Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελε μου πολυ καλη η φωτο οντως!!

πηρε η μητερα μου τη χριστινα , κεφατη , χαρουμενη ....εφαγε στο σχολει λιγο ψωμακαι και μπανανα..και τωρα λιγα σκετα μακαρονακια.....

με επιφυλαξη για λιγα δεκατα...μου ειπε η μανα μου ...

και εγω ρωταω ..αν δε σηκωσει πυρετο , και δε ξανακανει εμετο ..να παμε ανδρο ε??

αν ειναι να το γυρισει, πιστευω μεχρι το βραδυ θα δειξει ....

ουφ

αγγελικη ..εμενα με πηραν απο το δημοσιο ..οτι ξεκιναν γυρωστις 10 οκτωβρη !

αλλα και εσεις μαλλον ιδιωτικο καταληξατε ε??

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κι από εμάς! Περαστικά να ευχηθώ στα αρρωστούλικα μωράκια και παιδάκια!

Με γεια και με το καλό τα νέα δοντάκια! Με το καλό να ανακοινωθούν και τα άλλα τα "δοντάκια" από τις αναμενόμενες υποψήφιες Αντριάνα, Ελεάνα, Ντίνα (με αλφαβητική σειρά σας έγραψα). Εγώ το είχα δει το όνειρο και το είχα γράψει εδώ πριν κάμποσο καιρό Ελεάνα! Άκου δε μιλάμε! :lol: Και άσε τις μελαγχολίες! Δεν κατάλαβα, ο άντρας σου προτιμά το λαπτοπ από εσένα? Για κάνε κάτι να τον κάνεις να προτιμήσει εσένα από το λαπτοπ... ;) Κάτι πονηρό!

Αγγελική με το καλό να καταλήξεις στον καλύτερο σταθμό για την Μαριλίζα σου! Μια χαρά μου ακούγεται κι εμένα ο ιδιωτικός πάντως! Ζύγισε και τα υπόλοιπα και βλέπεις.

Ελευθερία μου τέλεια η φώτο! Μοιάζουν πολύ τα αδερφάκια!

Άννα μου ριζότο ακούω, από τα έτοιμα ή μόνη σου το έκανες? Αν είχε αρακά ή καλαμπόκι που περιέχουν οι περισσότερες ριζοσαλάτες είναι πολύ πιθανό. Μπορείς να δεις και τι σε πειράζει εσένα. Είναι πιθανό να πειράζει και το παιδί. Αν και τα μικράκια μπορεί να πονάνε από τα πάντα! Και τι να πρωτοκόψεις?

Δεν βρίσκω την ενδοκρινολόγο και θα ξαναπάρω το απόγευμα. Άμα πάρω το γυναικολόγο πάω και στοίχημα ότι θα μου πει να πάω να μου δώσει το χάπι, με θηλασμούς και γάλατα δεν έχει καμία μα καμία σχέση ο δικός μου! Παρόλα αυτά δεν το βρίσκω φυσιολογικό να είναι δλδ απόρροια του θηλασμού, γιατί πάνε περίπου 3 μήνες από τότε που αποθηλάσαμε και μέχρι προχθές γάλα να τρέχει δεν είχα. Άλλο να πατάς το στήθος και να βγάζεις σταγόνες. Επίσης ο συνδυασμός συμπτωμάτων που έχω και δεν είχα αξιολογήσει τόσο καιρό δεν μου αρέσουν καθόλου. Κόπωση, γαλακτόρροια και καθυστερήσεις στην περίοδο σε συνδυασμό με τον υποθυρεοειδισμό από τον οποίο πάσχω με πάνε αλλού και θέλω να κάνω μία κουβέντα με ενδοκρινολόγο σε πρώτη φάση.

Και ΟΧΙ δεν είμαι έγκυος μαρή Αγγέλω! Αμέσως εσύ!!!!!

νεκ , μου εξετασεις στον ενδοκρινολογο ..προλακτινες κτλπ .....

μαλλον απορυθμιση ενδοκρινολογικη μου μυριζει ...και εμενα η καθυστερηση ηταν λογω θυρεοειδη προφανως ..ειχα ξεχασει να παρω χαπια !

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

νεκ , μου εξετασεις στον ενδοκρινολογο ..προλακτινες κτλπ .....

μαλλον απορυθμιση ενδοκρινολογικη μου μυριζει ...και εμενα η καθυστερηση ηταν λογω θυρεοειδη προφανως ..ειχα ξεχασει να παρω χαπια !

