Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σας !!! τριλεπτη πρωινη γκρινια σημερα και μπηκαμε τραγουδωντας στο σχολικο ..βεβαια παραχωσαμε στη τσαντα ...καραμελεες και ενα τσουρεκακι...

τα καλα του σταθμου ...9μιση ωρα κοιμοντουσαν και οι δυο!!!....

το κακο 10 και ...κοιμηθηκα και εγω !!!

νεκ μου ....εισαι και εσυ της λογικης της αννας ε??ουφ..μαλλον εγω ειμαι λιγο προβατο

θα παμε ανδρο το σκ ...ο μπαμπας μας δενε ρχεται ειναι σε επιφυλακη ... ευτυχως ειναι και οι γονεις μου καλεσμενοι στο γαμο ....και θα φυγουμε σαββατο πρωι ...πρωτη φορα σε καραβι οι μικρες !!

Τελικα ο δικός μου είναι ξενύχτης γονιδιακά, 8 ξυπνάει, μετά τις 11 κοιμάται και το πρωί κουτουλάει, τρελλές αντιστάσεις, 1 ώρα διαβάζουμε παραμύθια και αντέχει κι άλλο!

Μωρέ ΑΝΝΑ κι εμένα βαρύ μου φάνηκε, δεν το ήθελε το παιδί, δεν κλείνει καλά το παγουρίνο; Στα χρόνια μου πίναμε νερο με τη χούφτα από τις βρύσες και δεν είχαμε τέτοια ζητήματα, έχεις δίκιο για την υπευθυνότητα αλλά ήταν κι ατύχημα! Δεν ξέρω, κρίνω κι από τον εαυτό μου που δεν το είχα χειρότερο να γίνω ρεζίλι στη δασκάλα η στην τάξη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάντως με γέλια πάμε και φεύγουμε, φτου φτου μη τον ματιάσω, ούτε που με ζητάει, μόνο που δεν τρώει, όλα πίσω μου τα γυρίζουν σχεδόν, καλά δεν περίμενα και να τον κυνηγάνε αλλά μη μένει κ νηστικός μέχρι το μεσημέρι!

Επίσης δεν πολυθέλει να μου λέει τι κάνουνε, στην αρχή ψιλιάστηκα μήπως τον μαλώνουνε, αλλά μου λέει ότι περνάει καλά! Πετάει και καμιά κουβέντα από αυτά που λένε αλλά στο ξεκάρφωτο! Το δε σχολικό του αρέσει πολύ!

μια χαρα ελεαννα.....εμενα νιαουριζει ακομα .....για το σχολειο δε μου λεει τιποτα ..αλλα της ξεφευγουν τραγουδακια, η δασκαλα εκεινο , ενα αγορι αυτο ...αλλα αν την ρωτησεις ευθεως ..δε μιλαει ...

οσο για το φαγητο τρωει πρωινο ...δηαλδη τοστ , μπανανα τους δινουν ..μεσημερι ...χθες ας που με δεν εφαγε ....αλλα εχω πει να μην την πιεζουν ....ηρθε τοσο απελπισμενη σπιτι ..που της εδωσε η μανα μου ρεβυθια κατα τις 3 παρα και εγλυφε τα δαχτυλα της !!! για να παω την αληθεια ...ειδα οτι καποια στο σχολικο ειχαν σνακ μαζι τους , και της εδωσα και ενα τσουρεκακι που ξερω οτι της αρεσει σημερα ...

ελεανα, ο δικος σου παιζει να βαριοταν πολυ σπιτι...γιατι η χριστινα μου ψαχνει πολυ την αγγελικη ...μου ειπαν στο σταθμο ...και στο σπιτι ειναι πολυ αγαπημενες

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Πάντως με γέλια πάμε και φεύγουμε, φτου φτου μη τον ματιάσω, ούτε που με ζητάει, μόνο που δεν τρώει, όλα πίσω μου τα γυρίζουν σχεδόν, καλά δεν περίμενα και να τον κυνηγάνε αλλά μη μένει κ νηστικός μέχρι το μεσημέρι!

Επίσης δεν πολυθέλει να μου λέει τι κάνουνε, στην αρχή ψιλιάστηκα μήπως τον μαλώνουνε, αλλά μου λέει ότι περνάει καλά! Πετάει και καμιά κουβέντα από αυτά που λένε αλλά στο ξεκάρφωτο! Το δε σχολικό του αρέσει πολύ!

κι εμένα δε μου πολυλένε τι κάνουν, επιμένω όμως.

μάλλον βαριούνται!

Τελικα ο δικός μου είναι ξενύχτης γονιδιακά, 8 ξυπνάει, μετά τις 11 κοιμάται και το πρωί κουτουλάει, τρελλές αντιστάσεις, 1 ώρα διαβάζουμε παραμύθια και αντέχει κι άλλο!

