Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κατερινα μου εσυ πως τα προλαβαίνεις όλα κοριτσι μου? πότε τα πας σταθμό και πότε πας στην δουλειά σου?

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

κατερινα μου εσυ πως τα προλαβαίνεις όλα κοριτσι μου? πότε τα πας σταθμό και πότε πας στην δουλειά σου?

μανταλενα 6μιση εγερτηριο...σχολικο και για τις 2 εφτα και κατι ...η μια παει σταθμο η αλλη στη γιαγια ...εγω γραφειο στις 8 ....η χριστινα απο το σταθμο παει στη μανα μου γυρω στις 3 παρα ...3μιση ο γιωργος παει στη μαμα μου τρωει και τις μαζευει ...εγω γυρω στις 6 σπιτι !!!! και τρεχουμε ...

καλα χωρις αδεια δε παλευεται!!!μου φαινεται μαρτυριο ...

αγγελικη ..και στο γαλατσι 7 με 4 λειτουργει ....αλλα η γραμμη που δινουν ειναι τα φερνεις κατα τις 8 και ..2 παρα τα ξαναπαιρνεις !!!οχι υποχρεωτικα..αλλα εμμεσα αυτο μου ειπαν ..

λιγο γκαντεμια ..παει η υποθεση με το σταθμο

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

σχετικά με τους ιδιωτικούς σταθμούς είναι μεγάλο υπερ το μεταφορικό μέσο. πραγματικά σου δίνει μεγάλη ανάσα. ειδικά το χειμώνα και τα πρωινά.

γεια σου λινάκι! τα παιδάκια καλά;

σε μας ήρθε το ωραίο νέο που περιμέναμε σχετικά με τις νέες συμβάσεις εργασίας. οι ωρομισθίες στα τάρταρα! 4,5 ευρώ η ώρα στων ελληνικών, 2,5 ευρώ η ώρα στων ξενόγλωσσων! και εννοείται όχι το 8ωρο αλλά οι 21 ώρες που είναι οι βασικές. 200 και 300 ευρώ το μήνα μισθό θα δίνουν πια!

αννα, μιλας για δημοσιο ε??αλλα και στα φροντιστηρια μου ειπαν φιλες οτι τους εκοψαν χρηματα ..αλλα ειναι γυρω στα 7, 8 ευρω η ωρα εκει !!

εχεις κανει χαρτια για ωρομισθια?αξιζει ?

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλησπέρα!

Λινάκι τι κάνεις κοπέλα μου καλά?

Ακόμα δεν πήρες αυτή την άδεια καλέ?

Πότε έχει σκοπό το αφεντικό να σε αφήσει να ξεκουραστείς?

Μαριτάκι μεγειά το πρώτο σας δοντάκι!

Καλέ ψηλός ο μικρός πολύ, φτου του!

Τι σου λένε οι δασκάλες για τα αγόρια? καλύτερα να τα χωρίσεις?

Μήπως είναι φάση και θα τους περάσει?

Μέχρι να προσαρμοστούν και στο σχολείο?

Αγγελικούλα καλέ τι μπέρδεμα έχεις πάθει με τους σταθμούς? απαπα!

Μόνο μη συγχύζεσαι ε, είσαι και σε μία κατάσταση άλφα τώρα και δεν κάνει ε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

αννα, μιλας για δημοσιο ε??αλλα και στα φροντιστηρια μου ειπαν φιλες οτι τους εκοψαν χρηματα ..αλλα ειναι γυρω στα 7, 8 ευρω η ωρα εκει !!

εχεις κανει χαρτια για ωρομισθια?αξιζει ?

για τον ιδιωτικό τομέα λέω, για το τι συμφώνησε ο οεφε (σύλλογος φροντιστών).

άστα φρίκη.

τώρα έχουν δικαίωμα και νομίμως πια να σε προσλάβουν με 5 ευρώ. και θα σαι και σούπερ.

για τη δική μας κλίμακα (του ν δηλ) είναι 10 ευρώ η ώρα. από 14. :evil:

πρέπει να βρω δουλειά! πρωινή ή νυχτερινή! θα παω για φύλακας!

εμάς μας έπεσε το πρώτο μας δόντι!!!! το πα; όχι; ω ναι! είμαστε κουτσοδόντηδες!

τώρα του χω κατεβάσει ασκήσεις γλώσσας απ το ιντερνετ και μου τις κάνει.

ο μάνος κοιμάται.

ο σκίουρος γκρινιάζει.

ο ν δουλειά.

κι εγώ θέλω ελληνικό καφέ!

Kαλησπέρα!!!!

Όλα καλά κορίτσάκια?

Εμείς με γκρίνια πάμε αλλά μετά του παιρνάει και παίζει μιά χαρα...ο μπαμπάς λιγοψυχεί κάθε φορά αλλά έχω αναλάβει εγώ...πιό σταθερή και δεν το περίμενα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αγγελικούλα μου μύρισε μηλόπιτα, προτείνεις καμιά καλή?

το Σαββατο θα φτιάξω την πρωτη της σεζον!

Ερχονται οι φιλοι μας απο Χίο!

μια αναποδη που εκανα κ περυσι.

