Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Περαστικά στα άρρωστα μωράκια, λέτε να έχουμε πολλές ιώσεις φέτος; Έχετε ακούσει τι χειμώνα προβλέπουν;

Ελε σήμερα κλείνετε 8 μήνες; Καλέ πότε μεγάλωσε η μπουμπού σου; Σαν χθες μου φαίνεται που σε περιμέναμε να γεννήσεις, θα χρονίσει κ δε θα καταλάβουμε! Παίζει πάντως και για δοντάκια, όσο για τις στέρεες, μην ανησυχείς, κάνεις φαγανά παιδιά, προς το παρόν μπρος στο γαλατάκι της μαμάς όλα φαίνονται άνοστα!

Κατερίνα ελπιζω να μην είναι κάτι σοβαρό κ να πάτε την εκδρομούλα σας, μήπως την πείραξε κάτι που έφαγε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

:? :? Ρε κορίτσια τις τελευταίες μέρες έχω ένα θεματάκι... Έχω πώς να το πω διαρροές...? Γάλα!!! Αυτή τη στιγμή χάζευα εδώ τι γράφατε και ένιωσα μια υγρασία, κοιτάζω την μπλούζα μου στο σημείο και είναι βρεγμένη! Και προχθές μου συνέβη σε... :oops: στιγμές... Και είπα ίσως έφταιξε αυτό... Αλλά το σημερινό?? Και κατά διαστήματα έχω νιώσει τελευταία σαν υγρασία σε άσχετες στιγμές κάποιες μέρες πριν αλλά δεν είδα κάτι, ήμουν και έξω, φοράω και ενισχυμένα σουτιέν οπότε αν ήταν λίγο δεν φαινόταν και υπέθεσα ότι είναι ιδέα μου. Μετά τα τελευταία περιστατικά όμως και ειδικά το τωρινό μου μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά! Αααχ με βλέπω να με τρέχουν για εξετάσεις! Γυναικολόγο ρωτάμε να υποθέσω? Ή μαστολόγο? Ούτε ξέρω αν έχουμε τέτοιον εδώ... Ουφ!!!!!

Διαρροές έγραψες, διάρροιες διάβασα εγώ!!!Αχαχα κοντεύει 1 γι'αυτό.

Γυναικολόγο ρώτα σε πρώτη φάση, δεν νομίζω να είναι κάτι. Περιμένεις μήπως να αδιαθετήσεις? Πάντως από όσα λένε τα βιβλία η παρουσία γάλατος μπορεί να κρατήσει χρόνια και δεν είναι ανησυχητική!

Ελεάνα μου ναι, σήμερα έγινε 8 μηνών το κορίτσι μου. Όντως μεγάλωσε πολύ, είναι πια κανονικό παιδάκι.

Πάω, καληνύχτες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαρροές έγραψες, διάρροιες διάβασα εγώ!!!Αχαχα κοντεύει 1 γι'αυτό.

Γυναικολόγο ρώτα σε πρώτη φάση, δεν νομίζω να είναι κάτι. Περιμένεις μήπως να αδιαθετήσεις? Πάντως από όσα λένε τα βιβλία η παρουσία γάλατος μπορεί να κρατήσει χρόνια και δεν είναι ανησυχητική!

Ελεάνα μου ναι, σήμερα έγινε 8 μηνών το κορίτσι μου. Όντως μεγάλωσε πολύ, είναι πια κανονικό παιδάκι.

Πάω, καληνύχτες!

Καλημέρα Λευτεράκι! Τι έκανες ξύπνιο 1 τα ξημερώματα? Τάιζες τη μπουμπού?

Στον ύπνο μου παιδιά τώρα το πρωί έβλεπα γυναικολόγους σε κρουαζιερόπλοιο!!!! Αγχώθηκα φαίνεται! Όχι που με ρωτάς δεν περιμένω περίοδο, είμαι μετά τα μέσα του κύκλου. Φυσιολογικό να υπάρχουν σταγόνες που βγαίνουν άμα πατάς το στήθος μου φαίνεται οκ. Να λερώνονται οι μπλούζες μου ή να τρέχει επάνω στον άλλο που τον είχα από κάτω :lol: δε μου φαίνεται οκ. Θα επισκεφτώ σήμερα το απόγευμα έναν ενδοκρινολόγο σε πρώτη φάση και θα μιλήσω και με γυναικολόγο...

καλημερα σας!!

κοιμηθηκε καλα...κεφατη μπηκε στο σχολικο κλεισε μαμα την πορτα!

