουριέται πρέπει να του το βγάλεις όλο και μετά να κατεβάζεις παντελόνια και βρακιά? ή ξεκουμπώνει κι από κάτω. Στην Αριάδνη που φοράει πάνα ακόμα στάνταρ θα φοράω, ξεσκεπάζεται κιόλας συνέχεια, στο Γιώργο δεν ξέρω τι να κάνω γιατί δεν ξέρω αν θα ανάψει και καλοριφέρ ολονυχτία όπως πέρυσι έτσι όπως πάει το πετρέλαιο φέτος!

ελεάνα περαστικά σας! εγώ δεν έχω ιδέα πόσο είναι και τα δύο μου! έχουμε να πάμε 6 μήνες στην παιδίατρο και να πάμε δε θα είναι για καλό. Κι εμένα μικροκαμωμένος είναι, τότε είχε μετρηθεί 13.500 γρ. και 94 πόντους. Η ζυγαριά μου ακόμα 13,5 λέει αλλά δεν πάει και σωστά αν κρίνω από όσα λέει σε εμένα! :lol: Πόσο να έχει πάρει σε 6 μήνες? Δεν τρώει κιόλας σαν τον άνθρωπο.

Διαφημίσεις

γιατί ο δικός μου τρώει?, βέβαια σε σχέση με παλιά έχουμε βελτίωση, μπορει να ζητήσει και μόνος του να φάει κάπου κάπου!

στη δικιά μου ζυγαριά τον βγάλαμε 14 αλλά στη γιατρό έδειξε λιγότερο, δεν ξέρω

όσο για τον υπνόσακο, με το χτύπημα που κάνει ο δικός μου μέχρι να κοιμηθεί θα βγάλει τη βέμπελη, να κοιμηθεί και να του τον βάλω μετά δύσκολο, είναι και το κατούρημα, καλά εμείς μάλλον θα βγάλουμε και φέτος τον χειμώνα με πάνα, τουλάχιστον το βράδυ, πάντως και η γιατρός μου είπε να μην αγχώνομαι για την πάνα, όταν θα είναι έτοιμος θα τη βγάλει, προς το παρόν του φοράω βρακί μέσα στο σπίτι, 1 φορά δεν έχει πάει τουαλέττα, όλο πάνω του τα κάνει, δε θέλει με τίποτα να κάτσει, ούτε στη λεκάνη ούτε στο καθικάκι του!

καλημερα σας!!!καποιοσ να ου πει ποιος μας μουτζωσε !!

σαββατο πρωι ανδρος ..σουπερ στο καραβι , βολταρουμε ....παει απογευμα ....εοιμαζομασετ για το γαμο ....εμενα με πιανουν κρυαδες .πριν παμε εκκλησια κανω και ενα εμεατο ...τη βαγαζω σχεον ολο το βαρδυ μεσα εξω στο αυτοκινητο ..με μια κουβερτα ,,,,τα μικρα να χοορευουν μεσα ....κυραικη πρωι ...να παμε μια βολτα να πιουμε να καφε ....λυποθυμω φαρδυα πλατια ,,μεσα στη μεση του καφε ....ολη τη μερα ξαπλα ...απο χθες το βραδυ ακολουθει η αγγελικη και η μαμα μου ...στα θετικα οτι η χριστινα βιαζοταν να παει στο σχολειο σημερα ..και οτι ο γιωργος δε δουλευει να κανει μπειπι σιτινγκ στην αγγελικη .....

εντωμεταξυ ...σαν να πρεπει αν φτιαξουμε λιγο ντουλαπες....ενταξει οι μικρες εχουν εποχιακα δικα τους ..αλλα εγω κυκλοφορω με τα κοντομανικα ακομα...

αγγελικη πως βγηκε το δωματιο του μπεμπη?

ελε το δικο σας??

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλημέρα!

ταλαιπωρήθηκες κατ; ίωση έτσι; πολλά περαστικά, κρίμα! και είναι ωραία η άνδρος! σε ποιο μέρος πήγατε;

εμείς εδω τα ίδια, κάτι εκδηλώσεις είχαμε στη γειτονιά, κάναμε την επαγγελματική φωτογράφιση μέρος 2ο, παλεύαμε με γκρίνιες, αλλά οκ.

τα μεγάλα πήγαν σχολειο, σήμερα στάση έχει το μανιω πάλι στις 11.30 θα τον πάρω.

ευτυχώς δεν έχω μαγείρεμα, μόνο σίδερο ένα κάρο που δεν έκανα το σκ. ο μικρός είχε ένα διάλλειμα ύπνου απ 3.30 μέχρι τις 5 παρά αλλά μέχρι τώρα κοιμάται.

Εμείς εχθές πήγαμε και μαζέψαμε το μαγαζί του Δ...χάλια είχε γίνει και το κάναμε κουκλί...πήραμε μαζί και το Λ επειδή ο χώρος ειδικά την Κυριακή είναι κλειστός και ο μικρός έπαιξε με την καρδιά του.Απο τις 8.30 το βράδυ έπεσε ξερός απο την κούραση...το πρωί είχαμε την σχετική γκρίνια αλλά όχι πολλά πράγματα ευτυχώς!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...