Απλη ειναι πολυ,ειναι συνταγη της μανας του κουμπαρου μου.

Αν θες να στη στειλω.

Διαφημίσεις

αγγελικη ..και στο γαλατσι 7 με 4 λειτουργει ....αλλα η γραμμη που δινουν ειναι τα φερνεις κατα τις 8 και ..2 παρα τα ξαναπαιρνεις !!!οχι υποχρεωτικα..αλλα εμμεσα αυτο μου ειπαν ..

λιγο γκαντεμια ..παει η υποθεση με το σταθμο

άντε καλε, μη το ξαναπείς! χαχαχα

Στο τελος θα γινει αυτο που ειπε η πεθερα! Δε θα παει πουθενά!χαχαχα

Εμενα το 9-2 με βολευει μια χαρά, αλλα εγω δεν δουλευω..βασικό αυτό ε?!

Καλησπέρα κοριτσάρες τι μου κάνετε? Βλέπω διάφορα απασχολούν την καθεμιά.

Άννα μπράβο στα αγόρια σου, εγώ ένα έχω και μερικές φορές με κάνει και ντρέπομαι για την συμπεριφορά του. Και να πω πως δεν του μιλάμε και δεν ασχολούμαστε μαζί του?Κάνω υπομονή, ίσως να είναι και της ηλικίας. Όσο για το περιστατικό με την τσάντα νομίζω σωστά έπραξες. Βέβαια κάποιο παιδί μπορεί να ντραπεί κάποιο άλλο μπορεί να μην ίδρωσε το αυτί του, εσύ ξέρεις το δικό σου παιδί και με ποιον τρόπο θα πιάσει καλύτερα το νόημα.

Αγγελική εφιάλτης ρε συ το θέμα με τον σταθμό, θαρρώ θα γεννήσεις και δεν θα έχετε πάει ακόμη. Τελικά θα την κρατήσεις σπίτι μετά? Για πόσο καιρό λες?

Μαριτάκι οκ τα αγόρια δηλαδή?Το χουν πάρει χαλαρά?Στο σπίτι τσακώνονται? Ίσως θέλουν τον χρόνο τους, φαντάζομαι θα προσπαθούν ο καθένας να επιβληθούν και να δημιουργήσουν τον κύκλο τους, ίσως να νιώθουν πως μπαίνουν και άλλα παιδιά αναμεσά τους και όλο αυτό τους έρχεται κάπως. Σε μερικές βδομάδες θα φανεί. Με γειά και το νέο σας δοντάκι!!Και στα 20 με το καλό:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κσλησπερα....βγαζω εισητηρια για ανδρο γυρναω σπιτι ..κατα τις 6ιση .....4 εμετους η χριστινα ....ουφ τωρα κοιμαται,,,,,

καλα 3 μερες παιδικο και ιωση....

και τι στο κασλο μυριζται τις διακοπες και κολλαει...

εχετε κανα γιατροσοφι ευκαιρο??

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Κατερινάκι περαστικά. Ουφ θα δεινοπαθήσουμε όλο τον χειμώνα μου φαίνεται, καλά την βγάλαμε το καλοκαίρι.

Εμπειρία από εμετούς δεν έχω (ΕΥΤΥΧΩΣ) αλλά αν συνεχιστούν πάρε τον παιδίατρο, μπορεί να σου δώσει κανένα σκεύασμα που προστατεύει από αφυδάτωση (τύπου ALMORA). Αν χρειαστεί ντεπόν και το κάνει εμετό να χρησιμοποιήσεις ντεπόν υπόθετο, είναι και ελαφρύτερο για το στομάχι. Μακάρι να μην χρειαστεί να κάνεις κάτι, να τέλιωσε εδώ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμείς πήγαμε σχολείο σήμερα μετά από 10 μέρες. Καλά πέρασε, δεν γκρίνιαξε και τον πήρα πολύ κεφάτο. Ευτυχώς έφαγε, έφαγε και στο σπίτι μετά και απογευματινό και βραδινό. Προφανώς πέρασε η στοματίτιδα.

Η μικρή μίρλα και γκρίνια τώρα 2-3 μέρες, δόντια ψυχανεμίζομαι. Αφού σκέφτομαι μήπως ο πυρετός της Κυριακής δεν ήταν από την ίωση αλλά των δοντιών. Ειδικά σήμερα πολύ ζορίστηκε το κορίτσι μου και από τις 8μιση που κοιμήθηκε έχει ξυπνήσει ήδη 3 φορές μέχρι τώρα. Εντομεταξύ το βιολί βιολάκι, δεν θέλει στέρεες. Με την βία να φάει 300-400μλ την ημέρα. Το είπα στην παιδίατρο και μου είπε αν παίρνει βάρος ας κάνει ό,τι θέλει. Την επόμενη βδομάδα θα κάνουμε εμβόλιο και θα μετρηθούμε, πρέπει να έχει περάσει τα 10 κιλά τώρα. Από ύψος και εμείς 75εκ. ήμασταν αρχές 7ου. Έχει βήχα με φλέμα και μυξούλες. Άντε να δούμε πάλι φέτος!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...