αυτά πιστεύω κι εγώ. κι εγώ το έχω ξεχάσει κάποιες φορές κι ίσως δε με καλύπτει πια. έχω καιρό να κάνω εξέταση. από την εγκυμοσύνη στην αριάδνη... άμα πάω προβλέπω να με βάλει κάτω να με ψέλνει!

εγω να παω ...απο ταν γεννησα την αγγελικη .,..και παπ σχεδον απο τοτε....μαλλον ειναι στο μπατζετ του νοεμβριου ...

καλα κουτουλαω ,,,χθες κοιμηθηκα μαζι με τη χριστινα ..με το ενα ματι ανοιχτο ..και σερνομαι , λεμε

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

αχ νεκ δεν τα ξέρω αυτά, ελπίζω να είναι κατι απλό και να μην ταλαιπωρείσαι με εξετάσεις

όσο για το λαπτοπ, δεν κατάλαβες, εγώ το προτιμώ και βαριέμαι τα πονηρά, με έχει πιάσει μία χαζομάρα, μάλλον ψάχνομαι με πολλά, θέλω να φτιάξω και το σπίτι, και δεν έχω διάθεση για "διασκεδάσεις", είμαι με τα φεγγάρια μου!

αχ νεκ δεν τα ξέρω αυτά, ελπίζω να είναι κατι απλό και να μην ταλαιπωρείσαι με εξετάσεις

όσο για το λαπτοπ, δεν κατάλαβες, εγώ το προτιμώ και βαριέμαι τα πονηρά, με έχει πιάσει μία χαζομάρα, μάλλον ψάχνομαι με πολλά, θέλω να φτιάξω και το σπίτι, και δεν έχω διάθεση για "διασκεδάσεις", είμαι με τα φεγγάρια μου!

μια απο τα ιδια!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

ο κυβος ερριφθη, Δευτερα ξεκιναμε στον ιδιωτικο.

Ε, μα πια με τους μακακες στο δημοσιο, πηρα παλι τη διευθυντρια του δημοσιου να κλαφτώ μπας και ξεκιναγε απο Δευτερα η δικια μου,να ρωτησω και ποσο θα πληρώνω και τι μου λεει????????

Ε,ετσι όπως πανε τα πράματα σε 2 εβδ μινιμουμ!!!!!!!!!!

Καλά κρασσά δλδ!!!!!!!!!!!

Για λεφτα δεν ειχε ιδέα, γιατι δεν την εχουν ενημερωσει ακομη οτι ξαναμπηκα στο σταθμό!χαχαχα

Μαλιστα οταν της ειπα οτι σε κανα μηνα γεννάω,μου λεει τι να την φερετε μόνο για να κολλησει τις αρρωστειες,ηδη εχουνε λεει παιδια με ιώσεις εκει...

Ολα κατά δλδ!

Δε πειραζει,καθε εμποδιο για καλό τελικα!

Αυτα επιτέλους τέλος με το σταθμό!

Και ΟΧΙ δεν είμαι έγκυος μαρή Αγγέλω! Αμέσως εσύ!!!!!

Τς τς τς

τι επιπεδο...:mrgreen:

χαχαχαχα

Ε,καλα κ συ, μια σκεψη καναμε μανδαμ!!!!!

Και σου απαγορευω να ξαναμιλησεις για ριζότο,ειδικα εσενα,που μας πηγες και μας καλοτάισες με τον άντρα σου στο Bahar και ακομη το θυμαμαι και τρεχουνε τα σάλια μου...:tongue:

βάι βάι βάι

Ευτυχως βγηκαν καλες οι εξετασεις μου εχθες,οποτε τη γλιτωσα μια και καλη την καμπυλη ζαχαρου.

Θα το γλεντησω τωρα!!!!!!!χαχαχα

Διαφημίσεις

125γρ βιταμ

1 φλ τσαγιου ζαχαρη

4 αυγα

1+1/4 φλ τσαγιου φαρίνα

6 μηλα κομμενα σε ροδελες

60γρ βιταμ

1 φλ τσαγιου ζαχαρη καστανη

καρυδια + σταφιδες + κανελα (αναλογα τα γούστα!)

Καθαριζεις τα μηλα,τα βαζεις σε μπολ τα ανακατευειες με ολα τα υλικα πλην του βιταμ, το οποιο το απλωνεις στο ταψι-στρογγυλό.

Στρωνεις το μειγμα με τα μήλα (φροντισε στα κενά των μηλων να υπαρχουν σταφιδες + καρυδια)

Χτυπας τη ζυμη αυγα+ζαχαρη+φαρινα+βιταμ και τα απλωνεις απο πανω απο τα μηλα.