μου ειπαν απο το σχολικο οτι αλλα 2 τους ειπαν για εμετο το πρωι ...που δεν τα στειλανε γιατι ειναι πιο μικρα..ειπα στη μανα μου ..να την παρει στις 12 .πριν το φαγητο..αν ολα πανε καλα βεβαια

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Νεκταρίτσα το έχω πάθει και εγώ αυτό το σκηνικό (με τον άλλο από κάτω εννοώ:)) ενώ θήλαζα τον Μάνο αλλά εφόσον αποθήλασες φυσιολογικά και δεν πήρες χάπι να σου κοπεί, είναι νορμάλ νομίζω. Κάνε μια ερώτηση στον γυναικολόγο σου και βλέπεις τι θα σου πει. Ορμονικό είναι το θέμα, προφανώς είσαι σε περιόδο ωορηξίας τότε γι'αυτό συνέβει. Περίοδο ωορηξίας είπα ε...αλήθεια με το τρίτο τι γίνεται?

Πάω να τσεκάρω το μικιό, έχει οργώσει με την περπατούρα όλο το σπίτι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα!!!

Καλά και γω διάρροιες διαβασα...ρωτα γυναικολογο και βλέπεις...μπας και εισαι εγκυος πουλάκι μου?

Ποτε θα σκασει μυτη η καινουρια εγκυμοσυνη στο καφε,αφου το δες εσυ το δόντι στο ονειρο!!

Ελέ,με γεια το αβαταρ, πολυ γλυκό!!!!

Καθριν,γαστρεντεριτιδα δλδ? ή τιποτα αλλο?

περαστικα..

Εμεις θα παμε στις 09,30 στο σταθμο τον ιδιωτικο...να τον δουμε...

ο Λ. πανω που με ειχε ψησει τωρα αλλαξε γνωμη και προτιμα τον δημοσιο!

εχω σιχαθει τη συζητηση για τους σταθμους.αηδια καταντησε το θεμα.

καλημέρα!!!!

δε πολυκοιμήθηκα το βράδυ, 2,30 με 5 παρά όρθιος ο σκιουράκος. τα λαχανικά φταίνε στάνταρ (όσα είχε το ριζότο που φαγα δηλ), πρέπει να προσέχω.

τ αγόρια πήγαν σχολείο, ο μικρός κοιμάται, εγώ πίνω καφέ, θέλω κι άλλο κτλ

στις 12.30 μας περιμένει ο δάσκαλος για το πρώτο μίτινγκ της χρονιάς.

έλα ντε!!!!!!

πότε θα σκάσει το "δόντι";;;;;;;; οεο;;;;;;;;;; χιχιχιχι!

καλά είδατε δόντι και δεν μιλάτε, έλα να πέφτουν τα στοιχήματα!!! εγώ πάντως δεν είμαι γιατί τελευταία είμαι στα πολύ down μου στο συγκεκριμένο τομέα κι εχουμε γκρίνιες, προτιμάς το λαπτοπ απο μένα και τέτοια, δεν ξέρω τι φάση είναι, μελαγχολία του φθινιπώρου

εμείς σήμερα είχαμε λίγα κλάμματα, πρώτη μέρα που τον πήγε μόνο ο μπαμπάς, ηθελε να πάω κι εγώ μαζί τους, ποιος ξέρει? θα πάρω σε λίγο τον γ. να μου πει πως φτάσανε

επίσης είχαμε και το πρωτο δάγκωμα, βλέπω ένα σημάδι στο χέρι του, λέω ποιος το έκανε, με δάγκωσε ο πάνος η απάντηση, και δεν το είπες στη δασκάλα, όχι, είναι φίλος μου, το παιδί μου δεν είναι καρφί, αλλά άμα βρω εγώ τον πάνο θα του δαγκώσω το αυτί! είπα στον γ.να το πει σήμερα στη δασκάλα με τρόπο

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Καλά και γω διάρροιες διαβασα...ρωτα γυναικολογο και βλέπεις...μπας και εισαι εγκυος πουλάκι μου?

Ποτε θα σκασει μυτη η καινουρια εγκυμοσυνη στο καφε,αφου το δες εσυ το δόντι στο ονειρο!!

Ελέ,με γεια το αβαταρ, πολυ γλυκό!!!!

Καθριν,γαστρεντεριτιδα δλδ? ή τιποτα αλλο?

περαστικα..

Εμεις θα παμε στις 09,30 στο σταθμο τον ιδιωτικο...να τον δουμε...

ο Λ. πανω που με ειχε ψησει τωρα αλλαξε γνωμη και προτιμα τον δημοσιο!

εχω σιχαθει τη συζητηση για τους σταθμους.αηδια καταντησε το θεμα.

αγγελικη για γαστρεντεριτιδα το κοβω ..καλα αρχισαμε ...

πηρα στο σταθμο , καλα εινια .....μακαρονακαι με τυρακι μου ειπαν εχει το μενου σημερα ...

ειπα στη μανα μου να την παρει κατα τις 12..για κοτοσουπα

ουφ ...αντε να δουμε τι θα αποφασισετε και εσεις??