Μωρέ ΑΝΝΑ κι εμένα βαρύ μου φάνηκε, δεν το ήθελε το παιδί, δεν κλείνει καλά το παγουρίνο; Στα χρόνια μου πίναμε νερο με τη χούφτα από τις βρύσες και δεν είχαμε τέτοια ζητήματα, έχεις δίκιο για την υπευθυνότητα αλλά ήταν κι ατύχημα! Δεν ξέρω, κρίνω κι από τον εαυτό μου που δεν το είχα χειρότερο να γίνω ρεζίλι στη δασκάλα η στην τάξη!

ατύχημα ναι, αλλά που του το χουν επισημάνει και απλά δε δίνει σημασία και σε γράφει κοινώς. αν είναι αμέλεια οκ αν είναι γαιδουριά μαύρο φίδι! ;)

(τις βρύσες του σχολείου δε τις φτάνει ακόμα! :| )

Διαφημίσεις

αύριο μας έχει καλέσει ο δάσκαλος να μας ενημερώσει για τι μέλλει γενέσθαι κατά τη διάρκεια της χρονιάς. για να δούμε.

να τον γνωρίσουμε κι αυτόν, να μας γνωρίσει.

όσο να πεις η πρώτη είναι άγνωστο χαρτί και για τα παιδιά και για τους γονείς. κι ο δημήτρης είναι στα χαμμένα κι εμείς δε ξέρουμε τι να του κάνουμε από διάβασμα. προς το παρόν ζωγραφίζουν τα γράμματα.

χτες πήρε παιχνίδια στο σχολείο, που λέει ότι του τα βαλε στη τσάντα ο μάνος, και του τα πήρανε!

δε θέλω να ελέγχω εγώ τη τσάντα του θέλω να μάθει απο τώρα να το χει στο μυαλό του να το κάνει μόνος του.

είπαμε εγώ είμαι αυστηρή μάνα! και το λέω σοβαρά. έχω επίγνωση.

επιπλέον παίζει μερικές φορές τ αγόρια να είναι πιο ασυνεπή απ τα κορίτσια με τα πράγματα και τις υποχρεώσεις τους.

Καλημερες..

11 παρά σηκωθηκαμε εμεις σημερα, ολο το βραδυ εκλαιγε...κοιμοτανε και ξυπναγε με κλάματα, ισως εβλεπε κάποιο ονειρο η ψυχουλίτσα μου.

Μια χαρα τα παιδάκια μας στους σταθμους !

Αντε λιγο ακομη και θα στρωσουνε τελειως.

Μαρω,αυτο που λες για να τα χωρισεις ισως ειναι σωστό αν η κατάσταση δεν διορθώνεται.

Το ιδιο ειχε κανει μια μαμά στο σταθμο μας πέρυσι,γιατι τα συγκεκριμένα διδυμα ηταν μονιμα τιμωρία επειδη ακριβως όπως λες τσακωνοντουσαν μεταξυ τους.

Δως τους λιγο χρονο ομως,μπορεί να περάσει η φάση.

Εγω παιρνω τηλ στο δήμο αλλά δε το σηκωνει κανεις...εχω βαρεθει με αυτο το θέμα μα την Παναγία σας το λεω.

Καλά, ο σκιουρος δεν υπάρχει! πολυ υπναρας ε?

Θα σε παρω να κανονισουμε Αννιω απο βδομαδα να βρεθούμε.

Ευτυχως γυρισαν τα πεθερικα απτο εξοχικο και θα κάνουν λιγο babysitting το Σ/Κ!

Δυστυχως ο Λ μου απαγορευσε να την ξαναφησω με τη μανα μου...

τσακωθηκανε τον 15Αυγουστο,νταξει δεν πλακωθηκανε απλά η μανα μου εκανε κατι ασχημα σκηνικά στο Λουτράκι μπροστα στο Λ. με φωνες και βλακειες και απο τότε σχέσεις γιοκ.

Επισης δυστυχως εχει δικιο ο Λ. οτι και να πω η μανα μου εχει άδικο,η συμπεριφορα της ηταν απαραδεκτη(ευχαριστώ το Θεό που δεν ηταν μπροστά τα πεθερικα να ξεφτιληστώ τελείως), οποτε κανω τουμπεκι και υπομένω.

Ουφ..αυτά μου λείπανε τωρα.

αχ, αννιω εισαι αυστηρη μανουλα ....για να τα βγαλεις περα με 3 αγορια , μαλλον χρειαζεται!!θα εχετε και διαβασμα φετος ...

για τη τσαντα του μεγαλου ..μηπως να την ετοιμαζε αυτος ..και να εκανες εσυ ενα τελευταιο τσεκ ( στα κρυφα , στα φανερα???)μπες και λιγο στη θεση του ...χαμενος ειναι και αυτος

αγγελικη ....αχ το λελουδω σου με τους υπνους του ...εμενα παιρνουν τρελες γκριματσες στις 6μιση που εχει εγερτηριο .....και φοβαμαι οτι και σκ ετσι θα εχουμε εγερτηριο ..