Ψηνεις στους 180 δε θυμαμαι ποση ωρα,μεχρι να σου ροδισει θα το δεις.

Ειναι απλη κ ευκολη,αν θες πιο συνθετη να σου δωσω τη συνταγη για τάρτα!

αγγελικη , καλη αρχη !!!

εχω αρχισει να σκεφτομαι και το ενδεχομενο της δηλητηριασης ...στρες δεν ηταν γιατι και αλλα εκαναν εμετο χθες το απογευμα ..μου το ειπε η δασκαλα τηλεφωνικως

η χριστινα γυρισε σπιτι με ενα μπισκοτο αυτοκινητο με σοκολατα ..αγνωστου προελευσεως μια ελεγε της το εδωσε η δασκαλα ,,,μια η φιλη της η κατερινα ...ισως απο εκει εχει γινει η δουλεια ...τωρα ποιος φταιει??? τι μπισκοτο ηταν αυτο???

σε αυτη τη φαση προτιμω να ηταν μπισκοτο παρα ιωση ...

οσο για τις ιωσεις στους παιδικους..μιλησα με μια φιλη απο τη δευτερη μερα μυξα πρασινη μου ειπε!!!

και συ να προσεχεις τωρα ..δεν εισαι για ταλαιπωρια τωρα

το αποφασισα παω κομμωτηριο να κανω ενα ισιωμα ..και ματα να φτιαξω βαλιτσες...καλως εχοντων των πραγματων τα λεμε απο δευτερα ..πολλα φιλακια κοριτσια

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Κατερινιώ καλά να περάσετε, να πάτε ρε συ. Όμορφα είναι αυτά για όλους!

Μιας και είδα τώρα την διαφήμιση ενημερώνω πως το sprider έχει φόρμες λέει με 14,99. Επειδή το συζητούσατε τις προάλλες, ίσως ακόμη να ενδιαφέρεται κάποια.

Νεκτ ορμονικό είναι το θέμα και εφόσον έχεις θέμα με τον θυροειδή σου προφανώς έχει σχέση η ροή γάλακτος. Κανόνισε ένα πακετάκι εξετάσεων, δεν τα αφήνουν αυτά!

Αγγελική επιτέλους. Καλή αρχή στο κορίτσι σου, κάθε εμπόδιο για καλό όπως το λες!!!

Εμείς καλά. Η μικρή ταλαιπωρείται με μυξούλες και υγρό βήχα αλλά περισσότερο με τα δοντάκια. Χθες βράδυ μου ξυπνούσε ανά 1 ώρα, δράμα η νύχτα μας. Σήμερα μία από τις 3 κενώσεις ήταν διάρροια, μιλάμε τρελό ζόρι με την οδοντοφυία. Δεν θυμάμαι με τον Μάνο ούτε πυρετό ούτε διάρροια εξαιτίας των δοντιών. Το μικράκι μου και είναι μια γλύκα το λουκουμάκι μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και εγώ κομμωτήριο πήγα χθες. Έκανα μερικές ανταύγες ψηλά και κουρεύτηκα. Στην μέση πάλι είχε φτάσει το μαλλί μου και μάλλον δεν μου τα πήρε πολύ γιατί ανέβηκε λίγο παραπάνω.

Νεκτ ερώτηση...Βιτάμ επιτρέπεται να φάω?Λέει πως περιέχει άρωμα βουτύρου...Όχι φαντάζομαι ε? Είδα την συνταγή της μηλόπιτας και το θυμήθηκα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα!!!!!

Εχθες ειχαμε παει σε φιλους, ητανε 4 παιδακια και ξεσαλωσε η μικρη.

3 κοριτσια και 1 αγορι, περιττο να πω οτι το αγορι ειχε διαλυσει το σπιτι της γυναικας ενω τα κοριτσάκια καθοντουσαν ησυχα και παιζανε.

το αλλο ανεβαινε πανω στους καναπεδες και χοροπηδαγε,στα τραπεζια, μιλάμε για ταρζαν......και εγω καθομουν και το κοιτούσα και ελεγα.. "οιμεεεεεε τι με περιμενει!"χαχαχα

Εφαγα ομως κατι βρωμοσουβλάκια και ακομη εχω καούρα,τι το θελα βραδυάτικα.

Καθριν,θα στε Ανδρο τωρα ε? Αντε καλανα περασετε,αν δεις την Ελένη στείλε φιλιά!

Ελε, τοση ταλαιπωρια απο τα δόντια ε?

Ποπο, και η Μαριλιζα σαν το Μάνο, ουτε καταλάβαμε πως τα εβγαλε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...