παντως να ξερεις οτι σε σκεφτομαι πολυ...νομιζω οτι η μεταφορα θα σου λυσει τα χερια ..περα δωθε με το μωρο δεν ειναι ευκολο

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα δεν είπα! Καλημέρες λοιπόν!

Ε δεν είναι και πολλές οι υποψήφιες μανούλες (αν και με μας ποτέ κανείς δεν πρέπει να στοιχηματίζει!!)

Ευχαριστώ Αγγελική και Ελεάνα, είναι γλυκούλια τα άτιμα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αλο γυρισαμε...

τι να πω..καλυτερα τα δα σημερα, μου εδειξε μια πολυ μεγαλη αιθουσα οπου μαλλον εκει θα ειναι η Μαριλιζα-δεν την ειχα δει την προηγουμενη φορα-ειπε οτι θα κανει 2 τμηματα για τα 3χρονα (17-20 παιδια το καθενα,δεν ειναι και λιγα βεβαια...)

μολις φτασαμε στα λεφτα επεσε το γελιο,γιατι ζηταγε παραπάνω αλλα της ειπα οτι η γραφικη υλη συμπεριλαμβανεται στο ποσο που παιρνουν απο το εσπα και πως αν ειναι να πληρωνω περισσοτερα εκει θα την παω στο δημοσιο!

Και το αποτελεσμα ηταν απο 100 ευρο το μηνα να μου το αφησει 60 το πακετακι, το ποσο περιλαμβανει μεταφορα+σιτιση+γραφικη υλη.

Δλδ ξεκιναμε κατευθειαν με μεταφορα.Για τους 3 μηνες που δεν θα πηγαινει η μικρη δε θα πληρωνω εννοειται.

Ο Λ. μια χαρα τα ειδε,μου ειπε οτι μαλλον υπερεβαλα την περασμενη φορα,πηγα στραβωμένη και τα ειδα ολα μαυρα.

Η ιδιοκτητρια πολυ καλη,χαρωπη,ζεστη,γνωρισαμε και το γαμπρο της, λεει το παιδι σας θα το προσεχουμε σα δικο μας..

Τι να πω,ζητησα περιθωριο μεχρι τη Δευτερα να υπογραψω την εντολη τοποθετησης, φευγοντας μου ειπε "φερτη τη Δευτερα τη Μαριλιζα" με πολυ σιγουρια...!χαχα

Στην επιστροφη περασαμε κ απο τον δημοσιο,ο Λ. βαριοτανε να μπουμε μεσα, ειδαμε εξω στην αυλη μονο τα παιδακια που επαιζαν,αχ αυτη η αυλη..στο λαιμο μου καθεται, τεσπα, πηρα τηλ τουλαχιστον να ρωτησω ποσο θα πληρωνω το μηνα, να τα βάλω κατω να ξερω,το μεσημερι θα μου πουνε.

Καλημέρα!

Κατερινάκι ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα το Χριστινάκι, περαστικά της!

Ελευθερίτσα και στη μικρή περαστικά με το κρύωμα!

Άμα έχετε και γκρίνια ίσως ετοιμάζεται νε βγει δοντάκι!

Ή την ενοχλεί ο βήχας και οι μυξούλες.

Θα μάθει να τρώει βρε μην ανησυχείς, καλά μου φαίνεται αν τρώει τόσο, και ο Μάνος άργησε και παραπάνω θυμάμαι!

Αγγελικούλα άντε να αποφασίσετε τον καλύτερο σταθμό, θα σε βοηθήσει και ο μπαμπάς εφόσον ήρθε μαζί!

Ναι αμέ, αν μπορείς στείλε την μηλόπιτα!!

Ντινάκι βάστα γερά! Ψύχραιμη σε βρίσκω και χαίρομαι!

Είμαι σίγουρη σε λίγες μέρες θα συνηθίσει και θα πηγαίνει με γέλια και χαρές θα δεις!

Αννούλα τα λαχανικά τον ενοχλούν το μικρό ή είναι ξενύχτης?

Αν τον πείραζαν δεν θα είχε αέρια όλη μέρα να ζορίζεται, τη νύχτα τον πιάνει μόνο?

Θα στρώσει σε λίγο καιρό πιστεύω, κοντεύει και 2 μηνών, εμένα τόσο άρχισε να κοιμάται σερί η μπέμπα όλο το βράδυ!

Πιπίλα πιάνει ο σκίουρος ε?

Ελεάνα άρχισαν τα δαγκώματα? άουτς! καλός μωρέ ο Αντρίκος, δε θέλει να δώσει το φίλο του!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Α Ελε μεγειά την καινούρια φωτο!

Τέλεια!

Βρε τι αγαπημένα αδερφάκια!

Νεκταρίτσα φυσιολογικό πρέπει να είναι το γάλα, δεν είναι και πολύς καιρός που έχετε αποθηλάσει ε? Ρώτα το γιατρό να σιγουρευτείς όμως.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...