εισαι τυχερη που εχεις τη πεθερα σου ...δες το ετσι!!κια για τη μανα σου βλεπεις πως θα παει το πραγμα

εμενα απο το δημο ουτε τηλ....

εσυ μηπως να παρεις μια αποφαση ..ποτε θα την ξεκινησεις ?

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Λοιπον, μιλησα με το δημο, μας ξαναεβαλαν μέσα αλλά δεν ξερουν ποτε θα ξεκινησουμε...

μπορει σε μια εβδομαδα,μπορεί και σε δύο...

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!

Ποσο πια να περιμενω βρε κοριτσια,εχει φτασει η υπομονη στα όρια της.

αγγελικη , καπου διαβαζα οτι καινουριο προσωπικο μπορει να παει και οκτωβρη...δηλαδη να ξεκινησουν ουσιαστικα τα καινουρια κατα τις 15 οκτωβρη ..ραδιοαρβυλα, ακουσε το ιδιο και η μαμα μου για το δημο γαλατσιου στο σκλαβενιτη , καποιες το συζηταγαν....οτι δεν ισχυει κατα τις 20 σεπτεμβρη αλλα εχει παει 20 οκτωβρη

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

έτσι είναι κατ μου, μέχρι τώρα μου χει βγει μόνο σε καλό. τ αγόρια μου είναι άψογα. και μεταξύ τους και παραέξω. κι αν δεν ήταν θα το λεγα όμως και θα το παραδεχόμουν άνετα.

επίσης ένα καλο που έχουμε τις τελευταίες βδομάδες είναι ότι κόψαμε τη τηλεόραση ανετα. κι έβλεπαν πολύ ειδικά ο μεγάλος. τώρα βλέπει το πολύ 2ωρο το σ/κ. δε το περίμενα να το δεχτεί τόσο εύκολα. ευτυχώς γλυτώσαμε. και αν θυμάστε είχαμε μεγάλο θέμα μ αυτό.

η πλύση εγκεφάλου απ το καλοκαίρι μ έσωσε.

και ο δήμος αργυρούπολης από νοέμβρη λέει για προσωπικό μου το πε φίλη απ τον αύγ. 12.

γιατί έκλαιγε το μαριλιζάκι;

φιλενάδα συμπονώ με τα ενδοοικογενειακά! και δεν είσαι και σε φάση για στεναχώριες οπότε απέφευγε γενικώς!

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!

αγγελικη σας εχουν τρελλανει με το παιδικο ε?τι να πω υπομονη με το καλο να ξεκινησει το κοριτσι σου!

κατερινακι οποτε κατεβεις ξανα ναυπλιο πες μου...θα χαρω πολυ να σε γνωρισω...εμεις λεμε πρωτα ο θεος να παμε το αλλο σκ.

τα φιλια μου σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

έτσι είναι κατ μου, μέχρι τώρα μου χει βγει μόνο σε καλό. τ αγόρια μου είναι άψογα. και μεταξύ τους και παραέξω. κι αν δεν ήταν θα το λεγα όμως και θα το παραδεχόμουν άνετα.

επίσης ένα καλο που έχουμε τις τελευταίες βδομάδες είναι ότι κόψαμε τη τηλεόραση ανετα. κι έβλεπαν πολύ ειδικά ο μεγάλος. τώρα βλέπει το πολύ 2ωρο το σ/κ. δε το περίμενα να το δεχτεί τόσο εύκολα. ευτυχώς γλυτώσαμε. και αν θυμάστε είχαμε μεγάλο θέμα μ αυτό.

η πλύση εγκεφάλου απ το καλοκαίρι μ έσωσε.

Μπραβο ρε αννιω ....ειναι καλο να νιωθεις περηφανη για τα παιδια σου ....

οσο για την τηλεοραση ....αριστα που την κοψατε ...εμεις η αληθεια ειναι οτι η μικρη βλεπει το βραδυ ..ντιβιντι σκαρτα καμια ωριτσα και ετσι την παιρνει ο υπνος ..δηλαδη γαλρωνει και παει μεσα ...ξερω οτι μπορουσα και με ενα παραμυθι ..αλλα πολλλες φορες εχουμε ηδη διαβασει παραμυθια το απογευμα ..και θελω και λιγο να φαω , να πλυθω εκεινη την ωρα κατα τις 9 ....οποτε παρκαρω!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!

αγγελικη σας εχουν τρελλανει με το παιδικο ε?τι να πω υπομονη με το καλο να ξεκινησει το κοριτσι σου!

κατερινακι οποτε κατεβεις ξανα ναυπλιο πες μου...θα χαρω πολυ να σε γνωρισω...εμεις λεμε πρωτα ο θεος να παμε το αλλο σκ.

τα φιλια μου σε ολες!

εχεις εξοχικο εκει??δεν το ειχα συνειδητοποιησει ...φανταζομαι καποια στιγμη απο οκτωβρη θα κατεβουμε

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...