Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Ελευθερία γιόρταζε ο άντρας σου εχθές, Στέφανος ε? να τον χαίρεσαι!!

Πολύχρονος!!!

Εγώ παντελονάκι με πουκαμισάκι μάλλον θα βάλω, καλά δε βγαίνουμε κιόλας, δεν αφήνω ακόμη το μπεμπέ βράδυ γιατί ξυπνάει κάποιες φορές και αν δεν τον ταίσω έστω για λίγο δεν ξανακοιμάται μόνο κλαίει, δεν ξέρω ακόμα που θα είμαστε εκείνο το βράδυ βασικά!

Μανταλένα τώρα είπες να ντύνεσαι πιο σεμνά ή από όταν παντρεύτηκες?

Κλεοπάτρα οι γιαγιάδες αγχώνονται πιο πολύ από μας σίγουρα!

Κι εμένα η πεθερά μου όλη την ώρα έλεγε τι έχει το παιδί?!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι οκ, δε λέω, αγχώνεται, αλλά δεν έχω που δεν έχω καμία βοήθεια (ενώ θα μπορούσε!), όταν τη κρατάει μια στο τόσο για λίγες ώρες με αγχώνει και μένα, και αντί να φχαριστηθώ μια βολτίτσα μου τη βγάζει ξινή. Ε μα τι να το κάνω έτσι? Προτιμώ καθόλου.

Ασχετο, πριν κοιμόταν, άρχισε το κλαψούρισμα, ανησυχία, δεν ηρεμούσε με τίποτα, της ξανάδωσα γάλα, έφαγε με όρεξη 100μλ πάλι και ξαναξεράθηκε.

Τι κόλπα είναι τούτα καλέ??

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ευχαριστώ Σοφάκι. Ναι γιόρταζε χθες. Διάβασα τα νέα σας. Σε γενικές γραμμές καλά περάσαμε όλες, πάμε για τον δεύτερο Πρωτοχρονιάτικο γύρο τώρα.

Εγώ εξακολουθώ μπουκωμένη, χωρίς ανακατωσούρες όμως αλλά ταλαιπωρούμε να αναπνεύσω. Δεν κάνει να βάλω και ξεβουλωτικό γμτ.

Σήμερα πήγα δερματολόγο και αφαίρεσα μια ελιά που είχα στον λαιμό γιατί το Σαββάτο ο μικρός μου της τράβηξε και μελάνιασε.

Έχω και τον άντρα σπίτι άρρωστο με πυρετό. Τέλεια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερούδια, μπούκωμα κι εγώ ακόμα, τι πράμα είναι αυτό 5 μέρες, εγώ βέβαια βάζω αποσυμφορητικά, οτριβιν παιδικό και κανα δυο φορές ντεξαρίνα σπρέι, δε τη παλεύω με τίποτα. έχω και τα φυτικά αλλά τίποτα δε κάνουν.

έχω άλλο παιδί τις τελευταίες μέρες! ξεχάστε το Μανού που ξέρατε! τώρα γκρίνια όλη την ώρα, κλάματα, ανησυχία, ξενύχτια τρελά!!! είναι κρυωμένος ο κακομοίρης μου!

κατά τ άλλα μάθημα είχα, πήγα και μια βόλτα στα μαγαζιά, φρίκαρα όμως στη κίνηση, χαμός γίνεται στο κέντρο! λέω να πιω ένα κεφεδάκι και να πάρω το πατέρα μου να ρθει για τα παιδιά για να πάμε μέχρι το τζάμπο να πάρουμε ένα παρκο για το μικρό.

Πάρκο και παρκοκρέβατο?? Τι απο τα 2? Εμενα πια βαριεται να ειναι ξαπλωμενη και θελει ολη την ώρα καθιστή. Εχει πιαστει η μεση μου να σηκωνω, θα καταστραφω...τι απο τα 2 να παρω? κι εγω κι ο αντρας αρρωστοι και τεταρτη εχουμε ταξιδι...ουφ!!

όχι δε κάθεται καθόλου! ούτε το κεφάλι κρατάει πολύ όρθιο, γενικά λαπάς είναι! δε ξέρω τι να κάνω μάλλον παρκοκρέββατο με στρώμα θα πάρω, για τώρα για να παίζει και να ναι λίγο πιο προστατευμένος απ τον μεγάλο που πάει όλο μες τα μούτρα του! α τώρα έχει αρχίσει και του δαγκώνει και τα πόδια! αν είναι δυνατόν!

Διαφημίσεις

όχι δε κάθεται καθόλου! ούτε το κεφάλι κρατάει πολύ όρθιο, γενικά λαπάς είναι! δε ξέρω τι να κάνω μάλλον παρκοκρέββατο με στρώμα θα πάρω, για τώρα για να παίζει και να ναι λίγο πιο προστατευμένος απ τον μεγάλο που πάει όλο μες τα μούτρα του! α τώρα έχει αρχίσει και του δαγκώνει και τα πόδια! αν είναι δυνατόν!

Kale min les ton manolio mas lapa.... aplos exou tous dikous tou rithmous :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Eleftheria na xerese ton antra sou kai perastika tou.

Perastika genika se olous kai oles pou einai arostoules aytes tis meres... ksemitisame mou fenete kai ta arpaksame to kriomatakia mas :).

Emena me epiase i mesi mou, den mporousa na statho to proi pira dio depon kai isiosa.

Gia poso kairo akomi tha trabieme me tin mesi mou lete??? Atimi episkliridio :(

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

το πάρκο που έχει μεγάλες τρύπες είναι λίγο πιο επίφοβο σε κανα 3μηνο στο σκαρφάλωμα. δε θα κάθονται και πολύ μέσα και το φοβάμαι ότι θα πέφτει έξω...ε έχω και κάποιον που θα τον τραβάει η αλήθεια είναι!!!

οπότε λέω τώρα παρκοκρέββατο και το πάω μετά στη μάνα μου για να κοιμάται εκεί.

και αργότερα το καλοκαιράκι θα πάρω τα κάγκελα απ το mothercare που φτιάχνουν πολύγωνο αν έχετε δει και είναι κάθετα οπότε δε παίζει το σκαρφάλωμα.

λέω τώρα...

εμείς τη πατήσαμε οικογενειακώς απ την αλλεργία του δημήτρη που τα χαμε όλα ανοιχτά και στο σπίτι και στο αυτοκίνητο....γιατί δυστυχώς δεν έχουμε ξεμυτήσει καθόλου! και πρωτοχρονιά μέσα μας βλέπω.

θέλω να τον πάω τον μεγάλο στο ζάππειο να παίξει λίγο εκεί με τα παιχνίδια ή στο μπαντμιγκτον που λένε ότι έχει διάφορα αλλά αν είμαστε έτσι...για του χρόνου μας βλέπω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...